dedimya gulommmmmmmmm ufaklari saymiyom ben
kissssss sen uyku yerine kalk bunlari say ne deyim bacim ben sana
ne deyim seni seviyommmmmmmmmmmmm deyim
birde hakkini helal et yoruldun deyimmmmmmmm
gunaydin diyecemde gec mi oldu be fistigimmmmmmmm
sporun saati de cok kötü olmus.spordan önce aksam yemegini yesen,en az 1 saat önce yemen gerek.o da cok erken.yanina alinabilecek gibi bir seyler alsan biraz daha iyi olur sanki.
bir sonraki günde gönderen oluyor.bugün gönderirler tugbacim.
hayirli haberle gel istersen gec gel
yok girmeyelim dukan abi beni geriyor canimmmmmmmmm
masaj saatine bakinca bu ne yapiyor bu saatte diyordum bende
canim ertesi gunde geliyor bazen ama geliyor
yok yok ilk 3 ay bir daha yoldan cikmam herhaldeeeee
kaynatin kuzum
verin coskuyu bakiyimmmmmmm
sagligindan baska birsey dusunme sacini cekerim bak gelirsemmmmmmm
bir dus al ama uyuma sonra gece gunduzun sasiriyor
askitommmmmmmm
ben ufak mesajlari saymiyom
cerez onlar cerezzzzz
ne cerezi yawwwwwwwww yoldan cikacam yineeeeeeeee cisssssssssssssss beril cisssssssss
tatlimmmmmm isir ye sana iyi gelip ayaga kaldiracaksa
nazar degdi sana nazarrrrrrrr
benim eltiskomun adi OZLEM
kaynimin adi ILKER
eger bir ogullari olursa kerem koyacaklar ikisinin hecelerinden urettiler
henuz calisma asamasindalar ama
gozunuz kacamak gorsunnnnnnnnnnnn
tombul kelebeniz
balina etli beriliniz nasil kacamak yaparmis gorunde kendinize eziyet etmeyin kacamak yaptik diye
ama en son yedim sucuk ekmekte yag kullanmadim dikkat ederseniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Masaalllahhh Elif ine allahh nazarlardan saklasın her derde deva gelir o cimcime :)
Hahaha güzel olmuss valla bizimde isimler uyumlu yaaa Ecem Kerem bizede oglunuz olursa Keremcem koyun diyolardı hahaaha :)) soyadlarımızda böyle uyumlu tanısmadan önceki kaderlerimizde birr :)) kısmetmisss iste :)
Bizim aslanla kızın isimleride belli de kısmetse bizimkiler 3 4 sene sonra gelecek hahahah :)))
Allah onlarada nasip etsin
Şu saate kadar bomboştum hiç işim gücüm yoktu baya çene yaptım, başınızı ağrıttım, geçmişi okuma işini zorlaştırdım hakkınızı helal edin :) şimdi çıkmam lazım, akşama doğru müsait olunca gelirim yine. Kendinize iyi bakııın...
Yok kız ne nazarı :) hersey migrenle basladı hahaha :) neyseki simdi iyiyim :)
Kızın mı hastaaa ayy yavrum kıyamammmmmm allaah sifasını versin salgın bu ara salgın gecmis olsun
Yalnız 40 dk bisiklet çok iyiCumaya kadar başka hiç kaçamak olmazsa, sporumuza da böyle devam edersek, suyumuzu ihmal etmezsek biz lider olurz takımda Hadi göreyim bizi :13:
sporun saati de cok kötü olmus.spordan önce aksam yemegini yesen,en az 1 saat önce yemen gerek.o da cok erken.yanina alinabilecek gibi bir seyler alsan biraz daha iyi olur sanki.
hayirli haberle gel istersen gec gel
yok girmeyelim dukan abi beni geriyor canimmmmmmmmm
masaj saatine bakinca bu ne yapiyor bu saatte diyordum bende
canim ertesi gunde geliyor bazen ama geliyor
yok yok ilk 3 ay bir daha yoldan cikmam herhaldeeeee
kaynatin kuzum
verin coskuyu bakiyimmmmmmm
sagligindan baska birsey dusunme sacini cekerim bak gelirsemmmmmmm
bir dus al ama uyuma sonra gece gunduzun sasiriyor
askitommmmmmmm
ben ufak mesajlari saymiyom
cerez onlar cerezzzzz
ne cerezi yawwwwwwwww yoldan cikacam yineeeeeeeee cisssssssssssssss beril cisssssssss
tatlimmmmmm isir ye sana iyi gelip ayaga kaldiracaksa
nazar degdi sana nazarrrrrrrr
benim eltiskomun adi OZLEM
kaynimin adi ILKER
eger bir ogullari olursa kerem koyacaklar ikisinin hecelerinden urettiler
henuz calisma asamasindalar ama
gozunuz kacamak gorsunnnnnnnnnnnn
tombul kelebeniz
balina etli beriliniz nasil kacamak yaparmis gorunde kendinize eziyet etmeyin kacamak yaptik diye
ama en son yedim sucuk ekmekte yag kullanmadim dikkat ederseniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kız sen balinaysan biz neyiz fok muarada 4 kilodan fazla fark var hem senin boyunda uzundu galiba kendine hakszılık etme sen olsan olsan balinanın yavrusu olursun:)
ayrıca sucuğa yağ katmadığın içinde tebrik ederim sucuk zaten yağlı değilmi
menum
sabah 1 tam bugday peynır zeytın
ara yok
oglen kabak haslama sarmısaklı yogurt
,
ara elma
aksam 2 kase sıcacık tarhana corbası..
2 brdak yesıl cay su 2.5 lt ....
ben yatar kızlar sabah gıremem ıs gorusmesıne gıtcem ınsallah hayırlı haberlerle gelırım.... sızlerı sevıyor ve opuyorumm.....
MENÜM (21 Ocak)
Kahvaltı
4 zeytin
Bir havucun çeyreği.
Ara: 1 elma
Öğle
Akşam
(Canlarım şimdi ben pazartesi çarşamba cuma günleri spor salonuna gidiyorum ya hani, 5buçukta orda oluyorum, 7'ye doğru çıkıyorum. E spora gitmeden yiyemem akşam yemeğini, dönünce de çok geç oluyor. O yüzden ben dün yanımda 1 tane elma bi de kraker götürdüm. Oturdum okulun yanındaki parkta arkadaşlarımla açık havada sohbet ede ede onları yedim. Zaten akşam hava çok güzeldi yazdan kalma gibiydi eve gidesim de yoktu iyi ki yanıma almışım. Doğru mu yapmışım sizce? :44: )
+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay
+ 1 saat spor
Sadece 1 kişi göndermiş mesaj sayısını, gül de buraya yazmış, sağolsunlar. ben de dedim ki madem bu saatte uyandın tuğba hepsinin mesaj sayısını tek tek bakıp not al arkadaşlarına öyle bi kıyak yaplisteden de kontrol ettim ama umarım bi eksik yoktur :) Şimdi tekrar uyuyacağım. İyi geceler hepinize her zaman olduğu gibi Allah'a emanetsiniz..
ben hep ters zamana mi geliyorum ne? yien kimsecikler yokken geldim.sonra görüsürüz o zaman.
Kızlaaaar, meleklerim canlarım yol arkadaşlarımYine güzel bir istanbul sabahından günaydınlar olsun herkese. Daha yeni uyandım gidip biraz hareket edeyim sonra da kahvaltımı yapaym. Btince yine gelicem yanınıza. Şuralar bi kaynasın artıııııııııııık :13:
Kızlaaaarr :) bu haftaa hastane havasına katılanlardan bende oldum bünyem bu tempoya daha fazla dayanamadı :) dün migrenimden dolayı bir bas agrısı var derken birden fenalastım veeee en sonunda serum yedimsinirim bozuldu ama ben serum istemiyordum cünkü serumun kilo yaptıgını biliriz belki yanlıstır ama bi kac gün beslenmeme dikkat etmeliymisim belki cok farketmez ama biraz kilo verdigimi biliyorum bir kac gün normal yediklerimden biraz fazla beslenicem isterseniz izinli olurum ama yemem tabi ki öyle kalorili falan ama olsun yinede etkilemek istemem
dünkü menüm
sabah:sahanda yumurta,peynir,yeşillik,1 kaşık pekmez 2 dilim ekmek
ara:tarçınlı süt 1 elma
öğlen:yoğurtlu kabak salatası
ara.yarım portakal
akşam:kçük kase mantar sote 2 kaşık pirinç pilavı bol yeşillik
3.5 litre su
40 dakika bisiklet
Misafirlerim anca gitti kızlar güzel bir sofra kurdum ama ben yemedim tabi çok yorgunum 7.30 dan beri evi topla ,masa kur,süslen spora gitcek halim kalmadı daha mutfagı toplayacağım akşama görüşürüz byeeeeeeeeeeeee
böyle giderse bu hafta müthiş olacak canım devam...
insallah hayırlı haberlerle dönersin...
haklısın canım eve gidince o açlıkla insanın gözü dönüyor akşam yemiyorsan spordan önce ton balık gibi bişiler yesen keske...
canım ben özel mesaj atamıyorum az kaldı 100 olmama sanırım...
ortağım nasılsın iyimisin?
:))
canım sen az yiyorsun bir de sınav zamanı bünyen zayıf düşmüs herhalde...
güzl canım hle su süper...
FAYDALI BİLGİLEEEER(Biraz düzenledim eksilttim)
Prof. Dr. Zeynep Oşar Siva
LİFLE BESLENİN!
"İştah kontrolünü kolaylaştırmak için, neler yapmamızı önerirsiniz?"
""İştah kontrolünü kolaylaştırmak için öncelikle az az ama sık sık beslenmemiz gerekir. Günlük öğün sayısı artırılmalıdır. Günlük beslenmemizde bizi daha uzun süre tok tutan kepekli unlu gıdalar ve kurubaklagiller gibi glisemik endeksi düşük gıdalara ağırlık vermeliyiz. Lifli gıdalar ile taze meyve ve sebzeleri günlük beslenme düzenine mutlaka eklemeliyiz. Günde 5 öğün taze sebze ve meyve tüketmeliyiz. Ayrıca, yağ alımımızı da kısıtlamalı ve az yağlı yiyeceklerle beslenmeyi alışkanlık haline getirmeliyiz. Soframızda bol yağlı bir patlıcan kızartmasına ya da bu tarz başka bir yemeğe yer verirsek, kesinlikle doyamayız. Aksine, miktar olarak her zaman olduğundan çok daha fazla yemek tüketiriz. Oysa önce çok az yağlı ya da yağsız salata ile öğüne başlar, ardından da ızgara et yersek; daha kolay doyarız.
"Tek başına salata daha çok acıktırır!"
Öğle yemeğinde sadece salata yemek doğru bir yaklaşım değildir. Karbonhidrat da her öğünde mutlaka yeterli miktarlarda olmalıdır. Salata; lif, çok miktarda karbonhidrat ve de vitaminler içerir. Ama bu; bir öğün için yeterli değildir. Salatanın içine mutlaka yağ oranı düşük bir protein eklenmelidir. Yani salataya ya yağsız peynir ya ızgara tavuk ya da düşük yağlı ton balığı eklenmelidir. Ayrıca yanında bir karbonhidrat da alınmalıdır. Bu; bir dilim ekmek veya iki kaşık makarna olabilir. Salataya eklenen yağlı soslar, asla tok tutmaz. Bunlardan, özellikle de mayonezden uzak durmak çok önemlidir. Dengeli beslenme; tek tip gıda tüketmemektir. Tokluk hissi için mutlaka protein almak gerekir. Ayrıca, öğün araları da kısa tutulmalıdır.
Tatlı doyurmaz ama iştah açar!
"Yemekten önce tatlı ya da meyve yemek, iştahı etkiler mi?"
Tatlılar yani yağ ve sofra şekerini çok miktarda içeren gıdalar, bizi en az doyuran ve en fazla iştah açan gıdalardır. Bu tip gıdaların tatları da güzel olduğu için kontrollü tüketimleri oldukça zordur. Açken birdenbire bir tatlı örneğin bir tabak sütlaç yersek, karnımız asla doymaz. Tam tersine çok daha fazla acıkır.
"Ana öğünleri tatlı ile geçiştirmek, kilo vermeyi sağlar mı?"
Asla!Tatlı, kesinlikle tok tutmaz. İçerisinde hem bol miktarda sofra şekeri, hem de yağ vardır. Tatlı tüketen bir insan hem daha çok acıkır, hem de yemek sonrasında şekeri düşer. Yani; 'reaktif hipoglisemi' dediğimiz olay meydana gelebilir.
"Günde 2 kez yağsız süt için!"
İştahı kontrol altında tutmak için günde en az iki kere süt ve süt ürünleri tüketmek gerekiyor. Ancak bunların yağsız olmasına özen göstermek şart! Protein en fazla doygunluk hissi yaratan gıda türü olduğundan, her öğünde mutlaka proteine yer vermek gerekiyor. Ancak özellikle et, yağsız tüketilmeli. Tokluk hissi yaratan zayıflama ilaçları da, hekim kontrolünde alınabilir.
Kaynak: Sabah
kismen bana gore kismen degilYukardaki yazıda şu en sondaki ifadeyi yeni farkettim.
"Tokluk hissi yaratan zayıflama ilaçları da, hekim kontrolünde alınabilir."
burayı hiç okumamış farzedelim :) ilaca falan gerek yok biz böyle iyi gidiyoruz dimi kızlar? diğer öneriler gayet iyi.
canimcigim sen hep gelŞu saate kadar bomboştum hiç işim gücüm yoktu baya çene yaptım, başınızı ağrıttım, geçmişi okuma işini zorlaştırdım hakkınızı helal edin :) şimdi çıkmam lazım, akşama doğru müsait olunca gelirim yine. Kendinize iyi bakııın...
allah evladinda hayirlisini versin kuzumsporun saati de cok kötü olmus.spordan önce aksam yemegini yesen,en az 1 saat önce yemen gerek.o da cok erken.yanina alinabilecek gibi bir seyler alsan biraz daha iyi olur sanki.
Masaalllahhh Elif ine allahh nazarlardan saklasın her derde deva gelir o cimcime :)
Hahaha güzel olmuss valla bizimde isimler uyumlu yaaa Ecem Kerem bizede oglunuz olursa Keremcem koyun diyolardı hahaaha :)) soyadlarımızda böyle uyumlu tanısmadan önceki kaderlerimizde birr :)) kısmetmisss iste :)
Bizim aslanla kızın isimleride belli de kısmetse bizimkiler 3 4 sene sonra gelecek hahahah :)))
Allah onlarada nasip etsin
sizide birbirinizden ayirmasin
ben salata gorunce cinleniyom artikkkkkkkGüleee gülee :))
Paylastıkların gercekten cok yararlı tesekkürler bende salatanın doyuruculugu olmadıgını savunanlardanım bunu hic sevemedim zaten salatayı ögün olarak yemek bana göre degil :)
hele klasik salata bana hic cazip gelmiyor
ne yapsakkiiiiiiiiiiii
aman iyi ol canım dinlenmene bak:)
yok kızım hastadeğil allaha şükür ama çok huysuz sürekli ağlıyor genelde ağlamaların sonu hastalıkla biterde inşallah hasta olmaz diyorum.
valla iyide zorla yapıyorum içimden gelerek değil yani :)dünkü menümü yazdımmı ben yazmadım sanırım yazyım unutmadan bu hasfta keendimden pek umudum yok ama senden umutlulum en az 2 gider senden :)
anacim ne bileyim kendimi oyle teselli ettim istesporun saati de cok kötü olmus.spordan önce aksam yemegini yesen,en az 1 saat önce yemen gerek.o da cok erken.yanina alinabilecek gibi bir seyler alsan biraz daha iyi olur sanki.
kız sen balinaysan biz neyiz fok muarada 4 kilodan fazla fark var hem senin boyunda uzundu galiba kendine hakszılık etme sen olsan olsan balinanın yavrusu olursun:)
ayrıca sucuğa yağ katmadığın içinde tebrik ederim sucuk zaten yağlı değilmi
esimde sabah dalga gectiiiiiiii zaten
soyle dusunelimmi ekstra yag alamdim
gerci aldiklarimin yaninda devede kulak olurdu bu yagggggggggg
kabak salatasinin tarifini verebilirmisin merak ettim ben bilmiyorum dadünkü menüm
ara.yarım portakal
3.5 litre su
40 dakika bisiklet
bence menun guzel
ama son soz kaptan dan gecer bacim
sahi ebru nerde bugun gorunmedi
supeerrrrrrrrrrrrrr alkis alkis alkissssssssssssssMisafirlerim anca gitti kızlar güzel bir sofra kurdum ama ben yemedim tabi çok yorgunum 7.30 dan beri evi topla ,masa kur,süslen spora gitcek halim kalmadı daha mutfagı toplayacağım akşama görüşürüz byeeeeeeeeeeeee
kis canim istedi valla yapsammiki ama yok kizi okuldan almaya gidecembende kendime türk kahvesi yapayım da içeyim bari yalnız yalnız keyifli olmuyor ama ne yapalım idare edicez artık,:)
servisi biraktik benim saskolos kocam yuzunden servisin sucu neyse kizin kolunun kirilmasinda onuda anlamadim ama neyse
masallah arkadasim ne sporu yapiyon evde tatlimkızlar az buçuk taoplanmışsınız :) ben yemeği koydum ocağa kızıda uyuttum biraz spor yapacağım siz muhabbete başlayın ben yetişirim:)
gunaydin canimcimkızlar oglumu uyutuyum derken bende uyumusum yanında sımdı kalktık....
buarada ısden aramadılar hala ...
hakkinda hayirliysa arasinlar yoksa vardir bir hayir baska bir kapida daha iyi bir haber gelecek belki
boyle olumsuz enerji yollama evrene bak etini cimdiririm vallaaaaaa
valla iyide zorla yapıyorum içimden gelerek değil yani :)dünkü menümü yazdımmı ben yazmadım sanırım yazyım unutmadan bu hasfta keendimden pek umudum yok ama senden umutlulum en az 2 gider senden :)
Güleee gülee :))
Paylastıkların gercekten cok yararlı tesekkürler bende salatanın doyuruculugu olmadıgını savunanlardanım bunu hic sevemedim zaten salatayı ögün olarak yemek bana göre degil :)
dünkü menüm
ara.yarım portakal
3.5 litre su
40 dakika bisiklet
yine kimseler yok ortada.2 gündür karnım çok ağrıyor şişkinlikte var neden oldu acaba o da rahatsızlık veriyor bana
suyuda çok içiyorum aslında niye oluyor anlmamaadım
haklısın canım eve gidince o açlıkla insanın gözü dönüyor akşam yemiyorsan spordan önce ton balık gibi bişiler yesen keske...
canım ben özel mesaj atamıyorum az kaldı 100 olmama sanırım...
kismen bana gore kismen degil
ozellikle ilac kismi
bu ilaclardan olenler var kizlar aman deyim
canimcigim sen hep gel
bas kosede yerin datlim kiymatlim
allah evladinda hayirlisini versin kuzum
sizide birbirinizden ayirmasin
ben salata gorunce cinleniyom artikkkkkkk
hele klasik salata bana hic cazip gelmiyor
ne yapsakkiiiiiiiiiiii
aman iyi ol canım dinlenmene bak:)
yok kızım hastadeğil allaha şükür ama çok huysuz sürekli ağlıyor genelde ağlamaların sonu hastalıkla biterde inşallah hasta olmaz diyorum.
anacim ne bileyim kendimi oyle teselli ettim iste
esimde sabah dalga gectiiiiiiii zaten
soyle dusunelimmi ekstra yag alamdim
gerci aldiklarimin yaninda devede kulak olurdu bu yagggggggggg
kabak salatasinin tarifini verebilirmisin merak ettim ben bilmiyorum da
bence menun guzel
ama son soz kaptan dan gecer bacim
sahi ebru nerde bugun gorunmedi
supeerrrrrrrrrrrrrr alkis alkis alkissssssssssssss
kis canim istedi valla yapsammiki ama yok kizi okuldan almaya gidecem
servisi biraktik benim saskolos kocam yuzunden servisin sucu neyse kizin kolunun kirilmasinda onuda anlamadim ama neyse
masallah arkadasim ne sporu yapiyon evde tatlim
gunaydin canimcim
hakkinda hayirliysa arasinlar yoksa vardir bir hayir baska bir kapida daha iyi bir haber gelecek belki
boyle olumsuz enerji yollama evrene bak etini cimdiririm vallaaaaaa
bende karşıyım zayıflama haplarına allah etmesin kaç kişinin canına mal oldu.ben evlenmeden önce nişanlıyken diyetband vardı o zman çalışıyordum tabi 150 lira verip almıştım salak gibi.kullandım 30 gün ama zaten diyette sporda yapıyordum 6 kilo vermiştim.bence tamamen psikolojik ne hapların ne bantların bir faydası yok tamamen boğazı tutmakla alakalı:)
gelelim kabak salatasının tarifine:)
küçük yeşil kabaklardan yiyebileceğin kadar soy sonra onları rendele ocakta yağsız kendi suyuyla kavur istersen azıcık zeytin yağı ekle ama ben eklemiyorum.kavurduktan sonra üzerine ister sarımsaklı ister sade yoğurt dök üzerinede pul biber hmmm süper oluyor dene bak::)
evde kondisyon bisikletim var onu kullanıyorum günde 30 dakika 40 dakika ancak binebiliyorum.bazen müzik açıp oynuyorum o da çok iyi oluyor aslında ama bu sıralar pek oynamaya takatim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?