Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kolay gelsin dunyada en nefret ettigim halk millet insanlar onlar onlarin sonunu görmek icin sabirsizlaniyorum..
Isvec diyeine baslamissin..guzel..bendede öyle olmustu hic zorlanmadim canimda hic bisey cekmedi..aslinda devam etseydim cok iyi olucaktida bizim dernegin geceleri yuzu den bitirdim 5 gunde

Sitede sorun cözuldumu bilmiyorumda ekranim bir acaip yaziyorum bakalim nasil cikicak..begen butonu kalkti heralde

Kolay gelsin dunyada en nefret ettigim halk millet insanlar onlar onlarin sonunu görmek icin sabirsizlaniyorum..
Isvec diyeine baslamissin..guzel..bendede öyle olmustu hic zorlanmadim canimda hic bisey cekmedi..aslinda devam etseydim cok iyi olucaktida bizim dernegin geceleri yuzu den bitirdim 5 gunde

Sitede sorun cözuldumu bilmiyorumda ekranim bir acaip yaziyorum bakalim nasil cikicak..begen butonu kalkti heralde

MENÜM
Tereyağlı yumurta
Peynir çeşitleri :),zeytin,ceviz
Yeşilçay

ÖĞLEN
Kayısılı bir kase yoğurt

ARA
Ceviz ve fındık

AKŞAM
1 kase sütlü cornflakes
Yemekten 3 dilim patates

afiyet olsun güzel menü:)

afiyet olsun ballı ekmek makarna biraz fazla gibi ama akşamın hafif olmuş dengelemişsin. o ne çayıda adını yazamadın:)

maşallah canım ya spor menü çok güzel bu hafta rekor senden :)

menün olmamış kübracığım kız böyle aç aç okulda kafana bir şey girmez he biraz daha dengeli beslen :)

menüm
sabah:1 haşlanmış ymurta
1 dilim ekmek
peynir

öğle:1 kase çorba

ara:1 mandalina

akşam:1 tabak pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara:1 mandalina

afiyet olsun çok güzel menü:)

afiyet olsun.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

herkes bu kadar duyarlı olabilse keşke.biz ancak evde oturup destek verebilenlerdeniz malesef ....

kahvaltı olmamış ams gerisi güzel.afiyet olsun.

menüm
sabah:sahanda yumurta
1 dilim ekmek
peynir
3 zeytin

ara:mandalina

öğle:1 dilim ekmek
kabak yemeği
2 kaşık yoğurt

akşam:taze fasulye
2 kaşık pilav
karnıbahar
salata

Herkese Merhabalar Okul çıkışı milli eğitimde işimiz vardı. Sonrasın da da birkaç iş.Ancak gelebildim.

:))

Elmalı kurabıye yedımmm
cok pısmanımm aksam yemeden uyuycm o yuzden cok acıkırsammm sut ıcecem ceza verdm kendme

Cok asıgım cokkkk 1 ay olck 2 gn sonra
ahh aşk ahh insanı yemeden kesyorsun böyleeee:))

kestanenin kebab haliyle 3 büyük kestane 50 kaloriymiş.bayılırım bende kestaneye.
ayy ben de çok severim , çok kalorili olduğunu biliyordum ama insan kokusunu duyunca dayanamıyor. bursada mudanyada deniz kenarında çok güzel olurdu yemesi ((
Beyazittayim kizlar eltimlerle

iyi gezmeler benim yerimede gez ah beyazıt deyince gençliğim aklıma geldi az gezmezdik oralarda.istanbulu ne kadar sevmiyorum desemde özlüyorum galiba
valla benim de gençliğim geldi aklıma. vefa lisesine gidiyordum az gezmedik oraları
menüm
sabah:sahanda yumurta
1 dilim ekmek
peynir
3 zeytin

ara:mandalina

öğle:1 dilim ekmek
kabak yemeği
2 kaşık yoğurt

akşam:taze fasulye
2 kaşık pilav
karnıbahar
salata

bayılıyorum senin menülerine çok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…