Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Telefondan girdigim icin benimle ilgili olmayan alintilari silemedim ama evet haklisin bir kere beyaz lahanayi bende salatanin icerisinde yemistim gayet lezizdi tesekkurler bu tavsiyen icin :)
Ben salatada dahi olsa hic sevmiyorumm
Girdigi her seyin lezzeyini bozuyorr bence:))
Etli lahana sarmasi haricc:)) onu cok severimm

evet canım. metabolizmayı hızlandırıyor aynı zamanda iştah etkisi de var. benim de iştahımı açıyorlar. ondan tercih etmiyorum. sizin açmıyorsa ne güzel, sadece hızlandırsın. mis.....
Hic o acidan dusunmemistimm:)
Ama en azindan lezzetli tadi yogun bir sey yedigim icin daha fazla doyuyormusum gibii geliyor bna
Daha tatmin edici. Beyin oyle algiliyor bence.

kızlar misfir geldi menümü yazıp çıkayım

sabah:klasik kahvaltım

öğlen :balık salata ekmek 1 dilim

akşam:öğlen ile aynı

40 dk spor 2 lt su

Guzel olmus afiyet olsunn

Bence 3 dilim ekmek iyidir
Her ogunde bir dilim esmer ekmek.
Ama bir kepce corba da 2 kasik pilav da 1er dilim ekmege es.
Ben cook uzun zamandir borekcilerden alinan poga yemiyorum.
Dayim bir ara o isi yapmayi arastirmisti. Pogacalar gece sabaha karsi pisirilip tekrar tekrar isindiginda taze olsun diye icine coook fazla yag katiyorlarmis.
Bence acelen oldugu gunler 1 bardak sut yaninda da 1 muz yiyebilirsin ama gun iinde baska meyve yeme

Bana niye nazar boncugu yokk..
Kustum (

Ayy bu kalori sayma isi bana gore degil
Ben her gun onlari sayamamm :)
bir de kac kalori oldugu tabiki onemli ama besin turu ve cesitliligi de onemli. Ona dikkat etmek daha kolayy

menüm
sabah:1 yumurta,1 dilim tam bugdayli ekmek,biraz peynir.
ögle:kabak corbasi
ara:1 elma
aksam:kabak corbasi,yogurt
3lt su,sarmisakli cay,yesilcay ve kahve
leslie ile 3 mil. yoruldum.simdi yatacam.iyi geceler kizlar.
Afiyet olsunn

O detoksu ayda 2 kereden fazla yapmayin diyorlardi. Sen de ona gore dikkat et bu ay icinde baska yapma Ecemcim proteini sindirmekte zorluk yasayanlar fln olmus diye yazmisti buraya birisi
Zaten simdi de diyorsun sindirimde sikinti var diye

Su an cok büyük pismanlık icerisindeyim önce kendime sonra size söz veriyorum bir daha kacamak falan yok...
Bir sey mi yedin Ecem tekrar
Potiborler yuzunden mi boyle diyorsun??

Butun corbalar mercimek corbasi mi.
Kalorili corbalardan. Butun gun karbonhidarttan baska besin kaynagin olmamis hem. Neden boyle tercih ettin??
O degil de canim bool limonlu mercimek corbasi cektii :d
Sabah sabah sicacik ne iyi giderrr

Offf etli lahana sarmasinaa hayir denilemez hakaret olurr :)) bu hafta cok kacamak yaptim onu dengeleyebilmek icin ancak detoks yapmaliyim birde regl donemine giriyorum su zamanlarda istahim cok aciliyor ve sisiyorum aksam ekstra bisey yemedim sadece yesil cay ictim
Aslinda sadece potiborler icin demiyorum haftasonu yediklerimide baz alirsak hic diyette olan birisinin menuleri degildi
Evet sindirim problemi yasiyorum karnim inanilmaz sisti ve sertlesti su an icin bir cozum bulamiyorum acaba sadece yogurt yemem bunu dahada mi tetikleer

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki. Ecem
Belki de detokstan sonra yumusak bir gecis yerine fazla yedigin icin olmusturr.

Simdi nasil olur bilemedim.

Hepinize günaydınlaar, hayırlı sabahlar güzeller yarım saat içinde falan evden çıkıyorum, yoğun bi gün olcak benim için, akşam saatlerinde görüşürüz inşallah. Allah'a emanet olun, kaçamaksız bi gün olsunn

Gunaydiinnn
Ben de tramvaydayim simdii
Benimki normal bir gun :)))
Aksam sinemaya gidicez arkadaslarla muhtemelenn. Gittigim arkadas ta iddianin icinde misir vs yemeyiz o yuzden:))
Tugbacim sana da sinavinda basarilarr

bence seninki ayran detoksundan daha iyi detoks olur.ben 2 kez yaptim ayran detoksunu ve ikisinde de kilo aldim.

Su an cok büyük pismanlık icerisindeyim önce kendime sonra size söz veriyorum bir daha kacamak falan yok...
takimi düsün canim,senin verdigin fazladan her gram takimin ortalamasini artiracak.ona göre...

Immmhh elma rendesi tarcınn muhtesem ikisinide severim denicem bendee
Gecmis olsun canımmm iyi gecelerrr
bende cok severim.
günaydin canim.kolay gelsin sana.havadisleri aksam aliriz

kimse yok galiba.bende cikayim.kahvaltiya arkadasa davetliyim ama birsey yemeyecegim diye söyledim önceden.sonra kirilmasin bana.

Immmhh elma rendesi tarcınn muhtesem ikisinide severim denicem bendee
Gecmis olsun canımmm iyi gecelerrr
cok lezzetli oluyor
hatta bunu biraz tavada pisir uzerine findik yada ceviz ekle
diyette cok baba bir tatli oluyor

canim benim dislerimin kaplamasina basladik
dislerim inceltildi ve cok agriyor
yumusak birseyler yiyebiliyorum
bugun muhallebi felan mi yapsam
bebek mamasimi yesem bilmiyorum
gunaydin tatlim
Gunaydiinnn
Aksam sinemaya gidicez arkadaslarla muhtemelenn. Gittigim arkadas ta iddianin icinde misir vs yemeyiz o yuzden:))
gunaydinnn
aksama misir cola cips olacak mi
siz iddiaya bile tatli yiyerek giriyorsunuz ya
aman dikkat
günaydin herkese.gecmisi okuyup geliyorum hemen.

gunaydin

Günaydın kızlar netbook umu evde unutmuşum cepten yaziyorum bugün gelemeyeceğim sanirim haber vereyim dedim cepte yazması zormus yaaa öopuyorum hepinizi

Bilmiyorum ki. Ecem
Belki de detokstan sonra yumusak bir gecis yerine fazla yedigin icin olmusturr.

Simdi nasil olur bilemedim.

Muhtemelen o yüzden oldu bugün düzeltiyorumm

Ben korkudan tartılmıyorum kesin 60 a dönüs yaptım 60.2 gbi hissedyorum hemen kontrol altına almalıyım

Cevizzlee muhtesem olur ama henüz bunu denemeye cesaretim yok o kadar yedklerimden sonra :)

Güüünaydınnn :) benim sınavım 4 te allahtan evdeyim su an :)

Gunaydiinnn

İyi seyiiirlerr :)

Gunaydınnn

Günaydın kızlar netbook umu evde unutmuşum cepten yaziyorum bugün gelemeyeceğim sanirim haber vereyim dedim cepte yazması zormus yaaa öopuyorum hepinizi

Gunayydınnn tamamdırrrr kolay gelsiin

Bence işe yarar ecem dene bakalım...

güle güle canım hayırlı bir gün olsun...

Gunaydiinnn

sinema keyfi bayılırım,iyi seyirler...

Günaydııınnnn....

Günaydın canım dikkat et kendine....

Telefondan girdigim icin benimle ilgili olmayan alintilari silemedim ama evet haklisin bir kere beyaz lahanayi bende salatanin icerisinde yemistim gayet lezizdi tesekkurler bu tavsiyen icin :)
bende yenilerde deniyorum hoşuma gidiyor ecem lahalana zayıflamaya yardımcıymış biliyorsun
ewet canım 1.5 yaşından beri resim yapıyor bu sene öğretmeni sergiş açacak ona
kızım 1. sınıfa gidiyor canım resmi çok seviyor

buda hoşuma gitti söyleyimde denesin kızım

evet canım. metabolizmayı hızlandırıyor aynı zamanda iştah etkisi de var. benim de iştahımı açıyorlar. ondan tercih etmiyorum. sizin açmıyorsa ne güzel, sadece hızlandırsın. mis.....
her vucut farklı gerçekten
kızlar misfir geldi menümü yazıp çıkayım

sabah:klasik kahvaltım

öğlen :balık salata ekmek 1 dilim

akşam:öğlen ile aynı

40 dk spor 2 lt su
çok güzel afiyet olsun

kahvaltıyı es geçme cenım eğer yapamıyorsan 1 kutu süt al iç poğaçadan daha iyidir

çok güzel olmuş aslında hepimizin hesaplaması lazım kaloriyi gerçekten
menüm
sabah:1 yumurta,1 dilim tam bugdayli ekmek,biraz peynir.
ögle:kabak corbasi
ara:1 elma
aksam:kabak corbasi,yogurt
3lt su,sarmisakli cay,yesilcay ve kahve
leslie ile 3 mil. yoruldum.simdi yatacam.iyi geceler kizlar.
afiyet olsun kadriye güzel olmuş

iyi olur aslında ecem ama hastalanma tek tip gibi bişey olur

kaçamak mı yaptın betüle alışmıştık ama sende kaçamaklara başladın galiba

diş ağrısında n hep çorbayla geçmiş geçmiş olsun tekrar beril

günaydın tuğbacım

Gunaydiinnn
günaydın betül iyi gezmeler

günaydın kadriye

kolay gelsin ebru

günaydın kızlar tekrardan eşim bugün istirahatte çok gi,remeyeceğim kusura bakmayın ecem akşam mesaj sayımı yolluyacağım öğlen yine uğramaya çalışırım

selam kızlar.birazdan dişçiye gideceğim.bugün eşimde evde rahatsız biraz. fırsat bulursam tekrar girerim.
bu arada lahana diyeti bugünde devam:)
öptüm hepinizi.

Kızlar havuc konusunu konusmustuk bugün nette gazetelerde dolasırken sunlarla karsılastım

Havuc;
İçerdiği yüksek lif oranıyla bağırsakları çalıştırarak sindirime yardımcı olur.
Kandaki kolestrol düzeyini düşürmeye yardımcıdır.
Kronik baş ağrısına karşı etkilidir.
Düzenli olarak tüketildiğinde sigara içenler de dahil olmak üzere aksiğer kanserine yakalanma riskini azaltır.
Vücuttaki zararlı maddeleri uzaklaştırmaya yardımcı olarak kanı temizler.
Havuç ve havuç suyu az kalori içermesine rağmen besleyicidir. Zayıflamada ve kilo korumada etkilidir. Ara öğünlerde 1-2 küçük havuç yenilmesi tokluk hissi sağlar.
İdrar ve gaz söktürücüdür.
Safra kesesi ve karaciğer enzimlerini düzenlenmesi üzerinde çok etkilidir. Yağlanmayı azaltır.

selam kızlar.birazdan dişçiye gideceğim.bugün eşimde evde rahatsız biraz. fırsat bulursam tekrar girerim.
öptüm hepinizi.

Gecmis olsun canımmm ikinizede..
Hadi bakalım bu hafta senden iyi sonuclar gelecek sanıyorum :)

Bugünden itibaren yesil cay tüketimini arttırıyorum hatta termos bardakla okulada götürcem

beni anliyormusun artik canim
cepten yazmak takip gercekten zorrrrrrr
bu kadar agri yapacani hic dusunmemistim ya
öptüm hepinizi.
bana disci demeyinnnnnnn
gecmis olsun
yararli bir bilgi
paylasim icin sagol
Bugünden itibaren yesil cay tüketimini arttırıyorum hatta termos bardakla okulada götürcem

3 bardagi gecme
fazlasi zarar diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…