Canım benim anlıyorum okul yoğun olunca gerçekten bi düzensizlik oluyor :\
Sanırım öğlen yediklerin kaloriyi bu kadar arttırmış. Onun dışında gayet masum bi menü gibi canım. Bi de mesela ben akşam öğünlerinde hiç ekmek yemiyorum. Sadece sabah ve öğlen.
Harikasın ya gerçekten
Suyu en az 2 lt'ye tamamlamaya çalış betülüm. Onun dışında güzel maşallah.
Ayy ne güzel mutlu olmuşsun :) Maşallah böyle devamm
Canım bu aralar biraz fazla misafirliklerin oluyor sanırım. Aman dikkat et. Gayet iyi gidiyorsun.
Not alınmıştır
Amiiin canım.
Gözlerime inanamıyorum 2,5 Lt su? Maşallah adaşımamenü de gayet güzel.
Allah yardımcın olsun, hayırlısı ne ise onu nasib etsin canımm
ben hep ters zamana mi geliyorum ne? yien kimsecikler yokken geldim.sonra görüsürüz o zaman.
Kızlaaaar, meleklerim canlarım yol arkadaşlarımYine güzel bir istanbul sabahından günaydınlar olsun herkese. Daha yeni uyandım gidip biraz hareket edeyim sonra da kahvaltımı yapaym. Btince yine gelicem yanınıza. Şuralar bi kaynasın artıııııııııııık :13:
Valla öyle tatlım yaa hic tatilimde yokbu yogunluga bünye dayanamadı mesajlar sana mı gecmise baktım ama listeyi göremedim kacırdım sanırım bi yerlerde
Kızlaaaarr :) bu haftaa hastane havasına katılanlardan bende oldum bünyem bu tempoya daha fazla dayanamadı :) dün migrenimden dolayı bir bas agrısı var derken birden fenalastım veeee en sonunda serum yedimsinirim bozuldu ama ben serum istemiyordum cünkü serumun kilo yaptıgını biliriz belki yanlıstır ama bi kac gün beslenmeme dikkat etmeliymisim belki cok farketmez ama biraz kilo verdigimi biliyorum bir kac gün normal yediklerimden biraz fazla beslenicem isterseniz izinli olurum ama yemem tabi ki öyle kalorili falan ama olsun yinede etkilemek istemem
Kızlaaaarr :) bu haftaa hastane havasına katılanlardan bende oldum bünyem bu tempoya daha fazla dayanamadı :) dün migrenimden dolayı bir bas agrısı var derken birden fenalastım veeee en sonunda serum yedimsinirim bozuldu ama ben serum istemiyordum cünkü serumun kilo yaptıgını biliriz belki yanlıstır ama bi kac gün beslenmeme dikkat etmeliymisim belki cok farketmez ama biraz kilo verdigimi biliyorum bir kac gün normal yediklerimden biraz fazla beslenicem isterseniz izinli olurum ama yemem tabi ki öyle kalorili falan ama olsun yinede etkilemek istemem
günydın kızlar.bugün hiç keyfim yok halimde yok her tarafım ağrıyor bu uykusuzluk beni sersem etti ya.şimdi yatsam varya sabaha kadar uyurum gibime geliyor.
güzel olmuş canım
Bu arada 2-3 hafta once nisanlimla kaban almistik kilo vericem diye hafif dar almistim
Bugun onu giydim
Direk dedi ki, sen biraz kilo vermissin galiba, cok guzel olmussun, cok yakismis flann kac kere soyledi:))
Dedim 2 kilo verdim, hemen fark etmis 2 kilo daha ver super dedi, ben de dedim yok 4 daha vericemm:))
Oyle iste mutlu oldum bugun bakip bakip soyleyip durdu:)))
Afiyet olsun Ecem'cim de su çok az oluyor sende. Dikkat et bol su iç. Daha öncede söylemiştim sana.
Sınavlarında başarılar. Bence ihmal etme sınavları. Özel okuyorsun bide. İyi çalış derim. Evlenince daha zor olacak okul.
ecem senin menünü okuyorum,sanki aksama kadar senin yerine ben ac kalmisim gibi oluyor.
ecemsen bu azimle amacina ulasirsin merak etme.simdi zorlanman normal.cünkü eriyecek yag kalmamis:)
Yanımda büyük pet şişelerden gezdirmeye karar verdim ancak öyle iciyorum unutmuyorum :)Afiyet olsun canım. Kaçamak yapmadığın zamanlar senin menülere hiç bir yorum yok zaten.Su az olmuş ama suyu çok içmeye çalış.
kolay gelsin canım ah bütle seneler sonra bile beb hala rüyalarımda görüyordum sınavdayım gecememişim uyanınca ohhhhh be rüyaymıs artık öğrenci değilim diyordum
Eki Görüntüle 611974
teyzoslarrrrrrrrrrrrr ben akilli akilli otuydummmmmmmmmmm sici bekliyommmmmmmmmmmmmmmmmm
kisssssssssslar ayyyyyyyy birde konussa
tekrar başın saolsun ecem
sınavlarında başarılar
menün çok güzel olmuş
insallah sinavin iyi gecer
hafta sonu menusu olarak bana az bile geldi
butlerde gecersin artik
hafta sonu zaten bizim nisanli kizlar ist.u alt ust ediyorlar
ah caım bu tempoya iyi dayanıyorsun maşllah allah zihin açıklığı güç kuvvet versin:)
gunaydın bu arada kızlar gıttım geldım yarına haber vercekler bakalım ne olacak hayırlısı artık...
tugbammmmmm adasım ben ıkı gunun msj sayısını beraber atarım dıye atmadıydım ...sana zor olmustur canım benım cok sagol ....
Evet canım bana gönderilcek. Ama ben bu sabaha karşı uyanıktım, hepinizin mesajlarını saydım dün için uğraşmana gerek yok
Mesaj listesi de şu şekilde;
21 - 22 Ocak 2013 : dontpanic
23 - 24 Ocak 2013 : blitz86
25 - 26 Ocak 2013 : betuld
28 - 29 Ocak 2013 : gurbet_dmr
30 - 31 Ocak 2013 : aysecig
01 - 02 Şubat 2013 : beril77
04 - 05 Şubat 2013 : lafraise
06 - 07 Şubat 2013 : tugkay2000
08 - 09 Şubat 2013 : GUL1978
Çok ama çok geçmiş olsun. Sağlığın herşeyden daha önemli, sen zaten ideal bi görünmdesin şu an, doktor ne tembihlediyse onu yap lütfen tamam mı
günydın kızlar.bugün hiç keyfim yok halimde yok her tarafım ağrıyor bu uykusuzluk beni sersem etti ya.şimdi yatsam varya sabaha kadar uyurum gibime geliyor.
ortımmmmm cok gecmıs olsun Rabbım sıfa verssın..
canından onemlımı tabıkı kendıne ıyı bak canım benım....
gunaydın bu arada kızlar gıttım geldım yarına haber vercekler bakalım ne olacak hayırlısı artık...
tugbammmmmm adasım ben ıkı gunun msj sayısını beraber atarım dıye atmadıydım ...sana zor olmustur canım benım cok sagol ....
Canım benim Allah razı olsun o kadar ugrasmısssın :))
Evet herseyin bası saglık bunu dün cok iyi anladım ama su an iyiyim sıkıntım yok bakalım bi kac gün nasıl gidiceekk :)
Kızlar hafta sonu burayı hiç ama hiç beğenmedim. Bende diyorum ben yokum ama takım yine eski düzen devam ediyordur. Paylaşımlar iyidir diye. Okuyunca çok canım sıkıldı. Özellikle cumartesi kimsecikler uğramamış. Mesaj sayılarını birazdan yazacağım. Hiç ama hiç hoşuma gitmedi. Lütfen mazereti olanların dışındakiler daha çok özen göstersinler takıma. Bombboş kalmış burası. Unutmayın paylaşım ne kadar azalırsa motivasyon o kadar düşer. Ve burda boşa zaman geçirmiş oluruz hep birlikte. Paylaşımlara dikkatttttttttttttt
Çok yorgun olmama rağmen oturup geçmişi okuyup zaman ayırabiliyorsam buraya herkestende aynı hassasiyeti bekliyorum.
Ellerine sağlık Gül'cüm. Bu liste çok karışık olmuş. Önce anlamdım. Sonra çözdüm. Bidaha ki listeleri daha anlaşılır yaparsak iyi olur canım.
İzinli yazmayalım canım seni. Sen yine uğrayabilirsen uğra. Ama izne ayrılırsan seni zor toparlarız. Mümkün olduğunca gelmeye çalışırsan sevinirm. Kolay gelsin şimdiden
Nermin'cim sanırım bu uyku düzeninin bozukluğunun yetiştirme tarzıylada alakası var. Sen sürekli evde onunla birlikte olduğun için sana oldukça nazlanıyor sanırım. Ben bebekken maşallah çok güzel alıştırdım hiç zorluk çekmedim. İnşallah bunuda öyle alıştıracağım. Geceleri uyumuyorsa mümkün olduğunca gündüzleri uyutgma maya çalış. Yada saat belirle kendine. Mesela gündüz 12-2 arası uyut. Akşam uyku saatlerini ayarla. Bir süre zorlanırsın ama sonra düzene girer. Çocuk içinde çom iyi olur. Burdan tam anlatamadım ama demek istediğimi anlamışsındır sen.
Bak işte Tuğba'cım yeri gelince eşin ne güzel karşılığını vermiş. Ve sana sabret demiş. Bunu sakın aklından çıkartma. Eşinlede aranı sakın ama sakın açma. İnşalla herşey yoluna girecek. Allah başka dert vermesin. Sağlık herşeyden önemli. Ununtma ki buda sana bir sınav.
Seni uyanık seni.Okudum bitti bile. Ve gerçekten çok sinirlendim. Hafta sonu iyiki burda değilmişim.
Afiyet olsun canım.
valla canım dün zorda olsa 40 dakika bindim bisiklete bu hafta hemen hemen hergün binmeye çalışacağım bakalım bir yerlerde uyuyup kalmazsamOrtim süpersin. Sporu hiç ihmal etmemeye çalışalım.
Sanki haftasonu biraz dağıtmışızAmannnnnn dikkat ikimiz birinci olalım bu hafta mutlaka hatta sonraki hafta da, hatta bi sonraki de, hatta ...
Ben onu yerimm oyyş diyetim bozulur mu ki şeker oranı çok yüksektir bunuuuun
Kolay gelsin betülcüm.
Bazen hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde hayır olabiliyor.. Eşinle kaynının tartışmaları hiç güzel bişey gibi durmuyor ama bak sizi birbirinize yakınlaştırmış. Özellikle herşeyin çok güzel olacağını ve senden anlayış beklediğini söyledikten sonra sarılması ne kadar güzel olmuş. Ben senin adına çok ama çok sevindim canım..
Hmm ben bunu bilmiyordumBurda sizlerden biçok şey öğrendim ya mutluyum ve minnettarım. Gerçekten menüleri paylaşmanın yararı çok büyük.
Tamamdır, anlaşıldı. Şu andan itibaren kırmızı alarma geçtim kaptanım
Haklısın bu haftasonu gerçekten baya durgundu, ben de özledim kalabalığımızı muhabbetleri önerileri eleştirileri.. Ama artık öyle olmaz inşallah. Ya bizim öğretmen derya ablamıza ne oldu? :\
Canım çok geçmiş olsun dinlen tabi..
Bu arada 2-3 hafta once nisanlimla kaban almistik kilo vericem diye hafif dar almistim
Bugun onu giydim
Direk dedi ki, sen biraz kilo vermissin galiba, cok guzel olmussun, cok yakismis flann kac kere soyledi:))
Dedim 2 kilo verdim, hemen fark etmis 2 kilo daha ver super dedi, ben de dedim yok 4 daha vericemm:))
Oyle iste mutlu oldum bugun bakip bakip soyleyip durdu:)))
hayirli günlerde giy,betülcüm.senin kilon fazla degil.2 kilo farkeder,demekki yagdan vermissin.su bir cümleye sevinmeyecek kadin yoktur heralde. allahtan benim esim baliketli seviyor beni. dünde senin kilon yok,abartma, kisin herkes kilo alir.yaza dogru zaten verirsin dedi.benim moralimi düzeltti.kendimi böyle de seviyorum ama sen karisma ben daha da zayiflayacagim dedim ona.
berılım hıc fark etmez hangısı olursa kızlardan ama kucuk uygun gıbı bıze benımkıler 3 ve 5 yasında ya...
kızlar hepınıze guzl dıleklerız ve ınanın kavgadan degıl ama benı esımın savunmasında dolayı mutlulugumu paylastıgınız ıcın tesekkur ederım...
bende hıc beklemıyordum...
kaynım 38 gorumcem 33 yasında ınsallah hayırlı kısmetlerı olurda evlenırler.....
herseyı gectım babasına kustugun ıcın ccuga tepkı gosterılmı ya...... degısık Allah cumlesıne hıdayet versın ınsallah..
hosgeldin canim ben dukanla cok ilgilendim ama meyvesiz bir 80 gun bana gore degilllll
sana kolay gelsinnnnnnnn
cok guzel olmus afiyet olsun
gule gule giy canim
ne guzel bir motivasyon olmus
darisi basimiza insallah
iyi geceler canim
aman dikkat et bir catal aldim felan derken bayagi bir yeniyor sohbette guzel oluncaaaaa
benim menumde soyle
sabah
1 dilim kepek ekmek+1 yumurta+yarim domates+kibrit kadar peynir
ara yarim elma
oglen
1 kase ezogelin corba+yarim kase yogurt+bir dilim ekmek+
ara
sayisini demeyim kuruyemis ve cukulata yaninda normal kola
aksam
bir buyuk pizza+kola+kizlardan arta kalan makarna+esimin soyledigi benim de kavga ede ede yedigim tiramisu+ ben eniyisi sonrasini yazmayim
ama bu benim son utanc menummmmmmmm
disarda yemeyi kapatiyorum artikkkkkkkkkkkkkkkk
spor yok su yok
ayyyyy cok utaniyorum
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım Allah kolaylık versın kızına bolcaa ya Hadı esmasını oku canım ınsallah ıs yarar bendd okuyorum hergun...
hafta sonun doğru hepimizde biraz gevşeme oldu sanırım.benim misafirlerim vardı gerçi ama yinede mesaj sayılarım az bu haftada bende motivasyon eksikliği var canım hiçbirşey yapmak istemiyo enerjim çok düşük inşallah düzelirim.
3 gündür gündüzleri uyutmaya başladım yoksa hiç başa çıkamıyordum.gündüz uyunca en azından akşam biraz geç yatıyor sabaha kadar uyuyor da 2 gündürde sabah 4 5 gibi ağlayarak uyanmaya başladı niye bilmiyorum birşeydenmi korkuyor ne yapıyorsa.inşallah düzene sokmaya çalışacağım.
neyseki listeme fazla kızmamışsın ama haklısın köy ortamı bana yaramıyor evde en azından kendimi firenleyebiliyorum.
valla canım dün zorda olsa 40 dakika bindim bisiklete bu hafta hemen hemen hergün binmeye çalışacağım bakalım bir yerlerde uyuyup kalmazsam
güle güle giy canım. ne güzel bir şey farkediliyor olması dimi maşallah canım.
eşler farketmeye başlamış artık benimkide akşam soruyor bana kilomu verdin sen diye:)dedim 65 olacağım hazirana kadar sana 65 yakışmaz diyor niye dedim 70 olabilir dedi.ama yavaş yavaş ver diyor yemiyosun içmiyosun aptal gibi dolaşıyosun ıortalıkta diye
ay ne güldüm hakikaten kaç gündür öyle dolanıyorum ortalıkta
kız bende kaynını küçük genç bişey tahmin ediyordum koskoca adammış ya utanmamışmı çocukla itişmekten..
oh oh berilciğim maşallah benim kaçamkalar seninkinin yanında epeyce masum kaldı sanırımneyse sen toparlarsın canım birşey olmaz:)
çok geçmiş olsun kuzum.ay dün dedim bu ladar tempoya nasıl dayanıyorsun diye nazarmı deydirdim ne ettim.canım benim sen gayet formundasın zaten biraz dinlendir vücudunu faydalı gıdlar tüket toparlan biraz.
okurum okumam mı faydalı olabilecek herşeyi okurum aman kızım iyi olsunda hasta olmasında bu günleride atlatırım inşallah.
valla canım dün zorda olsa 40 dakika bindim bisiklete bu hafta hemen hemen hergün binmeye çalışacağım bakalım bir yerlerde uyuyup kalmazsam
gunaydin diyecemde gec mi oldu be fistigimmmmmmmmgünaydin arkadaslar.gecmisi oluyup geleyim.
sporun saati de cok kötü olmus.spordan önce aksam yemegini yesen,en az 1 saat önce yemen gerek.o da cok erken.yanina alinabilecek gibi bir seyler alsan biraz daha iyi olur sanki.
bir sonraki günde gönderen oluyor.bugün gönderirler tugbacim.
hayirli haberle gel istersen gec gel
yok girmeyelim dukan abi beni geriyor canimmmmmmmmm
masaj saatine bakinca bu ne yapiyor bu saatte diyordum bende
canim ertesi gunde geliyor bazen ama geliyor
yok yok ilk 3 ay bir daha yoldan cikmam herhaldeeeeezararin neresinden dönersen kardir.azimle ve istekle seni tekrar siki bir sekilde aramizda görmek istiyoruz.
kaynatin kuzumKızlaaaar, meleklerim canlarım yol arkadaşlarımYine güzel bir istanbul sabahından günaydınlar olsun herkese. Daha yeni uyandım gidip biraz hareket edeyim sonra da kahvaltımı yapaym. Btince yine gelicem yanınıza. Şuralar bi kaynasın artıııııııııııık :13:
verin coskuyu bakiyimmmmmmm
sagligindan baska birsey dusunme sacini cekerim bak gelirsemmmmmmmKızlaaaarr :) bu haftaa hastane havasına katılanlardan bende oldum bünyem bu tempoya daha fazla dayanamadı :) dün migrenimden dolayı bir bas agrısı var derken birden fenalastım veeee en sonunda serum yedimsinirim bozuldu ama ben serum istemiyordum cünkü serumun kilo yaptıgını biliriz belki yanlıstır ama bi kac gün beslenmeme dikkat etmeliymisim belki cok farketmez ama biraz kilo verdigimi biliyorum bir kac gün normal yediklerimden biraz fazla beslenicem isterseniz izinli olurum ama yemem tabi ki öyle kalorili falan ama olsun yinede etkilemek istemem
bir dus al ama uyuma sonra gece gunduzun sasiriyorgünydın kızlar.bugün hiç keyfim yok halimde yok her tarafım ağrıyor bu uykusuzluk beni sersem etti ya.şimdi yatsam varya sabaha kadar uyurum gibime geliyor.
askitommmmmmmmBu arada BERİLCİĞİMMM, sen mesaj sayını bana 8 olarak göndermişsin ama ben gece saydığımda 12 olarak not almışım. Bi daha bakacağım dur
ben ufak mesajlari saymiyom
cerez onlar cerezzzzz
ne cerezi yawwwwwwwww yoldan cikacam yineeeeeeeee cisssssssssssssss beril cisssssssss
tatlimmmmmm isir ye sana iyi gelip ayaga kaldiracaksaCokkk sagol canım :)
Ayyy aman masalllaaah :)) hadi bu gazla kim tutar seni :))
Evet suyla ilgili bi problemim varr zaman oluyor unutuyorum saka gibi ama gercek :)
Evet ne yazık ki özel oldugu icinde fırsat kolluyorlar o yüzden bu hafta cok yogunum beni mazur görün fırsatım oldukca hep buradayım zatenn
Kadriyecim cok güldüm senin yerine ben ac kalmısım demissin yaa :)) zaten bi kac gün biraz fazla yicem
Yokkk canım nerde göbekkk var göbekk simit bölgesi yaglıı :)
Yanımda büyük pet şişelerden gezdirmeye karar verdim ancak öyle iciyorum unutmuyorum :)
Sanırım bende öyle olucammm yaa bütler bazı özellerde yoktu gecen yıl yeni kanunla birden bütler özel üni lerede geldi bizede bayram geldi cünkü yaz okulUnaa ne paralar dökülüyooorrrrrr
Teyzoslaaarııı onu yerrrrrr valla burda olsa gelir o yanaklardan sıkıstırırdım masallllaaaah :)
Cokkkk tesekkürlerrr gülcin :) yasasın menüm begeniliyor bu iki oldu bu benim icin ilk :))
Bir haftasonumuzzz var sekerm nisanlılarlaa adamlar calısıyooo :)))) dısarı cıkınca hiiiic eve girmek istemiyorummmmm :)))
Sekerim allah razı olsun aldıgım bu dualarla kimse tutamaz allahın izniyle beni :)
nazar degdi sana nazarrrrrrrr
benim eltiskomun adi OZLEMKadriyeeee senin oğlunun adıda Kerem mis :) Allah bagıslasınnn canım ama Keremler cok zeki ve fırlama oluyolarmıssss :)) Benim ki öyle hem solak hem Kerem allahhh allah :))
kaynimin adi ILKER
eger bir ogullari olursa kerem koyacaklar ikisinin hecelerinden urettiler
henuz calisma asamasindalar ama
gozunuz kacamak gorsunnnnnnnnnnnnhafta sonun doğru hepimizde biraz gevşeme oldu sanırım.benim misafirlerim vardı gerçi ama yinede mesaj sayılarım az bu haftada bende motivasyon eksikliği var canım hiçbirşey yapmak istemiyo enerjim çok düşük inşallah düzelirim.
3 gündür gündüzleri uyutmaya başladım yoksa hiç başa çıkamıyordum.gündüz uyunca en azından akşam biraz geç yatıyor sabaha kadar uyuyor da 2 gündürde sabah 4 5 gibi ağlayarak uyanmaya başladı niye bilmiyorum birşeydenmi korkuyor ne yapıyorsa.inşallah düzene sokmaya çalışacağım.
neyseki listeme fazla kızmamışsın ama haklısın köy ortamı bana yaramıyor evde en azından kendimi firenleyebiliyorum.
güle güle giy canım. ne güzel bir şey farkediliyor olması dimi maşallah canım.
eşler farketmeye başlamış artık benimkide akşam soruyor bana kilomu verdin sen diye:)dedim 65 olacağım hazirana kadar sana 65 yakışmaz diyor niye dedim 70 olabilir dedi.ama yavaş yavaş ver diyor yemiyosun içmiyosun aptal gibi dolaşıyosun ıortalıkta diye
ay ne güldüm hakikaten kaç gündür öyle dolanıyorum ortalıkta
kız bende kaynını küçük genç bişey tahmin ediyordum koskoca adammış ya utanmamışmı çocukla itişmekten..
oh oh berilciğim maşallah benim kaçamkalar seninkinin yanında epeyce masum kaldı sanırımneyse sen toparlarsın canım birşey olmaz:)
çok geçmiş olsun kuzum.ay dün dedim bu ladar tempoya nasıl dayanıyorsun diye nazarmı deydirdim ne ettim.canım benim sen gayet formundasın zaten biraz dinlendir vücudunu faydalı gıdlar tüket toparlan biraz.
okurum okumam mı faydalı olabilecek herşeyi okurum aman kızım iyi olsunda hasta olmasında bu günleride atlatırım inşallah.
tombul kelebeniz
balina etli beriliniz nasil kacamak yaparmis gorunde kendinize eziyet etmeyin kacamak yaptik diye
ama en son yedim sucuk ekmekte yag kullanmadim dikkat ederseniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
dedimya gulommmmmmmmm ufaklari saymiyom benBERİLCİĞİM canım saydım dünkü mesajlarını, 12. Yani gece ben doğru saymışım :) sen 4 tanecik eksik söylemişsin böylelikle bi yanlışlığı önlemiş olduk :13:
kissssss sen uyku yerine kalk bunlari say ne deyim bacim ben sana
ne deyim seni seviyommmmmmmmmmmmm deyim
birde hakkini helal et yoruldun deyimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?