ne çok yazmışsınız sevinsem mi üzelsem mi bilemedim anca bu kadar okudum
bulgur yeşil mercimek ve nohutu ıslıyoruz kaynatıyoruz yumşayınca hafif sulu yoğurtla karıştırıp 2 saatte bir içiyoruz o kadar
haklısın ebrucum hakeden muhakkak bir yerden kötülük buluyorTeşekkürler canım. Yordum seni. Senin isminin anlamı gerçekten güzelmiş. Hemde farklı bir isim. Çok yok ortalıklarda. Bakalım bakalım ben ne bulacağım. Hiç birini yakıştıramıyorum şimdiden :26:
Allah veriyor dimi bişekilde cezalarını. Boşver konuşma sen bırak başkası konuşsun şimdi durduk yere kötü olma. Nasıl olsa bir şekilde bulur o belasını.
Bide insanlar başkalarının nasıl şartlar altında çalıştığının farkında değil. Benim çalışma şartlarımı kimse sorgulayamaz. Ben hamile halimle, yoğun bir iş yerinde normalde F klavye kullanıyorum, ama netbook um bir şekilde f e dönmüyor Q klavye ile mesaj yazmaya çalışıyorum. Sırf burda insanları motive edebilmek için ki bunun için hiç bir çıkarım yada beklentim yok. Tamamen kendi gönlümle ve isteğimle. Sadece insanlara bu şekilde bile olsa bir faydam olmasını istiyorum. Ama işte herkesin düşüncesi bir olmuyor Gülçin'cim. Dediğim gibi kimsenin kimseyi eleştirmeye de hakkı yok. Takım burda kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider. Su akar bir şekilde bulur yolunu. Ben bu takımla çok şeyler başardım. İstiyorum ki bir kişi dahi olsa başaran ne mutlu bana.
Korkma canım korma.30 yaşındayım. Sağlıkçıyım. Konya'da yaşıyorum. İsmim Ebru. Bir tane kızım var. Dediğim gibi ikincisi yolda inşallah. Ufaktan tanıtayım kendimi dedim.
Menün gayet güzel Beril'cim. Sadece akşam yatmadan önce dediğin meyveyi düşünme. Çünki meyvelerimizi en geç saat 15:00 te yiyoruz. Nedeni meyve şekerlerinin çok güçlü, emiliminin ve yakımının zor olması. Sporun çok iyi olmuş. Bitki çayı?
önce kıskanıyorlar sonra çok sahipleniyorlarİyi geceler canım sanada.
Benimde erkek kardeşimin eşi hamile. Hala olacağım. Hemde benden 2 ay sonra doğum yapacak. Bakalım nasıl bir duyguYalnız benim kıza kötü bir darbe olacak. 7 yıldır ailede tek torundu. Şimdi hem kardeş gelecek hem kuzen. Bakalım neler yapacağız kıskançlık olarak
canını sıkma canım klasik kaynana işteYaa kızlar kmse yok ama yazıyim yarın görürsünüz benim dilim kaynanadan yanmıs zaten hic onu söylememe gerek yok 2.5 senedir yanmıs hatta ölmüsüm yani.... Darısı diger senelerdeki iskencelere...
Bugünde bu kadar zayıfladın yeter sanki dügüne kadar böyle kalabileceksin bollasan pant. daraltma sana belli mi olur ben sana para veriyim git gelinligini kendin al ilk önce biz uygun fyatlı olsun diye daha farklı bi yer bakmıstık yine onlar icin yani masraf olmasın dye dügün icin bu tuttugumuz yer oranın iki katı nerdeyse kapora verdim oraya ama sizin o 2. Sınıf yerinize mi gitseydk.. Bir sürü tantanaa yaa geriliyorum cevap veremiyorum hep susuyorum sonra nisanlımdan cıkarıyorum hırsımı o da anlayamıyo beni..
akşam hariç gayet güzel olmuşMenüm
Sabah
1 kk peynir
1 d hindi füme
Domates, salatalık
Ara
1 mandalina
Ögle
Domates biber kıyma ve sarımsaklı bi yemek adını bilmiyorum okulda yaptırdım
Ara
5 badem
Aksam
2 yk tavuklu patatesli yemek
2 yk pilav
Ayran
2 lt su
kitap kurduseni ne güzelKızlar bende kaçıyorum artık. Midem çok kötü yanıyor yine. Yatmadan önce kitap okuyayım biraz. Herkese iyi geceler
canım bilmiyorum ama menünde çok şey var gibi geliyor sos yerine yoğurt kullansan mesela tavuk için sadece gögüs eti olabilir pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yesen ekmeği zaten sabah yiyorsun tek bu çok hoş bide öğlen 3 den sonra meyve yemesen daha uygun bir menü olacak sankiBugunki menumu belirteyim hanimciklarim
Sabah ; 2 bardak karamela aromali lipton cay , 3 dilim ekmek ve marmelad
Ogle ; Brokoli ve uzerine evde hazirladigim az yagli beyazkremali sos ,pirinc pilafi ,tavuk kanati,danone meyve yogurt
Aksam ; Brokoli ve yine sos ,pirinc pilaf ,tavuk kanati ,1 mandalina ve 1 kiwi.
Kizlar artik spora basliyorum diyorum nede olsa bacak ve ayak sizilarim kayboldu denilecek kadar az ,bir arkadasim wiifit almis noel'e cok super bir alet bilmiyorum burada kullanan arkadaslar varmi acaba ? kisaca eglenerek spor yapiyoruz , spor yaptigimizin farkinda bile degiliz , bugun arkadasimdayken yaklasik 2 saat oynadik hicte yorulmadim cok eglenceliydi .
aslında sen günde yarım saat başlayıp artırarak sadece yürümelisin diyorum ben zamanında sadece yürüyerek ve dikkatli yemek yiyerek 25 kilo vermiştimSizler ne tur spor yapiyorsunuz ? bolgesel incelmek icin , mesela ben daha cok baldirlardan zayiflamak istiyorum evimde bisikletimde var fakat yapmaya korkuyorum cunku bacaklarim daha cok kalinlasir diye korkuyorum , Sizce neler yapmaliyim baldir ve bacaktan incelmek icin .
uzman tavsiyesi tebriklerderyacım çözümlerim çok kafama yatıyoruzak durmaya çalışma ilerde daha çok sıkıntı yaşarsın..canını sıkan durum ne ise tatllı dlle şaka yollu üzüldüğünü dile getir bence konuşmaya konuşmaya için şişer ve öyle saçma bir zamanda patlarsınki karşındakide yine seni suçlar..eşine nişanlına patlama o anlamaz hatta anltasan onada çok saçma gelir.en iyisi kendin konuşmayı dene derim..bu işler bir günlük değil ömürlük..ve evliliğinde üzülmemen için sorunu gününde halletmeye bak geriye atma derim..unutmaki o onun annesi ve asla senin gördüğün gözle görmez..aynı senin annen için o ne derse canını sıkacağı gibi..
afiyet olsunyarına özel misafilerim var ve ben hala burdayım işim var hemde çok bugün uğrayamam menümüde yazayım..
sabah
1 tost
1 yumurta
2 parmak yy yağlı beyaz ğeynir..
öğle
ayran detoksu yapıyorum onu içeceğim..
ara
1 tane portakal
akşam
aynı çorbam..
normalde 2 saate bir bu çorbadan içilmesi gerek ama canım istemiyor içemiyorum..öğle ve akşam içebiliyorum..
su 3 litre olur..şu an 1.5 litre içtim..
çok geçmiş olsun canımkizlar anneme stend takilacakmis dr.kalpte damar tikali dedi
biz sirt agrisiyla gitmistik
ama bir dr. daha gidecez emar sonuclarini felan biri daha gorsun istiyoruz
bakalim allah sifasinida verir insallah
geçmiş olsunn herkesde bi hastalık neyse bu havalar böyle bi soğuk bi bahar havasıselam kızlar.dün kızım çok ateşlendi mecbur akşam götürdük doktora boğazları iltihaplaşmış gece onunla uğraştım arar ara çıkıyor ateşi.bende rahatsızlandım grip oldum birde karnım fena ağrıyor iyi soğuk almışım bende köye gitmek bize yaramadı sanırım.geçmişi bir okuyayım geleyim.
ben sadece dukan yapmıyorum canım meyvesiz yaşıyamam herhalde biraz hafifleyim diye birkaçgün saf protein yaptım o kadar ben kilo verip tekrar alıyorumçok geçmiş olsun canım benim oğlan da öyle...
canım vücut direniyor moralini bozma yarın bir bakmışsın daha çok vermişsin..
Allah şifa versin canım ....
ben masumum...
takımdan ayrıldınız herhalde hayırlısı...
güzel menü olmuş tebrikler...
canım dukanda ne kadar zamanda kaç kilo verdin seyirde daha az veriliyor sanırım...
güle güle kullan...
bu soslar marmelatlar light mı canım çaban boşa gitmesin....
oohhhh ne güzel canım...
görüşmek üzere...
hangi çorba canım lahana falan mı?
tabiki yaz kontrol alında olursun fazlada kilo almassın ebrucumKızlar bugünden itibaren bende menü yazmayı düşünüyorum ama acaba menüdeki bazı yiyecekleri yazınca sizi baştan çıkarırmıyım diye korkuyorum. Ama artı benimde dikkat etmem gerekecek. Doğuma fazla kiloyla gitmek istemiyorum. Sizce yazayım mı menümü?:26:
ayran çorbası tarişfi veriyim hemen çok işe yarıyor bu arada 2 günden fazla uygulamıyoruz besleyici ve tok tutucu bir tarifDerya'ya söyledim ben gelince anlatır size ayran detoksunu. Gerçi Gülçin'de biliyordur. Eskilerden herkes yapardı takımda. Ama ben denemedim hiç şimdiye kadar. Ama işe yaradığına eminim.
Olsun ben yinede sorup fikir alayım herkesten. Balık baştan kokmasın
Aynen katılıyorum sana Ecem'cim
Ben ilk çocuğumda 64 ile hamile kalıp 82 ile doğum yaptım. 18 kilo almışım. Bana göre yinede çok. Bu hamileliğimde diyetten hemen sonra hamile kalınca, hatta diyetin son bir ayı hamileymişim haberim yok. Vücut dengesini şaşırdı birden normal beslenmeye geçince ister istemez fazla kilo aldım. Aslında fazla değil ama ben 75 i kendime sınır çizdim. Şimdi onu geçmemeye çalışacağım. Bakalım becerebilecek miyim.?
Ohhh ne güzel sporda yapılmış. Bende eğer yapabilirsem bugünden itibaren en az yarım saat yürümeyi düşünüyorum. Havalar soğuk ama bakalım yapabilecek miyim. :26:
bulgur yeşil mercimek ve nohutu ıslıyoruz kaynatıyoruz yumşayınca hafif sulu yoğurtla karıştırıp 2 saatte bir içiyoruz o kadar
ne güzel fit bir anne olacaksın yani ebruGerçektir çünki şuan bende kendime çok kilo almadım. Göbeğim büyüyor sadece. Ama ben kendimi daha iyi hissetmek için dikkatli olmaya çalışıyorum.
afiyet olsunSelam kizlar , ben son 1 haftadir cok gec yatiyorum ve butun gunde kafam karincali geziyorum hani diyorum noel ve yilbasindan dolayi boyle oldum .Uyku hapi alipta duzenemi soksam acaba , yoksa boyle cok kotu oluyorum butun gun birsey yapmak gelmiyor icimden yoksa malum duzensiz uykudan .
Birde Tanri askina birisi bana su hani alinti ile cevap yazmayi anlatabilirmi , mesela Ebru bana bir mesaj icinde 2 mesaj yazmis alintilardan hani bende onun gibi yapmak istiyorum .sadece 1 mesaj yazilmissa o zaman alinti yapmayi biliyorum ama 2 farkli mesajima alinti yapan birine bende ayni 2 alintiyla beraberinde cevap yazmak istiyorum. Umarim aciklamam anlasilmistir biraz karisik anlatiyorum gibime geldiama lutfen yardimci olun bu konuda .
Bugunku Menu'm
Sabah ; 2 bardak yesil cay aromali lipton cay , 3 dilim ekmek,marmelad.
Ogle ; 1 kase havuc corbasi ,Firinda patates , patlican ve biber kozlemesi ,1 parca armut tart'i
Ara ; 1 bardak kafe
Aksamada muhtemelen aynisini yicem.
sevindim ebrucumKızlar yarın liste günü. İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Tuğba ve Gül şimdilik paylaşımlarınız ve katılımlarınız iyi gidiyor. Tabii ki daha iyisi olabilir. Ben yarın sizi listeye almak istiyorum. Umarım listeye alındıktan sonra katılımlarınız düşmez. Gülçin'cim senin çözümünüde buldum. O kural senden sonra getirildiği için seni kapsamıyor. Seni normal izinden dönmüş gibi listeye alabiliyorum. Kurallardan okuduğum kadarıyla böyle bir sonuç çıktı ortaya. Liste ile ilgili olarak söylemek istediğiniz bişeyler var mı? Ayrıca Betül'cüm zahmet olmazsa mesaj listelerini bugün yayınlayabilir misin?
inşaallah... sınavlarım var. atalatayım bi
ugrarım canım ya.. yogunum biraz...
iyi olmuş takımı toparlamıssın[/QUOTE başarılar muti
afiyet olsun gayet güzel ebruUzun zaman oldu menü yazmayalı. Bakalım bu ilk gün neler yapmışım. Sanırım biraz abarttım ama inşallah ilerleyen günlerde dahada düzenli olacak. Bugün akşam yemeği içinde geç kaldım. Az önce yedim maalesef. Yarın en geç saat 18:00 de yeme işimi bitireceğim.
Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz bir fincan çay
Öğle
1 kase yayla çorbası
2 kk büyüklüğünde haşlama et
1 kk büyüklüğünde kabak tatlısı
2 küçük dilim kepek ekmeği
Ara (15:00)
1 tane muz
Ara (16:30)
Sabahtan kalan simidin kalan yarısı
Akşam
2 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
2 bardak ayran
Birazcık ekmek (Ekmek maalesef beyaz ekmekti.)
2,5 litre su. Şimdilik spor yok ama sürekli ev işi yapmaya çalışıyorum hareket olsun diye.
aslında bence telafi olmuşmenum
sabah 1 bardak sut 1 dılım tam bugday peynır
arada 1 dılım kek
oglen yok
ara salep
aksam kekden dolayı sadece corba...
1.5 lt su
ve bolca yuruyus
güzel menü afiyet olsuniyi akşamlar arkadaslar...
menüm
sabah:2 yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal,sütlü çay...
öğlen:zeytinyağlı pırasa az tavuk
ara:yesil çay,1 muz
akşam:kıymalı yumurta
2 lt su ,30 dk.aletli spor...
malesef ebrucum bilgisayarı bile açamadım o zamanGeçmiş olsun Gülçin'cim. Umarım düzelir biran önce sıkma canını. Atlatacaktır mutlaka. Ama yarın bi 5 dk önce kalk yeniden tartıl bildrim yap canım. Çarşamba çok erken olur. Bildirim yapamazsanda haftaya alalım seni listeye. Ama mutlaka bildirim yapmaya çalış olmaz mı? Çok vaktini alacağını sanmıyorum.:26: