Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dedimya gulommmmmmmmm ufaklari saymiyom ben
kissssss sen uyku yerine kalk bunlari say ne deyim bacim ben sana
ne deyim seni seviyommmmmmmmmmmmm deyim
birde hakkini helal et yoruldun deyimmmmmmmm

Kız ne yorulması cidden severek yaptım helal olsun var mı ki hakkım :) Ufak mufak hepsini sayalım. Sonuçta öyle de olsa vakit ayırıyorsun buraya. Ben de seni seviyorum

Yukardaki yazıda şu en sondaki ifadeyi yeni farkettim.

"Tokluk hissi yaratan zayıflama ilaçları da, hekim kontrolünde alınabilir."

burayı hiç okumamış farzedelim :) ilaca falan gerek yok biz böyle iyi gidiyoruz dimi kızlar? diğer öneriler gayet iyi.

Şu saate kadar bomboştum hiç işim gücüm yoktu baya çene yaptım, başınızı ağrıttım, geçmişi okuma işini zorlaştırdım hakkınızı helal edin :) şimdi çıkmam lazım, akşama doğru müsait olunca gelirim yine. Kendinize iyi bakııın...

Güleee gülee :))
Paylastıkların gercekten cok yararlı tesekkürler bende salatanın doyuruculugu olmadıgını savunanlardanım bunu hic sevemedim zaten salatayı ögün olarak yemek bana göre degil :)

Yok kız ne nazarı :) hersey migrenle basladı hahaha :) neyseki simdi iyiyim :)

Kızın mı hastaaa ayy yavrum kıyamammmmmm allaah sifasını versin salgın bu ara salgın gecmis olsun

aman iyi ol canım dinlenmene bak:)
yok kızım hastadeğil allaha şükür ama çok huysuz sürekli ağlıyor genelde ağlamaların sonu hastalıkla biterde inşallah hasta olmaz diyorum.

Yalnız 40 dk bisiklet çok iyi Cumaya kadar başka hiç kaçamak olmazsa, sporumuza da böyle devam edersek, suyumuzu ihmal etmezsek biz lider olurz takımda Hadi göreyim bizi :13:

valla iyide zorla yapıyorum içimden gelerek değil yani :)dünkü menümü yazdımmı ben yazmadım sanırım yazyım unutmadan bu hasfta keendimden pek umudum yok ama senden umutlulum en az 2 gider senden :)

dünkü menüm
sabah:sahanda yumurta,peynir,yeşillik,1 kaşık pekmez 2 dilim ekmek
ara:tarçınlı süt 1 elma
öğlen:yoğurtlu kabak salatası
ara.yarım portakal
akşam:kçük kase mantar sote 2 kaşık pirinç pilavı bol yeşillik
3.5 litre su
40 dakika bisiklet

yine kimseler yok ortada.2 gündür karnım çok ağrıyor şişkinlikte var neden oldu acaba o da rahatsızlık veriyor bana
suyuda çok içiyorum aslında niye oluyor anlmamaadım

menum

sabah 1 tam bugday peynır zeytın

ara yok

oglen kabak haslama sarmısaklı yogurt
,
ara elma

aksam 2 kase sıcacık tarhana corbası..

2 brdak yesıl cay su 2.5 lt ....

böyle giderse bu hafta müthiş olacak canım devam...

ben yatar kızlar sabah gıremem ıs gorusmesıne gıtcem ınsallah hayırlı haberlerle gelırım.... sızlerı sevıyor ve opuyorumm.....

insallah hayırlı haberlerle dönersin...

haklısın canım eve gidince o açlıkla insanın gözü dönüyor akşam yemiyorsan spordan önce ton balık gibi bişiler yesen keske...

canım ben özel mesaj atamıyorum az kaldı 100 olmama sanırım...

ben hep ters zamana mi geliyorum ne? yien kimsecikler yokken geldim.sonra görüsürüz o zaman.

ortağım nasılsın iyimisin?

:))

canım sen az yiyorsun bir de sınav zamanı bünyen zayıf düşmüs herhalde...

güzl canım hle su süper...

Misafirlerim anca gitti kızlar güzel bir sofra kurdum ama ben yemedim tabi çok yorgunum 7.30 dan beri evi topla ,masa kur,süslen spora gitcek halim kalmadı daha mutfagı toplayacağım akşama görüşürüz byeeeeeeeeeeeee

oh oh maşallah yoruldun demekki:) iyi ikramlardan yememişsin..
kolay gelsin..

Eveett aynen canım bünyeee zayıf dustu cok tesekkurlerrr :)

Son düzenleme:
kızlar az buçuk taoplanmışsınız :) ben yemeği koydum ocağa kızıda uyuttum biraz spor yapacağım siz muhabbete başlayın ben yetişirim:)

kismen bana gore kismen degil
ozellikle ilac kismi
bu ilaclardan olenler var kizlar aman deyim

canimcigim sen hep gel
bas kosede yerin datlim kiymatlim

Selam kızlar.

İş yerindeki internetimde sorun var bir türlü bağlanamıyorum. O nedenle gelemedim merak etmeyin diye uğradım. Birazdan okurum geçmişi. Umarım düne göre daha iyi bir gün olmuştur. Toparlanmışızdır biraz.

valla iyide zorla yapıyorum içimden gelerek değil yani :)dünkü menümü yazdımmı ben yazmadım sanırım yazyım unutmadan bu hasfta keendimden pek umudum yok ama senden umutlulum en az 2 gider senden :)

Ben uğraşıyorum didiniyorum da bağırsak tembelliği sorunum devam ediyor benm :\ o moral olarak beni çok kötü etkiliyor. kilo vermemi engelliyor sanki ama yarın doktora gideceğim inşallah, en doğru şeyi ondan duyarım.

Güleee gülee :))
Paylastıkların gercekten cok yararlı tesekkürler bende salatanın doyuruculugu olmadıgını savunanlardanım bunu hic sevemedim zaten salatayı ögün olarak yemek bana göre degil :)

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum cnm.

Su için tebrik ederim ben hayyyyatta içemem o kadar. Kabak salatasında mayonez falan da oluyor bazen senin yediğin ondan değildir heralde. Onun dışında güzel. Pilav vs. yediğimizde daha da fazla çiğneyelim lokmalarımızı tamam mı

yine kimseler yok ortada.2 gündür karnım çok ağrıyor şişkinlikte var neden oldu acaba o da rahatsızlık veriyor bana
suyuda çok içiyorum aslında niye oluyor anlmamaadım

aa ortim geçmiş olsun bu hafta ne oldu bize böyle hepimz bi rahatszlık yaşadık :\

haklısın canım eve gidince o açlıkla insanın gözü dönüyor akşam yemiyorsan spordan önce ton balık gibi bişiler yesen keske...

İşte canım ben de ya 5 gibi hafif şeyler yemeyi, ya da spor çıkışı açık havada meyve veya ufak bi kapta sebze falan götürüp yemeyi düşünüyorum.

canım ben özel mesaj atamıyorum az kaldı 100 olmama sanırım...

Biliyorum tatlım özel mesaj atamadığını, bi ara ben de o durumdaydım bi süredir atabiliyorum işte :)

Kızlar alıntı yine bozulmuş lütfen bozuk alıntılara alıntı yapmayın. Yoksa karışıyor tüm mesajlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…