Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne çok yazmışsınız sevinsem mi üzelsem mi bilemedim anca bu kadar okudum
haklısın ebrucum hakeden muhakkak bir yerden kötülük buluyor

önce kıskanıyorlar sonra çok sahipleniyorlar

canını sıkma canım klasik kaynana işte

akşam hariç gayet güzel olmuş

Kızlar bende kaçıyorum artık. Midem çok kötü yanıyor yine. Yatmadan önce kitap okuyayım biraz. Herkese iyi geceler
kitap kurduseni ne güzel

canım bilmiyorum ama menünde çok şey var gibi geliyor sos yerine yoğurt kullansan mesela tavuk için sadece gögüs eti olabilir pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yesen ekmeği zaten sabah yiyorsun tek bu çok hoş bide öğlen 3 den sonra meyve yemesen daha uygun bir menü olacak sanki

aslında sen günde yarım saat başlayıp artırarak sadece yürümelisin diyorum ben zamanında sadece yürüyerek ve dikkatli yemek yiyerek 25 kilo vermiştim

uzman tavsiyesi tebriklerderyacım çözümlerim çok kafama yatıyor

afiyet olsun

kizlar anneme stend takilacakmis dr.kalpte damar tikali dedi
biz sirt agrisiyla gitmistik
ama bir dr. daha gidecez emar sonuclarini felan biri daha gorsun istiyoruz
bakalim allah sifasinida verir insallah
çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsunn herkesde bi hastalık neyse bu havalar böyle bi soğuk bi bahar havası

ben sadece dukan yapmıyorum canım meyvesiz yaşıyamam herhalde biraz hafifleyim diye birkaçgün saf protein yaptım o kadar ben kilo verip tekrar alıyorum

tabiki yaz kontrol alında olursun fazlada kilo almassın ebrucum

ayran çorbası tarişfi veriyim hemen çok işe yarıyor bu arada 2 günden fazla uygulamıyoruz besleyici ve tok tutucu bir tarif
bulgur yeşil mercimek ve nohutu ıslıyoruz kaynatıyoruz yumşayınca hafif sulu yoğurtla karıştırıp 2 saatte bir içiyoruz o kadar

Gerçektir çünki şuan bende kendime çok kilo almadım. Göbeğim büyüyor sadece. Ama ben kendimi daha iyi hissetmek için dikkatli olmaya çalışıyorum.
ne güzel fit bir anne olacaksın yani ebru

afiyet olsun

sevindim ebrucum

balangic 93
gecen hafta 81.5
bu hafta 79.8
fark 1.7
hedef 70

yuzde hesaplamayi unutmusum nasil yapiyorduk

Gunaydiiinn :)
Pff bugun cuma ama hic cuma enerjisi yok ustumde. Cok uykum var simdi. Bildirimimi yapayim uyuycam biraz tramvayda:))

Gecen hafta 63.5
Bu hafta. 63.2
Fark 300 gr, %0,47

günaydın..
geçen cuma :60.6
bu hafta: 61 +400
aslında dün: 60.5 di - 100 gr dı yav..:44: ilginç :26:
betul bu hafta sen kazandın..

gunaydın gunaydın hanımlar
hemen bende bıldırım yapıyım...

gecen hafta 66
bu hafta 64.8
fark 1.2

ama yuzde hesaplamayı bılmıyorum...

Gecen hafta: 61,6
Bu hafta: 61
Fark: 0,6
% 0,97

hayırlı cumalar kızlar.geçen hafta kilom 84 bu hafta 83.8
kilo veren herkesi tebrik ederim deryacım sende sıkma canını haftaya rekor gelir senden

teyzenın aldığı daha güzel zaten bunu kenarları çıkıntılı kullanışsız gibi geldi bana hemen kırılırlar

Ama ben alırsam metali sarı olanı alırım cünküüüü

Eki Görüntüle 595414

Bu catal bıcak takımını alırımm onlarr icin :)
bu çok güzelmiş

maşallah diyorum ebrucum kitap kurdum
sen zaten daha iyi biliyorsun hamilelikte 12 kilodan fazlası zararlı çok kilo almamaya çalış ebrucum

anlaşıldı kaptan

cok gecmis olsun canim
diyeti felan dusunme simdi
kendinede bicirigada iyi bak

iyi akşamlar kızlar hepinize...
ebrucum kaptan olmuşsun yeniden bebişi de büyütmüşsün canım
ben taşındım yerleştim bu yaz hiç memnun değilim yeni yerimizdende ama şans işte yapacak bişey yok aynı yokluk devam ediyor tek şans terör yok.kg ma gelince diyet yapmıyorum hemde çoooooook uzun zamandır kg en son 66 idi tartılmadım haftalardır yakında başlamyı düşünüyorum diyete hayırlısı bakalım

cok gecmis olsun canim
diyeti felan dusunme simdi
kendinede bicirigada iyi bak
saol canım

hoşgeldin canım nasılsın yerleştin mi edirneye nasıl sevdin mi buraları

menümü yazıyorum olmadı biliyorum artık yarın sil baştan başlıyorum azda olsa bu haftada kilo vermek istiyorum
sabah
kaynanam yufka göndermiş ondan biraz
yumurta

öğle
patates
köfte
yeşillik
birazda yufka

3lt su
3 bardak yeşil çay

Sağol canım insallah hep böyle devam ederiz...

dukana bir ara cok heveslendim
hatta bir evre hesabi var
onlarida yaptim ama ikinci gun gumledi benim dukkan
meyvesiz
96 gun yasayamam ki

Canım ben de tam dukan yapamıyorum menüye yazmayı unutuyorum her aksam greyfurt falan yiyorum sadece protein yanında ekmek,pilav falan yemiyorum....

Canım adın gülçin di galiba yine yanlışsa artık herkese nick ile hitap edicem...
Benim oğluma da bronşit dendi kaç gündür uğrasıyorum bugün kadınlar kulubunden birinin yazdığı küre basladım çok faydasını gördüm 2 bardak suda 2,3 keçi boynuzunu kırıp kaynat rengi çıkana kadar içine 1 tatlı kaşığı hatmi ççiçeği at kapat altını 10 dk.demlensin ılıklasınca içine 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi koy içir ben basladım paylasayım dedim...

slm kizlar hala annemdeyim aksam geccem laptopda kaynanmda kkaldi
suan komsudan girdim eve gecince bakarim butun yazilara ...
Betul aksam dunku sayiyla bugunki msj sayisinida yazarim sana...
optum hepinizi ....

iyi gezmeler canım geç oldu biraz ama...

insan bazen böyle yöresel seylere dayanamıyor...

İyi akşamlar arkadaslar mennümü yazayım:

Sabah:yulaf kepekli krep,peynir,zeytin,sütlü çay

öğlen:sebzeli et sote,yoğurt,biraz ekmek

akşam: 1 ufak tabak hamsi

1.2 tane keçi boynuzu ,belki meyve yerim,bıol su,haftasonu spor yok maalesef

Kizlaarreve yeni geldim
Cikicam simdi tekrar
Cok guzel seyler aldiiimm buguuunn:))
Gece gelince yazarimmm

Sınav zamanları hep böyle oluyor sıkıntıdan bişeyler yemek istiyorum.. Bugün bayagı yol yürüdüm... Umarım etkisi olmustur.. Bu kadar kilo verdkten sonra, eski haşime dönmekten korkuyorum su 6 lılardan kurtulsam bir an önce daha rhat olucam..

Canim insan hmen oyle 1 gece yemekle kilo almazz merak etme senn
O yemelerle kilo alinsa hemen, ben 100 kilo olurdum:)
Ama dengelemen lazim tabi
Cozumu spor:) ve ek olarak protein gunu yapabilirsin kendine bence faydasini gorursunn

Bugün cok yürüdüm 6 dan beride ayaktayım umarım bi etkisi olur :)

Evet ne yazık ki klasik kaynana...
Bu ayran detoksunu yapıcam bende hemde severim normalde ayran corbasıda vardır ya nohut bugday fln hem soguk hem sıcak bayılrım...

Bende düsündüm daha neler cıkar neler teyzemin aldıkları cok tatlı duruyolar yakından.. Catal bıcak takımını yinede almayı planlıyorum cünkü degisik konseptli sofralar kurmayı seviyorum

Bende eve yeni geldim sabah 6 da kalkıp okula gittim 12 de cıktım nisanlım aldı maskoya gittik mobilya bakmaya sonra akbatı avm ye gittik begendigim bi koltuk modeli vardı zaten 2 kanepe begendim onları almayı planlıyoruz tüm gün kosusturma icindeydik ben klasik 3 2 1 1 koltuk takımlrından almayacagım iste arastırmalar devam ediyoor

Menüm sabah ögle okulda oldugum icin bir simit aldım veee

Sabah
Simitin bir yarısı

Ögle
Simitin kalan yarısı

Aksam üstü
1 yumurta
1 d ekmek
Sekersiz cay

5 ten beridir yemek yemiyorum....

Kizlaarreve yeni geldim
Cikicam simdi tekrar
Cok guzel seyler aldiiimm buguuunn:))
Gece gelince yazarimmm

Dün 61 cıktım bugun sabah 61.4 cıktım siskinlik olustu sanırım bi kaç gündür tuvalete de gdemiyorum onun etkisi sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…