ben geldim hatunlaarruff bugün sinir oldummmmmm. öğle yemeğini yedik, hep beraber öğretmenler odasında oturuyoruz. muhabbet falan işte. tabi ben onunla yine pek konuşamıyorum hatta hiç neyse bir hoca beni ışın karacaya benzetti herkesin ortasında ben de telefonumla uğraşıodum. dedim lisede de öğrencilerim benzetiodu, ama ben o kadar çirkin olduğumu düşünmüorum. (cidden de koca ağızlı bir hatun, nerem benzio :S sadece saçım ve kilom ) neyse işte sora buna baktım, öyle tatlı bakıodu ki bana gözlerinin içi parlıodu resmen. ay çok şekerdi yaaaaaaaa, aklıma geldikçe tebessüm ediorummm ama o hocaya sinir oldum, gudubet karı
Kahvaltı: 3 nugget, 1 haşlanmış yumurta
Öğle: 1 kase çorba, 1 brdk ayran
Ara: kçk kutu süt, kayısılı activia
Akşam: 1 kase çorba, 5 nugget, 1 kornişon, 1 brdk ayran
Su: 2 lt
SPOR: leslie 2 miles, 100 twist, 50 mekik, 50 yan mekik, 25 alt karın çalıştırma, 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma, 150 bacak egzersizi
bu arada benim iştahım hepten kapandı :S sırf bayılmamak için yemiorum :S ama tuhaf ki bu hafta kg verememişim. gerçi seyir evresine geçtim, sebze yediğim için geri alacağımı biliyordum da. neyse geri almamışım da vermemişim de. şimdiden bildiriiim dedim kgmu.
geçen hafta: 103
bu hafta : 103
fark: 0
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 kaşık melemen
peynir
1 tk reçel
öğle:1 porsiyon etli taze fasulye
2 kaşık yoğurt
akşam:yoğurtlu patlıcan
tavuk ızgara
salata
1 kaşık bulgur pilavı
su:1 litre
spor:sağ bacağımda bir sorun var.bir kaç gün ara verdim.
Kızlar insan hiç tabağa makarna koyarken heyecanlanıp, kalbinin atış hızını duyar mı yaaaaAz önce ben duydum.Eşime makarna yaptım şimdi tabağına servis ettim ve karşımda duruyor.offffffffffffffffff
bugünkü menüüü
sabah mısır unundan yapılmış pırasa turşusu kızartmasının çeyrek tava
1 zeytin
çay
ara:1 avuç fındık
öğlen
2 kepçe kuru fasulye 1 dilim ekmek
1 kornişon turşu
akşam 1 kepçe kuru fasulye
1 bardak süt
sonunda kuru fasulye bittiii ohh beeeee
2lt su
spor
150 mekik
200 twester
25 dk jillian 20dk masaj
bakalımm yarın kaç göstericek tartııı
kilo verdim mi bilmiyorum ama göbüşş toparlanmaya başladı yaptığım jilliandan olsa gerekkkk
Kalorisi yüksekmiş geerçekten bundan sonra uzak duracam :/
Bugünkü menüm :
Sabah + ögle :
1 haslanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
domates
peynir
Akşam :
inegöl köfte lavaş ekmekte :/
ara : nescafe
spor :
1 saat yürüme koşma
15 dk bisiklet
15 dk twister
100 yan bel hareketi
Canım çok çok geçmiş olsun.Sen giderken kilon kaçtı??? Bu hafta listeye gir diyecektim ama dün seni göremedim.Listeye istersen bayram dönüşü alalım.
Tebrikler kızlar
Hatice hiç diyetisyene gittin mi?
ha ha yok kız su tuttum şimdi ben yarına düşmüş olur yine :)) bulgur ve turşu için dedim onu yoksa diğerlerine sözüm yok
Aaaa geçmiş olsun. İnşaallah düzelir bir an önce. Onlar hasta olunca insanın eli ayağı tutmuyor.
iyi ki bi de kilo vermemişin nurgül hastaydın ya zaten belki vücudun zayıf düşerdi de iyileşmen gecikirdi ya da ağır atlatırdın. Böylesi daha iyi olmuş
Yeni gelen arkadaşlar aramıza HOŞGELDİNİZBiraz çılgın,çokça cadolozların olduğu,tatlı sohbetli güzel bir gruptasınız. Kurallarımızı okuyup kabul ettiğinize göre artık bizimlesiniz. Ben grup kaptanı Hatice. Yardımcı pilotum Kübra Tek tek mesajlarınızı alıntılayıp şuan için birşey yazamıyorum.Bugün arkadaşlara davetliyiz.Bugün ve yarın olamayacağım ancak sonrasında bol muhabbetli günlerde beraberiz. Takım arkadaşlarım size sesleniyorum yeni gelen arkadaşlarımızı lütfen iyi ağırlayalım. Yoksa cezadan ceza beğenin dermişim.Ayrıca ben 28 yaşındayım,sınıf öğretmenliğinde 8. yılım.1,5-2 yıllık evliyim.Çocuğum yok.
merhabalar.. takıma kabul edildiğim için teşekkür ederim .. cuma yarışına yabancı değilim daha önce doğum sonrası kilolarımı 1. takımla vermiştimv(kullanıcı adım farklıydı). o dönem 25 kilo vermiştim. yeniden almadım çok fazla ama böyle giderse alıcam .. çok yemeye başladım stresten . birbirine destek olunca insan daha iyi motive oluyor
günaydın kızlar.bir tartı gününde gene beraberiz.
geçen hafta:71.0
bu hafta:70.0
fak:1 kilo
yüzde:1.41
çok şükür.artık iki haftada kilo veriyorum,can sıkıcı.napalım buna da şükür.
günaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.
geçen hafta .87
bu hafta:85.5
fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.
slm kizlar kurallar tam benlik ben arzu yurt disinda yasiyorum oglusum var 10 aylik dogumda 20 kilo aldim 1 haftada 17 kilosunu verdim sonra annem saolsun sut yapar diye diye inek gibi besledi ne sut yapti ne bisi tek kilo 73 kiloya kadar ciktim sonra 71 oldum gecen ay basladim diyete 5 kilo verdim suan 66 yim ama takildim yasim 22 boyle motive olcagimi dusundum 1 haftanin sonunda saolsun cnmmmmmmm beni buraya cagirdi kim ise heycandan adina bile bakamadim simdi iste gidyorum 3 saate gelcem oglusa yemek hazirliycam cok optum sizleri
Gecen hafta : 71
Bu hafta : 71
Fark : 0
Günaydın kızlar
Geçen haftaki kilom 65,5
Bu hafta 64,8
Fark 0,7
Yüzde: 1,06
Dünkü menüde bulgur ve turşu olmayaydı aslında 1 kilo vermiştim önceki sabah. Kayınvalidem bir haftadır kızıma bakıyo diye kıyak geçiim ona dedimBi daha yapılacaksa çarşamba yapılır artık :44:
Geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.0
Giden:0.5
Yüzde:%0.63
Bugün regl oldum, karnım deli gibi şiş. Demekki regl olmasam daha fazla çıkacaktı
geçen hafta :68,3
bu hafta 67,5
giden 800 gr
68,3/67,5/0,8/1,17
hesaplamamda yanlış olabilir kızlarr % kısmında bi bakar mısınız sizde?
üstümü giyip dışarı çıkıcam
akşama gelirim öpüyorummmmmm
Herkese GÜNAYDINLAAARRR
Geçen Hafta :62.2
Bu hafta :62.2
Giden :0
Yüzde :0
Ben bir hafta gram verip diğer hafta hiç vermemeye alıştım galiba. Hayırlısı bakalım.
gümaydın hanımlar.dün kızım rahatsızlandı.ateşi öksürüğü vardı.geceyi hastanede geçirdik. nefes alırken tıkanıyordu.iğne yaptılar ardından 1 saat soğuk buhar sonra 15 dakika ilaçlı buhar verdiler.bir sürüde ilaç tabi gece berbat geçti.tabi huysuzlğuüzerinde yine.
benim kilom yine aynı 86. siz verebildinizmi bir bakayım..
bende özel mesaj istiyorum bana nee bana neeeee
kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta 55,5
bu hafta 55,5
giden 0
fark %0 :)))))
Yeni üyelerimiz "cumbo ve meleğimolsun" Ben baş cadı hahahahaBaş cadıcımben yeni 1 kişi gördüm başka kim varki aşkolsun hatice böööööööööö yapıp korkutup kaçırcaz sanki hihihihhihiihi nurgül ferhan zeynep ben bizim çenelerden korkup kaçmazlarsa bilemicem hihihiihihi
bu hafta kurabiye canavarlığımın cezasını çekiyorumama bu zinciri kıracağım
Yeni üyelerimiz "cumbo ve meleğimolsun" Ben baş cadı hahahahaSizde yardımcılarım. Belli olmaz sizin nasıl kaçıracağınız.Akıllı uslu olunda ilk günden cadılıklarınızdan korkup kaçmasınlar Kurallar okundu ancak siz yinede bizim takımı tanıtın.Zorunlu spor tablosunu vb paylaşabilirsiniz.
Hayale bak.Psikopat mısın kızım senHer kurabiye yediğinde bacaklarından kurabiyenin şekli ve büyüklüğü kadar birşey pırtlayacak hayal eto zaman yemezsin ben öyle hayal ediyom etkili oluyo
merhabalar.. takıma kabul edildiğim için teşekkür ederim .. cuma yarışına yabancı değilim daha önce doğum sonrası kilolarımı 1. takımla vermiştimv(kullanıcı adım farklıydı). o dönem 25 kilo vermiştim. yeniden almadım çok fazla ama böyle giderse alıcam .. çok yemeye başladım stresten . birbirine destek olunca insan daha iyi motive oluyor
slm kizlar kurallar tam benlik ben arzu yurt disinda yasiyorum oglusum var 10 aylik dogumda 20 kilo aldim 1 haftada 17 kilosunu verdim sonra annem saolsun sut yapar diye diye inek gibi besledi ne sut yapti ne bisi tek kilo 73 kiloya kadar ciktim sonra 71 oldum gecen ay basladim diyete 5 kilo verdim suan 66 yim ama takildim yasim 22 boyle motive olcagimi dusundum 1 haftanin sonunda saolsun cnmmmmmmm beni buraya cagirdi kim ise heycandan adina bile bakamadim simdi iste gidyorum 3 saate gelcem oglusa yemek hazirliycam cok optum sizleri
oleyyyyyyyyyy şeytanın bacağını kırdın bilgegünaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.
geçen hafta .87
bu hafta:85.5
fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.
Günaydın kızlar
Geçen haftaki kilom 65,5
Bu hafta 64,8
Fark 0,7
Yüzde: 1,06
Dünkü menüde bulgur ve turşu olmayaydı aslında 1 kilo vermiştim önceki sabah. Kayınvalidem bir haftadır kızıma bakıyo diye kıyak geçiim ona dedimBi daha yapılacaksa çarşamba yapılır artık :44:
oh oh tebriklergünaydın kızlar
geçen haftaki kilom 72,700
bu hafta 72,700
giden 0
bravoGeçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.0
Giden:0.5
Yüzde:%0.63
Bugün regl oldum, karnım deli gibi şiş. Demekki regl olmasam daha fazla çıkacaktı
maşallahgeçen hafta :68,3
bu hafta 67,5
giden 800 gr
68,3/67,5/0,8/1,17
hesaplamamda yanlış olabilir kızlarr % kısmında bi bakar mısınız sizde?
üstümü giyip dışarı çıkıcam
akşama gelirim öpüyorummmmmm
çok geçmiş olsun canım.bende tonimer okyanus suyu kullanıyorum.sprey şeklinde.çok rahat kullanımı.gümaydın hanımlar.dün kızım rahatsızlandı.ateşi öksürüğü vardı.geceyi hastanede geçirdik. nefes alırken tıkanıyordu.iğne yaptılar ardından 1 saat soğuk buhar sonra 15 dakika ilaçlı buhar verdiler.bir sürüde ilaç tabi gece berbat geçti.tabi huysuzlğuüzerinde yine.
benim kilom yine aynı 86. siz verebildinizmi bir bakayım..
10 dk dolsun sana da özel mesajım var.Çok önemli ona göre.Hemen cevap yazmalısın
Hayale bak.Psikopat mısın kızım sen
Her kurabiye yediğinde bacaklarından kurabiyenin şekli ve büyüklüğü kadar birşey pırtlayacak hayal eto zaman yemezsin ben öyle hayal ediyom etkili oluyo
one öyle be iğrençççççççççççç
Bir tanesiniz sizoleyyyyyyyyyy şeytanın bacağını kırdın bilge
tebrikler
oh oh tebrikler
bravo
maşallah
çok geçmiş olsun canım.bende tonimer okyanus suyu kullanıyorum.sprey şeklinde.çok rahat kullanımı.
bu ne kıskandım haberiniz olsun
kübra,başak,banu,hatice,nurgül,ferhan üzülmeyin bu hafta bayrak bizde
Ay kıyamam ben sana pastadanda vazgeçermiş.Ben şuan 38 beden giyiyorum ama taktım 57 kilo olmalıyımNapayım başka türlü beynim onları yemeyi arzuluyo, kandırıyom onu kandırıyom yani beynimi, önüne de koyuyom 38 beden pantalonla elbiseyihangisini istiyosun diye soruyom Dünkü yaşpastadan nasıl vazgeçtim sanıyorsun hihihihihiihihihi
kurabiyeleri yediğinde nereye depolandığını sanıyordun canım hahahaahahhahah biraz totoşa biraz bacişkolara biraz göbüşe yaaaaaaaaaaaa
Yasemin Gönül ne dedi?????Listeyi paylaşıp çıkayım.Bücürleri yemeğe götüreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?