- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
tebrikler kübraSelam kızlar ..
Kılo bıldırımım:
Gecen hafta :69
Bu hafta : 68.2
Fark : 0.8
%1.16
hötttt sesiz olun,kaynatmayın dersi.ebrudan sonra eli maşalı kaptan ben olucam:111:kilo vermeyeni sağlarına çakmak tutup eritecemBöööhhh yesilcay miiii bari kahve alalim
Arka siradan ön siralarakilere satalim
Siiiissssss naptin bakam kac kilo verin?. Ariza cikaralim
Hos zeynep bizi bir kükremede oturtur:)
Şiştim şiştim dedin bizde kilo aldın zanettik. Seni gidi küçük cadı seniTebrikler canım
Yeni kaptan dan korkuyorlar,yeni kaptandan korkuyorlarrr
zeynepçim bir yanlışlık var nerde diyorum buldum.başak ayrıldığı haftadan itibaren 2 hafta listede olamaz.onu çıkarman gerekiyor.
baya erken tartildim ama degisiklik olacagini sanmiyorum
üzgünüm kizlar regl gunumdeyim ve eksideyim ins listede etkiliycek bir durum olmaz
gecen hafta 64
bu hafta 65,2
-1,2
kilo bildirimi
geçen hafta:69.0
bu hafta:68.0
fark:1 kilo
%1.45
artık bu olay bende sıradanlaştı.bir hafta 1 kilo ver ,öbür hafta aynı kal.ne cins vücudum var benim ya:44:
geçen hafta : 63.6
bu hafta: 63.3
giden :0.3
yüzde : %47
geçen haftada 0.3 tü. Ne diyeyim az olsun temiz olsun
günaydın kızla,
kilom sabit bu hafta, sanırım neden sabitlendiğini biliyorum, haftanın yarısında okula giderken akşam yemeği yiyemeyip gece 10 dan sonra yemek yedim. Birde kurubaklagil tükettim 2 gün, çok seviyom ama kilo vermemi engelliyo bu kurucuklar:))
geçen hafta:77
bu hafta:77
aradaki fark ve yüzde:%0 (sınıfta kaldın yerine otur çoccuuuuuğummm hihihiihhiihhihiih)
selam kızlar ..
Kılo bıldırımım:
Gecen hafta :69
bu hafta : 68.2
fark : 0.8
%1.16
Böööhhh yesilcay miiii bari kahve alalim
Arka siradan ön siralarakilere satalim
Siiiissssss naptin bakam kac kilo verin?. Ariza cikaralim
Hos zeynep bizi bir kükremede oturtur:)
ägünaydın kızlarrrrrrr
geçen hafta :67,2
bu hafta : 66,3
giden 900 gr
%1.34
zorla da olsa 900 gr gittiii
Günaydın kısçeler
bu kural tam olarak nasıldı hatice ben hatırlayamadım
niye regl olunca böyle oluyo ya ne ilginç şey şu vücut
her zamanki gibi formundasın şekerim
tebrikler
arada olur böyle vakalar
her zamanki gibi iyi gidiyorsun kübra
şişkinliğini sularını atsın diye demiştim. Yoksa bende sade bir kahve taraftarıyım. Hem arkada fal bakarız:))
günaydın kızlaaarr sayfayı açtım ama bir türlü fırsat bulamadım ancak yazabiliyorum
Geçen hafta : 63.5
Bu hafta: 63.0
Giden :0.5
Yüzde : %0.78
62leri görmek isterdim ama buna da şükür ...
HAHAHAHAHAValla sendende korkuyodummm bennnn her cuma yusuf yusuf depresyonlara soktun beniiiiiiiiii
Ama ama ben okuyamıyooommmKızlar face ebişeyler yazdım baksanıza, annem sabah sabh çıldırttı beni((((((((((((
hihihtebrikler kübra
hötttt sesiz olun,kaynatmayın dersi.ebrudan sonra eli maşalı kaptan ben olucam:111:kilo vermeyeni sağlarına çakmak tutup eritecem
Tebrikler çok güzel vermişsin Seminegünaydın kızlarrrrrrr
giden 900 gr
%1.34
Canım geçen haftalarda yeni bir kural eklendi.Kural gereği geri dönmek üzere ayrılan kişi 2 hafta boyunca listede olamıyor.Bu hafta o yüzden listede olamıyacaksın ancak haftaya girersin.Günaydın kısçeler
bu kural tam olarak nasıldı hatice ben hatırlayamadım
niye regl olunca böyle oluyo ya ne ilginç şey şu vücut
her zamanki gibi formundasın şekerim
tebrikler
arada olur böyle vakalar
her zamanki gibi iyi gidiyorsun kübra
Bugün face te fal bakıyoruz değil mişişkinliğini sularını atsın diye demiştim. Yoksa bende sade bir kahve taraftarıyım. Hem arkada fal bakarız:))
isyannnnnnnnnnn etmeBaskasinin sismesine bak - 800
Benim sismeme bak + 1,200 isyyeeeeeeaaaaaaaaannnnnnnnnnn
tebriklergünaydın kızlarrrrrrr
giden 900 gr
%1.34
tebrikler dilegünaydın kızlaaarr sayfayı açtım ama bir türlü fırsat bulamadım ancak yazabiliyorum
Ferhannn ben sıserken bıle kalorıı harcyp kılo verıyormmmm kıskanmayıııınnnnn :))))))
Kıskanc senı
gulay mesaj konusu 2 gün önce uzun uzun anlatmıştım.geriye dönük mesajları okumuyorsun sanırım.sadece kendi yazdıklarından değil ayrıca bizim yazdıklarımızı okumaktanda sorumlusun.bir kez daha yazıyorum:2 günde bir mesaj sayımızı kaptanın hazırladığı listede adı yazan arkadaşa yolluyoruz.spor yapıp yapmadığımızada belirtiyoruz.13-14 kasım msaj sayıları cumbo ya yollanacak.sonra kaptan1 haftalık listeyi toplu açıklıyor.yeni kaptan benim,benden önceki hatice yani uzayım.
kocama söylesem keyifle yapar dermişim
geçen hafta 55,2
bu hafta 55,5
giden -03
fark %0,54
aynı dorultuda gidip geliyorum. vücudum bana diyoki ben diyetle bu kadar verebiliyorum artık haraket edip spor yapman lazım.
Tebrikler çok güzel kilo vermişsin Dilekgünaydın kızlaaarr sayfayı açtım ama bir türlü fırsat bulamadım ancak yazabiliyorum
Ben mi havalıyımä
Tebrikler
Benim he böyle :84::95:
Haticeye bakmicaksin ama o hem onde hem havali
Tebrikler
Bende aynı fikirdeyim ama spor yapınca çok acıkıp çok yiyorum.Spor yapmayınca az yiyebiliyorum.Ortası yok mu yaaageçen hafta 55,2
bu hafta 55,5
giden -03
fark %0,54
aynı dorultuda gidip geliyorum. vücudum bana diyoki ben diyetle bu kadar verebiliyorum artık haraket edip spor yapman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?