çoğumuzun ilgisini çekti anlaşılan. üzerinde durmabiliriz.Telefondan yazdigim icin gecmisi kontrol edemedim hepsine evde bakicam yeni birsey ogrendim ne kadar etkili bilmiyorum ama bunu yapan arkadasimin gobek ve basen yaglari baya gitmis
3 4 elma
Tane karabiber
1.5 limon
3 4 cubuk tarcin
3 litre su
Bunlarin hepsi demlenicek ve gunde 3 litre icilecek
Ne kadar etkili pek bilmiyorum ama bunu veren arkadasim cok zayiflamis
aazzzzzzzzzzz ama madem bulunduğun şartlarda en iyisi bu bişi demiyorum.MENÜM
SABAH
Omlet
Peynir,ceviz,zeytin
ARA
Kahve
ÖĞLEN
Sütlü kahve
5 fındık
ARA
Pulbiberli,naneli 1 kase yoğurt
AKŞAM
1,5 kase sütlü cornflakes
6 hurma
Öğlen için evden birşey götürmedim.Okuldaki yemeğide beğenmedim.Bende kahve ile geçiştirdim ancak eve gelince çok acıkıp yoğurt yedim.Yarın inşallah sonuç güzel çıkar.
afiyet olsun süper.bugünkü menüm
sabah
1 bardak tek şekerli türk kahvesi
1 dilim ekmekten tost:)))
3çatal yumurta
3 çatal peynir
öğlen
dolu dolu 1 tabak ton balıklı salata
yarım dilim ekmek
ara:2si bir arada çay
akşam
4yk ton balıklı salata
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
akşamı şimdi yicem:))
2lt su
30 dk yürüyüşşş
isveç biticek az kaldı ama ya sonra nasıl beslenicemmm
afiyet olsun.Bugünkü menüm
Sabah
Çeyrek simit
Şekersiz çay
Öğle
1 kase ezogelin çorbası
1 dilim ekmek
Ara öğün
2 y.k yoğurt
Akşam
1 dilim ekmek
1 kk Peynir
vaauuuvvv afiiyet olsun. hepsi güzel olmuş sporda dahil.~~~~~~menüm~~~~~~
Sabah
1dilim ekmek, birap peynir zeytin
Ara
1 mürdüm, bir dilim elma
Ögle
1 dilim ekmek, yogurtlu broccoli
Ara
1 fincan kahve, minik bi parca bitter
Aksam
1 tabak kuru fasulye
Sporum
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]yürüyüs[/td]
[td]mekik[/td]
[td]ip atlama[/td]
[td]kalca basen h.[/td]
[td] yoga h.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]45 dk[/td]
[td]200[/td]
[td]200[/td]
[td]150[/td]
[td]5*5[/td]
[/tr]
[/table]
afiyet olsun beğendim. makarnaya bayılırım kızlar kızdığı için eskisi kadar yiyemiyorum bi kaşıkta benim için alsaydınHerkese afiyet olsun kızlar...
Allah rast getirsin canım
Harikasınnnn
Bugünkü menüm şöyle oldu
Sabah:
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam tahıl ekmeği
domates-salatalık
yeşil çay
Öğle:
yağsız karışık Akdeniz salata
160 gr dardanel ton (normal)
1 elma
Ara:
2 taze erik
Akşam:
Makarna
Yoğurt
Spor yok
1 kez zayıflama jelimi sürdüm, muhtemelen esas masajdan kaynaklı bir toparlanma mevcut. Ödem de azaldı. İşte kremlerin bu etkisini çok seviyorum, normalde masaj filan yapasım yokken kremi yedirmek için 10 dakika filan yapsam bile fayda ediyor.
Okuldan geldim yeni kızlar ama ders çalışacam giremem nete sanırım yarın görüşürüz
Menümü yazayım
sabah : 1 dilim kepekli ekmek
2 dilim peynir
1 çatal krem peynir
domates
1 haslanmış yumurta
ögle :
1 kase nesfit ( sütlü)
ara:
1 avuc kayısı çekirdeği
Nescafe
Akşam :
1 ayran
nescafe
HAHAHAHAHA
Ama ama ben okuyamıyooommm
hihih
Tebrikler çok güzel vermişsin Semine
Canım geçen haftalarda yeni bir kural eklendi.Kural gereği geri dönmek üzere ayrılan kişi 2 hafta boyunca listede olamıyor.Bu hafta o yüzden listede olamıyacaksın ancak haftaya girersin.
Bugün face te fal bakıyoruz değil mi
geçen hafta 55,2
bu hafta 55,5
giden -03
fark %0,54
aynı dorultuda gidip geliyorum. vücudum bana diyoki ben diyetle bu kadar verebiliyorum artık haraket edip spor yapman lazım.
Cuma günkü listede "izne ayrıldı,geri dönmek üzere ayrıldı vb" ifadeler aynı. Kendi isteği ile ayrıldı deyincede 6 ay yarışamıyor.anladım canım, o zamn sana bi soru daha izne ayrılmakla, geri dönmek üzere ayrılmak arasında fark varmı
hadi o zamn spora
afiyet olsun çok güzel olmuş.menüm:
saba:2 dilim ekmek
2 kaşık lorlu yumurta
zeytin
öğle:1 kase çorba
yarım tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
ara:1 mandalina
akşam:1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pilav
ayran
salata
su:1 litre
spor yok
Baya erken tartildim ama degisiklik olacagini sanmiyorum
Üzgünüm kizlar regl gunumdeyim ve eksideyim ins listede etkiliycek bir durum olmaz
Gecen hafta 64
Bu hafta 65,2
-1,2
ferhancım. 1,2 kg artıda görünüyorsun diye suçluluk duygusu hissedip bu kadar açıklama yapma gereği duyman, senin buna kafayı ne kadar takmış olduğunu gösteriyor. yapma bunu.alt tarafı 4-5 kg fazlalığın var niye kendine bu kadar haksızlık ediyosun. daha yeni demedinmi niye bu kadar aceleye getiriyorumki diye.Dun okudugum bilgilerde kan sekeri surekli inip cikanlar cok su icerler ve bu yuzden vucutlari hep su toplar odem olur. Fln yaziyordu
Bende daha 2 3 gun once burda bir arkadasa hava atiyordum en soguk gunlerde bile en az 2lt icerim diye
Dunden beri 3 lt ye yakin icmismdir..amaihtiyactan yani diyet modundan degil
Hem regl hem ödem birlesince epey fazla cikti..dun dahada fazlaydi aslinda ama aksam yemegini 4 te yedim..sonra agzima hic bisi koymadim ac ac yattim ..anca bukadar dustu:26:
kilo bildirimi
geçen hafta:69.0
bu hafta:68.0
fark:1 kilo
%1.45
artık bu olay bende sıradanlaştı.bir hafta 1 kilo ver ,öbür hafta aynı kal.ne cins vücudum var benim ya:44:
[/QUOTE]güzel başladın.inşallah böyle devam eder.tebriklerYok okuyorum, senin mesaj hakkında dediğini de okumuştum ama oradan cumbo'ya gönderme yazını görünce acaba en son kaptan o mu oldu demiştimAnlamadığım şey neden 2 güne bir mesaj sayısı bildirdiğimiz? Yani 1 haftalık mesajlarımızı hep 2 güne bir mi bildiriyoruz o haftalık kişiye? Açıklama için teşekkür ederim...
Kızlar ben geçen Pazar ölçmüştüm kilomu zaten aynı gün bu gruba yazmaya başladım. O tarihten bu yana değişim aşağıdaki gibi oldu:
Gecen hafta :78
Bu hafta : 77.2
Fark : 0.8
%1.02
kolay gelsin işte byeKizlarrrr ben iseeee görüsürüz
çok aydınlatıcı oldu bu haticeCuma günkü listede "izne ayrıldı,geri dönmek üzere ayrıldı vb" ifadeler aynı. Kendi isteği ile ayrıldı deyincede 6 ay yarışamıyor.
tebrik ederimGeçen hafta : 63.6
Bu hafta: 63.3
Giden :0.3
Yüzde : %47
Geçen haftada 0.3 tü. Ne diyeyim az olsun temiz olsun
haticeye katılıyorum. almamış olman bile iyi geçen hafta çok iyi gitmişti. zeynebinki gibi oldu demekki bu haftada çok ii gidecek.Günaydın Kızla,
Kilom sabit bu hafta, sanırım neden sabitlendiğini biliyorum, haftanın yarısında okula giderken akşam yemeği yiyemeyip gece 10 dan sonra yemek yedim. Birde kurubaklagil tükettim 2 gün, çok seviyom ama kilo vermemi engelliyo bu kurucuklar:))
Geçen hafta:77
Bu hafta:77
Aradaki fark ve yüzde:%0 (sınıfta kaldın yerine otur çoccuuuuuğummm hihihiihhiihhihiih)
bak bak bak bak baaakkkkSelam kızlar ..
Kılo bıldırımım:
Gecen hafta :69
Bu hafta : 68.2
%1.16
bende gelim yanınızaAferim canim gec bakim en ön siraya zeynebin yanina
Hatice sen nereye? Sende arkaya,, yaseminle ferhanin önüne otur hehehe
tebrik ederim seminegünaydın kızlarrrrrrr
geçen hafta :67,2
bu hafta : 66,3
giden 900 gr
%1.34
zorla da olsa 900 gr gittiii
ferhan kaçıyo yeşil çaydanşişkinliğini sularını atsın diye demiştim. Yoksa bende sade bir kahve taraftarıyım. Hem arkada fal bakarız:))
az kalmış 62 lere tam sınırdasın biraz daha sabır tebrik ederimgünaydın kızlaaarr sayfayı açtım ama bir türlü fırsat bulamadım ancak yazabiliyorum
Geçen hafta : 63.5
Bu hafta: 63.0
Giden :0.5
Yüzde : %0.78
62leri görmek isterdim ama buna da şükür ...
[/QUOTE]Yok okuyorum, senin mesaj hakkında dediğini de okumuştum ama oradan cumbo'ya gönderme yazını görünce acaba en son kaptan o mu oldu demiştimAnlamadığım şey neden 2 güne bir mesaj sayısı bildirdiğimiz? Yani 1 haftalık mesajlarımızı hep 2 güne bir mi bildiriyoruz o haftalık kişiye? Açıklama için teşekkür ederim...
Kızlar ben geçen Pazar ölçmüştüm kilomu zaten aynı gün bu gruba yazmaya başladım. O tarihten bu yana değişim aşağıdaki gibi oldu:
Gecen hafta :78
Bu hafta : 77.2
%1.02
Aman baska bisey demesin deee
Benimkide bana cok sey soyluyorda...dillerimiz farklii henuz ortak bi dil bulamadik ,,anlasamiyoruzzzz
Bugün hiç tadım yok kızlar, geçmişi okuyamıcam beni affedin olur mu
Cuma günkü listede "izne ayrıldı,geri dönmek üzere ayrıldı vb" ifadeler aynı. Kendi isteği ile ayrıldı deyincede 6 ay yarışamıyor.
canın sağolsun,yarın okursunçok üzülme ,unutma sen ne kadar üzülürsen üzül,herşey olacağına varır.
Birazdan kuaföre gitcem, bir fön çektireyim bir manikür falan yaptırayım. Havam dağılır kendime gelirim :)))))
Baya erken tartildim ama degisiklik olacagini sanmiyorum
Üzgünüm kizlar regl gunumdeyim ve eksideyim ins listede etkiliycek bir durum olmaz
Gecen hafta 64
Bu hafta 65,2
-1,2
kilo bildirimi
%1.45
artık bu olay bende sıradanlaştı.bir hafta 1 kilo ver ,öbür hafta aynı kal.ne cins vücudum var benim ya:44:
Geçen hafta : 63.6
Günaydın Kızla,
Kilom sabit bu hafta, sanırım neden sabitlendiğini biliyorum, haftanın yarısında okula giderken akşam yemeği yiyemeyip gece 10 dan sonra yemek yedim. Birde kurubaklagil tükettim 2 gün, çok seviyom ama kilo vermemi engelliyo bu kurucuklar:))
Aradaki fark ve yüzde:%0 (sınıfta kaldın yerine otur çoccuuuuuğummm hihihiihhiihhihiih)
tebrikler canımgünaydın kızlarrrrrrr
geçen hafta :67,2
bu hafta : 66,3
giden 900 gr
%1.34
zorla da olsa 900 gr gittiii
tebriklergünaydın kızlaaarr sayfayı açtım ama bir türlü fırsat bulamadım ancak yazabiliyorum
geçen hafta 55,2
bu hafta 55,5
giden -03
fark %0,54
aynı dorultuda gidip geliyorum. vücudum bana diyoki ben diyetle bu kadar verebiliyorum artık haraket edip spor yapman lazım.
Ay havan batsin
Görüceksiniz siz
ohhhhh ne güzellllll maşallahhhkilo bildirimi
%1.45
ohhh ne güzelll 300 gr da 300 grdırrr ne güzelllGeçen hafta : 63.6
haftaya güzel kilo verirsin o zaman canımmmGünaydın Kızla,
kübraaaaaaaaaSelam kızlar ..
Kılo bıldırımım:
Gecen hafta :69
Bu hafta : 68.2
%1.16
günaydın kızlaaarr sayfayı açtım ama bir türlü fırsat bulamadım ancak yazabiliyorum
çokk kıskandım şuannnFerhannn ben sıserken bıle kalorıı harcyp kılo verıyormmmm kıskanmayıııınnnnn :))))))
Kıskanc senı
bende de hiç etkileri olmuyo bu çayların yaaaayyy bakşam annemin form çayından içtim içinde sinameki de vardı galiba ,sabah bir karın ağrısı ile uyandım ki ölüyorum sandım ,bi daha mı aslaaaaaa içmeemmmmmhala ağrıyo karnım yaaaaaa
o zamannnn spora başlamak gerek benimde ağırlık çalışmam gerek artıkk :18::18:geçen hafta 55,2
bu hafta 55,5
giden -03
fark %0,54
Kizlarrrr ben iseeee görüsürüz
ohhhhh ne güzellllll maşallahhh
ohhh ne güzelll 300 gr da 300 grdırrr ne güzelll
haftaya güzel kilo verirsin o zaman canımmm
kübraaaaaaaaa
şiştim diyodun kız şişmiş halin bu muuu
çok güzel kilo vermişsin canımm
çokk kıskandım şuannn
bende de hiç etkileri olmuyo bu çayların yaaa
o zamannnn spora başlamak gerek benimde ağırlık çalışmam gerek artıkk :18::18:
kolay gelsin canımmm
kızlar bime gidiyorumm ben
belki gözüme hoş gelen şeyler olursa alabilirimmm
hem biraz yürümüşş olurummmmm
ayyyy bide sabah eşimle kendime patatesten pizza yaptık tavsiye ediyorum mükemmel doyurucu oluyoooo
patatesleri yuvarlak doğruyoruz
tavada yumuşayana kadar arkalı önlü pişiriyoruzzz
üstüne çırptığımız yumurtayı döküyoruz oda biraz piştikten sonra minicik domatesleri koyuyoruz üstüne kaşar ve zeytin
kaşarlar eriyene kadar bekliyoruz afiyett olsunnnn
patatesler fırında pişirilse daha sağlıklı olurrr yağsız ohhh mis gibiiii
afiyet olsunn
gitte keyfin yerine gelsin.az zilliydin,çok zilli ol gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?