Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm
sabah
kepek ekmeğine domates peynir tost

öğlen
brokoki çorbası
2 ince dilim ekmek

ara :)
beyazpeynir domates zeyntinli sandwiç

akşam
1 tabak peynirli makarna

2 lt su
spor yok

Hangi okuldasın? Cok sevindim :)
Fırat üniversitesindeyim canım sen ? :)

Bünyem az yemeye alışkınnnn ondan hiç açıkmıyorum kiii

dünkü menüm
sabah

öğlen
brokoki çorbası
2 ince dilim ekmek

akşam
1 tabak peynirli makarna

2 lt su
spor yok

Aaa menülerimz ne kadar benziyormşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kimsecikler yok ...
Kızlar ben krem falan kullanmak istyrm kullanan varmı sıkılaşmak görüntüyü braz düzelten krem varmı ya acabaa ...

dünkü menüm
sabah

öğlen
brokoki çorbası
2 ince dilim ekmek

akşam
1 tabak peynirli makarna

2 lt su
spor yok
afiyet olsun cadı nurgül
tamam püsküüt ,anlaşıldı.

Kimsecikler yok ...
Kızlar ben krem falan kullanmak istyrm kullanan varmı sıkılaşmak görüntüyü braz düzelten krem varmı ya acabaa ...
senin yaşındayken nivea kullanmıştım.çok oldu ama:44:

merhaba hatice

Kızkardeş bugünkü menumde hamsi varr
Ablamla yeğenim geldi
Abimle yenge adayimizda yolda
Hazirliklarimi yaptimm
Bugün niye sessiz bura bugunnn

selam kızlar ancak girebildim. kahvaltı sonrası hastaneye gittim hastacıklarıma vizit attım sonra da çocuk tiyatrosu gelmiş siirte oğluşumla ona gittik gelince yemek yedik falan filan ama sonunda kuzum uyudu ben de bilgisayara kavuştummm

Kizlar ins gecen seferki gibi bir gecikme yasamam..regl olmadim daha

Pazartesi ye ayarlayabildm bu test isini ..belki ayni gun regl olmazssam doktrumda gideri. Bu gecikmeler icin

Aksamda basketbol macina gidicez
Yarinda oglumun kendi maci var..yeneriz ama gecen haftaki yenilgi hala aklimda :) ne hirslmisim bende:) ama elimde degil
Spor msabaklarinda biraz hrslym

Ablamla yeğenim geldi
Hazirliklarimi yaptimm

Ne guzel cok severim aile kardes muhabbetlerini..iyi eglenceler

Coook guzellll eglendimi minik bey

Ay kızlar dün akşamdan beri internete bağlanamıyorum. Hem evdeki hem de Vodafone 3G gitti Borç sorgulaması yaptırdım yok, daha ödeme bile gelmemiş. TTNet'e açtım tam 15 dakika sıra bekledim, sonunda küfredim kapattım Neyse ki 3G geri döndü, ondan giriyorum şimdi. Dilekcim kusura bakma, sana 12-13-14'ü göndermişim. Bundan sonraki günler sen değilsin o zaman. 15. günü de buraya yazayım.

Dünkü menümü de yazayım:
Sabah:
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 dilim tam tahıl ekmek
Çay

Öğle:
Yağsız salata
Simit

Akşam
4 köfte
yoğurt

Spor yok, gün boyu 2 nescafe, 2 su

Bugünkü menü
Sabah:
Şekersiz sütlü nescafe
1 dilim tam tahıl ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin

Öğlen:
Şehriyeli tavuk çorbası
1 dilim tam tahıl ekmeği
Salata

Ara:
Yoğurt
1/2 elma

Akşam:
Döner (yağsız, tavada pişirilmiş)
1 domates
Yoğurt

30 dk. bisiklet

Bu arada kızlar, hani geçen konuşmuştuk ya elmalı tarifi yapacaktık. Onu bugün yaptım, siz de ilk fırsatta yapıverin. Size hafiften fıkır fıkır kaynarkene resmini çektim İki çeşit elmayla yaptım, yukarıda ortadaki siyah şey tane karabiber. En çok bunda kararsız kaldım, kaç tane koysam ki diye 8 tane koydum ve hiç acı olmadı korktuğum gibi. Ben 1.5 litre suya yaptım denemek için. Rengi aynı elma suyu gibi oldu ama tadı daha ekşimsi tabii. Bakalım şimdiye dek daha 1 fincan ılımışken içtim, devamı geceyeeeeeee.....

Son düzenleme:
Ablamla yeğenim geldi
Hazirliklarimi yaptimm
oh ne güzel,evde cümbüş var deseneiyi eğlenceler.

ne güzel hafta sonun bomboş geçmemiş,oğluşunla eğlenmişsiniz.dilek senin branşın neydi,merak ettim

inşallah drluk bir durum yoktur.kız sen ne meraklısın bu maçlara

menülerin güzel olmuş.afiyet olsun.internetin düzelir inşallah.yaptığın karışım inşallah işe yarar.afiyet olsun.

menü için yopa tutulmaya hazırım.kocişin tatili tek güne düşürdüler.felekten bir gün çaldık evde.lafa bak ya.evde feleten gün....inşallah antalyada çalarız felekten günleri artık.

menü:
sabah:1 kuru domatesli,1 patatesli sıkma

öğle:yarım kase çorba

akşam:2 dilim pizza
4 köfte
1 bardak zero

ara:1 mandalina

Felekten bi gün ne güzel Afiyet şeker olsun canım

Vauvv akşam yemeğine bayıldım, yemiş kadar oldum canım afiyet olsun

Ben de elmalı içeceğimizle ilgili bir güncelleme yapayım. Yeni ılımışken içmeden önce içindeki tüm malzemeleri çıkartmıştım kepçeyle çünkü kalırsa bilhassa limonun tadını acılaştıracağını düşünüyordum. İlk bardak hafif sıcaktı ve çok hoşuma gitmemişti. Demin ikinci bardağı aldım, artık tamamen ılımıştı. Tadı çok daha harika olmuş Yine hafif ekşimsi ama bu sefer karabiberin acılığını da çok hafif hisssettim ve elmanın mayhoşluğu daha bir otrumuş gibi geldi. Hakkaten zayıflamaya fayda etse her gün içilebilecek bir şey kızlar Bunu içerken 2 gündür sıkılaştırıcı jelimi sürmediğimi hatırladım Dün birkaç kere aklıma geldi ama bugün tamamen unutmuşum. Bari bu akşam sürsem de arada sadece 1 gün kayıp olsa

Menulerin guzel canim

Miyam miyammmm sikma hani gecen su bahsettigin miiii?
Yarasin

Yaaaani :)) ben tadinin cok guzel oldugunu tah,in edeniliyorum..taze sikilmis meyve sularini cok seviyorum,cokta yaparim
Bu tab sicakken agir gelmistir ama soguyunca lezzetli rahatlatici
Dir..belki bende yaparim..ben olsam 3 t den yapar dolaba atardim :) usengecimde az uzerinize afiyet

Kiz zeyneppp seviyorummm..simdi birazdan cikicaz..biraz tezahurat yapip stres atayim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…