Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sahsen ben toparlanmaya calisiyorum
sen gelmeyince merak ediyoruz tatlisim

sabah ac karnina murdum erigi kurusunu denedinmi
iyi geliyor hamileyken ben yapardim
aksam 3 tane erigi ilik suya koy sabah ye uzerinede ilki bir su ic

tatlım kıymetlim ortim bağırsak sorunu bende var aslında karnım şişer çok gaz olur hatta 16 yaşından beri var mide tedavisi falan gördüm.ilaç çok kullandım .ama en etkili çözüm bol suve hareket son zmanlarda çok su içmeye başladım ve etkili oldu inan.soğuk almadığım sürece birde yediğim bir şey dokunmazsa eskisi kadar sorunum olmuyor.
benim karın ağrım üşütmekle alakalı sanırım sancılanıyorum çünkü ayaklarım üşüdüğü zaman hemen alıyorum soğuğu.

kızlar oglumu uyutuyum derken bende uyumusum yanında sımdı kalktık....
buarada ısden aramadılar hala ...

Dün de ben öyle uyuyakalmıştım :) Canım iş mevzusunda da bak hepimiz dedik ki hayırlısı ne ise o olsun.. Anlıyorum ne kadar istediğini ama, hakkıyla duamızı ettikten sonra gerisini Allah'ın nasib etmesine bırakalım artık. Sıkma tatlı canını

canimcigim sen hep gel
bas kosede yerin datlim kiymatlim

Oyy canım ya

Canım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin :) İyi yaptın uğradın, adını görmek bile yetiyo valla.

alıntı yazıyı cevaplarken cevabı yanlış yere yazınca yazının şekli bozuluyor ve yazılar birbirine karışıyor sanırım berilin alıntılarında vardı o karışıklık :)

yinemi yanlis yaziyom kisssssssss
bugunku yazdiklarima bakiyom birsey yok gibi ama
olabilirde

yok adasım o ısın nazı yoksa olacaks olur ıs dedıgın kısmetımde varsa gelır yemenden kısmetımde yoksa ne gelır elden... dımı ama...

kaynamis kaynamis.
gecmis olsun.senin sagligin iyi olsun da.
Kadriyeeee senin oğlunun adıda Kerem mis :) Allah bagıslasınnn canım ama Keremler cok zeki ve fırlama oluyolarmıssss :)) Benim ki öyle hem solak hem Kerem allahhh allah :))

aynen benimki de öyle.bir de cok bilmis,herseyi sorguluyor.daha 3 yas demedi.

Ouuwwww ben bu tarife bayıldım :13:

sabah ac karnina murdum erigi kurusunu denedinmi
iyi geliyor hamileyken ben yapardim
aksam 3 tane erigi ilik suya koy sabah ye uzerinede ilki bir su ic

Kuru kayısı denedm, zeytinyağı içtim (işe yaradı biraz ama midem kaldırmadı :\) vs biçok şey denedim mecbur kaldıkça da deneyeceğim ama inşallah yarın doktor bana uzun vadeli bi çözüm önerisi sunar berilim.

Bu çok kötü bi sorun ya, hani herşey yolunda boğzaını tutabiliyosun suyunu içiyosun sporunu yapıyosun bi problem yok. Sonra bu da nerden çıktı diyosun :\ Suyu 2buçuk ltye yakın içiyorum hergün, sporumu da yapmaya gayret ediyorum. Öyle işte ortim ya.. Şifayı verecek olan Allah, bekliyorum bakalım.. Sağolun hepiniz önerileriniz için canlarım.

yok adasım o ısın nazı yoksa olacaks olur ıs dedıgın kısmetımde varsa gelır yemenden kısmetımde yoksa ne gelır elden... dımı ama...

di adaşım di :) Aaaaynen öyle. Kısmetinde nasibinde varsa muhakkak olur.. Yoksa da, Allah'ım vardır bunda da bi hayır deriz biz de.

Her gün tartılırsanız zaten bir artı bir eksi çıkmanız çok normal canım Öncelikle onu halledin derim. Haftada bir tartılmak en iyisi. Ayrıca tam dukan yapmak eminim çok zordur ben yapmadım ama yapanlar gördüm. Çok güzel kilo verdiriyor ama gerçekten zor. Ayrıca sürekli protein ağırlıklı beslenmekte vücudu yoruyor bence.

Menün burda olmamana rağmen güzel olmuş Betül'cüm. Ben daha kötüsünü bekliyordum ama artık şaşırtıyorsun beni

Ama bu habere bayıldım. Sen söyleyince sanki kendim zayıflamış gibi mutlu oldum. Bu arada sabahta bana dediler ki sanki 8 aylık değilde 6 aylık hamile gibisin. Kendine kilo almadın dediler. Bende uçtum içimden havalara

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Aletli spor değilde daha çok kardio egzersizleri yap derim. Aletliyi hedefine yaklaştığın zaman yapman daha mantıklı.

Canım benim onların dertleri belli. Yaşları gelmişte geçiyor. İnşallah biran önce evlenirlerde onlarda kurtulur sizlerde. Çok zor bir durum allah yardımcınız olsun.

ebrummmm cok kızmıs bıze ben hemen mazeretımı sıralayım canım..
evdeydı herkes fazla gıremedım ve en onemlısı bu hafta cok ama cok hastaydım kafamı kaldıramadım....

Olayların farkındayım canım. Mümkün olduğunca gelmeye çalışıyorsun zaten. İnşallah biran önce kendi evine geçersin o zaman daha iyi olur herşey.

menum

sabah 1 tam bugday peynır zeytın

ara yok

oglen kabak haslama sarmısaklı yogurt
,
ara elma

aksam 2 kase sıcacık tarhana corbası..

2 brdak yesıl cay su 2.5 lt ....

Afiyet olsun bu arada menün gayet güzel olmuş.

di adaşım di :) Aaaaynen öyle. Kısmetinde nasibinde varsa muhakkak olur.. Yoksa da, Allah'ım vardır bunda da bi hayır deriz biz de.

ay ben buraya gırdıgım zaman su kılo verennlere bakmadan cıkamıyorum ınanın cok motıve edıyo benı ...Allah razı olsun paylasıp bıze mutluluk verenlerden...

Kızlar ben şu şişmiş ayaklarımı dinlendireyim biraz. Gelirim sonra yine. Boş bırakmayın takımı olur mu

allaha şifa versin canım ama suyu bence dahada arttır hatta ben suyun içine karbonat atıp içiyorum belki onunda faydası olur alkali değerini yükseltiyormuş.
ben 5 litrelik su şişesini 4 litre ölçüp su dolduruyorum günlük içmeye çalışıyorum hemen hemende içiyorum bence sende öyle yap iç bol bol:)
doktorlar uzun vadeli bir tedavi uygulayamıyorlar yine ilaç verirler geçici çözüm hep inşallah iyi olursunn.

Sağol ortim derdimle dertlendin. Artık 2 Lt'ye ulaşınca günlük hedefime ulaşmış saymicam, daha fazla içicem inşallah. Söylediğiniz herşeyi dikkate alıyorum çok teşekkür ederim.

Canlarım şimdi ben akşam yemeğimi hazırlayıp yemek üzere çıkıyorum, yine gelirim inşallah

benim esimde öyle.yavas yavas ver diyor.zaten yavas yavas gidiyor:)

bilgi icin tesekkürler tugbacim.
benim anneme de doktor ilac vermisti.gercekten fayda etti.

iyiyim ortim.sen nasilsin?

tebrikler gül.böyle devam edelim.

burada amacımız kilo vermek ama birbirimizin de dilinden anlamalı birbirime az çok faydamız dokunmalı.bence bizde bunlar fazlasıyla mevcut sanal alem belki ama hepinizin samimiyetine ben fazlasıyla inanıyorum.kimseyle paylaşamadıklarımızı yeri geliyor burada paylaşıyoruz birbirmize destek oluyoruz yol gösteriyoruz bence çok güzel bir şey.allah bozmasın.
sanada hem kolay gelsin hem afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…