Su an yuruyorum kizlar :)) cevaplarmla 44 dk snra burdayim
Balım güzel sonuç alacağımıza inanırsak, alırızOrtiler olarak ilk kuralımız her zaman için olumlu düşünmek olsun.
Betüşüm ben bu akşam leslie'yi yaptım yarım saat, sonra da 60 tane mekik çektim süper oldu. Denemek için yaptım ama çok beğendim zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun sen de onu yap hepimiz yapalm
bu arada menümü yazayım benn
sonra da çıkacağımm
MENÜM
SABAH-ÖĞLE:
beyaz ve kaşar peynirli omlet (yaklaşık 1.5 yumurta)
2 kaşık turşu kavurması
ARA:
1 yeşil elma
AKŞAM:
balık ve salata
SU:2 LT.
spor yok
ama yarın yapacağım, ciddiyim
HEPİNİZE İYİ GECELERRRR :)
kızlar benim bu 4 gün uykuma dikkat etmem lazım. hepinizi öpüyoruum
iyi geceleeer
simdi vakit
senli bir şiirdir doğan günde
bayram sabahı telaşlarımdır
sana gelen yollarda
toplayıp en çocuksu yanlarımı
mavi patiskalar içinde
uzak hayaller kurmaktır
gözlerine dair..
şimdi vakit
yeniden başlamak gibidir hayata
neresinden başlarsan orasından kâr
günaydın
günün aydın olsun..
en romantik haliyle yatak odasi sesimle gunaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
yazan=tombul romantik
Canlarııııııım günaydınDaha yeni uyandım sayılır, Leslie beni bekliyo onla bi yürüyelim sonra kahvaltımı edip geleym. Geçmişe de gelince bakarım. Size günaydın demeden başlamym dedim :) Öptümm
ebrucum komple arkadaş listeni mi sildin, tekrar arkadaşlık talebi yolladıktan sonra fark ettim de:26: fotoğraf yükledim falan deyince buraya yükledin sandım. merak edip bakmak için girdim. ama sanırım facebook'tan bahsediyormuşsunuz. yok benim face'im
herkese günaydın bi deeeee
selam fıstık olma aşamasındaki,takımımın güzel hanımları bensiz nasıl geçiyor bakalım zamanınız geçmişe azıcık göz atayım bakayım beni unutmuşmusunuz
beril gibi diş mağduru biri olaraktan bugün teda.vim başladı.ilk dolgum yapıldı her hafta bir diş tedavisi var inşallah iyi sonuç alrım bakalım.
namazımı kılayım kızımı uyutabilirsem uyutayım gelrim
BERİLİM bak lesslie'yi sana anlatcaktım unuttum :44:
Şimdi tam yaşını bilmesem de 40'ın üerine olduğunu düşündüğüm bi hatun var Lesslie adında. Onun başının altından çıkmış herşey
Bu programın Lesslie ile 2 mil, 3 mil, 5 mil gibi farklı versiyonları var. Bu hatun hiç durmadan yürüyor, olduğu yerde yürüyormuş gibi yapıyor daha doğrusu.. Kimi zaman ileri geri, kimi zaman kollarını kaldırıp indirerek, yana adım alarak..
Bazen de dizlerini karnına çekiyor, bacağını arkaya atıyor, öne doğru tekme atar gibi yapıyor, sağa sola adımlar alıyor, en başta hafif tempoda başlayıp gittikçe tempoyu arttırıyor ve son 10 dakikada yine tempoyu yavaşlatıyor. Ben 3 mil yürüyorum ki eğer doğruysa yaklaşık 5 km bi mesafe oluyor bu. 45 dakika sürüyor..
Ama hiç sıkıcı değil. Programın özelliği ise, dışarda spor yapmaya vakit bulamayanların evde yapabilecekleri bi program.. Ben gerçekten hiç sıkılmıyorum yaparken. Bunda sürenin 45:00'dan geriye doğru gitmesi de etkili.. 0:00'dan başlayıp 45'e gitse belki yılarım.. Ama 30'u gördüm 20'yi de göreyim 10'u da göreyim derken bitiyor işte :) ki ben kolay kolay benimseyip yapamam bi sporu. Kilom fazla olduğu için hepinizden daha fazla yoruluyorum çünkü. Ama 45 dakikayı da tamamladım bugün. Çok mutlu oldum çok güzeldi. Videonun altına yapılan yorumları da okudum youtubeda. İngilizce yorumlar ama anlıyorum az çok.. Çok fazla kişi bu sporla epey kilo verdiğini yazmış. 30-40-50 kilo verenler.. Biliyosunuz amerikada falan obezite çok yaygın zaten. Aşırı kiloluların sayısı da oldukça fazla. Bu yolla zayıflayanların sayısı baya var.. Ne bileym ben etkilendim, sevdim ve başladım. Umarım böyle devam ederim :) ammmma da konuştum he
Apple ürünlerinden kullananlarr egzersiz yazın app storeda soyle mavi üstünde cöp adam olan uygulamayı indirin kosesinde de free yazıyo allahım bu nasıl bi karın yakmaktır anlatamam ölüyorumm agrıdan yaparken :)) ama o agrı acı zevkte vermiyo degil hahaha :)
Berilim bak çok açıklayıcı bişey buldum senin için
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
ben de gecen sene yapıyordum ama 45 dak dan geri saymıyordu 1 mildi sanırım link atarmısın kuzum..
Son 20 dk ayy bacaklrm
harikasın walk walk walk walk walk walk walk walk :13: 55 kilo ve sıkı bir vücuda sahip bi çıtır kelebeğin teki olup çıkıcaksın işte daa
Son 15 dk :) aaaaahhhh
Haftanın en az 3-4 günü yapalım bunu ecem ve betül. Ve isteyen imkânı olan herkes yani. Süpppper olur derim
iyi geceler canım anneme sordum dukanda artı eksi çıkınca bol yesil çay ve ısırgan cayı içiyormuş
YPalim kesinnnn hatta hergunn
En az 4 gün diyelim o zaman. Elbette ki yapabilen her gün yapsın wuhuww hırs yaptım heBence düzenli devam edersek spora aldığımız sonuçlar yine bizi birinciliğe taşır. Hem de çoğunluğumuz aynı şeyi yaparsak birbrimizi değerlendirmemiz anlamamz motive etmemiz çok daha kolay ve anlamlı olur. Bi takımda yanılmıyorsam üyelerin haftalık spor miktarı da sayılıyor. Bence güzel bi yöntem..
Kaynana arar napıyosun ecem?
Egzersiz yapıyorum
Kac kilosun
59
Yeter artık benden bile! Zayıf oldun!! Erittiler kızı dicekler dügündeee...
Bak mesela sen yazdın gaza geldim yaptım bitirdim bile su anda bencede tesvik edelim birbirimizi hadi sende durma kalkkk simdi karın calısıcam
3 miles = 1,609344 km
Ben onların hepsini yapmıştım sabah aslındayani lesslie den sonra mekik çektim yanlarım için bişeyler yaptım 1 saati geçti benim sporum. Akşam da yatmadan önce biraz o şekilde yürümeyi düşünüyorum balım hani uykuda da kalori harcanıyor ya, metabolizmam hızlansın belki daha çok kalori yakarım uyurken
canım ya 3 mil = 4,828032 km yazıyor:44:hem benim bildiğim kadarıyla 1 mil 1,6 km ye falan denk geliyor
Nermin hosgeldinnnmisafirlerimi yolladım kaçamak yapmadım kendimce ama menüelrimi yazayım yinede
pazartesi
sabah:domatesli ymurta,pekmez,zeytin,peynir 2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen:sebze çorbası yoğurt
akşam:zeytinyağlı kereviz,salata
2litre su
salı
sabah: sahanda yumurta peynir domates salatalık pekmez zeytin 2 dilim ekmek
öğlen:zeytinyağlı kereviz yoğurt
ara:1 tane elma
akşam:fırında tavuk salata
2 litre su
spor malesef yapamadım.bugün itibariyle başlayacağım
Hmm bir bakayimmApple ürünlerinden kullananlarr egzersiz yazın app storeda soyle mavi üstünde cöp adam olan uygulamayı indirin kosesinde de free yazıyo allahım bu nasıl bi karın yakmaktır anlatamam ölüyorumm agrıdan yaparken :)) ama o agrı acı zevkte vermiyo degil hahaha :)
Hahha yuru bakalimmmSu an yuruyorum kizlar :)) cevaplarmla 44 dk snra burdayim
Tmmm yapalim insallahHaftanın en az 3-4 günü yapalım bunu ecem ve betül. Ve isteyen imkânı olan herkes yani. Süpppper olur derim
HahahaKaynana arar napıyosun ecem?
Egzersiz yapıyorum
Kac kilosun
59
Yeter artık benden bile! Zayıf oldun!! Erittiler kızı dicekler dügündeee...
3 miles = 1,609344 km
Nermin hosgeldinnn
Menulerin guzel olmuss
Hmm bir bakayimm
Hahha yuru bakalimmm
Tmmm yapalim insallah
Aksama misafirimiz var
Gec giderler.
Bugun de yapamayabilirim ben ama yarin kesinn :))
Hahaha
Bu da iyiymiss:))
Yok canim o 1 mil
3 mil yaklasik 5 km yapiyor tugbanin dedigi gibii
Dogru diyosunnn ben 1 yazacagıma 3 yazmısım aslında demek istedigim 1 mile = 1,609344 kmydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?