burdada yağmur var.eneeeemmmmmmmmmm :))
kızlar burda acayip rüzgar varrrrr
iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrben çıkıyorum kızlarrrr iyi gecelerrr
kıskandımhahahah kızlar inceciiikk inceciiikkk oliiiiciiiiimmmmmmmmmmmmmmmm :))
ama ama ben akşam yemeklerimden çooooookk memnunum 1 kilo daha vermişiimmm..afiyet olsun.eski menülere göre çok daha iyi
waffle yemedim ama onun arasında dondurma yemiştim behramkalede.değişik bir lezzetti.boyun kaçtı ecem?
kız senin bu akşam yemeklerine üzülür oldum.akşamlara bize gelde sıcak bir kap yemek ye
kuzey güneye bakıyorum.şimdi eşimi işe gönderdim.bu gece bana uyku yok.sağ salim dönsün başka bişey istemiyorum.
inşallah hemen iyileşip yanına döner dilek.Allah annelerinizi başınızdan eksik etmesin.
afiyet olsun canımmenüm
sabah:2 parça börek
1 haşlanmış yumurta
ara:1 kurabiye
öğle:3 dilim ekmek
peynir
zeytin
akşam:1 tabak yumurtalı ıspanak
1 kuru patlıcan dolması
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara:1 portakal
su:2.5 litre
spor :yok
sağol canım.. omuz kapsülü parçalanmış yıllar önce.. 7 sene önce falan protez şart demişlerdi, olmamıştı.. şimdi bir de kist oluşmuş orda, kadın felçli gibi kıprdatamıyor .. ağrısı beter bir ağrı, gece yarısı kaç kezkortizon yaptım ona..canımm annenin nesi varda ameliyat olucak ne ameliyatı olucak...
rabbim acil şifalar versinnnn
Allah acil sifalar versin insallah cabucak atlatıcak..
boyum 1.72 - 1.73 falan
günaydın kızlarrrrr
Gunaydinn kizlarr geceki fırtınadan sonraaa yerlerdee kar varr
Bademciklerimde sismissss
günaydın demek için geç ama olsun sabah unutmuşummm günaydın şekerler..
geçmiş olsun semine..
premensim sinirlerim hada safhada.. her an çığlık çığlığa ağlayabilirm, ya da can sıkıcı laflar eden birkaç kişiye dalabilirim.. tutuuun beniiiii.. en yakında sen varsın zeyneppp tut beniiiii
Hava buz gibiii her yerde kar var yurumekte bile zorlaniyorum kar buyuk sehirde iskence oluyo her yer camur trafik cabasi bu ne yaaaa karin keyfini bile cikaramiyoruz keske kucuk yerde dogmus olsaydim kac saaattir trafikteyim sinirden aglicam artikk
allah sabır versin.izmirde okudum ben.büyük şehirde yaşamak çok zor.istanbulu düşünemiyorum bile...
premensim yani regl olcam demek istedim canım prensim okudun herhaldeee... sinirli olan benim yanii kuzumun bişeyi yokdelikanlı neden asabi annesi?niddin çocuğasen delikanlıyı getir bize,kızçem alsın sinirlerini.gangam stile oynar ona
karnım ağğrıyor,regl oldummmmmmmmmmmm
ben de olucaaammmmmmmÖnce kubra sonra zeynepp var mi arttirannnn
burada henüz yok kar filan.. 15 dk da yürüyerek evdeyim ama kar yağınca ne olacak bilememHava buz gibiii her yerde kar var yurumekte bile zorlaniyorum kar buyuk sehirde iskence oluyo her yer camur trafik cabasi bu ne yaaaa karin keyfini bile cikaramiyoruz keske kucuk yerde dogmus olsaydim kac saaattir trafikteyim sinirden aglicam artikk
sanmam canım yaaa.. tuvalete çıkmadıysan olabilir.. ya da ödem regl öncesi misinya kızlaarr bisi sorucam dün ve önceki sabah tartıldım 62.5 cıkıyodum bugün 63.2 cıktım bi günde 700 gr almıs olamam diiill miiiiiiiiii((((((
sabah
1 sucuklu tost
1 b. su
öğle
4 diyet bisküvi
2 cubuk kraker
aksam
2 haslanmıs kanat
2 yk mantar sote
sanmam canım yaaa.. tuvalete çıkmadıysan olabilir.. ya da ödem regl öncesi misin
afiyet olsunnn
ya kızlaarr bisi sorucam dün ve önceki sabah tartıldım 62.5 cıkıyodum bugün 63.2 cıktım bi günde 700 gr almıs olamam diiill miiiiiiiiii((((((
sabah
1 sucuklu tost
1 b. su
öğle
4 diyet bisküvi
2 cubuk kraker
aksam
2 haslanmıs kanat
2 yk mantar sote
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?