Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

57 oluncaa kilomu korumak icin bu düzenime az yemeye devam edicem amaaaaaaaaa ilk işimdeeeee wafflee yemek olucakkk!!! offf agzm sulanıyo waffle diyinceee (

kıslaaar nerdesinizzz
menüm
sabah 1 kase nesfit
öğle: 1.5 adana, yarım dilim pide, ayran, salata
akşam tost, nescafe

Menüm

Sabah
yarım kk peynir
3 dilim tavuk salam
1 d. ekmek
şekersiz çay

Öğle
4 tatlı kasıgı asure

Aksam
4-5 yk salcalı makarna
afiyet olsunn canımm
kıslaaar nerdesinizzz
menüm
sabah 1 kase nesfit
akşam tost, nescafe
eneeemmm bu nasıl menüüü
semine ses ver,semine ses ver...
ses 1-2 deneme ses seee seeeeeeeeeeesssss :))
kızlar pazartesi, salı mesaj sayılarınızı bana yollayın.ferhan yok ya.

tmm cnm yolluyorum şincikkkk

kızlar annem yarın yatıyor hastaneye.. kısmetse cuma günü opere olacak. dualarnızı esirgemeyin..

Menüm

Sabah
yarım kk peynir
3 dilim tavuk salam
1 d. ekmek
şekersiz çay

Öğle
4 tatlı kasıgı asure

Aksam
4-5 yk salcalı makarna
afiyet olsun.eski menülere göre çok daha iyi

57 oluncaa kilomu korumak icin bu düzenime az yemeye devam edicem amaaaaaaaaa ilk işimdeeeee wafflee yemek olucakkk!!! offf agzm sulanıyo waffle diyinceee (
waffle yemedim ama onun arasında dondurma yemiştim behramkalede.değişik bir lezzetti.boyun kaçtı ecem?

kıslaaar nerdesinizzz
menüm
sabah 1 kase nesfit
akşam tost, nescafe
kız senin bu akşam yemeklerine üzülür oldum.akşamlara bize gelde sıcak bir kap yemek ye

yaaaaa nerdesinizzzz.. giryom giryom kismeler yooookkk
kuzey güneye bakıyorum.şimdi eşimi işe gönderdim.bu gece bana uyku yok.sağ salim dönsün başka bişey istemiyorum.

kızlar annem yarın yatıyor hastaneye.. kısmetse cuma günü opere olacak. dualarnızı esirgemeyin..
inşallah hemen iyileşip yanına döner dilek.Allah annelerinizi başınızdan eksik etmesin.

menüm
sabah:2 parça börek
1 haşlanmış yumurta

ara:1 kurabiye

öğle:3 dilim ekmek
peynir
zeytin

akşam:1 tabak yumurtalı ıspanak
1 kuru patlıcan dolması
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara:1 portakal

su:2.5 litre
spor :yok

merhaba bayanlar.. forumda yeniyim. Uzun arastirmacilarim sonucu diyet gruplarinin icinde en iyi bu takimi gördüm. hem takim beraberligi hem de kiloma yakin kisilerin olmasi sebebiyle. 7 kilo kadar fazlaligim var. 67 den 60a düsmek istiyorum. hatta bu 1 subata kadar bir sekilde mümkün olmali :) bir arkadasimla 7 kilo vermesine iddiaya girdik gectigimiz hafta :) burada takim duygusuyla motivasyonumu güclü tutup basarabilecegime inaniyorum.. isin özeti ve kisacasi : beni takiminiza kabul eder misiniz ? lütfen..

merhaba çubuk kraker bu ara bizde gidecek üyeler var.motivayon bir haftadır biraz düşük.ben sık sık mesaj yazarım.sizi pc ye bağlarım ,yazmadan duramazsnız dersen buyur gel

canımm annenin nesi varda ameliyat olucak ne ameliyatı olucak...
rabbim acil şifalar versinnnn

hoşgeldin canım takım kaptanımız mersinli_42 (zeynep) o sana gereken bilgiyi vericektir

bi arkadaşınla iddaya girdin demekk :)
uzun zamandır diyet yapmıyosan o 7 kiloyu kısa sürede verirsin inşallahh

merhaba çubuk kraker bu ara bizde gidecek üyeler var.motivayon bir haftadır biraz düşük.ben sık sık mesaj yazarım.sizi pc ye bağlarım ,yazmadan duramazsnız dersen buyur gel

cok tsk ederim mersinli malesef internete günün icinde cok yogun giremiyorum. günboyu evde degilim malesef. 8 saat calisiyorum günün sonunda girebiliyorum internete ama her gün muhakkak girerim. yazilan mesajlara yorum yapip kendi menümü yazarim. ama günün icinde araliklarla girebilmem ne yazik su an mümkün degil bu sartlar altinda beni kabul ederseniz gercekten cok memnun olurum.

hosbuldum gülüm evet en son 1 yil önce diyet yapmistim. yeni basladim. iddiaya girdik ve arkadasim beni geciyormus 2 kilo verdigini iddia ediyor. eteklerim tutustu careyi buraya siginmada buldum gerci onun kilosu 76 benimkisi 67 :) o arkadasimin toplamda 15 kilodan fazla vermesi gerekiyor boyu da benden kisa. ikimizde ayni diyeti yapsak arkadas beni yener mi sizce ? o avantajli diyor herkes öylemidir :S

boyun kaç canım?

diyeti vücudun 1 yıldır unutmuştur bu yüzden kolay verebilceğini düşünüyorum ...
arkadaşın 76 kiloysa senden fazla çaba göstermesi gerekir
çünkü vereceği kilo senden fazla

Allah acil sifalar versin insallah cabucak atlatıcak..

afiyet olsun.eski menülere göre çok daha iyi

waffle yemedim ama onun arasında dondurma yemiştim behramkalede.değişik bir lezzetti.boyun kaçtı ecem?

evet ya hastalanmama az kaldı o yuzden canım sürekli yemek yemek istiyo kendime engel olmaya calısıyorum

waffle hamurunun arasında dondurma hic yemedim onu bilmiyorum kağıt helva arasında yedimde acıkcası onun tadını pek bilmiyorum.. ama bu dedigim waffle muhtesemmmm oluyo bir gün yolunuz düserse buralara ısmarlarımm insallahh :))

boyum 1.72 - 1.73 falan

çubuk kraker durumunu anladım.günde 5 mesaj yazarsan,menüleri bildirip,diğerlerinin menülerine yorum yaparsan bizdensin.2 haftalık bir deneme süren var listeye girmek için.lütfen sende ilk hafta yüzlerce mesaj yazıp sonra buharlaşanlardan olma.bu çok sinir bozucu çünkü.gerçekten kararlıysan gruba girmekte biz de seni memnuniyetle kabul ederiz.

maşallah.ben boyumu 10 eksiği olsam oooo diet falan yapmam be :111: ben gelemem oralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…