Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menü
Sabah
Çeyrek patatesten pizza
3 çatal peynir
1 dilim ekmek ve cay
Ara 5 küçük gun kurusu
Öğlen
1 tabak mantarlı karnibahar
Salata 2yk yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
Yarım tabak karnibahar 3 yk yoğurt
1 dilim ekmek

2lt su
30 dk yürüme

Allah rast getirsin canım

cok tesekkürler
Az gibi göründü afiyet olsun.
tesekkür ederim :))

Birde sabah telefondan bakarken menümde sebze olmadıgını yazmıstı ama kim hatırlayamıyorum simdi baktım bulamadım. ben normal yedigimde de pek sebze sevmem genelde etle beslenirdim ( düzensiz bir hayatım var ama bugün yedim :)

Biraz gec geldim ama bugün cok yogun ve ters bir gündü gece ders calısmaktan sabah uyanamadım ve gec kaldım 2 haftadır calıstıgım iki sınavımda berbat gecti dönerkende otobüs arıza yaptı tamda benim oturdugum yerden dumanlar cıkmaya basladı ve diger otobüs gelene kadar yolda kaldım :))

Bugünkü menüm

Sabah
Yarım poğaça

Öğle
yok

Akşam
1 dilim ekmek
3 yk taze fasülye.
Ayran

Öğle yemeğini atlamadım sadece sınavlarım arka arkaya oldugundan yemek yiyecek vaktim yoktu..

hatice o yoğunlukta sen iyi kalmışsın bu işlerin altından.sen çok yedim desende ben inanmam sana.biliyorum ben senin çok anlayışını

Zeynep im şekerim tatlım aklıma gelmişken söyleyeyim 23 Kasımda genel listeyi biz hazırlıyoruz. Karar defterinden muhtemelen okumuşsundur ama ben yinede belirtmiş olayım.Unutmayalım
bugün öğlen okudum onu hatice.o gün yardıma ihtiyacım olacak

ne kadan hamarat bir hatunsun sen semine

afiyet olsun,çok güzel

Allah korumuş seni,çok geçmiş olsun.finallerin iyi geçerde düzeltirsin inşallah notlarını.

ecem ilk sayfada kurallar var orayı oku ,hala gruba katılmak istiyorsan ,okudum,kabul ettim dediğinde deneme süresi başlamış olacaksın.

cokkk tesekkür ederim... insalllaahhhh umudum finallere kaldı (

dün yazmıstım okudum ve kabul ettim diye hatta sen bir daha yazmıstın kuralları onun hemen altında bir kere daha mı yazmalıyım.

Önemli Duyuru:

Her etap bitimini takiben, paylaşım alanımızda yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve ilgili takımın 3 ceza puanına ulaşması durumunda ilgili takım kırmızı kart alacaktır.
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır.
Ceza puanı durumları etap raporunda paylaşılacaktır.
Bilginize.

brokoli corbası hiç içmedim içebileceğimide sanmıyorum yaaaaaa
yedinmi akşam yemeği ?
bilemedim ben
çok beğendim güzel yapabilen yapıyo yoksa sevilcek bişe deil.
Menüm :

sabah :
2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli tost
domates

akşam :
1 tabak makarna
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
marullu salata

ara: nescafe
afiyet olsun.tostla akşama kadar nasıl durabildin. helal olsun.
sen çorba iç bence

afiyet olsun.sabah, akşam var öğlen yok....
deişiklik olsun dimi
afiyet olsun. menün güzel o kaçamağı bencede hakettin
afiyet olsun çok sağlıklı olmuş.

fasulye ve ayran hariç olmamış. younsun ve yemek yemeye vaktin yok ama çantana ceviz, kayısı yada meyve atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…