beni anliyormusun artik canim
cepten yazmak takip gercekten zorrrrrrr
bu kadar agri yapacani hic dusunmemistim ya
bana disci demeyinnnnnnn
gecmis olsun
yararli bir bilgi
paylasim icin sagol
3 bardagi gecme
fazlasi zarar diyorlar
sizede geçmiş olsun nermin benim eşimde evde rahatsız seninkide herkes hasta herhaldeselam kızlar.birazdan dişçiye gideceğim.bugün eşimde evde rahatsız biraz. fırsat bulursam tekrar girerim.
bu arada lahana diyeti bugünde devam:)
öptüm hepinizi.
havuç bende çok seviyorum ecem salatama 1 tane rendeliyorum her zamanKızlar havuc konusunu konusmustuk bugün nette gazetelerde dolasırken sunlarla karsılastım
Havuc;
İçerdiği yüksek lif oranıyla bağırsakları çalıştırarak sindirime yardımcı olur.
Kandaki kolestrol düzeyini düşürmeye yardımcıdır.
Kronik baş ağrısına karşı etkilidir.
Düzenli olarak tüketildiğinde sigara içenler de dahil olmak üzere aksiğer kanserine yakalanma riskini azaltır.
Vücuttaki zararlı maddeleri uzaklaştırmaya yardımcı olarak kanı temizler.
Havuç ve havuç suyu az kalori içermesine rağmen besleyicidir. Zayıflamada ve kilo korumada etkilidir. Ara öğünlerde 1-2 küçük havuç yenilmesi tokluk hissi sağlar.
İdrar ve gaz söktürücüdür.
Safra kesesi ve karaciğer enzimlerini düzenlenmesi üzerinde çok etkilidir. Yağlanmayı azaltır.
çok fazla içme ecem 4 bardakdan sonrası zarar oluyo diye biliyorum istersen bir araştırBugünden itibaren yesil cay tüketimini arttırıyorum hatta termos bardakla okulada götürcem
benden başaka da kimse yok sanırım menümüde yazıyım da çıkıyım bali
menüm
-sabah-
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 kibrit kutusu kadar peynir
-3 tane zeytin
öğle-
-1 kase brokoli çorbası
-1 kase yoğurt baharatlı
-akşam-
-sote tavuk göğsü
-salata
sporu daha yapamadım yapınca yazarım
sizede geçmiş olsun nermin benim eşimde evde rahatsız seninkide herkes hasta herhalde
havuç bende çok seviyorum ecem salatama 1 tane rendeliyorum her zaman
çok fazla içme ecem 4 bardakdan sonrası zarar oluyo diye biliyorum istersen bir araştır
bende zorlandim.o yüzden mecbur kalmadikca telefondan girmeyi düsünmüyorum.Günaydın kızlar netbook umu evde unutmuşum cepten yaziyorum bugün gelemeyeceğim sanirim haber vereyim dedim cepte yazması zormus yaaa öopuyorum hepinizi
Muhtemelen o yüzden oldu bugün düzeltiyorumm
Ben korkudan tartılmıyorum kesin 60 a dönüs yaptım 60.2 gbi hissedyorum hemen kontrol altına almalıyım
Cevizzlee muhtesem olur ama henüz bunu denemeye cesaretim yok o kadar yedklerimden sonra :)[/QUOTE
yaptigin detoks gibibirsey.bence dengelersin.60 dan yukari ciksan bile inersin ecemcim.
tesekkürler.not aldim kenara.Kızlar havuc konusunu konusmustuk bugün nette gazetelerde dolasırken sunlarla karsılastım
Havuc;
Düzenli olarak tüketildiğinde sigara içenler de dahil olmak üzere aksiğer kanserine yakalanma riskini azaltır.
Havuç ve havuç suyu az kalori içermesine rağmen besleyicidir. Zayıflamada ve kilo korumada etkilidir. Ara öğünlerde 1-2 küçük havuç yenilmesi tokluk hissi sağlar.
Safra kesesi ve karaciğer enzimlerini düzenlenmesi üzerinde çok etkilidir. Yağlanmayı azaltır.
Bugünden itibaren yesil cay tüketimini arttırıyorum hatta termos bardakla okulada götürcem
bencede iyi fikir.bende cok seviyorum yesil cay icmeyi.
güzel görünüyorbenden başaka da kimse yok sanırım menümüde yazıyım da çıkıyım bali
menüm
-sabah-
-3 tane zeytin
öğle-
-1 kase brokoli çorbası
-1 kase yoğurt baharatlı
-akşam-
-sote tavuk göğsü
-salata
sahi niye bugun kimse yok ki.............
canimcim spor meselesinde bir sey yazmamissin nasil yapacaz simdi
yada senne yapiyon
Tatli isterse canim yaparim ben de bunucok lezzetli oluyor
hatta bunu biraz tavada pisir uzerine findik yada ceviz ekle
diyette cok baba bir tatli oluyor
canim benim dislerimin kaplamasina basladik
dislerim inceltildi ve cok agriyor
yumusak birseyler yiyebiliyorum
bugun muhallebi felan mi yapsam
bebek mamasimi yesem bilmiyorum
gunaydin tatlim
gunaydinnn
aksama misir cola cips olacak mi
siz iddiaya bile tatli yiyerek giriyorsunuz ya
aman dikkat
gunaydin
Günaydın kızlar netbook umu evde unutmuşum cepten yaziyorum bugün gelemeyeceğim sanirim haber vereyim dedim cepte yazması zormus yaaa öopuyorum hepinizi
Kızlar havuc konusunu konusmustuk bugün nette gazetelerde dolasırken sunlarla karsılastım
Havuc;
günaydın kızlar tekrardan eşim bugün istirahatte çok gi,remeyeceğim kusura bakmayın ecem akşam mesaj sayımı yolluyacağım öğlen yine uğramaya çalışırım
selam kızlar.birazdan dişçiye gideceğim.bugün eşimde evde rahatsız biraz. fırsat bulursam tekrar girerim.
bu arada lahana diyeti bugünde devam:)
öptüm hepinizi.
Arastırdım yesil cayı bayagı gunde 6 bardak icilebilir hatta taylan kümeli hergün 4 - 6 bardak yesilcay icmek cok faydalı demis
benden başaka da kimse yok sanırım menümüde yazıyım da çıkıyım bali
menüm
-sabah-
-3 tane zeytin
öğle-
-1 kase brokoli çorbası
-1 kase yoğurt baharatlı
-akşam-
-sote tavuk göğsü
-salata
ben hic bir turunu icemiyorumBende cok severim salatayada cok yakısıyorr öyle tek yemeyide seviyorum
Arastırdım internette taylan kümeli 4 - 6 bardak icebilirsiniz diyor hatta kansere olan etkilerinden de bahsetmis icinede cubuk tarcın atıncada güzel oluyor
bilmiyorum nasil yapacaz ama kafam karisti bu gunevet yazin da,belki birbirimize ilham veririz.
sicak ve soguk yiyemiyorum ama bugun biraz daha duzgun beslenecemTatli isterse canim yaparim ben de bunu
Elma ceviz ve tarcinn
Bence corba ve sutle beslen
Sicak da yiyemiyor olabilirsin gerci
Yok ya aksam yemegi yiycez sonra da baska yemeyiz
Normalde bem tek basima cok sinemaya giderdim ve cok yerdim tek basilma olunca cok zor oluyor bir sey yememekk..
Ben hep cepten giriyorum o yuzden alistim artik:))
Hmm insan hangi birine inanacagini sasiriyor.
Kixlar odem atmak icin bende de soyle bir tarif var
Diyetisyenim vermisti hercekten ise yariyor
1 tutam yesil cay, 1 tutam isirgan, biraz taze zencefil rendesi ve limon. 5 dakikdan fazla kaynatmatin ama aci oluyor. Her gun 1 bardk icin.
ayyyyyyy gemis olsun canimkızlar kusura bakmayın ben bugun fazla gıremedım oglumu gece doktora goturdum kulak ıltıhabı agrısından uyuyamadı ..
bugun yavrumla ılgılenıyorum ızlınızle...optum
ben geldim kızlar.dişçiye gittik önce özele 7 binden başladı 2 e kadar indik tabi bütçe bizi aşınca devlete gittik.2 hafta sonra dolgularla tedaviye başlıcaz bakalım inşalalh iyi sonuç alırım.
cok lezzetli oluyor
hatta bunu biraz tavada pisir uzerine findik yada ceviz ekle
diyette cok baba bir tatli oluyor
canim benim dislerimin kaplamasina basladik
dislerim inceltildi ve cok agriyor
yumusak birseyler yiyebiliyorum
bugun muhallebi felan mi yapsam
bebek mamasimi yesem bilmiyorum
gunaydin tatlim
gunaydinnn
aksama misir cola cips olacak mi
siz iddiaya bile tatli yiyerek giriyorsunuz ya
aman dikkat
gunaydin
sizede geçmiş olsun nermin benim eşimde evde rahatsız seninkide herkes hasta herhalde
havuç bende çok seviyorum ecem salatama 1 tane rendeliyorum her zaman
çok fazla içme ecem 4 bardakdan sonrası zarar oluyo diye biliyorum istersen bir araştır
kızlar kusura bakmayın ben bugun fazla gıremedım oglumu gece doktora goturdum kulak ıltıhabı agrısından uyuyamadı ..
berilcim pazartesi başladık daha öncede açıklama yazmıştım ama okumadın galiba cuma ya kadar yaptığımız spor satini bir köşeye not alacağız en fazla kim kaç saat yapmış spor 1. olacak o kadar yanisahi niye bugun kimse yok ki.............
canimcim spor meselesinde bir sey yazmamissin nasil yapacaz simdi
yada senne yapiyon
tarçın zaten herseye faydalı ben bazen suyun içine atıp bekletiyorum çok güzel tadı oluyoBende cok severim salatayada cok yakısıyorr öyle tek yemeyide seviyorum
Arastırdım internette taylan kümeli 4 - 6 bardak icebilirsiniz diyor hatta kansere olan etkilerinden de bahsetmis icinede cubuk tarcın atıncada güzel oluyor
geçmiş olsun canım acil şifalar bebişinekızlar kusura bakmayın ben bugun fazla gıremedım oglumu gece doktora goturdum kulak ıltıhabı agrısından uyuyamadı ..
evet doğru beril spor yaparken gerçekten az kalori yakıyoruz ama zaten cal yakmaktan çok metabolizmayı hızlandırmak için spor yapılıyor hele sabah kalkınca bi yarım saat yemekten önce yapılan spor metabolizmayı çok hızlandırıyorben hic bir turunu icemiyorum
ama benim esim 3 bardak tan fazla icilmez demisti
hamilelikte ve emzirirken de hic icilmez demisti
ondan aklimda hep 3 bardak diye kaliyor
bilmiyorum nasil yapacaz ama kafam karisti bu gun
dr.kubulay gurkan i seyrettim
diyorki
haftanin her gunu gunde 1 saat tempolu yururseniz haftada ancak 150 gr. evet dogru okudunuz 150 gr. verilir diyor
kosmayi zaten anlamsiz buluyor
ideal yuruyus dakikada 100 adimmis canlar
rejim sirasinda degilde koruma doneminde spor faydalidir diyor
simdi ne yapmali bilmiyorum ama ben bugun yine 45 da.yurudum iki gundur kizlarin dersi var sporda yapamiyoruz evde
onlarla alismisim ya tek sikiliyorum
sicak ve soguk yiyemiyorum ama bugun biraz daha duzgun beslenecem
dun gercekten cok kalori almisim
ayyyyyyy gemis olsun canim
muhtemelen antibiyotik kullaniyorsunuz dur simdi.
mizmizligi tutuyormu seninkininde bizimkilerin hastaligi hic cekilmiyor ya
tekrar gecmis olsun
haaaa banyo yaptirirken kulagina vazelinli pamuk koy su kacmamasina dikkat et.
geçmiş olsunben geldim kızlar.dişçiye gittik önce özele 7 binden başladı 2 e kadar indik tabi bütçe bizi aşınca devlete gittik.2 hafta sonra dolgularla tedaviye başlıcaz bakalım inşalalh iyi sonuç alırım.
hadi bakalım senden ve benden bu hafta iyi bir sonuç bekelniyor zatenbu arada gelince tartıldım aç aç tabi şok oldum üst üste bir daha tartıldım acaba diyerek hehe :)cumaya kadar sabredebilirsem güzel sonuç olacak sanirım::)
bu arada dün yediklerimi yazayım:)
5 defa lahana çorbası
3 elma
1 portakal
1 fincan kuşburnu
4 litre su
bugün kimseler uğramamış canlanın kızlar biraz ortalık boş kalmasın yemekten sonra uğrarım yine
evde spor yapamadım ama bugünkü aktivitem
-40 dak yürüyüş yolun yarında 40 kiloda taşıdım kollarım kas yaptı baya
-5 defa 4 kat indim çıktım
akşam yine bişeyler yaparsam yazarım ama hiç halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?