Güzeller twnefusteyim
Ablamla konuştum yola çıkmış
Vere kendimi uykulu hissediyorum
arapça kursu dimi. diğer derslerinide çalışıyomusun :)))
Fırat üniversitesindeyim canım sen ? :)Hangi okuldasın? Cok sevindim :)
Bünyem az yemeye alışkınnnn ondan hiç açıkmıyorum kiiiçok beğendim güzel yapabilen yapıyo yoksa sevilcek bişe deil.
afiyet olsun.tostla akşama kadar nasıl durabildin. helal olsun.
deişiklik olsun dimi
afiyet olsun. menün güzel o kaçamağı bencede hakettin
afiyet olsun çok sağlıklı olmuş.
fasulye ve ayran hariç olmamış. younsun ve yemek yemeye vaktin yok ama çantana ceviz, kayısı yada meyve atabilirsin.
dünkü menüm
sabah
kepek ekmeğine domates peynir tost
öğlen
brokoki çorbası
2 ince dilim ekmek
ara :)
beyazpeynir domates zeyntinli sandwiç
akşam
1 tabak peynirli makarna
2 lt su
spor yok
afiyet olsun cadı nurgüldünkü menüm
sabah
öğlen
brokoki çorbası
2 ince dilim ekmek
akşam
1 tabak peynirli makarna
2 lt su
spor yok
tamam püsküüt ,anlaşıldı.Önemli Duyuru:
Her etap bitimini takiben, paylaşım alanımızda yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve ilgili takımın 3 ceza puanına ulaşması durumunda ilgili takım kırmızı kart alacaktır.
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır.
Ceza puanı durumları etap raporunda paylaşılacaktır.
Bilginize.
senin yaşındayken nivea kullanmıştım.çok oldu ama:44:Kimsecikler yok ...
Kızlar ben krem falan kullanmak istyrm kullanan varmı sıkılaşmak görüntüyü braz düzelten krem varmı ya acabaa ...
merhaba haticeSelam kızlar
Fırat üniversitesindeyim canım sen ? :)
dünkü menüm
sabah
öğlen
brokoki çorbası
2 ince dilim ekmek
akşam
1 tabak peynirli makarna
2 lt su
spor yok
Selam kızlar
Kızkardeş bugünkü menumde hamsi varr
Ablamla yeğenim geldi
Abimle yenge adayimizda yolda
Hazirliklarimi yaptimm
Bugün niye sessiz bura bugunnn
selam kızlar ancak girebildim. kahvaltı sonrası hastaneye gittim hastacıklarıma vizit attım sonra da çocuk tiyatrosu gelmiş siirte oğluşumla ona gittik gelince yemek yedik falan filan ama sonunda kuzum uyudu ben de bilgisayara kavuştummm
14- 15 kasım mesaj ve spor bildirimi
14kasım 15 kasım
cumbo 4 - 8+
_ferdici_ 19 + 15+
gurbet_dmr ? ?
Kbra23 ? ?
mersinli42 22 - 10 -
nurgulguney 22 - 11+
pia 22+ 17+
UZAYIM ?
yasminyaso 6+ 7+
lafraise 15 - 6-
gülayb 1+ 5
doğru yapmışımdır umarımm
oh ne güzel,evde cümbüş var deseneKızkardeş bugünkü menumde hamsi varr
Ablamla yeğenim geldi
Abimle yenge adayimizda yolda
Hazirliklarimi yaptimm
Bugün niye sessiz bura bugunnn
ne güzel hafta sonun bomboş geçmemiş,oğluşunla eğlenmişsiniz.dilek senin branşın neydi,merak ettimselam kızlar ancak girebildim. kahvaltı sonrası hastaneye gittim hastacıklarıma vizit attım sonra da çocuk tiyatrosu gelmiş siirte oğluşumla ona gittik gelince yemek yedik falan filan ama sonunda kuzum uyudu ben de bilgisayara kavuştummm
inşallah drluk bir durum yoktur.kız sen ne meraklısın bu maçlaraKizlar ins gecen seferki gibi bir gecikme yasamam..regl olmadim daha
Pazartesi ye ayarlayabildm bu test isini ..belki ayni gun regl olmazssam doktrumda gideri. Bu gecikmeler icin
Aksamda basketbol macina gidicez
Yarinda oglumun kendi maci var..yeneriz ama gecen haftaki yenilgi hala aklimda :) ne hirslmisim bende:) ama elimde degil
Spor msabaklarinda biraz hrslym
menülerin güzel olmuş.afiyet olsun.internetin düzelir inşallah.yaptığın karışım inşallah işe yarar.afiyet olsun.Ay kızlar dün akşamdan beri internete bağlanamıyorum. Hem evdeki hem de Vodafone 3G gittiBorç sorgulaması yaptırdım yok, daha ödeme bile gelmemiş. TTNet'e açtım tam 15 dakika sıra bekledim, sonunda küfredim kapattım Neyse ki 3G geri döndü, ondan giriyorum şimdi. Dilekcim kusura bakma, sana 12-13-14'ü göndermişim. Bundan sonraki günler sen değilsin o zaman. 15. günü de buraya yazayım.
Dünkü menümü de yazayım:
Sabah:
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 dilim tam tahıl ekmek
Çay
Öğle:
Yağsız salata
Simit
Akşam
4 köfte
yoğurt
Spor yok, gün boyu 2 nescafe, 2 su
Bugünkü menü
Sabah:
Şekersiz sütlü nescafe
1 dilim tam tahıl ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
Öğlen:
Şehriyeli tavuk çorbası
1 dilim tam tahıl ekmeği
Salata
Ara:
Yoğurt
1/2 elma
Akşam:
Döner (yağsız, tavada pişirilmiş)
1 domates
Yoğurt
30 dk. bisiklet
Bu arada kızlar, hani geçen konuşmuştuk ya elmalı tarifi yapacaktık. Onu bugün yaptım, siz de ilk fırsatta yapıverin. Size hafiften fıkır fıkır kaynarkene resmini çektimİki çeşit elmayla yaptım, yukarıda ortadaki siyah şey tane karabiber. En çok bunda kararsız kaldım, kaç tane koysam ki diye 8 tane koydum ve hiç acı olmadı korktuğum gibi. Ben 1.5 litre suya yaptım denemek için. Rengi aynı elma suyu gibi oldu ama tadı daha ekşimsi tabii. Bakalım şimdiye dek daha 1 fincan ılımışken içtim, devamı geceyeeeeeee.....
Eki Görüntüle 555314 Eki Görüntüle 555316
Felekten bi gün ne güzelmenü için yopa tutulmaya hazırım.kocişin tatili tek güne düşürdüler.felekten bir gün çaldık evde.lafa bak ya.evde feleten gün....inşallah antalyada çalarız felekten günleri artık.
menü:
sabah:1 kuru domatesli,1 patatesli sıkma
öğle:yarım kase çorba
akşam:2 dilim pizza
4 köfte
1 bardak zero
ara:1 mandalina
menü için yopa tutulmaya hazırım.kocişin tatili tek güne düşürdüler.felekten bir gün çaldık evde.lafa bak ya.evde feleten gün....inşallah antalyada çalarız felekten günleri artık.
menü:
4 köfte
1 bardak zero
Ay kızlar dün akşamdan beri internete bağlanamıyorum. Hem evdeki hem de Vodafone 3G gittiBorç sorgulaması yaptırdım yok, daha ödeme bile gelmemiş. TTNet'e açtım tam 15 dakika sıra bekledim, sonunda küfredim kapattım Neyse ki 3G geri döndü, ondan giriyorum şimdi. Dilekcim kusura bakma, sana 12-13-14'ü göndermişim. Bundan sonraki günler sen değilsin o zaman. 15. günü de buraya yazayım.
Dünkü menümü de yazayım:
Sabah:
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 dilim tam tahıl ekmek
Çay
Öğle:
Yağsız salata
Simit
Akşam
4 köfte
yoğurt
Spor yok, gün boyu 2 nescafe, 2 su
Bugünkü menü
Sabah:
Şekersiz sütlü nescafe
1 dilim tam tahıl ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
Öğlen:
Şehriyeli tavuk çorbası
1 dilim tam tahıl ekmeği
Salata
Ara:
Yoğurt
1/2 elma
Akşam:
Döner (yağsız, tavada pişirilmiş)
1 domates
Yoğurt
30 dk. bisiklet
Bu arada kızlar, hani geçen konuşmuştuk ya elmalı tarifi yapacaktık. Onu bugün yaptım, siz de ilk fırsatta yapıverin. Size hafiften fıkır fıkır kaynarkene resmini çektimİki çeşit elmayla yaptım, yukarıda ortadaki siyah şey tane karabiber. En çok bunda kararsız kaldım, kaç tane koysam ki diye 8 tane koydum ve hiç acı olmadı korktuğum gibi. Ben 1.5 litre suya yaptım denemek için. Rengi aynı elma suyu gibi oldu ama tadı daha ekşimsi tabii. Bakalım şimdiye dek daha 1 fincan ılımışken içtim, devamı geceyeeeeeee.....
Eki Görüntüle 555314 Eki Görüntüle 555316
menü için yopa tutulmaya hazırım.kocişin tatili tek güne düşürdüler.felekten bir gün çaldık evde.lafa bak ya.evde feleten gün....inşallah antalyada çalarız felekten günleri artık.
menü:
4 köfte
1 bardak zero
Vauvv akşam yemeğine bayıldım, yemiş kadar oldum canım afiyet olsun
Ben de elmalı içeceğimizle ilgili bir güncelleme yapayım. Yeni ılımışken içmeden önce içindeki tüm malzemeleri çıkartmıştım kepçeyle çünkü kalırsa bilhassa limonun tadını acılaştıracağını düşünüyordum. İlk bardak hafif sıcaktı ve çok hoşuma gitmemişti. Demin ikinci bardağı aldım, artık tamamen ılımıştı. Tadı çok daha harika olmuşYine hafif ekşimsi ama bu sefer karabiberin acılığını da çok hafif hisssettim ve elmanın mayhoşluğu daha bir otrumuş gibi geldi. Hakkaten zayıflamaya fayda etse her gün içilebilecek bir şey kızlar Bunu içerken 2 gündür sıkılaştırıcı jelimi sürmediğimi hatırladım Dün birkaç kere aklıma geldi ama bugün tamamen unutmuşum. Bari bu akşam sürsem de arada sadece 1 gün kayıp olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?