- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
sahsen ben toparlanmaya calisiyorumSelam kızlar.
İş yerindeki internetimde sorun var bir türlü bağlanamıyorum. O nedenle gelemedim merak etmeyin diye uğradım. Birazdan okurum geçmişi. Umarım düne göre daha iyi bir gün olmuştur. Toparlanmışızdır biraz.
sen gelmeyince merak ediyoruz tatlisim
sabah ac karnina murdum erigi kurusunu denedinmiBen uğraşıyorum didiniyorum da bağırsak tembelliği sorunum devam ediyor benm :\ o moral olarak beni çok kötü etkiliyor. kilo vermemi engelliyor sanki ama yarın doktora gideceğim inşallah, en doğru şeyi ondan duyarım.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum cnm.
Su için tebrik ederim ben hayyyyatta içemem o kadar. Kabak salatasında mayonez falan da oluyor bazen senin yediğin ondan değildir heralde. Onun dışında güzel. Pilav vs. yediğimizde daha da fazla çiğneyelim lokmalarımızı tamam mı
aa ortim geçmiş olsun bu hafta ne oldu bize böyle hepimz bi rahatszlık yaşadık :\
İşte canım ben de ya 5 gibi hafif şeyler yemeyi, ya da spor çıkışı açık havada meyve veya ufak bi kapta sebze falan götürüp yemeyi düşünüyorum.
Biliyorum tatlım özel mesaj atamadığını, bi ara ben de o durumdaydım bi süredir atabiliyorum işte :)
iyi geliyor hamileyken ben yapardim
aksam 3 tane erigi ilik suya koy sabah ye uzerinede ilki bir su ic
kismen bana gore kismen degil
ozellikle ilac kismi
bu ilaclardan olenler var kizlar aman deyim
canimcigim sen hep gel
bas kosede yerin datlim kiymatlim
gunaydin diyecemde gec mi oldu be fistigimmmmmmmm
allah evladinda hayirlisini versin kuzum
sizide birbirinizden ayirmasin
ben salata gorunce cinleniyom artikkkkkkk
hele klasik salata bana hic cazip gelmiyor
ne yapsakkiiiiiiiiiiii
aman iyi ol canım dinlenmene bak:)
yok kızım hastadeğil allaha şükür ama çok huysuz sürekli ağlıyor genelde ağlamaların sonu hastalıkla biterde inşallah hasta olmaz diyorum.
valla iyide zorla yapıyorum içimden gelerek değil yani :)dünkü menümü yazdımmı ben yazmadım sanırım yazyım unutmadan bu hasfta keendimden pek umudum yok ama senden umutlulum en az 2 gider senden :)
bende karşıyım zayıflama haplarına allah etmesin kaç kişinin canına mal oldu.ben evlenmeden önce nişanlıyken diyetband vardı o zman çalışıyordum tabi 150 lira verip almıştım salak gibi.kullandım 30 gün ama zaten diyette sporda yapıyordum 6 kilo vermiştim.bence tamamen psikolojik ne hapların ne bantların bir faydası yok tamamen boğazı tutmakla alakalı:)
gelelim kabak salatasının tarifine:)
küçük yeşil kabaklardan yiyebileceğin kadar soy sonra onları rendele ocakta yağsız kendi suyuyla kavur istersen azıcık zeytin yağı ekle ama ben eklemiyorum.kavurduktan sonra üzerine ister sarımsaklı ister sade yoğurt dök üzerinede pul biber hmmm süper oluyor dene bak::)
evde kondisyon bisikletim var onu kullanıyorum günde 30 dakika 40 dakika ancak binebiliyorum.bazen müzik açıp oynuyorum o da çok iyi oluyor aslında ama bu sıralar pek oynamaya takatim yok
deneyecem saol canim
yemeginin pratik sekli gibi yaniiiiiiii