Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kalorinin miktarı normal bence.ama tatlı yenecekse bile öğlen saatlerinde yenmeliymiş akşam kesnilikle tatlıyı önermiyorlar kalorisi ne olursa olsun ters etki ediyormuş...

Iste simdi yiyim o zamannn:)
Yoksa aksam yiycem biliyorum

Canım hoşgeldin. Umarım hedefine bizim takımımızda ya da bi başka takımda sağlıklı bi şekilde ulaşırsın

Hatta biz direk link bulalım tugbiste yardım eder link icin onu verirsin hani aramam ugrasmam falan dyemez sadece indirir getirir

Daha önce vermiştim linki yine veririm yine veririm siz isteyin yeter ki :)

http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g

Oyyy dağlar dağlar hangi bi sözüne cevap yazacağımı şaşırdım tombul şairim Valla biz yine karşılaşamadık senle.. Ben en iyisi şu bilgisayara beril sensörü taktırayım sen gelince ötsün
Bu arada leslie ile olan evet normal bildiğin yürüyüş, ekstra bazı hareketler var ama temel mantık her hareketin arasında durmadan yürümek. Dışarda spor yapmaya vakti imkanı olmayanlar için evde yapabilecekleri bi alternatif. Açıkçası benim için en güzel yanı, sıkılmadan bıkmadan
45 dk durmaksızın spor yapabilmem..

Ortilerin birbirini takip etmesi gibi değil de, leslie yi yapmaya karar verenlerle birbirimizi takip edelim diyorum berilim. İşte şu an bunu yapıcak olan betül var ecem var videoyu edinmeyi başarabilirse inşallah nermin ve ben varız :118:

Ya kizlar aksamm misafir gelcek hazirliklar basladi tabi
Bir suru sey hazirlaniyor
Tek derdim gullac..
Bir dilim yesem simdi aksam olmadan
Nasil olur sizce?
Hani yiyebilceksem mumkun oldugunca erken yiyeyim diyorumm:)

Sabah-ogle:
Yarim muz 50 cal
Sut 128 cal
Peynirli ekmek 100+60=160 cal

Ara:
gullac 235 cal
Lahanali havuclu yogurt: tahminen 100 cal

Aksam
Yarim kase tarhana corbasi 110 cal
Salata 120 cal
3 kofte 180 cal

Toplamda 1188 cal yapiyor nasil sizce??

Baya uğraşmışsın ama güllaç için değer :) Kalori hesabına göre yiyebilirsin bence.. Bi de ben bi yerde okumuştum yine, haftada 1-2 kez tatlı izni veriyorsanız kendinize, tercihinizi sütlü tatlılardan yana kullanın.
Daha hafif az kalorili olduğu için sanırım.

ben bugünde spor yapamadım ya kız uyumadı üstelik komşumunda işi varmış çocuklarını bıraktı spor işi yattı....

olur bazen böyle ortim ya. inşallah şu videoyu indirebilirsin bi şekilde. Bu cumadan sonra şu haftada en az 4 gün spor yapma meselesini, dahil olmak isteyenlerle birlikte düzene sokarız iyice

Bugün herkes çok güzel bi şekilde ilgi gösterdi takıma. Kaptanımız gelince çok memnun olucak bence

olur bazen böyle ortim ya. inşallah şu videoyu indirebilirsin bi şekilde. Bu cumadan sonra şu haftada en az 4 gün spor yapma meselesini, dahil olmak isteyenlerle birlikte düzene sokarız iyice

inşallah ortim ya artık düzene girmem lazım spor yapmadığım zman versem bile az veriyorum o da beni tatmin etmiyor yani

dişimden dolayımı ne başım ağrıyor sabah beri.neyse güzeller camiası bana müsade malum akşam yemeği faslı...
size doyum olmaz yarın görüşürz inşallah kıss me you....

bak şimdi sen güllacı hepimiz için ye tamamı kaç kişiyiz 6 mı kaloriyi böl 6 ya kalır 39 yani çok hafif olmuş olur
afiyet olsun canııııım:)

Oooohhoo ben her seyi oyle yerim sonra gorursunuzzz:))

Hizimi alamadim simdide dsarda yuruyorum :))
Yavas Ecemm sakin ol:))
dişimden dolayımı ne başım ağrıyor sabah beri.neyse güzeller camiası bana müsade malum akşam yemeği faslı...
Ayy ben de cikayimm markete gidicemm
Sonra da hazirliklarr hizlanirr
Aksam ugramaya calisirimm gec de olsa
Hoscakalinnn

yeter kuzum yeter düşüp kalacaksın biryerlerde allah korusun.sana günde 1 saat spor yeterde artar bile:)

Ayy hergun boyle olsam oohhh tamamimm benn

Oooohhoo ben her seyi oyle yerim sonra gorursunuzzz:))

Yavas Ecemm sakin ol:))

Ayy ben de cikayimm markete gidicemm
Sonra da hazirliklarr hizlanirr
Aksam ugramaya calisirimm gec de olsa
Hoscakalinnn

Ayyy cok soguk dondummm ellerim uyustuu

Selam kızlar ben geldim. Ama felaket derecede yorgunum. Kar yağmaya başladı Konya'da. Gerçi tutacak gibi durmuyor ama. Geçmişe bakayım hemen sonrada dinleneceğim biraz. Umarım bugün daha güzel bir gün olmuştur hepimiz için.

Hizimi alamadim simdide dsarda yuruyorum :))

Canım aman dikkat et bu kadar yüklenme kendine diğer günlere de kalsın enerjin biraz :79:

Görüşürüz ortim inşallah. Kendine çok iyi bak.

Kızlar ben de bikaç küçük ev işini bi de akşam yemeğini hallettkten sonra yine gelirim. Akşam dışarda olma ihtimalim var ama bakalım kesin bişey yok daha. Olursa söylerim. görüşürüüzzz

ben geldimmmmmmm
beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim....
umarım motivasyonunuza motivasyon katabilirim..

ben geldimmmmmmm
beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim....
umarım motivasyonunuza motivasyon katabilirim..

Hoşgeldin canım aramıza. Sana hemen kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazeretiolmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o haftaizinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Son düzenleme:
kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum canım.
herhalde önce 2 hafta denenicem sonra listeye alınıcam.
ama yinede kilo bildirimi yapıcakmıyım???

Kızlar yaaaa bir sürü alıntı yaptım gitti hepsi. Nefret ediyorum böyle olmasından.

Aklımda kalanları yazayım ufaktan Tuğba'cım lesliyi çok güzel anlatmışsın Beril'e. Ayrıca sıkılmadan yapman çok güzel çünki ben çok sıkılıyordum. Ben hep açık havada yürüme taraftarıyım.

Nermin'cim hem geçmiş olsun canım, hem hoşgeldin. Menülerin güzel olmuş tebrik ediyorum seni.

Buse'cim bence o senin kalbinin güzelliği. Seni hepimiz çok seviyoruz

kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum canım.
herhalde önce 2 hafta denenicem sonra listeye alınıcam.
ama yinede kilo bildirimi yapıcakmıyım???

Evet canım aynen öyle. İki hafta deneme süresi var. O zamana kadar zaten takıma adapte olursun. Sen şuanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan not alacağım. Bu süre içerisinde de bildirim yapacaksın yine. Yani aynen devam edecek ama sadece listede olmayacaksın.

Ben sana kendimi tanıtayım hemen. İsmim Ebru. Takımın kaptanıyım. Konya'da yaşıyorum. Bir tane kızım var ikincisinede şuan hamileyim. Sende kendini tanıtırsan sevinirim.

tamam canım anladım. şuanki kilom 59 hedef kilom 53 boyumda 1,63

sen benim adaşımsın benimde adım ebru. ben bursada yaşıyorum. benimde bi tane oğlum var 2 yaşında. çalışıyorum bi firmada muhasebe sorumlusuyum. şimdilik bu kadarTanıştığıma memnun oldum kızını Allah bağışlasın yenisinide kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin.. sen tabi diyette değilsin şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…