Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su an yuruyorum kizlar :)) cevaplarmla 44 dk snra burdayim

maşallah kuzum ya devam devam bu azimle haftaya kalmaz 55 i görürsün sen:)

Balım güzel sonuç alacağımıza inanırsak, alırız Ortiler olarak ilk kuralımız her zaman için olumlu düşünmek olsun.

alacağız inşallah canım.çok doğru söylüyorsun :)

Betüşüm ben bu akşam leslie'yi yaptım yarım saat, sonra da 60 tane mekik çektim süper oldu. Denemek için yaptım ama çok beğendim zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun sen de onu yap hepimiz yapalm

ben de gecen sene yapıyordum ama 45 dak dan geri saymıyordu 1 mildi sanırım link atarmısın kuzum..

süper yineeee masallah

kızlar benim bu 4 gün uykuma dikkat etmem lazım. hepinizi öpüyoruum

iyi geceleeer

iyi geceler canım anneme sordum dukanda artı eksi çıkınca bol yesil çay ve ısırgan cayı içiyormuş

sen ne renkli bir hatunsunnnnnn yirimmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıkkkkkkkkkkkkkkk

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam fıstık olma aşamasındaki,takımımın güzel hanımları bensiz nasıl geçiyor bakalım zamanınız geçmişe azıcık göz atayım bakayım beni unutmuşmusunuz

canım 1 kşi bile olmasa buruk oluyoruz iyi ki geldin canım....

hadi bakalım allah sifa versin.....

acil kesilmeyen bir link istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ıphone 5 te var mı ?

bu mu acep ?

Ebru'cum arada kaynamasın diye yine buradan yazıyorum bal fazla yemiyorum çayımı şekersiz içip arasıra cay kasığının ucuyla ağzımı tatlandırıyorum toplamda 1 tatlı kaşığı vardır ama tatlısız bir kahvaltı düşünemiyorum maalesef...

Saçların yine uzar zaten bu zayıflık ile sana her sey yakısır canım...

6 ayda hayatının değişmesi ise mükemmel birsey darısı bize...

YPalim kesinnnn hatta hergunn

En az 4 gün diyelim o zaman. Elbette ki yapabilen her gün yapsın wuhuww hırs yaptım he Bence düzenli devam edersek spora aldığımız sonuçlar yine bizi birinciliğe taşır. Hem de çoğunluğumuz aynı şeyi yaparsak birbrimizi değerlendirmemiz anlamamz motive etmemiz çok daha kolay ve anlamlı olur. Bi takımda yanılmıyorsam üyelerin haftalık spor miktarı da sayılıyor. Bence güzel bi yöntem..

Kaynana arar napıyosun ecem?
Egzersiz yapıyorum
Kac kilosun
59
Yeter artık benden bile! Zayıf oldun!! Erittiler kızı dicekler dügündeee...

Son düzenleme:

Bak mesela sen yazdın gaza geldim yaptım bitirdim bile su anda bencede tesvik edelim birbirimizi hadi sende durma kalkkk simdi karın calısıcam

Egzersiz yapıyorum
Kac kilosun
59

Bak mesela sen yazdın gaza geldim yaptım bitirdim bile su anda bencede tesvik edelim birbirimizi hadi sende durma kalkkk simdi karın calısıcam

Ben onların hepsini yapmıştım sabah aslında yani lesslie den sonra mekik çektim yanlarım için bişeyler yaptım 1 saati geçti benim sporum. Akşam da yatmadan önce biraz o şekilde yürümeyi düşünüyorum balım hani uykuda da kalori harcanıyor ya, metabolizmam hızlansın belki daha çok kalori yakarım uyurken

3 miles = 1,609344 km

canım ya 3 mil = 4,828032 km yazıyor:44:hem benim bildiğim kadarıyla 1 mil 1,6 km ye falan denk geliyor

Dogru diyosunnn ben 1 yazacagıma 3 yazmısım aslında demek istedigim 1 mile = 1,609344 kmydi :)

Nermin hosgeldinnn
Menulerin guzel olmuss

Hmm bir bakayimm

Su an yuruyorum kizlar :)) cevaplarmla 44 dk snra burdayim
Hahha yuru bakalimmm
Haftanın en az 3-4 günü yapalım bunu ecem ve betül. Ve isteyen imkânı olan herkes yani. Süpppper olur derim
Tmmm yapalim insallah
Aksama misafirimiz var
Gec giderler.
Bugun de yapamayabilirim ben ama yarin kesinn :))
Egzersiz yapıyorum
Kac kilosun
59
Hahaha
Bu da iyiymiss:))
3 miles = 1,609344 km

Yok canim o 1 mil
3 mil yaklasik 5 km yapiyor tugbanin dedigi gibii

Evet evet o 1 mil videoda 3 mil yazıyo yaa neden oyle yazdım bende bilmiyorum farkında diilm bide googledan baktım yani koskocaman yazıyo 1 mil dye :) ben yanls yazmsmm

Dogru diyosunnn ben 1 yazacagıma 3 yazmısım aslında demek istedigim 1 mile = 1,609344 kmydi :)

Sonradan farkettim yanlış yazdı heralde diye cnm :) Yalnız ben koşu bandına çıktığımda 1,5 km yürüyene kadar canım çıkardı, ayak bileklerim ağrıdığı için.. Ama eğer bu yaptığımız gerçekten böyle 4,5 km yürümeye eşdeğer bişeysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…