bebişde rabbim önce sağlıklı hayırlı evlat versin kızcen var bundada inşALLAH PAŞA geliyordur..
ne kusuru bea ..önemli bir mevzu değil kine..
4 ayda 4.6 iyi ama sıkıntın yoksa mutlaka yürüyüş yap ..fazla yağ olarak depolanmasın..hem kuzucukta tosun olur..kilolar ona yarar sana değil..
Zeynep'cim mezun olduğumda ramazan ayıydı biliyorsun ve en son iftardan önce tartılmıştım. 61,8 i o zaman görmüştüm. Bide o arada hamileymişim zaten haberim yokmuş. Bunun 1 kilosunu suya say zaten o zaman 62,8 oluyorum. Diyetten çıkıp hemen normal beslenmeye geçince bana normal geldi çünki aylık ortalama 1 kilo 150 gram almış oluyorum. 75 e kadar yolu var diyede düşünüyorum çünki boyum kaldırır. Ama önemli olan bebeğin sağlığı çok kasmak istemiyorum kilo konusunda çünki biliyorum ki tekrar vereceğim o kiloların hepsini
Zeynep'cim mezun olduğumda ramazan ayıydı biliyorsun ve en son iftardan önce tartılmıştım. 61,8 i o zaman görmüştüm. Bide o arada hamileymişim zaten haberim yokmuş. Bunun 1 kilosunu suya say zaten o zaman 62,8 oluyorum. Diyetten çıkıp hemen normal beslenmeye geçince bana normal geldi çünki aylık ortalama 1 kilo 150 gram almış oluyorum. 75 e kadar yolu var diyede düşünüyorum çünki boyum kaldırır. Ama önemli olan bebeğin sağlığı çok kasmak istemiyorum kilo konusunda çünki biliyorum ki tekrar vereceğim o kiloların hepsini
Kübra cım,şekerparemlisteyi paylaştım Sorun olursa haberleşiriz.
Kızlar ben çıkıyorum. Bu akşam ve yarın yokum.Yarın eve kaçta döneriz bilmiyorum. O yüzden haberiniz olsun. Burayı boş bırakmamaya çalışalım. Dönünce bugünden itibaren tüm mesajları alıntılayıp cevap yazacağım. Tablolarıda pazar günü hazırlar paylaşırım.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN.
Canlarım şimdilik bende kaçıyorum kızımı hazırlayıp okula götürmem lazım. Öpüyorum hepinizi. Yeniden tebrik ederim herkesi
Gevezelik serbestBoş bırakma diyosun çok yazıyom sonra ne çok gevezelik yapmışsınız diyosun hihiihihiihih
Yine gel Ebrucum, özlemişiz çoooookkk
merhabalar.. takıma kabul edildiğim için teşekkür ederim .. cuma yarışına yabancı değilim daha önce doğum sonrası kilolarımı 1. takımla vermiştimv(kullanıcı adım farklıydı). o dönem 25 kilo vermiştim. yeniden almadım çok fazla ama böyle giderse alıcam .. çok yemeye başladım stresten . birbirine destek olunca insan daha iyi motive oluyor
slm kizlar kurallar tam benlik ben arzu yurt disinda yasiyorum oglusum var 10 aylik dogumda 20 kilo aldim 1 haftada 17 kilosunu verdim sonra annem saolsun sut yapar diye diye inek gibi besledi ne sut yapti ne bisi tek kilo 73 kiloya kadar ciktim sonra 71 oldum gecen ay basladim diyete 5 kilo verdim suan 66 yim ama takildim yasim 22 boyle motive olcagimi dusundum 1 haftanin sonunda saolsun cnmmmmmmm beni buraya cagirdi kim ise heycandan adina bile bakamadim simdi iste gidyorum 3 saate gelcem oglusa yemek hazirliycam cok optum sizleri
günaydın kızlar.bir tartı gününde gene beraberiz.
geçen hafta:71.0
bu hafta:70.0
fak:1 kilo
yüzde:1.41
çok şükür.artık iki haftada kilo veriyorum,can sıkıcı.napalım buna da şükür.
günaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.
geçen hafta .87
bu hafta:85.5
fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.
Gunaydin kizlar hayirli cumalar olsun.. İns hepinizde iyisinizdir uzak kald
Burdan hepinizi ozledim cook cok
Biraz yogun ve stresli gunler yasiyorum
Hafifleyince doncem araniza ins. Kilomu bildireyim 51.9 ins herkes guzel kilo vermistir herkesi cok opuyorum.
Günaydın kızlar
Geçen haftaki kilom 65,5
Bu hafta 64,8
Fark 0,7
Yüzde: 1,06
Dünkü menüde bulgur ve turşu olmayaydı aslında 1 kilo vermiştim önceki sabah. Kayınvalidem bir haftadır kızıma bakıyo diye kıyak geçiim ona dedimBi daha yapılacaksa çarşamba yapılır artık :44:
Sağlık olsun canımgünaydın kızlar
geçen haftaki kilom 72,700
bu hafta 72,700
giden 0
Geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.0
Giden:0.5
Yüzde:%0.63
Bugün regl oldum, karnım deli gibi şiş. Demekki regl olmasam daha fazla çıkacaktı
geçen hafta :68,3
bu hafta 67,5
giden 800 gr
68,3/67,5/0,8/1,17
hesaplamamda yanlış olabilir kızlarr % kısmında bi bakar mısınız sizde?
üstümü giyip dışarı çıkıcam
akşama gelirim öpüyorummmmmm
Herkese GÜNAYDINLAAARRR
Geçen Hafta :62.2
Bu hafta :62.2
Giden :0
Yüzde :0
Ben bir hafta gram verip diğer hafta hiç vermemeye alıştım galiba. Hayırlısı bakalım.
haklısın canım bende öyle düşünmekteydimAhh ahh şu fazlalıklar bir 10 kilo daha gitse yicemde, kurubaklagil ve ekmek bende ters etki yapıyo ondan yiyemiyom. Test yaptırmıştım. Unlu mamuller, kuru bakliyat vb bana kilo aldıran şeylermişsevdiğim halde yiyemiyom.
Ahhhh ahhhh kız bir günde sebze ye sebze
Aramıza Hoşgeldin canım. Ben Yasemin. Bende doğum ve doğum sonrası kilolarıyla uğraşıyom. 110 kilolardan 79 lara kadar indim şükür2 yaşında kızım var. Motivasyon için doğru takıma geldin canım, biz takımdan öte bir aileyiz
Tebrik ederim
İşte eliptik bisikletin ve anne yemeklerinin gücü. Birde sen bizi bırakıp gidiyosun ha
Tebrik ederim
Bizde seni çok özledik Gönül
Haftalardır çok kilo verdin, bırakta vücudun yeni kilolara alışsın 1 hafta tatlım
Tebrik ederim
sonra çiğköfte olmasaydı, gözleme olmasaydı, pide olmasaydı ne bileyim tavuk döner olmasaydı hihihihiihihhihihihi
Vücudun bir önceki haftaki verdiğin kiloya alışıyo demekki canım, bayram sonu süper olacak
Hesabın doğru canım, tebrik ederim
bende özel mesaj istiyorum bana nee bana neeeee
kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta 55,5
bu hafta 55,5
giden 0
fark %0 :)))))
Tebrik ederim. Haftada bir kilo iyi ya. Bakma sen arada bi hafta duruyo.
woawww 1,5 kg. Tebrik ettim arkadaşım.
Kübra seni de tebrik ederimBenim öyle içim kıpır kıpır olsa kesin çok yer bi de üstüne kilo alırdım Regl haftan geçsin vücutta tutup atamadığın parçalanmış yağların ödemin de gider biliyorsun. Haftaya bildirim yapmayacağız herhalde ama yapsaydık kesin olurdun:)
kübra ve nurgül mesaj sayılarınız yok şekerler
inşallah dediğin gibi olur ama kübra okul açılınca coştu.benden önce hedefine ulaşabilir.
Kübra cım,şekerparemlisteyi paylaştım Sorun olursa haberleşiriz.
Kızlar ben çıkıyorum. Bu akşam ve yarın yokum.Yarın eve kaçta döneriz bilmiyorum. O yüzden haberiniz olsun. Burayı boş bırakmamaya çalışalım. Dönünce bugünden itibaren tüm mesajları alıntılayıp cevap yazacağım. Tablolarıda pazar günü hazırlar paylaşırım.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN.
Canlarım şimdilik bende kaçıyorum kızımı hazırlayıp okula götürmem lazım. Öpüyorum hepinizi. Yeniden tebrik ederim herkesi
kübra 50 hadi neyse de 45 ne allah aşkına.kuzenim 160 boyunda 43 kilo bildiğin iskelet.55 güzel olur sana.daha düşme bence.
Hoşgeldiniz kızlar ben yardımcıpilot kübraaaa 20 yşındayımm Hedefim manken olmak
benimde hedefim kv catlatmak dogum yaptiktan sonra dagilcan toparlanamican dedi suan 66 kilo 700 gramcikim normal kilom 57 ama 55 olmak istiyorum olucamda o kariyida catlaticam oh oh yandan yandan
160 52 le 55 cok yakisir cnm 45 olursan kisin sokak yasak ucarsin mazallahkübra 50 hadi neyse de 45 ne allah aşkına.kuzenim 160 boyunda 43 kilo bildiğin iskelet.55 güzel olur sana.daha düşme bence.
Tamam ozaman haklısın iskelet olmak istemem .. : ) hedefimi 55 olarak değiştirecem 60ta zayıf olarak görünmem gibi geliyor şuan bana ondan hedefimi değişmem lazım orti
Hoşgeldiniz kızlar ben yardımcıpilot kübraaaa 20 yşındayımm Hedefim manken olmak
benimde hedefim kv catlatmak dogum yaptiktan sonra dagilcan toparlanamican dedi suan 66 kilo 700 gramcikim normal kilom 57 ama 55 olmak istiyorum olucamda o kariyida catlaticam oh oh yandan yandan
hahahha :)))) Herkesi çatlatırsın canım çokk kötü durumda değilmişşin hedefine az varrrrr başarılarrr
Boyun 165 ama canım oda var :)160 52 le 55 cok yakisir cnm 45 olursan kisin sokak yasak ucarsin mazallah
60lı rakamları bir görsem görüntüme göre karar veririm aslında
55 güzel bencede.ben 55 ken çok sık hasta oluyordum.hatta sağlıklı olduğum günler parmakla sayılır.diet beni germeye başladı.60 olunca kendimi iyi hissedersem belki 58 deneyebilirim oda belki...
Oda var sağlıklı olmak lazım . ilk hedefimize ulaşalm ondan sonra düşünürz ortii bakalım ilkin km mezun olacak
hahahha :)))) Herkesi çatlatırsın canım çokk kötü durumda değilmişşin hedefine az varrrrr başarılarrr
Boyun 165 ama canım oda var :)
60lı rakamları bir görsem görüntüme göre karar veririm aslında
Oda var sağlıklı olmak lazım . ilk hedefimize ulaşalm ondan sonra düşünürz ortii bakalım ilkin km mezun olacak
ahhhhhh vereyimde neler catlatcam ben 167 Yim cnm 60 gayet iyi duruyor bende 55 biraz siska ama sexsiiiiiiiiiiii oluyorrr bende kocam oyle asik oldudu bana benim oglan durmuyo delirtti beni pacamda grsrz sonra gezme gitcem gerci bunla nasi gitcemsem aaaaa
ahhhhhh vereyimde neler catlatcam ben 167 Yim cnm 60 gayet iyi duruyor bende 55 biraz siska ama sexsiiiiiiiiiiii oluyorrr bende kocam oyle asik oldudu bana benim oglan durmuyo delirtti beni pacamda grsrz sonra gezme gitcem gerci bunla nasi gitcemsem aaaaa
İnşş başarırız canım :)
Oğlunla iyi gezmeler canım
Şimdi yenilerin kafası karışacak kim bunlar yahu diye
Ben tanıtayım kısaca kendimizi ben bundan bir önceki kaptan, eski_bir_masal benden önceki kaptan, ysfmir'de bizden önce mezun olan diğer takım arkadaşımız. Dedim yaaa bugün biri ayağını sürüdü galiba, herkes burda
Hilal'cim kuzum tebrik ederim seni. Özelden gönderemiyorum 10 dk ya takılıyor. Burdan yaz sende. Çok sevindim. Önemli olan sonuç, istediğin oluyor sonunda. Peki okul ne oldu, dondurdun mu? Kıbrısa gidecek misin?
İyiyiz Yasemin'cim allaha şükür. Ama henüz belli değil bebişin cinsiyeti. Sanırım bidahaki kontrolüm kasım'ın 10 unda, O zaman kesin belli olur. Benim içimden erkek geçiyor ama hayırlısı bakalım.
En son 61,8 ile mezun olmuştum Derya'cım. Hamile olduğumu öğrendiğimde 62,3 kiloydum. En son 16 Ekimde tartıldım 3 gün önce 66,9 kiloyum. Haftada bir tartılmaya çalışıyorum. 4,6 kilo almışım toplamda. Şuan 4. ay bitmek üzere. Bu arada normal mi sizce? Çok almamışım dimi?
Hilal ciöm hoşgeldin nasılsın?
kızımın ödev var yapamamış ona yardım edeceğim hepiniz öpüyorum ...
kilo veren herkesi kutluyorum vermeyenlerde azimle devam..
VE EBRUM HİLALİM SİZLERİ EXTRA ÖPÜYORUM
HEPİNİZ ALLAH'a emanet olun..
Tamam ozaman haklısın iskelet olmak istemem .. : ) hedefimi 55 olarak değiştirecem 60ta zayıf olarak görünmem gibi geliyor şuan bana ondan hedefimi değişmem lazım orti
İnternetim gitti herkesi kaçırmışım off ya ..
Ebrucum dondurdum okulu şimdilik bakalım, kıbrıs için 1 yıl hazırlık okumam gerekiyormuş o yüzden, kıbrısa gideceğiz bakalım ..
Çok gelmedi bana ama tabi pek de bilgim yok Ebrucum ..
İyiyim kaptaniçem nasıl olayım sen nasılsın iyi misin ?
Canım ya görüşemedik ama konuşalım bir çok özledim valla ..
Kübracım benim boyum 170 bugün 52 kg idim, benim de hedefim 55ti ama fazlası oldu gayet memnunum, önemli olan aynada kendini beğenmen gerisi boş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?