Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeni gelen arkadaşlar aramıza HOŞGELDİNİZ Biraz çılgın,çokça cadolozların olduğu,tatlı sohbetli güzel bir gruptasınız. Kurallarımızı okuyup kabul ettiğinize göre artık bizimlesiniz. Ben grup kaptanı Hatice. Yardımcı pilotum Kübra Tek tek mesajlarınızı alıntılayıp şuan için birşey yazamıyorum.Bugün arkadaşlara davetliyiz.Bugün ve yarın olamayacağım ancak sonrasında bol muhabbetli günlerde beraberiz. Takım arkadaşlarım size sesleniyorum yeni gelen arkadaşlarımızı lütfen iyi ağırlayalım. Yoksa cezadan ceza beğenin dermişim.Ayrıca ben 28 yaşındayım,sınıf öğretmenliğinde 8. yılım.1,5-2 yıllık evliyim.Çocuğum yok.

İYİ CEVAP VERMİŞSİN ŞEKERİM AMA AŞK ÇOK GÜZEL BİŞEY DİMİ. DURUP DURUP SIRITIRSIN SEN ŞİMDİ

AFİYET OLSUN GEÇEN HAFTA İYİ VERMİŞTİN ÜZÜLME

AFİYET OLSUN CANIM, DİNLENDİR TABİ BİRAZ

AYYYYYYY KIYAMAM, ÇOK İRADELİSİN SENİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

AFİYET OLSUN, ŞUNA PEK ANLAM VEREMEDİM"mısır unundan yapılmış pırasa turşusu kızartmasının çeyrek tava"

AFİYET OLSUN AZ OLMUŞ SANKİ

Canım çok çok geçmiş olsun.Sen giderken kilon kaçtı??? Bu hafta listeye gir diyecektim ama dün seni göremedim.Listeye istersen bayram dönüşü alalım.

çok sağol hatice ya.kız normaldede huysuz zaten hasta olunca iyice sarıyor bana dün giremedim o yüzden.87.7 dim izin öncesi şimdi 86. öylesi daha iyi olur sanırım bayram sonrasına.hem kız düzelmi olur hem ben kendime gelmiş olurum.

sağol canım.aynen uykusuzluk bir yandan onun ağlamaları huysuzluğu bir yandan dün sinirimden ağladım inan birde çok sık hastalanıyor artık dengem bozuldu ne gece gece nne gündüz gündüz karmakarışık oldu..allah şifa versin esirgesin yinede ne yapalım annelik zor zanaat...

Baş cadıcımben yeni 1 kişi gördüm başka kim varki aşkolsun hatice böööööööööö yapıp korkutup kaçırcaz sanki hihihihhihiihi nurgül ferhan zeynep ben bizim çenelerden korkup kaçmazlarsa bilemicem hihihiihihi

hoşgeldin, ben başak bende 6 ay önce doğum yaptım ve kilolarımı vermeye çalışıyorum. sen kaç kilo vermek istiyorsun.

günaydın kızlar.bir tartı gününde gene beraberiz.
geçen hafta:71.0
bu hafta:70.0
fak:1 kilo
yüzde:1.41
çok şükür.artık iki haftada kilo veriyorum,can sıkıcı.napalım buna da şükür.

günaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.

geçen hafta .87

bu hafta:85.5

fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.

hoşgeldin, bende başak bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum 6 aylık oğlum var ve emziriyorum sen emziriyormusun hala bıraktınmı yoksa. kaç kiloya inmek istiyorsun.

Gecen hafta : 71
Bu hafta : 71
Fark : 0

Geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.0
Giden:0.5
Yüzde:%0.63

Bugün regl oldum, karnım deli gibi şiş. Demekki regl olmasam daha fazla çıkacaktı

Herkese GÜNAYDINLAAARRR
Geçen Hafta :62.2
Bu hafta :62.2
Giden :0
Yüzde :0
Ben bir hafta gram verip diğer hafta hiç vermemeye alıştım galiba. Hayırlısı bakalım.

çok geçmiş olsun tatlım

bende özel mesaj istiyorum bana nee bana neeeee

kilo bildirimi yapıyorum

geçen hafta 55,5
bu hafta 55,5
giden 0
fark %0 :)))))

kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve tabiki veremeyenleride

Yeni üyelerimiz "cumbo ve meleğimolsun" Ben baş cadı hahahaha Sizde yardımcılarım. Belli olmaz sizin nasıl kaçıracağınız.Akıllı uslu olunda ilk günden cadılıklarınızdan korkup kaçmasınlar Kurallar okundu ancak siz yinede bizim takımı tanıtın.Zorunlu spor tablosunu vb paylaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

işte ilk günden o tabloları sunarsak korkup kaçabilirler hihiihihihihihi

hoşgeldiniz hanımlar.ben nermin fazla kilo sorununuz yokmuş allahtan güzel güzel verirsiniz inşallah.böyle bir takımda olduğuz için şanslısınız şansınızı tanıdıkca anlayacaksınız zaten övünmek gibi olmasınhayırlı olsuuun ikiniz içinde.

günaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.

geçen hafta .87

bu hafta:85.5

fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.
oleyyyyyyyyyy şeytanın bacağını kırdın bilge

tebrikler
günaydın kızlar
geçen haftaki kilom 72,700
bu hafta 72,700
giden 0
oh oh tebrikler
Geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.0
Giden:0.5
Yüzde:%0.63

Bugün regl oldum, karnım deli gibi şiş. Demekki regl olmasam daha fazla çıkacaktı
bravo

maşallah

çok geçmiş olsun canım.bende tonimer okyanus suyu kullanıyorum.sprey şeklinde.çok rahat kullanımı.

10 dk dolsun sana da özel mesajım var.Çok önemli ona göre.Hemen cevap yazmalısın

bu ne kıskandım haberiniz olsun

kübra,başak,banu,hatice,nurgül,ferhan üzülmeyin bu hafta bayrak bizde

Hayale bak.Psikopat mısın kızım sen

Napayım başka türlü beynim onları yemeyi arzuluyo, kandırıyom onu kandırıyom yani beynimi, önüne de koyuyom 38 beden pantalonla elbiseyihangisini istiyosun diye soruyom Dünkü yaşpastadan nasıl vazgeçtim sanıyorsun hihihihihiihihihi

Bir tanesiniz siz

Ay kıyamam ben sana pastadanda vazgeçermiş.Ben şuan 38 beden giyiyorum ama taktım 57 kilo olmalıyım

Yasemin Gönül ne dedi?????Listeyi paylaşıp çıkayım.Bücürleri yemeğe götüreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…