Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ikinize sinavlarinizda basarilar.

Allah razı olsun, çokşükür iyi geçti sınavım.

Çok sağol canım ya.

cizelgem nasil ama
yakisikli degilmi

Maşallah canımmm sana

Çok geçmiş olsun

kızlar bugünden itibaren enaz 1 saat spor yapacağım hadi gelin yarışalım haftanın en çok spor yapanını bulalım sıkılaşıp direnen kiloları verelim

İyi fikir, tatilde buna uyabiliriz güzel olur.

Çok güzel oldu bunları öğrenmek ebrucum ya

**** Bunu BETÜLcüm yazmıştı sanrım, alıntıyı yapamadım bozuldu nolduysa ama yine de yazaym.

"Ayy benm karnim agridiginda reglin ilk ginu hele de uykudan kalkip gidemezdimm valla helal olsunn .
Ben spor yapaniyorum yaa
Yuzmeye fln gideyim barii
bugun okulda 200 tane kol hareketi yaptim unutmazsam yapicam her gun kollarim da incelsin istiyorumm"

Canım eve geldiğimde gerçekten çok kötü durmdaydım ama elektrikli battaniyenin sıcağı çok çok iyi geldi. Bayadır da spora gidemedğm için dayanamadım gittim. Çok yormadım kendimi en azından hareket etmiş oldum. Hareketin her türlüsü güzel ya haftsonları oturduğumuz ilçenin merkezine kadar yürüyeceğim artık komşumuzla. Tatil süresince fırsat buldukça yapacağım inşallah hatta. Okul varken çok zor, düzenli olmuyor.

Betul cum bunlari yerken kalori hesabi yaptim
Krem peynir 100 gr 193 kalori toplamda kutuda 160 gr var
Zeytin ezmesi 100 gr 83 toplamda kutuda 175 gr var
Cemensiz pastirma 100 gr 369 100 gr almisiz bizde
Yani cok yemek yemedgm dogru ama normalde aksam mantar sote daha cok yerdim pilavda vardi yerdim kesin
Devam etmek zorundayımm koskoca bir emek var
Umarım kalori hesabı yaptıgım icin yanılmam

Allah iste ne kadar ilginc hic bir akil sir almaz hic kiyamam yaa minnos o daha :)
Tamam 57 de mezun olmak istemiyorum o zaman oyle yaparizzz :)
Evet bir daha habersiz birakmaaaa bizi :)))))

Son düzenleme:

Bence güzel olmuş, afiyet olsun canım. Ama en çok da senin bugünkü menünün gerçekten içine sinmiş olmasını sevdim :)

Umarım güzel geçmiştir sınavın.

Çok güzel geçti ebrum teşekkür ediyorum iyi dileklerde bulunanlara

kızlar bugün itibariyle lahana çorbası diyetine başlamış bulunmaktayım şuana kadar herşey gayet iyi gidiyor ama bakalım kaç gün dayanabileceğim

Sana bikaç gün önce dene bakalım nasıl olacak demiştim. Umarım güzel bir sonuç alırsın. Normalde böyle tek tip diyetlere çok karşıyım ama bu nedense çok takılmadı bana. Ama sen yinede dikkatli ol. Bol bol su iç. Bide sabah kahvaltısını normal yapıyorsun sanırım proteini bol almaya çalış.

Menün güzel olmuş canım. Tartı için kurallarda yazıyor. Takma kafana sorun olmaz. Ben şimdi bakarım kurallara. Ama çok önemli değil. Bence kızlar eşlerimizi yönlendirmek bizim elimizde. Bir ara bu konu hakkında oldukça tecrübeli birisi olarak yazarım uzun uzun. Kızmamasının sebebi bence Gülçin alışıyor yavaş yavaşta o yüzden. Sen kendini değiştirdikçe oda sana ayak uyduracaktır. O yüzden tatlı dille her istediğini yaptırabilirsin unutma bence.

Menün gayet güzel olmuş. Akşam ki çorbada iyi olur. Hafif olur ama sonra acıkıp dalma mutfağa. Çünki sende öyle oluyor. Kendini aç bırakıyorsun sonra dayanamayıp daha fazlasını yapıyorsun. Sporu abartma dedim defalarca. Tamam mı Gülçinnn

Benim hoşuma gitmedi canım bu liste. Bana biraz aradaki meyveler ve kuruyemişler çok geldi.

Geçmiş olsun canım şimdiden. Umarım sorunsuz halledebilirsin.

kizlar hepiniz annesiniz
benim mercimek 7 ayi doldurdu ben hala adet gormuyom ?

Çok olmamışmı Beril yaaaa. Kazara bidaha hamile kalmada:26: Çünki yanlış hatırlamıyorsam benim lohusalık dönemim çok uzun sürmedi. Arkasından zaten düzenli olarak regl olmaya başladım. Sen bence bir danış bilene.

ben cok severim
cokta guzel doyurucu olur
bebise yarasin

Harika olmuş canım. Acaip doydum ve çok lezzetliydi. Tavsiye ederim herkese.

sizde de mesaj alintilari kaliyormu
sil sil yeter yawwwwwwww

Gül'de de oluyor muş aynısın. Bende yok. Sanırım diğerlerinde de yok. Acaba neden öyle oluyor?

Menü gayet güzel. Bir lahmacundan bişey olmaz da su çok az olmuş canım. Sen su meselesine uğraş biraz. Çok işe yarayacak çünki.

Geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsin biran önce. Hafta başı regl olman daha iyi olmuş. Cumaya kadar ödem felan kalmaz. Ama bu aralar sakın tartılma. Moralin bozulmasın.

Menüüümmm
Sabah
2 tk zeytin ezmesi
2 tk krem peynir
1 catal peynir
2 cemensiz ince pastırma

Ögle
4 petibör

Aksam
3 yk tavuklu mantar sote
Yarım bardak ayran
Domates salatalık

Ben Betül'e katılmıyorum bence sadece öğlen ki petibörler olmamış. Ne o öyle yaaaaa. Görmeyim bi daha öyle petibör felan. Bak bu 3. gün senin menüler düzelmedi hala.

Canım benim burcum YAY. Bütün özelliklerinide taşıyorum. Çokta maymun iştahlıyımdır. El atmadığım hiç bir konu yok. Sanırım bunu kızımada bulaştırıyorum. Oda benim sevdiğim şeyleri seviyor. Bakalım biraz daha büyüyünce nasıl olacak ama şimdilik her şey benim elimde

Yeme konusuna gelince az yemiyorum canım yaaaa. Çok bile yiyorum. Meyve bu aralar yemiyorum ama bir ara çok yiyordum. Bugün geç olduğu için yemedim. Ama yarın öğle ve akşam arası erken vakitte düşünüyorum.

**Bugünkü Menüm**

Kahvaltı öncesi: Nane limonlu yeşil çay

Kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmeği
1 kib. kutusu peynir
4 zeytin
1 kaşık kadar cherry domates

Öğle (okulda yemekhanede yedim): 1 kepçe tel şehriye çorbası
3 kaşık etli nohut
1 bardak yoğurt

Akşam: 1 kâse pul biberli yoğurt

+ 2,5 Lt su
+ 1 bardak yeşilçay (yatana kadar 3 olur)
+ 1 saat spor (hafif aerobik)

Menümle ilgili yorumları da okuyup müsadenizi isteyeceğim bu akşam kızlar. Yarın en son ama en ağır sınavımı olacağım, yine karnım ağrımaya başlamadan oturup adam akıllı çalışayım.

Yarın okul çıkışı arkadaşımın çalıştığı yere gidip mesaisinin bitmesini bekleyeceğim, pazartesi günü istemeye gelcekler de onu he o hem ben bişeyler bakacağız kendimize. Yarın akşam da geç gelirim heralde ama kalırım hemen çıkmam. sizi seviyorum.

berılcım gecmıs olsun
menu kacırmadım yemegı kacırdım dedım ama demekkı cok kacırmamısım...
ebrum su su su ahhhhh bı becerebılsem daha ıyı olcamda...

yatmadan önce bi daha bakayım olmazsa, ders çalışmaya başliym şimdi. Herkes alıntı yapmakla meşgul heralde :) görüşürüz canlarım.

Afiyet olsun cok hafif olmus

çok haklısın, erken kalkmak çok güzel, geç kalkınca gün bitiyor hemen.

betül, köşeli takımlarını daha dikkatli kullanmaya çalışırsan sorun olmaz tabii... şimdi birçok takımda kırılma garantisi oluyor, takımında bu vardır herhalde. hepsini güle güle kullan...
ben karaca' ları 8 sene önce almıştım, tam setini. çok uzun süredir kullanıyorum. hiç şikayetim yok canım. forumda nesinden şikayet ediyorlar, merak ettim şimdi?
Hisar' ın ürünleri eminim çok güzeldir, annemde çatal kaşık takımı var, yepyeni durur hala. ürünleri çok kaliteli, fiyatı da çok ama değiyordur... güzel günlerde, lezzetli yemekler pişirip yiyin afiyetle...

Hediye olan tencere seti karaca degilmis korkmazmıss birde kütahya porselen porflame tencerelere ne dersiniz evim beyaz mutfagım beyaz tencerelerrrde beyaz hahahahah

maşallah bebeğe. topiğin gizli bir üyesi daha var yani :))
5 saatlik ödev mi, yazık ya.....

Bende aynen öyle söylemiştim canım sana. Tekrardan hoşgeldin aramıza. Hatta ilerleyen günlerde takıma çağırdığım üyelerden gelen olmazsa inşallah liste konusunuda konuşabiliriz seninle.

kısmet artık. misafirliği sevdim böyle, ev sahipleri çok iyi :))
arkadaş özetleyince dediklerinizi aradım bir daha buldum. o kadar çok ve uzun mesaj yazılıyor ki, göremedim. güya bakmıştım iyice.

simit olarak sokak simidi daha sağlıklı(hijyene dikkat edilerek yapılmışsa), pastane simitleri tehlikeli...susam da kalorisi bol...
cola, sütlü kahve; bunları da ayda yılda bir içerim-içmem.. zero olsa bile selülit yapıyor.
böreği masum buldum :)
dengeli menü
(nasıl yorum yaparmışım, aman da aman :)) acemiliği atmam lazım. bunlar da benim yorumum olsun.)

menüm
sabah:2-3 catal menemen,1 dilim kepek ekmegi
ögle:3 tane kestane,1elma(kestane yiyince kendime ceza)
aksam:kabak corbasi,baharatli yogurt
3 litre su 2 bardak yesilcay,40 dk yürüyüs

kahvaltıda protein almak iyi olurdu(süt, yumurta, peynirden birisi). yumurta çok tok tutuyor.
çok az geldi bana menünüz. doydunuz mu?

ben de 3 aylık üye oldum mecburum gitmeye alışınca gitmediğin zaman rahatsız hissediyorsun,yürüyüş oldu bitti zor gelmiştir bana maalesef...

bence menü dengeli.
baharatlar iştah açıyor diye ben uzak duruyorum.

hatta iştahım olmasın diye, iyice baharatı tuzu yağı azalttım. hem hafif, hem lezzetsiz :)) az yeniyor. offff, kilolar bir gitse...
hangi günler tartılıyoruz arkadaşlar?

dikis kursunabende cok gitmek istemistim ama bulamadim burada.bence dikis kursu cok iyi olur.
elbise etek dikerim kendime değil mi?

a
saol nermin ama tartı farklı olduğu için öyle yoksa kilomdan eminim yani

bilgiler için teşekkürler ebrucum kulağı çınlasın o siteyi hilal tavsiye etmişti deryayla

yok canım aklına öyle kötü şeyler gelmesin
bel fıtığı başlangıcı

akşam çok az yemişsin tuğba tel şehriye çorbası zorda kalmadan tüketmemeliyiz ama sen ekmek yememişsin zaten onu haric,i gayet güzel afiyet olsun
aslında biraz yanılıyorsun canım pul biber karabiber metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını kolaylaştırıyor tuzu ve yağı zaten azaltmalıyız

Telefondan girdigim icin benimle ilgili olmayan alintilari silemedim ama evet haklisin bir kere beyaz lahanayi bende salatanin icerisinde yemistim gayet lezizdi tesekkurler bu tavsiyen icin :)

Son düzenleme:

masallah basarılı bir kızın var demek benim kızım da çizime çok meraklı stilist olacakmış:))esine de çok geçmiş olsun...

Allah en kısa zamanda seni kömür tasımaktan kurtarsın zor iş canım ya,gerçi kalori kaybettirir:))

kızlar bugünden itibaren enaz 1 saat spor yapacağım hadi gelin yarışalım haftanın en çok spor yapanını bulalım sıkılaşıp direnen kiloları verelim

benim belli yarım saat 40 dk en fazla eskiden ben de lesli yapıyordum bulabilirsem bir bakayım yine...

ben de memnun oldum canım antep güzel yer der babam hep askerliğini orda yapmış...

kızlar bugün itibariyle lahana çorbası diyetine başlamış bulunmaktayım şuana kadar herşey gayet iyi gidiyor ama bakalım kaç gün dayanabileceğim

tarifi nasıl canım...insallah işe yarar...

tartıdan tartıya fark var körolmayasıca 1 kg eksik tartsaydı ya...

menüde spor da güzel...

ben de anca giirdim canım neyse hayırlısı olsun...

sizde de mesaj alintilari kaliyormu
sil sil yeter yawwwwwwww

bende de kalıyor sen prosun beril bir soruver yöneticilere:))

olsun arasıra olur böyle seyler...

haklısın canım ama tatlı bişi arıyor insan tutamıyorum kendimi ne güzel zayıfmışsın genelde ben hep balık etiydim....

Menüüümmm
Sabah
2 tk zeytin ezmesi
2 tk krem peynir
1 catal peynir
2 cemensiz ince pastırma

Ögle
4 petibör

Aksam
3 yk tavuklu mantar sote
Yarım bardak ayran
Domates salatalık

az ve öz olmuş....

kuzularim canim arkadaslarim
ben hastaneye gidiyorum
hem hasoyu eve getirecem hem disime baksin bir cok agriyor

çok geçmiş olsun dikkat et canım....

gercekten dengeli menü olmuş bravo...

canım akşam yemeklerini kaldırdın mı bugün mü böyle oldu?

bakliyat yemekleri yanında pilav yemek gerekiyormuş. bulgur veya pirinç fark etmez. nohuttan daha çok vitamin mineral alıyormuş vücut o zaman. diyetisyen söylemişti.

Laydline, süt, yoğurt hiç yok menüde. nescafe ile olunca sütün değerini azaltıyorsunuz. bebek için süt süt süüüüttttt

şiirini çok sevdim, unutmadan söyleyeyim :))

aysecig, geçmiş olsun.

kızın kaç yaşında? resmi seviyormuş, ne güzel.
resim defteri ve farklı boyalar alabilirsin. parmak boyaları var. evde yoksa ondan alın,beraber de yapabilirsiniz el baskısı-parmak baskısı. kalanları kalemle tamamlar, çok güzel oluyor. renkli resim kağıtlarından da alabilirsin. açık sarı-açık pembe gibi. sadece desen yapar üstüne, boşluk boyamaz. yaşı daha büyükse puzzle alabilirsin.
kitap okuması çok güzel. iş bankasının klasiklerden alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…