Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizlarrrr

Nasilsinizzz
Öyle yorgunum kiiiiiii dus alip uzandim simdi bebis uyuyasaya dinlenicem

Ben hala regl olmadim(( hamilelik disinda neden boyle olabilir bi fikriniz var mi? Ilk defa yasiyorum byle birsey..10 gun oldu
Az degil
Bikac gun degil ki

Yinede cok guzel

İyiyiz canım hoşgeldin
Bir doktora gitsene, hamile olma sakın

kız on gün az değil,dr a git bencede.

bende oyle oluyorum normal 10 aylik oglus duzensiz mesela 2 gun sonra olcam hala belirti yok

kizlar kocis erken cikcakmis eve gelir her an normalde 11 dbucukta eve geliyo ama is yok heralde bugunki yediklerimi yazim sabah bi musli bi nadalina ara nesguik oylen bi portalak ayy portakal bide oglusmun corbasindan iki kasik aldum bugunluk bukadar canlarim aksamda iki kasik kepek iki kasik yogurt yicem baska ogunum yok bugunluk bukadar iyi aksamlar

günaydın kızlar.bir tartı gününde gene beraberiz.
geçen hafta:71.0
bu hafta:70.0
fak:1 kilo
yüzde:1.41
çok şükür.artık iki haftada kilo veriyorum,can sıkıcı.napalım buna da şükür.

tebrik ederimm

günaydın umarım bol kiloların verildiği bir hafta olur.

geçen hafta .87

bu hafta:85.5

fark:1.5 %1,72 buldum ama kesin yanlıştır.

tebrikler bilgencimmmmm

çabuk dön aramıza kuzumm özledikkk

Gecen hafta : 71
Bu hafta : 71
Fark : 0

günaydın kızlar
geçen haftaki kilom 72,700
bu hafta 72,700
giden 0

Geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 79.0
Giden:0.5
Yüzde:%0.63

Bugün regl oldum, karnım deli gibi şiş. Demekki regl olmasam daha fazla çıkacaktı

tebrikler seminecimmm

Herkese GÜNAYDINLAAARRR
Geçen Hafta :62.2
Bu hafta :62.2
Giden :0
Yüzde :0
Ben bir hafta gram verip diğer hafta hiç vermemeye alıştım galiba. Hayırlısı bakalım.

üzülmeee biz de deli gibi kg vercezz kii

geçmiş olsun canım.

bende özel mesaj istiyorum bana nee bana neeeee

kilo bildirimi yapıyorum

geçen hafta 55,5
bu hafta 55,5
giden 0
fark %0 :)))))

meleğim olsun menünü alt alta yazarsan iyi olur.böyle okumakta,anlamakta zor oluyor.kızların yazım şekillerine bakıp ,anlayabilirsin.

Kız menünü düzgün alt alta sıralı yazsana Bu arada bugün yediklerimizi yarın yazıyoruz genelde, çünkü akşam listenin şekli değişebiliyooo Bi müsli ve 2 kaşık kepeği anlamadım
Hadi oğluşunu öp benim için

İyiyiz canım hoşgeldin
Bir doktora gitsene, hamile olma sakın

kız on gün az değil,dr a git bencede.

Bencede normal degil
Aslinda esim dedi idelim diye ben hafaonu bekliyim dedim..normalde karisikliklar olsa bukadar rahatsiz olmamda
Ilkdefa yasyorum dersem yalan olmaz bir gun gecikir veya once olur ,,buadar ama 10 gun korkuyorum acikcasi am hamiwlik riski oldugunu sanmiyorum..son haftalar esimin hastanlerden cikamadigini hatirlatirim :))) once diz ameliyati sobra böbrek tasi:) öyle bi ihtimal yok yani ..tamam cocuk cooooook seviorumda o kadarda degil:))
Yalniz cuma ya denk gelmesi kötu oldu..bugun gitsemydim..ama hic vaktim olmadi..birde haftasonunu bekliyim dedim ..bakalim..dua edin kizlar

Öglen akarkende bugunu persembe saniyorum..diyorum heralde bugunden ayarlyorlar haticemin isi var...cuma oldugunu bile unutmusum( kafam hic yerinde degil kosusturmacadan ...toparlanmam lazim

Kahvaltı: 1 kçk boy muz, yrm brdk süt

Öğle: 1 kase çorba, 1 brdk ayran

Ara: 1 simit, 1 dilim kaşar

Akşam: 3 nugget, yrm brdk kefir

Su: 2 lt

Spor: 200 bacak egzersizi, 100 twist, 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma

Son düzenleme:
Menüm :

Sabah :
1 haslanmış yumurta
peynir
domates
4 adet zeytin
1 dilim kepekli ekmek

Akşam
1 tabak patates salatası
2 dilim kepekli ekmek
1 ayran

Spor:
1 saat yürüme koşma
15 dk bisiklet
200 yan bel hareketi
100 twister
15 dk Kendi kendme dans hopladm zıpladmm :)

afiet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…