Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim, Koruma donemine daha yakin bir menu olmus 2 kilo daha vermek icn biraz daha dikkat etmelisinn )

Evet sen geldiginde ben 64 kiloydumm vay vayy hem zaman cok cabuk geciyooo hemde kilolar gidiyo :)) En azından su anda en tecrübeli sensin diye düsünmüstüm ama Ebru yeni kaptanıda hazırlar :))

Yaaa düğün tarihimiz degisebilirr bos yer bulamıyoruzzz biz 22 sine 29 uda olablir canım cok sıkkın bu konudaaa offfff ((

Gayet güzel bir menü olmuş. Sadece su çok az olmuş. En az iki litre su içmen lazım canım. En azından bir fincanda yeşil çay içmelisin. Çok faydalı. Sevmiyorsan bile zamanla alışıyorsun. Şuan ben hamileyim diye içemiyorum yoksa canım çekiyor. İlk başta şeker atıp içmiştim yeşil çaya. Çok komikti çookkkk Zamanla alışıyorsun gerçekten lezzetli geliyor. Kahveden daha iyidir bence.

saol canım benım... bak sımdı ebru bu menuyede bısey bulur... :18::18:

Heyyyt beeeee korkun benden. Yemek yerken aklınıza ben geleyim ama Tuğba'cım senin menün güzel olmuş, kızacak bişey bulamadım

Menün gayet güzel olmuş. Tavukta abartı olmamış bence. Haşlanmış tavuk gayet sağlıklı bir yiyecek diyet için. Bunun için pişman olma bence. Yeşil çayı çok güzel içmişsin tebrik ederim. Ama karşılığında suyu daha çok içmen lazım yoksa böbreklerini çok yorarsın. Çünki yeşil çay ödem atmaya yardımcı oluyor. Vücudun susuz kalmasın. Bol bol su için kızlar. Afiyet olsun canım.

bulunacak gibi değil ama bilmem tabi :))canım bu yandaki smıle mi deniyor nasıl yapıyorsun ben yeniyim ondan izin yok mu böyle bir tuş görmedim

Kullanıcı kontrol paneli - seçenekleri düzenle - çeşitli seçenekler'den gelişmiş düzenleyiciyi seçiyorsun canım. Seçenekleri düzenle yazısı ekranın solunda, çeşitli seçeneklerde aşağı tarafta. Yapamazsan takıldığın yeri sor. Gelişmiş düzenleyici seçtikten sonra değişiklikleri kaydet demeyi unutma. (Ben sormamıştım kimseye çok aramıştım )

Önemli olanda takımın toparlanmasıydı zaten canım. Gerisi hiç önemli değil. Menü konusuna gelincede haklısın. Çok kötü ediyor senin menüler beni.

Betül'ünde dediği gibi meyveler çok olmuş Nermin'cim onun haricinde menün çok güzel olmuş afiyet olsun. Lahana yemeğini nasıl pişiriyorsun? Ben sadece sarmasını yapıyorum. Yemeğini hiç yapmadım. Güzel bir antitoksin olur bence.

Çok eğlencelidir eminim. Ama kafa beyin kalmıyordur. Ben sanırım dayanamazdım o gürültüye. Bir defa geçen yıl kızımın doğum gününde 2 saate yakın sınıfta kaldım çıktıktan sonra beynim zonkluyordu İşin çok zor Betül'cüm allah kolaylık versin.

Kim demiş canım Benimde aklıma takıldın bugün Derya gelirdi mutlaka neden gelmedi diye. Demek misafirin varmış. 2 kilo için listeye girme ama Betül'le yarışa gir derim ben.

Betül'cüm menün hiç olmamış ama o kadar harekete erimiştir hepsi. Bu menüyü ben görmemiş olayım. Bugün ki 500 gramın hatrına ses çıkartmıyorum

Ellerine sağlık canım. Bu hafta yorduk seni. Haftaya pazartesiden itibaren yine liste olayına geçiyoruz. Sanada tekrardan çok teşekkürler.

Pide haricinde gayet güzel bir menü ama Betül'ünde dediği gibi daha güzel olabilir.

Kızlar slm ben geldim. Valla ben en son menüden sonra bir tabaktan daha az gene o patlicanve kabaklı yemeğimi yedim.

Biz de carsamba gunu kesinlestiricez yeri. Bizim dusundugumuz yer ocakta rezervasyonlara basladigi icin biz boyle gec vakte biraktik yoksa doluyor her yer gercekten de.. İnsallah sen de bulursun canim guzel icine sinen bir yer ama daha fazla ihmal etmeyin firil firil arayinnn.

Ebru bu meslegi bazen cok uzun seneler yapabilecegimi dusunmuyorum acikcasi. Cok guzel yonleri olsa da cok zorluklari da var. Beyin kafa hakikaten kalmiyor bazen ama duyarsizlasma da var. Sanirim artik cocuk aglamasina az da olsa bagisiklik kazandim, ilerde cocugum olursa her agladiginda istedigini yapmam diyordum ama o sese dayanamamaktan korkuyordum, simdi pek korkmuyorum:)))

Deryayla yaris mi.. Hmmm ne dersin ex ortim:))) Ebru beni gaza mi getirmeye calisiyorsunn bana mi oyle geliyoor:)))

Saat 8buçuk gibidde ananas ve greyfurt yicem

Ananas ve greyfurtta cok az seker var sanirim ama meyveleri oglen yemeye calisiyoruz.
Aksama birakmiyoruz oyle daha iyi oluyor icindeki sekerden dolayi.
Bence yeme bu aksamm

Son düzenleme:
.önceden diyet yaparkende hep akşam yerdim bu iki meyveyi. Çünkü ananas ve greyfurt yağ yaktiriyo onun için metabolizmanın en yavaş olduğu zamanda yiyorum. Ama şimdi yemesemmi arada kaldım

güzel bir gün olmuş:)

bazen böyle oluyor, afacanlar kalorileri almışlardır :))

yorumları saat kaça kadar sayacaktık..

.önceden diyet yaparkende hep akşam yerdim bu iki meyveyi. Çünkü ananas ve greyfurt yağ yaktiriyo onun için metabolizmanın en yavaş olduğu zamanda yiyorum. Ama şimdi yemesemmi arada kaldım

meyve için en uygun saat 15`miş

Kızlar slm ben geldim. Valla ben en son menüden sonra bir tabaktan daha az gene o patlicanve kabaklı yemeğimi yedim.

Canım benim menülerimizi akşam toplu şekilde yazıyoruz. Böyle tek tek olmaz.

Yok canım ne gazı

Saat 8buçuk gibidde ananas ve greyfurt yicem

Betül açıklamış bende söyleyeyim meyveleri gündüz yemeye çalışıyoruz. Meyvelerdeki şekerin miktarı ve cinsinden dolayı emilimi ve yakılması uzun zaman alıyormuş. Geç vakitte yenildiği zaman yakılamıyor ve depolanıyor.

Anlattım yaa nasıl yapacağını.

ay ebrumda begenmıs menumu....
benım bebısler geldı basıma agrı gırdı ınanın Rabbım yokluklarını gostermesın ınsallah...
sevmedıgımden degıl ebrum basım donuyo ıctıgım zaman nedendır anlamıyorum bende onun yerıne lahava suyu ıcsem :26:

kızlar greyfurt antıbıyotık kullanıldıgı zaman yenılmemesı gerekıomus zehırleme ypıyomus bende dun ogrendım aktardan... dogrumudur bılemıyorum ama

güzel bir gün olmuş:)

bazen böyle oluyor, afacanlar kalorileri almışlardır :))

yorumları saat kaça kadar sayacaktık..

meyve için en uygun saat 15`miş

Gul yorumlar icin belli bir saat yok mesela bugunun mesaj sayisini cikarken son mesajini yazip sayip gonderebilirsinn

merhaba bayanlar bir kac gündür oldukca gec saatte geliyordum eve cok uykum oluyordu hemen uyudum bilgisayari filan acmadan. yogun hayat tempom biraz yavasladigi zaman daha düzenli gelecegim su an nasil olsa listede degilim diye stres yapmiyorum.

diyetim gayet iyi devam ediyor. saglikli ve dengeli beslenmeye calisiyorum.. 64,5 görünüyorum. 18 günde 2 bucuk kilo vermek saglikli dimi ?

dün ve bugünkü menümü aciklayayim. Cay ve kahveler herzamanki gibi sekersiz.

Dün :
Sabah : 1semmel ekmegi , 1 haslanmis yumurta , 6 yesil zeytin , zencefilli cay
Ara : 1 sade kahve
Ara : 1 limonlu siyah cay
Ögle : 6 tane lahana dolmasi
Aksam : 1 izgara levrek , bol limonlu salata (yagsiz,tuzsuz), 80gr cavdar ekmegi
Ara : 1 cilekli maden suyu
toplamda 2 lt su

Bugün :
Sabah : 80gr müsli ,150ml yagsiz süt
Ara : 1 dilim ananas
Ara : 1 kücük elma
Ögle : 200 gr yagsiz izgara tavuk, bol limonlu salata (yagsiz,tuzsuz)
Ara : 4 altin cilek , 2 lici
Ara : 1 erik
Aksam : 300ml limonlu lebeniye corbasi ,60gr cavdar ekmegi, 200gr yogurt
Ara : 1 yesil cay

2,5 lt su
vee kesinlikle en az spor yapacagim simdi bu mesaji bitirdikten sonra basliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…