Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım ağzından bal damlıyor Hiç bir sıkıntım yok Derya'cım allaha şükür. Sadece çok yorgun hissediyorum kendimi, sürekli uyku halim var onun dışında allaha şükür hiç bişeyim yok. Oda vitamin almaya başlayalı hafifledi biraz ama yürüyüş konusunda haklısın biraz hareketlenmem lazım. Dedim yaaa diyetten çıkıp hamile kalmanın sıkıntısı bu oldu. Korumaya geçmeden tekrar almaya başladım arada biraz zaman olsaydı çok sorun olmazdı ama vücutta şaşırdı ne yapacağını

evet önce sağlığınız..gebelikte alınan kilolar burada itina ile veriliyor..
ilk gebelikte 20 ikincide 18 kilocuk aldım hepside gitti..sağlıkla huzurlu güzle bir gebelik geçir kuzu..her dönemin kendine göre bir güzelliği var keyfince yaşa sağlıklı beslen ama..

Canlarım şimdilik bende kaçıyorum kızımı hazırlayıp okula götürmem lazım. Öpüyorum hepinizi. Yeniden tebrik ederim herkesi

haklısınnasıl rahat edeceksen öle olsun.bebeğin sağlıkla gelsin ,kiloyu gene verirsin.sen bu işte uzmansın

kızımın ödev var yapamamış ona yardım edeceğim hepiniz öpüyorum ...
kilo veren herkesi kutluyorum vermeyenlerde azimle devam..
VE EBRUM HİLALİM SİZLERİ EXTRA ÖPÜYORUM
HEPİNİZ ALLAH'a emanet olun..

Boş bırakma diyosun çok yazıyom sonra ne çok gevezelik yapmışsınız diyosun hihiihihiihih

Canlarım şimdilik bende kaçıyorum kızımı hazırlayıp okula götürmem lazım. Öpüyorum hepinizi. Yeniden tebrik ederim herkesi

Yine gel Ebrucum, özlemişiz çoooookkk

Hoşgeldiniz kızlar ben yardımcıpilot kübraaaa 20 yşındayımm Hedefim manken olmak

günaydın kızlar.bir tartı gününde gene beraberiz.
geçen hafta:71.0
bu hafta:70.0
fak:1 kilo
yüzde:1.41
çok şükür.artık iki haftada kilo veriyorum,can sıkıcı.napalım buna da şükür.

Tebrikler orticimmmm
60 lı rakamlara geldinnn :)

günaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.

geçen hafta .87

bu hafta:85.5

fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.

Tebrikler bilgennn sonundaa ins artıkk hep böyle çok çok gider çok sevindimmm
Bisikletin faydası bence bu

Selam canım seni bizde özledikkkkkkkk

Tebrikler canım çok güzel vermişşin

günaydın kızlar
geçen haftaki kilom 72,700
bu hafta 72,700
giden 0
Sağlık olsun canım

Geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.0
Giden:0.5
Yüzde:%0.63

Bugün regl oldum, karnım deli gibi şiş. Demekki regl olmasam daha fazla çıkacaktı

Maşallahhhh maşalllh

Tebriklerr canımmm
Herkese GÜNAYDINLAAARRR
Geçen Hafta :62.2
Bu hafta :62.2
Giden :0
Yüzde :0
Ben bir hafta gram verip diğer hafta hiç vermemeye alıştım galiba. Hayırlısı bakalım.

Yapıştılar bırakmıyorlar senii döveriz biz o fazlalıkları

haklısın canım bende öyle düşünmekteydim

bende özel mesaj istiyorum bana nee bana neeeee

kilo bildirimi yapıyorum

geçen hafta 55,5
bu hafta 55,5
giden 0
fark %0 :)))))

Sağlık olsun tatlış haftaya fazla veririz

Bencede canım regl olduğumda çok siskin oluyorum bu haftaaa fulll spor yapacam . Ben aksine yemeden içmeden kesildim Çünkü uzaklara gitti
Bunalımdayım

kübra ve nurgül mesaj sayılarınız yok şekerler

Ben şu mesajları saymayı hep unutuyorum çünkü genelde telefondan giriyorum çok zorlanıyorum birazdan sayacam cnm çok özürr

inşallah dediğin gibi olur ama kübra okul açılınca coştu.benden önce hedefine ulaşabilir.

Yok canım sen benden önce ulaşırsın ama Bn hedefimi değiştiririm 60 kesmez bi 50 45 falan istemeye başladımmm

Ayy cnımmm şekerpareeeeeeeee istediiii ne güzel tatlıdır o aynı ben

Tamam canım gördüm ellerine sağlık arkadaşım bizde diye pek bakamadım kahvltı falan hazırlıyordummmm :)
Birşey olursa mesaj atarım .
Kendine cici bak

Hoşgeldin bile diyemedim canım Kendine iyi bakkk Çok öpüldün yine gelll

kübra 50 hadi neyse de 45 ne allah aşkına.kuzenim 160 boyunda 43 kilo bildiğin iskelet.55 güzel olur sana.daha düşme bence.

kübra 50 hadi neyse de 45 ne allah aşkına.kuzenim 160 boyunda 43 kilo bildiğin iskelet.55 güzel olur sana.daha düşme bence.

Tamam ozaman haklısın iskelet olmak istemem .. : ) hedefimi 55 olarak değiştirecem 60ta zayıf olarak görünmem gibi geliyor şuan bana ondan hedefimi değişmem lazım orti

Tamam ozaman haklısın iskelet olmak istemem .. : ) hedefimi 55 olarak değiştirecem 60ta zayıf olarak görünmem gibi geliyor şuan bana ondan hedefimi değişmem lazım orti

55 güzel bencede.ben 55 ken çok sık hasta oluyordum.hatta sağlıklı olduğum günler parmakla sayılır.diet beni germeye başladı.60 olunca kendimi iyi hissedersem belki 58 deneyebilirim oda belki...

İnternetim gitti herkesi kaçırmışım off ya ..

Ebrucum dondurdum okulu şimdilik bakalım, kıbrıs için 1 yıl hazırlık okumam gerekiyormuş o yüzden, kıbrısa gideceğiz bakalım ..

Çok gelmedi bana ama tabi pek de bilgim yok Ebrucum ..

Hilal ciöm hoşgeldin nasılsın?

İyiyim kaptaniçem nasıl olayım sen nasılsın iyi misin ?

kızımın ödev var yapamamış ona yardım edeceğim hepiniz öpüyorum ...
kilo veren herkesi kutluyorum vermeyenlerde azimle devam..
VE EBRUM HİLALİM SİZLERİ EXTRA ÖPÜYORUM
HEPİNİZ ALLAH'a emanet olun..

Canım ya görüşemedik ama konuşalım bir çok özledim valla ..

Kübracım benim boyum 170 bugün 52 kg idim, benim de hedefim 55ti ama fazlası oldu gayet memnunum, önemli olan aynada kendini beğenmen gerisi boş ..

Anladım canım kendimi 60 olarak göreyim ona göre yola devam ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…