***13. TAKIM 283. ETAP ***
cumbo (63.5 / 63/ 0.5/ % 0.79)
_ferdici_ ( 67.2 /66.3 / 0.9/ %1.34 )
gurbet_dmr ( 85 / / / % ) kilo bildiriminde bulunmadı.
Kbra23 ( 69 / 68.2/0.8 / %1.16 )
limpida ( 100/ 100/0 / %0 )Geri dönmek üzere ayrıldı.
mersinli42 ( 69 /68 /1 / % 1.45)
nurgulguney ( 55.2 /55.5 /-0.3 / -% 0.54)
pia ( 64/ 65.2/-1.2 /- % 1.88)
UZAYIM ( 63.6 /63.3 /0.3 / % 0.47)
yasminyaso ( 77/ 77/0 / %0)
13.TAKIM ORTALAMASI: % o.28
kübra,hatice bir kontrol eder misiniz?
güzel başladın.inşallah böyle devam eder.tebrikler
tebrik ederimtebrik ederim
haticeye katılıyorum. almamış olman bile iyi geçen hafta çok iyi gitmişti. zeynebinki gibi oldu demekki bu haftada çok ii gidecek.
bak bak bak bak baaakkkk
bende gelim yanınızasevmiyosun ama yeşil çay tüketmen gerekiyor ferhancım sabahtan bi bardak akşamüstü bi bardak. limon sıkabilirsin, tarçın atabilirsin sevebileceğin hale getir ama içmeye ihtiyacın var gerçekten çok iyi ödem attırıyor. dene derim. taktım sana kafayı ben birazdan içtim mesela geçen hafta hiç içememiştim sadece sporda yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim ama demekki oda bi yere kadar sonra durma noktasına geliniyo. bu hafta her akşam spor yapıp yeşil çayımı içicem haftaya hep birlikte ne kadar farkettiğiniyada etmediğini görürüz ben kendimi sizin için feda ediyorum beni kobay olarak kullanabilirsiniz
tebrik ederim semine
ferhan kaçıyo yeşil çaydan
az kalmış 62 lere tam sınırdasın biraz daha sabır tebrik ederim
Dün arkadaşım bizde kaldı .
puding yaptık ben yemedim çikolata almıştı yemedim
tekrar motivasyonum döndü
kaçamak yapmamaya odakladım kendimi :)
Sabah sucuklu yumurta yaptı annem
ben kendime kepekli ekmeğimle tost yaptım :)
Ve kızlar ben yazın mısırpüsküllü kiraz sapıyla çay yapıp içiodummmm
ve hissettiğim siskinlik gidiyordu
ödem oluşuo bende çünkü vücudum öyle bir yapısı var
bugün tekrar o çaya başlamaya karar verdimmm.
çünkü regl olamadımmm siskinlik hissediyorummm tartıda belli olmasada ..
Siz ne düşünüyorsunuz mısırpüsküllü çay hakkında duydunuzmu denedinizmi ?
dünkü menüm
sabah
beyaz peynir, domates, salatalık, 3ad. zeyli sandwiç :)
ara
3 gün kurusu
öğlen
yayla çorbası
3 dilim ekmek (fazla)
ara
1 avuç çeviz
akşam işten çıkıp doru kursa gittim yiycek bişi bulamadım bi paket çubuk kraker yedim. eve geldiğimde bir haşlanmış yumurta.
su 1,5 lt
yarım saat yürüyüş.
dikkat ettimde dün herkes çok iyi beslenmiş. perşembe diyemi ama ben dahil daha fazla dikkat ediyoruz heralde
afiyet olsun çok güzel olmuş.
ferhancım. 1,2 kg artıda görünüyorsun diye suçluluk duygusu hissedip bu kadar açıklama yapma gereği duyman, senin buna kafayı ne kadar takmış olduğunu gösteriyor. yapma bunu.alt tarafı 4-5 kg fazlalığın var niye kendine bu kadar haksızlık ediyosun. daha yeni demedinmi niye bu kadar aceleye getiriyorumki diye.
tebrik ederim zeynepcim
tebrik ederim
haticeye katılıyorum. almamış olman bile iyi geçen hafta çok iyi gitmişti. zeynebinki gibi oldu demekki bu haftada çok ii gidecek.
bak bak bak bak baaakkkk
bende gelim yanınızasevmiyosun ama yeşil çay tüketmen gerekiyor ferhancım sabahtan bi bardak akşamüstü bi bardak. limon sıkabilirsin, tarçın atabilirsin sevebileceğin hale getir ama içmeye ihtiyacın var gerçekten çok iyi ödem attırıyor. dene derim. taktım sana kafayı ben birazdan içtim mesela geçen hafta hiç içememiştim sadece sporda yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim ama demekki oda bi yere kadar sonra durma noktasına geliniyo. bu hafta her akşam spor yapıp yeşil çayımı içicem haftaya hep birlikte ne kadar farkettiğiniyada etmediğini görürüz ben kendimi sizin için feda ediyorum beni kobay olarak kullanabilirsiniz
tebrik ederim semine
ferhan kaçıyo yeşil çaydan
az kalmış 62 lere tam sınırdasın biraz daha sabır tebrik ederim
Sağlık olsun tatlımm haftaya daha fazla verirsin motivasyonunu bozmaa sakınnnnn tamammı:)
Tebrikler süpersin
Gitsinde az gitsinnnnnn:)
Geçen hafta fazlasıyla verince vücut alışıyor bence canım bende çok verdiğim haftalardan sonra duraksıyor sonra devam ediyor
tebrikler canım
tebrikler
Sen böyle kalll bizi bekleeeeeeeee beraber mezun olalım
Şaka yapıyorus bizzz:)
dünkü menüm
sabah
ara
3 gün kurusu
öğlen
yayla çorbası
3 dilim ekmek (fazla)
ara
1 avuç çeviz
akşam işten çıkıp doru kursa gittim yiycek bişi bulamadım bi paket çubuk kraker yedim. eve geldiğimde bir haşlanmış yumurta.
su 1,5 lt
yarım saat yürüyüş.
dikkat ettimde dün herkes çok iyi beslenmiş. perşembe diyemi ama ben dahil daha fazla dikkat ediyoruz heralde
of be ne stresmiş bu lste paylaşmak.sabahtan beri hiç iş yapmadım.ben kaçıyorum kızlar.görüşürüz.
Dün arkadaşım bizde kaldı .
puding yaptık ben yemedim çikolata almıştı yemedim
tekrar motivasyonum döndü
kaçamak yapmamaya odakladım kendimi :)
Sabah sucuklu yumurta yaptı annem
ben kendime kepekli ekmeğimle tost yaptım :)
Ve kızlar ben yazın mısırpüsküllü kiraz sapıyla çay yapıp içiodummmm
ve hissettiğim siskinlik gidiyordu
ödem oluşuo bende çünkü vücudum öyle bir yapısı var
bugün tekrar o çaya başlamaya karar verdimmm.
çünkü regl olamadımmm siskinlik hissediyorummm tartıda belli olmasada ..
Siz ne düşünüyorsunuz mısırpüsküllü çay hakkında duydunuzmu denedinizmi ?
fırında yapıldığında kalorili olacağını düşünmüyorum sfır yağ olur zaten bi tavanın hepsini yicek deiliz kiiiiiımmm sağlıklı şeyler alll :)
güzel tarif gibiii amaaaaaaa kalorisi çokmu olur ne
dünkü menüm
sabah
ara
3 gün kurusu
öğlen
yayla çorbası
3 dilim ekmek (fazla)
ara
1 avuç çeviz
su 1,5 lt
yarım saat yürüyüş.
Kizlar morelim cok bozuk
Dun gece filistin bombalanmis sabahlara kadar(( ve hicbir buyuk gazetede bunun haberi yok
Jeniffer lopezden ünlülerin gecmislerine kadar en ince haber bas sayfa haberiyken minik bir bölüm bile yok
Inanamiyorum
Lanet olsun
güle güle ,iyi günlerde,sevdiklerinin olduğu sofralarda kullan semine.kayısıyıda afiyetle ye.ben sevmem pek ama.kızlarrrrrrrr bimden kahvaltı takımı aldım 6 kişilik çok hoşuma gittiiii
ayrıca 2 paket gün kurusu aldımmm
Kizlar morelim cok bozuk
Dun gece filistin bombalanmis sabahlara kadar(( ve hicbir buyuk gazetede bunun haberi yok
Jeniffer lopezden ünlülerin gecmislerine kadar en ince haber bas sayfa haberiyken minik bir bölüm bile yok
Inanamiyorum
Lanet olsun
güzellerrr ben gideyim dolma içi hazırlayıpp sarayımmmmmm
kışa güzelceee yenirrr ohhh
Kizlar morelim cok bozuk
Inanamiyorum
Lanet olsun
bencede eminim yasemincede ve ferhacada öyleevet mesala nescafe metabolizmayı kandırarak aclık hissini yokedip hareketlendiriyor buda benim kesfim :)
Çok teşekkürler canım, sayenizde epey bir dikkat ediyorum sanki birileri hep beni gözlüyormuş gibi geliyor size de aynısı oluyor mu
tebrik ederim
görüşürüs ferhancım gün gün deil öğün öğün yediğini içtiğini yaptığını istiyorumkolay gelsin.
cokmu belli ediyorum :) aslinda aciklamadan ziyade konustukca kendi kendimide teselli ve motive etmeye calisyorum..motivem dusmesin diye
görüşürüs ferhancım gün gün deil öğün öğün yediğini içtiğini yaptığını istiyorumkolay gelsin.
banada kıza kıza souttular makarnadanbencede eminim yasemincede ve ferhacada öyle
Çok sağol Nurgülcüm. Bu arada makarna konusunda bana da kızdı Hatice, Cuma'dan önce yenir mi diye:18: Ben de bi daha yemiycem
Motivasyonun çok iyi canım. Ben çoook eskiden kiraz sapı kaynatıp içerdik ananemle filan o zaman da çocuk yaştaydım hiç hatırlamıyorum inan ama böyle ismi bilinen reçetelerin hele hele ki ananelerimizden bizlere ulaştıysa mutlaka işe yaradığını düşünüyorum ben. Ben de bugün yapabilirsem şu en sonki tarifi yapıcam hani elmalı olan, bitince resim koyarım nasıl bişey olduğunu
Canım "gün kurusu" lafı çok hoşuma gitti. Kuru kayısı mı acaba o?
banada kıza kıza souttular makarnadangün kurusu koyu renkli olan doğal şartlarda kuruyanmış evet kayısı.
Ya ben pek faydasi gelmiyo diye dusunuyorum ilk yarismaya katildigimda bir demlik demleyip gunde 3 bardak icerdim..hic tik olmamisti..1 ay flnda devam etmistim..o zamanda böyle 2 ileri 1 geri gidiyordu..ama bu form cay vs gibi tarzlari deniycem birde..yesilide icerim sifa icin
Tak askim sen tak beni kafayaaaaa..takip et beniii..gecen haftaki menulerim bence kusursuz gibiydi ama demeee
Ben gayet ciddiyimyani kilo verebilmek konusunda hehehehe ben senden önce mezun olucammmmmm
Kuzucum meyve sevmiyormusun.? Hic meyve olmuyor menülerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?