Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm

sabah
beyaz peynir, domates, salatalık, 3ad. zeyli sandwiç :)

ara
3 gün kurusu

öğlen
yayla çorbası
3 dilim ekmek (fazla)

ara
1 avuç çeviz

akşam işten çıkıp doru kursa gittim yiycek bişi bulamadım bi paket çubuk kraker yedim. eve geldiğimde bir haşlanmış yumurta.

su 1,5 lt
yarım saat yürüyüş.

dikkat ettimde dün herkes çok iyi beslenmiş. perşembe diyemi ama ben dahil daha fazla dikkat ediyoruz heralde

hiç denemedim ama çok duydum. benim ödemle ilgili bi rahatsızlığım yok. yani kendimi olduğumdan şiş hissetmiyorum. eğer işine yarıyosa neden olmasın. ama sıvı kaybına neden oluyomudur bilmem. ben sadece yeşil çay tüketmeyi tercih ediyorum yağ yakıcı özelliği olduğunu düşündüğüm için ama her türlü yeniliğe açığım.
Kuaför kapalıymış, öğle yemeğine gitmiş galiba o da. Bi daha denicem şansımı olmadı akşam artık kendim çekerim fönümü

aşkımmm yaseminnn neyin var. bugün ödemeler felan olduğu için younum. feyse bi göz attım ama yazını okuyamadım. seni böyle görmek beni üzüyo

***5. TAKIM 283. ETAP ***

brave_ (72,6 / 72.9 / -0.3 /-%0,41 )
Buffy26 (62 / 62/0 /%0 )
Funda08 (71,4 /71.6 / -0.2/-%28 )
mucizem77 (79,8 ) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
PinkCherryBlossom (64,3 / 64,2 / 0,1 / %0,16 )
Raa (82,2) (İzinli.)
Sweetlyy (73,2 /73.2 /0 / %0 )
tunituni (74,4 / 73.9/ 0.5/%67 )

5. TAKIM ORTALAMASI:0.02

​merhaba 5.takım listemizin son hali bu kontrol edebilirmisiniz

takım ortalamasını hesaplamayı bilmiyorum. diğerleri doğru.

fundanın yüzdesi%0.28,tunituni yüzdesi %0.67 yazılmalı.ayrılan üye ortalamaya katılmıyorsa hesaplama doğru.

afiyet olsun canım .

Anladım canım bende yeşilçayı seviyorum ama bunu bence deneyeyim bi sizeede yazarm işe yaramıştı yine fayda eder die düşündüm :)

afiyet olsun canım .

Anladım canım bende yeşilçayı seviyorum ama bunu bence deneyeyim bi sizeede yazarm işe yaramıştı yine fayda eder die düşündüm :)

teşekkürederim. evet sonuçları paylaş. genel olarak baktığımda sıcak ve sıvı olarak tüketilen şeyler yağ yakıcı ve ödem atıcı özelliğe sahip. bence kalori almadan metabolizmayıda çalıştırıyo

evet mesala nescafe metabolizmayı kandırarak aclık hissini yokedip hareketlendiriyor buda benim kesfim :)

***13. TAKIM 283. ETAP ***

cumbo (63.5 / 63/ 0.5/ % 0.79)
_ferdici_ ( 67.2 /66.3 / 0.9/ %1.34 )
gurbet_dmr ( 85 / / / % ) kilo bildiriminde bulunmadı.
Kbra23 ( 69 / 68.2/0.8 / %1.16 )
limpida ( 100/ / / % )Geri dönmek üzere ayrıldı.
mersinli42 ( 69 /68 /1 / % 1.45)
nurgulguney ( 55.2 /55.5 /-0.3 / -% 0.54)
pia ( 64/ 65.2/-1.2 /- % 1.88)
UZAYIM ( 63.6 /63.3 /0.3 / % 0.47)
yasminyaso ( 77/ 77/0 / %0)

13.TAKIM ORTALAMASI: % o.28

kızlar kontrol edermisiniz

Kübracım face bakar mısın? Banu kilosunu bildirecekti. Ayrıca Nermin nişan telaşı gelemedi sanırım Zeynepçim onu kilo bildirmedi olarak yazar mısın?

Birazdan kuaföre gitcem, bir fön çektireyim bir manikür falan yaptırayım. Havam dağılır kendime gelirim :)))))
Havanı sevsinler

fundanın yüzdesi%0.28,tunituni yüzdesi %0.67 yazılmalı.ayrılan üye ortalamaya katılmıyorsa hesaplama doğru.
Ayrılan üyede ortalamaya katılır. !

kızlar nermini bildirimde bulunmadı.artık lisyteyi 5 takımda onaylatıp paylaşacağım
Canım biraz daha bekle istersen.En azından Banuyu öğrenelim.

banuya mesaj atıyorum şimdi

2 ye kadar bekleyelim sonra paylaşalım ozaman olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…