Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ama ama ben akşam yemeklerimden çooooookk memnunum 1 kilo daha vermişiimmm..
canım benim yaa allah sana da eşine de sabır versin..zaten zor meslek, doğuda daha da zor..
anneeeemmm çabucak dööönn.. teşekkür ederim zeynepçim..
afiyet olsun canım
canımm annenin nesi varda ameliyat olucak ne ameliyatı olucak...
rabbim acil şifalar versinnnn
sağol canım.. omuz kapsülü parçalanmış yıllar önce.. 7 sene önce falan protez şart demişlerdi, olmamıştı.. şimdi bir de kist oluşmuş orda, kadın felçli gibi kıprdatamıyor .. ağrısı beter bir ağrı, gece yarısı kaç kezkortizon yaptım ona..
Allah acil sifalar versin insallah cabucak atlatıcak..

boyum 1.72 - 1.73 falan

sağol ecemcim inşallh çabucak biter bu da..
boyuna hasta oldummm.. keşke ben de 5 cm uzun olaydımmm

günaydın kızlarrrrr

Gunaydinn kizlarr geceki fırtınadan sonraaa yerlerdee kar varr
Bademciklerimde sismissss

günaydın demek için geç ama olsun sabah unutmuşummm günaydın şekerler..
geçmiş olsun semine..
premensim sinirlerim hada safhada.. her an çığlık çığlığa ağlayabilirm, ya da can sıkıcı laflar eden birkaç kişiye dalabilirim.. tutuuun beniiiii.. en yakında sen varsın zeyneppp tut beniiiii

delikanlı neden asabi annesi?niddin çocuğa sen delikanlıyı getir bize,kızçem alsın sinirlerini.gangam stile oynar ona

Hava buz gibiii her yerde kar var yurumekte bile zorlaniyorum kar buyuk sehirde iskence oluyo her yer camur trafik cabasi bu ne yaaaa karin keyfini bile cikaramiyoruz keske kucuk yerde dogmus olsaydim kac saaattir trafikteyim sinirden aglicam artikk

Hava buz gibiii her yerde kar var yurumekte bile zorlaniyorum kar buyuk sehirde iskence oluyo her yer camur trafik cabasi bu ne yaaaa karin keyfini bile cikaramiyoruz keske kucuk yerde dogmus olsaydim kac saaattir trafikteyim sinirden aglicam artikk

allah sabır versin.izmirde okudum ben.büyük şehirde yaşamak çok zor.istanbulu düşünemiyorum bile...

allah sabır versin.izmirde okudum ben.büyük şehirde yaşamak çok zor.istanbulu düşünemiyorum bile...

vallaa cok zor kayınvalidem yolda kalmıs arabasını bırakmıs yolda arkadasına gitmis nisanlım is yernden cıkamıyo bi ben geldim eve sag salim.. 3 - 5 cm karla bu hale geliyoruzz yaa helal olsun..

ya kızlaarr bisi sorucam dün ve önceki sabah tartıldım 62.5 cıkıyodum bugün 63.2 cıktım bi günde 700 gr almıs olamam diiill miiiiiiiiii ((((((

sabah
1 sucuklu tost
1 b. su

öğle
4 diyet bisküvi
2 cubuk kraker

aksam
2 haslanmıs kanat
2 yk mantar sote

delikanlı neden asabi annesi?niddin çocuğa sen delikanlıyı getir bize,kızçem alsın sinirlerini.gangam stile oynar ona
premensim yani regl olcam demek istedim canım prensim okudun herhaldeee... sinirli olan benim yanii kuzumun bişeyi yok
karnım ağğrıyor,regl oldummmmmmmmmmmm

Önce kubra sonra zeynepp var mi arttirannnn
ben de olucaaammmmmmm
burada henüz yok kar filan.. 15 dk da yürüyerek evdeyim ama kar yağınca ne olacak bilemem
ya kızlaarr bisi sorucam dün ve önceki sabah tartıldım 62.5 cıkıyodum bugün 63.2 cıktım bi günde 700 gr almıs olamam diiill miiiiiiiiii ((((((
sanmam canım yaaa.. tuvalete çıkmadıysan olabilir.. ya da ödem regl öncesi misin
sabah
1 sucuklu tost
1 b. su

öğle
4 diyet bisküvi
2 cubuk kraker

aksam
2 haslanmıs kanat
2 yk mantar sote

afiyet olsunnn

Merhaba kizlar
Bugun hic giremedim
Yogun bir gundu eve yeni geldim
Ama yarin okullar tatiiiiiilll :))))

Almamissindir merak etme
Odem flndir
sabah
1 sucuklu tost
1 b. su

öğle
4 diyet bisküvi
2 cubuk kraker

aksam
2 haslanmıs kanat
2 yk mantar sote

Guzel olmus afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…