Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sanirim yarismadan ayrilmm gerekiyor
10.madde geregiymis
kaptan gelsede bir haber verse

Dün 61 cıktım bugun sabah 61.4 cıktım siskinlik olustu sanırım bi kaç gündür tuvalete de gdemiyorum onun etkisi sanırım...
Bence cok sik tartilma Ecemm
Gerci ben de pek basaramiyorum ama haftaici tartilmiyorum en azindan cubku evden hep aceleyle cikiyorumm

10.madde geregiymis
Neymis o 10. Madde??

Gerci ben de pek basaramiyorum ama haftaici tartilmiyorum en azindan cubku evden hep aceleyle cikiyorumm

Neymis o 10. Madde??

Aslındaa cok sık tartılmak moralimi bozmuyo yani beni öyle aman aman etkilemiyo ilk zamanlar sabah kalktıgımda tuvalete gittigimde kıyafetlerimle kıyafetlerimi cıkararak banyodan once banyodan sonra tartılıyodum :)) yemek yedigimde su ictigimde hahahah :) ama iki haftadır öyle degil ya cumadan cumaya yada arada bi bakıyım ddigimde o kadarcık

Neymis o 10. Madde??

kendi istegimle 6.takimdan ayrildigim icin 6 ay suresince herhangi bir takima giremezmisim

saol canım deneyim keçiboynuzu var işe yarar belki
afiyet olsun güzel olmuş
şeker hamuruna bayılıyorum çok güzel kızınında doğum günü herhalde nice yıllara

Kizlaarreve yeni geldim
Cikicam simdi tekrar
Cok guzel seyler aldiiimm buguuunn:))
Gece gelince yazarimmm
merak ettik yaz bakalım

çatal bıçağı bende çok beğendim varsa takımn tekrar almak gereksiz zaten
ayran detoksu iyi olur bende nohut ıslamayı unutmazsam yapıyım yarın

güzel heycanlar yorucu ama zevklidir

Menüm sabah ögle okulda oldugum icin bir simit aldım veee

Sabah
Simitin bir yarısı

Ögle
Simitin kalan yarısı

Aksam üstü
1 yumurta
1 d ekmek
Sekersiz cay

5 ten beridir yemek yemiyorum....
menün çok az ve sırf karbonhidrat yumurta hariç menüyü geçtim sağlığına dikkat et

Kizlaarreve yeni geldim
Cikicam simdi tekrar
Gece gelince yazarimmm
bu mesaji daha önce okumuş muydum?:44:

10.madde geregiymis
ama artık o kural kalkmış canım oylama yapılıyormuş ebru sana daha ayrıntılı anlatır
ayrıca listeye girmesende burda bizimle zayıflamaya ve sohbete katılabilirsin biliryorsun değil mi?

Ben kolaya kacacagım sanırım :) konserve nohut pratik olur benim icin bende yapmayı planlıyorum bu gectigimiz haftadan sonra toparlanamadım.. İyi gelecektir.. Bu corbayı her ögün mü tüketecegiz..

Menüm bugün okulda oldugum icin talihsiz oldu :)

Cok güzeller cok keyif alıyorum koltuklarıma karar verdim sırada berjer tv ünitesi masa konsol var :) ev için yapılan alışveriş kendime yaptıgımdan daha cok keyif veriyor bana :)

dukana bir ara cok heveslendim
hatta bir evre hesabi var
onlarida yaptim ama ikinci gun gumledi benim dukkan
meyvesiz
96 gun yasayamam ki

Ben tek tip diyetlere çok karşıyım Beril. Vaktinde ve gerektiği miktarda yediğin zaman zaten kendiliğinden gidiyor kilolar. Dukan daki çok proteinden dolayı böbrekler yoruluyormuş. Dukan yaparken bence bol su tüketilmeli ve uzun süre aynı diyet yapılmamalı. Bu benim kendi düşüncem. :26:

sanada guzel bir hafta sonu diliyorum canimmmmmmmmmm

anacim evdeyiz
burdayiz
ama kimse yok kendi kendime hem caliyom hem oynuyom

Bazen öyle oluyor canım. Napcaz boş bırakmayacağız takımı

Hoşgeldin canım. Bebişin iyileşsinde sorun yok. Sen toparlarsın yine kendini. Listeye aldım bu hafta seni görmüşsündür. Kolay gelsin sana şimdilik geç oldu ama. Umarım oğluşunda biran önce iyileşir. Gül tavsiye etmiş ama bende kıza harnup pekmezi (keçiboynuzu) verdim öksürdüğü dönemde gerçekten çok işe yaradı.

Ayşe'cim hoşgeldin canım. Bencede başla. Gerçi zaten sen çok kilolu değildin ama bekleriz yine.

Akşam nerde? Seninde farkettiğin gibi olmamış. Yarın iyi bir menü bekliyorum o zaman senden.

Ben bu kadar detaylısını yapmadım sadece akşamları yatmadan önce bir tatlı kaşığı harnup pekmezi verdim. Gerçekten çok işe yaradı.

Afiyet olsun. Yine güzel bir menü olmuş. Ama spor lazım unutma. Su ne kadar içtin?

Kızlar kutlama pastamız ama sadece bakmalık yasgününde kızıma yapmıştım

Bak yaaa baştan çıkartacak herkesi Ellerine sağlık. Büyük ihtimal sen yaptın. Çok güzel görünüyor. Bu arada Betül'de uğraşıyor senin gibi şeker hamuruyla kurabiyelerle felan. Benimde çok hoşuma gidiyor ama yapmaya cesaretim yok. Aslında bebişim için doğum kurabiyeleri düşünüyorum. Acaba izin döneminde yapabilirmiyim. Biraz uğraşmam gerekecek ama sanırım yapabilirim.

Kizlaarreve yeni geldim
Cikicam simdi tekrar
Gece gelince yazarimmm

Gezenti seni gez gez bakalım. Düğünden sonra napcan çok merak ediyorum seni

Kimseler yok yine ben gec kaldım sanırım :)

Yok canım yaaa. Yine süper ben bukadarını beklemiyordum. Yarım saat oldu hala cevap yazmaya uğraşıyorum.

Menüm sabah ögle okulda oldugum icin bir simit aldım veee

Sabah
Simitin bir yarısı

Ögle
Simitin kalan yarısı

Aksam üstü
1 yumurta
1 d ekmek
Sekersiz cay

5 ten beridir yemek yemiyorum....

Dünün acısını çıkartmışsın. Acıkırsan ilerleyen saatlerde süt yada ayran iç derim.

Dün 61 cıktım bugun sabah 61.4 cıktım siskinlik olustu sanırım bi kaç gündür tuvalete de gdemiyorum onun etkisi sanırım...

Niye tartılıyorsun ki üst üste. Tabii ki fazla çıkarsın. Haftada bir tartılmaya çalış yoksa kötü oluyor sürekli tartılmak. Motivasyonun bozulmasın.

kendi istegimle 6.takimdan ayrildigim icin 6 ay suresince herhangi bir takima giremezmisim

Hayır canım onu sana kim söyledi. Yok öyle bişey. Sadece bu hafta 6. takım listesinde senin karşına 13. takıma transfer olmak istiyor diye yazacak. Haftaya bizim listede olacaksın. Nerden çıkardın şimdi bunu anlamadım. Zaten birazdan da listeleri hazırlayacağım. Yani bu hafta verdiğin 1,7 lik kilo eski takımına yarayacak. Umarım birincilikten düşmeyiz.

Hele sen birde kendi evine geç bakalım o zaman herşey daha güzel olacak. İnsanın kendi evi gibisi yok.

Bende kısaca bugünümü anlatıp kaçayım. Çünki çok yorulmuşum. Ayaklarım sızlıyor. Önce kızımla birlikte kütüphaneye gittik. Bugün tam 6 kitap daha aldım. Umarım en kısa zamanda bitirebilirim bunları. Arkasından kendim için hamile iç çamaşırları aldım. Gerçekten yeni çıkan ürünler çok işe yarıyor. Uzun bir süre dolaştık kızımla birlikte mağazaları. Sonra eşimin iş yerine gittik. Öğle ve akşam yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım. Gereksiz şeyler yedim. Ama bidaha yemeyeceğim söz veriyorum kendime. Eve girdiğimizde saat 21:00 di. Uzun süre dışarda kalmak yoruyor insanı. Birde kış olunca kalın kalın giyinmek insanı dahada ağırlaştırıyor. Ben kaçıyorum şimdilik. Uyuyakalmazsam uğrarım yine ilerleyen saatlerde. Birazcık uzanıp ayaklarımı dinlendireyim.

kaptan hos diyorsunda
6.takim hosgeldin beril felan yaziyor
ben nereliyim simdi

sevgili 13.takim arkadaslarim benim yuzumden olusan bir sonuc yuzunden birinciligimiz ikincilikle yer degistirdi
bundan dolayi hepinizden ozur dilerim
ama bilinmeliki belki burokrasi gibi bir sey bu pek anlamadim ama ben burdaydim
burda 1.7 kilo verdim
ve birincimde burasidir
kim nerde kacinci siraya yazarsa yazsinnnnn

olmadim bir topikte paylasimda bulunmadim halde listede gosterilmisim
diyecek bir sey yok kurallar................... kurallarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kaptan hos diyorsunda
6.takim hosgeldin beril felan yaziyor
ben nereliyim simdi

Buralısın canım yani bizimlesin. Sadece kurallar gereği bu hafta onların listesinde göründün o kadar. Senin sayende birinciliği aldılar. Git biraz hava yap, ben olmasaydım birinci olamazdınız diye

Beril'cim çok takıldın konuya canım. Önemli olan senin burda bizimle olman. Bu hafta ikinci olduk önemli değil. Haftaya yine birinci oluruz. Önemli olan bizim takım olarak birbirimize bağlılığımız ve motivasyonumuz. Gerisi hikaye. Takılma canım bu kadar. İyiki gelmişin bizim takıma

canim yaaaaaaaaaaaaaa
gidip yatacagin yerde geldin birde berilin derdiyle ugrastin

kitap kurdu kaptan
camasirlarini gule gule eskit
yediklerinide takma kafana nede olsa hamissinnnnnnnnnnnn

her sey icin sagol guzel yurekli kadin

canim yaaaaaaaaaaaaaa
gidip yatacagin yerde geldin birde berilin derdiyle ugrastin

kitap kurdu kaptan
camasirlarini gule gule eskit
yediklerinide takma kafana nede olsa hamissinnnnnnnnnnnn

her sey icin sagol guzel yurekli kadin

Teşekkürler canım benim. O senin yüreğinin güzelliği. Biz burda birbirimiz için varız. Böyle zamanlarda lazımız birbirimize. Sen kafanı rahat tut, takılma hiç bişeye. Her şeyin mutlaka bir oluru vardır.

iyiki gelmisim
sagol beni aldigin icinnnnnnnnnnnn
yok yok bugunden itibarensporu iki katina cikariyorum
haftaya telafi edecez insallah
hem gul gibi yag eritme kilo verme konusunda kidemli bir arkadasimiz varken
hafta kesinnnnnn bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…