Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. TAKIM 283. ETAP ***

cumbo (63.5 / 63/ 0.5/ % 0.79)
_ferdici_ ( 67.2 /66.3 / 0.9/ %1.34 )
gurbet_dmr ( 85 / / / % ) kilo bildiriminde bulunmadı.
Kbra23 ( 69 / 68.2/0.8 / %1.16 )
limpida ( 100/ 100/0 / %0 )Geri dönmek üzere ayrıldı.
mersinli42 ( 69 /68 /1 / % 1.45)
nurgulguney ( 55.2 /55.5 /-0.3 / -% 0.54)
pia ( 64/ 65.2/-1.2 /- % 1.88)
UZAYIM ( 63.6 /63.3 /0.3 / % 0.47)
yasminyaso ( 77/ 77/0 / %0)

13.TAKIM ORTALAMASI: % o.28

kübra,hatice bir kontrol eder misiniz?

doğru canım .....

güzel başladın.inşallah böyle devam eder.tebrikler

Çok teşekkürler canım, sayenizde epey bir dikkat ediyorum sanki birileri hep beni gözlüyormuş gibi geliyor size de aynısı oluyor mu

tebrik ederim

görüşürüs ferhancım gün gün deil öğün öğün yediğini içtiğini yaptığını istiyorum kolay gelsin.[/QUOTE]

Çok sağol Nurgülcüm. Bu arada makarna konusunda bana da kızdı Hatice, Cuma'dan önce yenir mi diye:18: Ben de bi daha yemiycem

Motivasyonun çok iyi canım. Ben çoook eskiden kiraz sapı kaynatıp içerdik ananemle filan o zaman da çocuk yaştaydım hiç hatırlamıyorum inan ama böyle ismi bilinen reçetelerin hele hele ki ananelerimizden bizlere ulaştıysa mutlaka işe yaradığını düşünüyorum ben. Ben de bugün yapabilirsem şu en sonki tarifi yapıcam hani elmalı olan, bitince resim koyarım nasıl bişey olduğunu

Canım "gün kurusu" lafı çok hoşuma gitti. Kuru kayısı mı acaba o?

Son düzenleme:

cokmu belli ediyorum :) aslinda aciklamadan ziyade konustukca kendi kendimide teselli ve motive etmeye calisyorum..motivem dusmesin diye

görüşürüs ferhancım gün gün deil öğün öğün yediğini içtiğini yaptığını istiyorum kolay gelsin.[/QUOTE]

Ya ben pek faydasi gelmiyo diye dusunuyorum ilk yarismaya katildigimda bir demlik demleyip gunde 3 bardak icerdim..hic tik olmamisti..1 ay flnda devam etmistim..o zamanda böyle 2 ileri 1 geri gidiyordu..ama bu form cay vs gibi tarzlari deniycem birde..yesilide icerim sifa icin
Tak askim sen tak beni kafayaaaaa..takip et beniii..gecen haftaki menulerim bence kusursuz gibiydi ama demeee

Ben gayet ciddiyim yani kilo verebilmek konusunda hehehehe ben senden önce mezun olucammmmmm

Kuzucum meyve sevmiyormusun.? Hic meyve olmuyor menülerinde

sana nefsine yenilik yememişsinnn
kiraz sapı ve mısır püskülü ödem attırıcı olarak kullanılıyo canım
işe yarar bence:))
ımmm sağlıklı şeyler alll :)
güzel tarif gibiii amaaaaaaa kalorisi çokmu olur ne
fırında yapıldığında kalorili olacağını düşünmüyorum sfır yağ olur zaten bi tavanın hepsini yicek deiliz kiiiii

afiyet olsunn canım

Kizlar morelim cok bozuk

Dun gece filistin bombalanmis sabahlara kadar (( ve hicbir buyuk gazetede bunun haberi yok
Jeniffer lopezden ünlülerin gecmislerine kadar en ince haber bas sayfa haberiyken minik bir bölüm bile yok
Inanamiyorum
Lanet olsun

türkiyedeki medya uyuyor canım
ya da bilerek insanlar fazla uyanmasın diye göz ardı etmeye çalışıyorlar
rabbim israillileriii kahreylesinn

kızlarrrrrrrr bimden kahvaltı takımı aldım 6 kişilik çok hoşuma gittiiii

ayrıca 2 paket gün kurusu aldımmm
güle güle ,iyi günlerde,sevdiklerinin olduğu sofralarda kullan semine.kayısıyıda afiyetle ye.ben sevmem pek ama.

bilerek hiç bir yerde göstermiyorlar.dünya yahudinin elinde.filistinde dedelerinin hatalarının cezasını çekiyor.ikinci dünya savaşından sonra toparak satmakla başlamış herşey.nerden nereye.acaba o zamandan bugünleri görselerdi,bu kadar keyifle satarlarmıydı yahudiye toprak.inşallah biz,bizim çocuklarımız filistindekiler gibi olmaz.

Almanya medyası mı yazmadı canım??? Çünkü türk basınında büyük gazetelerin hepsinde manşet var. Onun yanısıra suriyede bizi bombalıyo habire

evet mesala nescafe metabolizmayı kandırarak aclık hissini yokedip hareketlendiriyor buda benim kesfim :)
bencede eminim yasemincede ve ferhacada öyle

Çok sağol Nurgülcüm. Bu arada makarna konusunda bana da kızdı Hatice, Cuma'dan önce yenir mi diye:18: Ben de bi daha yemiycem

Motivasyonun çok iyi canım. Ben çoook eskiden kiraz sapı kaynatıp içerdik ananemle filan o zaman da çocuk yaştaydım hiç hatırlamıyorum inan ama böyle ismi bilinen reçetelerin hele hele ki ananelerimizden bizlere ulaştıysa mutlaka işe yaradığını düşünüyorum ben. Ben de bugün yapabilirsem şu en sonki tarifi yapıcam hani elmalı olan, bitince resim koyarım nasıl bişey olduğunu

Canım "gün kurusu" lafı çok hoşuma gitti. Kuru kayısı mı acaba o?[/QUOTE]
banada kıza kıza souttular makarnadan gün kurusu koyu renkli olan doğal şartlarda kuruyanmış evet kayısı.

Ya ben pek faydasi gelmiyo diye dusunuyorum ilk yarismaya katildigimda bir demlik demleyip gunde 3 bardak icerdim..hic tik olmamisti..1 ay flnda devam etmistim..o zamanda böyle 2 ileri 1 geri gidiyordu..ama bu form cay vs gibi tarzlari deniycem birde..yesilide icerim sifa icin
Tak askim sen tak beni kafayaaaaa..takip et beniii..gecen haftaki menulerim bence kusursuz gibiydi ama demeee

Ben gayet ciddiyim yani kilo verebilmek konusunda hehehehe ben senden önce mezun olucammmmmm
Kuzucum meyve sevmiyormusun.? Hic meyve olmuyor menülerinde[/QUOTE]

heh evet tam olarak dorusu bu kendine teselli vermek için. aa hiç faydasını görmedinmi peki o zamanlar da bu kadar ödem oluyomuydu. meyve seviyorum ama her sabah servise geç kaldığım için yanıma almayı unutuyorum :)))) hhaahhaaaa. ama bununda çözümünü buldum. bu hafta ekstre dikkat edicem için iş yerinin yakınında bi alışveriş merkezi var pazartesi sabah oraya gidip iş yerindeki dolaba malzeme alıcam örn. meyve, domates, salatalık, tonbalığı, yourt, bide haticenin bahsettiği vardıya yine unuttum adını yaa :)))) donatıcam mutfağı

banada kıza kıza souttular makarnadan gün kurusu koyu renkli olan doğal şartlarda kuruyanmış evet kayısı.

Kuzucum meyve sevmiyormusun.? Hic meyve olmuyor menülerinde[/QUOTE]

heh evet tam olarak dorusu bu kendine teselli vermek için. aa hiç faydasını görmedinmi peki o zamanlar da bu kadar ödem oluyomuydu. meyve seviyorum ama her sabah servise geç kaldığım için yanıma almayı unutuyorum :)))) hhaahhaaaa. ama bununda çözümünü buldum. bu hafta ekstre dikkat edicem için iş yerinin yakınında bi alışveriş merkezi var pazartesi sabah oraya gidip iş yerindeki dolaba malzeme alıcam örn. meyve, domates, salatalık, tonbalığı, yourt, bide haticenin bahsettiği vardıya yine unuttum adını yaa :)))) donatıcam mutfağı [/QUOTE]

Nurgül nasıl yazmışsın kız:)) kimin eli kimin cebinde kim kimin alıntısı bellli değilzor okudum

heh evet tam olarak dorusu bu kendine teselli vermek için. aa hiç faydasını görmedinmi peki o zamanlar da bu kadar ödem oluyomuydu. meyve seviyorum ama her sabah servise geç kaldığım için yanıma almayı unutuyorum :)))) hhaahhaaaa. ama bununda çözümünü buldum. bu hafta ekstre dikkat edicem için iş yerinin yakınında bi alışveriş merkezi var pazartesi sabah oraya gidip iş yerindeki dolaba malzeme alıcam örn. meyve, domates, salatalık, tonbalığı, yourt, bide haticenin bahsettiği vardıya yine unuttum adını yaa :)))) donatıcam mutfağı [/QUOTE]

Nurgül nasıl yazmışsın kız:)) kimin eli kimin cebinde kim kimin alıntısı bellli değilzor okudum[/QUOTE]

hhhahahahahaaa çok karışmış yaa ve hala karışmaya devam ediyo

bugün saat 1,30 da öğle yemeği için brokoli çorbası ve iki ince dilim ekmek yedim. ama dahayedikten sonra bile tokluk hissi gelmedi. saat 4 de kadar zor durdum ve bi sandwiç yedim beyaz peynir domates zeytinli o kadar tatlı geldiki daha çok açlık hissettim napıcam (((( akşam yemeği olarak ne yesem yada akşam yemeğine kadar kendimi nasıl durdursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…