hiç denemedim ama çok duydum. benim ödemle ilgili bi rahatsızlığım yok. yani kendimi olduğumdan şiş hissetmiyorum. eğer işine yarıyosa neden olmasın. ama sıvı kaybına neden oluyomudur bilmem. ben sadece yeşil çay tüketmeyi tercih ediyorum yağ yakıcı özelliği olduğunu düşündüğüm için ama her türlü yeniliğe açığım.Dün arkadaşım bizde kaldı .
puding yaptık ben yemedim çikolata almıştı yemedim
tekrar motivasyonum döndü
kaçamak yapmamaya odakladım kendimi :)
Sabah sucuklu yumurta yaptı annem
ben kendime kepekli ekmeğimle tost yaptım :)
Ve kızlar ben yazın mısırpüsküllü kiraz sapıyla çay yapıp içiodummmm
ve hissettiğim siskinlik gidiyordu
ödem oluşuo bende çünkü vücudum öyle bir yapısı var
bugün tekrar o çaya başlamaya karar verdimmm.
çünkü regl olamadımmm siskinlik hissediyorummm tartıda belli olmasada ..
Siz ne düşünüyorsunuz mısırpüsküllü çay hakkında duydunuzmu denedinizmi ?
Kuaför kapalıymış, öğle yemeğine gitmiş galiba o da. Bi daha denicem şansımı olmadı akşam artık kendim çekerim fönümü
***5. TAKIM 283. ETAP ***
brave_ (72,6 / 72.9 / -0.3 /-%0,41 )
Buffy26 (62 / 62/0 /%0 )
Funda08 (71,4 /71.6 / -0.2/-%28 )
mucizem77 (79,8 ) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
PinkCherryBlossom (64,3 / 64,2 / 0,1 / %0,16 )
Raa (82,2) (İzinli.)
Sweetlyy (73,2 /73.2 /0 / %0 )
tunituni (74,4 / 73.9/ 0.5/%67 )
5. TAKIM ORTALAMASI:0.02
​merhaba 5.takım listemizin son hali bu kontrol edebilirmisiniz
teşekkür ederimtakım ortalamasını hesaplamayı bilmiyorum. diğerleri doğru.
fundanın yüzdesi%0.28,tunituni yüzdesi %0.67 yazılmalı.ayrılan üye ortalamaya katılmıyorsa hesaplama doğru.***5. TAKIM 283. ETAP ***
brave_ (72,6 / 72.9 / -0.3 /-%0,41 )
Buffy26 (62 / 62/0 /%0 )
Funda08 (71,4 /71.6 / -0.2/-%28 )
mucizem77 (79,8 ) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
PinkCherryBlossom (64,3 / 64,2 / 0,1 / %0,16 )
Raa (82,2) (İzinli.)
Sweetlyy (73,2 /73.2 /0 / %0 )
tunituni (74,4 / 73.9/ 0.5/%67 )
5. TAKIM ORTALAMASI:0.02
​merhaba 5.takım listemizin son hali bu kontrol edebilirmisiniz
dünkü menüm
sabah
beyaz peynir, domates, salatalık, 3ad. zeyli sandwiç :)
ara
3 gün kurusu
öğlen
yayla çorbası
3 dilim ekmek (fazla)
ara
1 avuç çeviz
akşam işten çıkıp doru kursa gittim yiycek bişi bulamadım bi paket çubuk kraker yedim. eve geldiğimde bir haşlanmış yumurta.
su 1,5 lt
yarım saat yürüyüş.
dikkat ettimde dün herkes çok iyi beslenmiş. perşembe diyemi ama ben dahil daha fazla dikkat ediyoruz heralde
hiç denemedim ama çok duydum. benim ödemle ilgili bi rahatsızlığım yok. yani kendimi olduğumdan şiş hissetmiyorum. eğer işine yarıyosa neden olmasın. ama sıvı kaybına neden oluyomudur bilmem. ben sadece yeşil çay tüketmeyi tercih ediyorum yağ yakıcı özelliği olduğunu düşündüğüm için ama her türlü yeniliğe açığım.
aşkımmm yaseminnn neyin var. bugün ödemeler felan olduğu için younum. feyse bi göz attım ama yazını okuyamadım. seni böyle görmek beni üzüyo
kızlar nermini bildirimde bulunmadı.artık lisyteyi 5 takımda onaylatıp paylaşacağım
afiyet olsun canım .
Anladım canım bende yeşilçayı seviyorum ama bunu bence deneyeyim bi sizeede yazarm işe yaramıştı yine fayda eder die düşündüm :)
çok teşekkür ederim gözümüzden kaçmış ayrılan üyeyle ortalamayı hesaplayınca bu sonucu bulduk ama sizde bidaha hesaplayabilirmisinizfundanın yüzdesi%0.28,tunituni yüzdesi %0.67 yazılmalı.ayrılan üye ortalamaya katılmıyorsa hesaplama doğru.
teşekkürederim. evet sonuçları paylaş. genel olarak baktığımda sıcak ve sıvı olarak tüketilen şeyler yağ yakıcı ve ödem atıcı özelliğe sahip. bence kalori almadan metabolizmayıda çalıştırıyo
Kübracım face bakar mısın? Banu kilosunu bildirecekti. Ayrıca Nermin nişan telaşı gelemedi sanırım Zeynepçim onu kilo bildirmedi olarak yazar mısın?***13. TAKIM 283. ETAP ***
cumbo (63.5 / 63/ 0.5/ % 0.79)
_ferdici_ ( 67.2 /66.3 / 0.9/ %1.34 )
gurbet_dmr ( 85 / / / % )
Kbra23 ( 69 / 68.2/0.8 / %1.16 )
limpida ( 100/ / / % )Geri dönmek üzere ayrıldı.
mersinli42 ( 69 /68 /1 / % 1.45)
nurgulguney ( 55.2 /55.5 /-0.3 / -% 0.54)
pia ( 64/ 65.2/-1.2 /- % 1.88)
UZAYIM ( 63.6 /63.3 /0.3 / % 0.47)
yasminyaso ( 77/ 77/0 / %0)
13.TAKIM ORTALAMASI: %
sadece nermin kaldı.o da bildirsin.paylaşırım.yanlış varsa bakın kızlar.
Havanı sevsinlerBirazdan kuaföre gitcem, bir fön çektireyim bir manikür falan yaptırayım. Havam dağılır kendime gelirim :)))))
Ayrılan üyede ortalamaya katılır. !fundanın yüzdesi%0.28,tunituni yüzdesi %0.67 yazılmalı.ayrılan üye ortalamaya katılmıyorsa hesaplama doğru.
Canım biraz daha bekle istersen.En azından Banuyu öğrenelim.kızlar nermini bildirimde bulunmadı.artık lisyteyi 5 takımda onaylatıp paylaşacağım
Kübracım face bakar mısın? Banu kilosunu bildirecekti. Ayrıca Nermin nişan telaşı gelemedi sanırım Zeynepçim onu kilo bildirmedi olarak yazar mısın?
Havanı sevsinler
Ayrılan üyede ortalamaya katılır. !
Canım biraz daha bekle istersen.En azından Banuyu öğrenelim.
2 ye kadar bekleyelim sonra paylaşalım ozaman olmaz mı?Kübracım face bakar mısın? Banu kilosunu bildirecekti. Ayrıca Nermin nişan telaşı gelemedi sanırım Zeynepçim onu kilo bildirmedi olarak yazar mısın?
Havanı sevsinler
Ayrılan üyede ortalamaya katılır. !
Canım biraz daha bekle istersen.En azından Banuyu öğrenelim.
Tamam canımbanuya mesaj atıyorum şimdi
Canım 14:30 a kadar vaktin var. Banu ile konuşmuştuk kilosunu bildirip ayrılacaktı. Haber gelsin ona göre paylaşırsın2 ye kadar bekleyelim sonra paylaşalım ozaman olmaz mı?
Tamam canım
Canım 14:30 a kadar vaktin var. Banu ile konuşmuştuk kilosunu bildirip ayrılacaktı. Haber gelsin ona göre paylaşırsın
banu mesaj attı bu haftaki kilosu 100 . verememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?