Haftanın en az 3-4 günü yapalım bunu ecem ve betül. Ve isteyen imkânı olan herkes yani. Süpppper olur derim
Kaynana arar napıyosun ecem?
Egzersiz yapıyorum
Kac kilosun
59
Yeter artık benden bile! Zayıf oldun!! Erittiler kızı dicekler dügündeee...
Tmmm yapalim insallah
Aksama misafirimiz var
Gec giderler.
Bugun de yapamayabilirim ben ama yarin kesinn :))
bende yapmak istiyorum ama benim internet sınırlı ya hemen doluverir.geçen yaz annemlerdeyken 1 hafta yapmıştım nasıl etkili olmuştu.ebru bana indir demişti ama indiremedim öylece kaldı.
maşallah kuzum ya devam devam bu azimle haftaya kalmaz 55 i görürsün sen:)
alacağız inşallah canım.çok doğru söylüyorsun :)
balıklamam daldım dimigeçmişi hızlı hızlı geçeyim derken atladığım yerler olmuş demekki kusura bakma ay parçam:)
başladım başladım zayıflarken bir yandanda bakıma gireyim dedim:)
misafirlerim vardı aslında perşembeye kadar kalacakalrdı bugün dişçiye gidicem diyince dünden gittiler:)
bende yapmak istiyorum ama benim internet sınırlı ya hemen doluverir.geçen yaz annemlerdeyken 1 hafta yapmıştım nasıl etkili olmuştu.ebru bana indir demişti ama indiremedim öylece kaldı.
hahahaha kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın dersin sende :)
Canım ortim güzel ortim şöyle bişey yapabilirsin o zaman, başka bi yerde indir flash belleğe at bilgisayara yükle internet olmadığı zamanlarda da ordan izlersin. Olma mı?
Esinin is yernde varsa bilg falan indirsin sana getirsn olmaz mı
Çatlıyo zaten çatırrr çatırrrrrr
iyi olur aslında hem ortak yapılınca spor kendimizi sorumlu hissederde yaparız.
var da benimkisi indirirmi onu düşünüyorum ama akşam sorayım bir bakayım :)
selam arkadaşlar,
bende uzun zamandır k.k takipçisiyim
önce hamilelik topiğindeydim
şimdi diyet topiğindeyim bende kilo vermek isteyenlerdenim. aslında çok fazla değil kilom ama bu iş motivasyonsuz olmuyo
şuan 59 kilodayım hedefim önce 55 sonrada 53 az gibi gözükebilir ama olmadımı olmuyo işte 1 kilo bile verilmiyo
eğer kabul ederseniz bende sizinle yarışmak ve kendimi böyle motive ederek zayıflamak istiyorum..
Hatta biz direk link bulalım tugbiste yardım eder link icin onu verirsin hani aramam ugrasmam falan dyemez sadece indirir getirir
ve biz yine karsilasamadikkkkkkkkkkBerilim canım benimmmcidden hiç karşılaşamıyoruz:44:
Hmmm.. Haklı olabilirsin balım :\ Ama hani yürüyüşte bütün vücut aynı anda çalışıyor ya, bunda da öyle oluyor sanki.. Bi de hep yürümüyorsun dizlerini karnına çekiyorsun öne doğru bacağını kaldırıyorsun sağa sola adım alıyorsun vs. sonra tempoyu arttırıyorsun falan.. Ben acayip terliyorum onu yapınca. İnşallah faydalı olur herkesin yaptığı spor kendisi için..
Sayın tombul romantik sizden bi imza rica edebilirmiyim?
Yapabilirsin canım yaa kendini olumlu olarak şartlandır. Pencereyi aç hava soğuk da olsa temiz havayı çek içine zaten spor yaptıkça üşümüyorsun.. Spordan sonraki kahvaltının keyfi de bi başka oluyor hani
:))) Canım yaaa
Ortim adını gördükçe mutlu oluyorum valla ara sıra böyle sürprizler yapnasılsın iyi misin?
Ben de seni çoook seviyorum berilimValla spor kahvaltı sofra muhabbeti bulaşıklar falan derken anca gelebildim
bende sporumu yaptim geldim cen cene ama sen yoksunnnnnnnnbariiiii sana bak ne yolluyorumYine ben gelince gitmeee
kuzummmmmm nerelerdesin hemsom topragimmmmmmmmmmmmasilliğini kurban olsunlar bacııııım :)
geldim ortim geldim postaladım herkesiartık buradayım ben bu işte ustayım haha:)
geçmişi hızlı hızlı geçtim ama anladığım kadarıyla yaprak dökümü olmuş.ben bu takımdan ne zamn ayrı kalsam bir şeyler oluyor.
gülçin,kadriye,tuğba izinde görünecekelr sanırım inşallah dönerler tekrar. ozmana kadar takımı aykta tutacak olan biziz şekerler pes etmek yok haydi toparlanma vakti aaaaa kaptaınımzı germeden yormadan güzel güzel devam :)
spor olsa iyiymis ama misafir varken cok cok iyimisafirlerimi yolladım kaçamak yapmadım kendimce ama menüelrimi yazayım yinede
pazartesi
sabah:domatesli ymurta,pekmez,zeytin,peynir 2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen:sebze çorbası yoğurt
akşam:zeytinyağlı kereviz,salata
2litre su
salı
sabah: sahanda yumurta peynir domates salatalık pekmez zeytin 2 dilim ekmek
öğlen:zeytinyağlı kereviz yoğurt
ara:1 tane elma
akşam:fırında tavuk salata
2 litre su
spor malesef yapamadım.bugün itibariyle başlayacağım
insallah dolguysa fazla agrimiyor canimberil gibi diş mağduru biri olaraktan bugün teda.vim başladı.ilk dolgum yapıldı her hafta bir diş tedavisi var inşallah iyi sonuç alrım bakalım.
namazımı kılayım kızımı uyutabilirsem uyutayım gelrim
yani normal bir yuruyusssssBERİLİM bak lesslie'yi sana anlatcaktım unuttum :44:
Şimdi tam yaşını bilmesem de 40'ın üerine olduğunu düşündüğüm bi hatun var Lesslie adında. Onun başının altından çıkmış herşey
Bu programın Lesslie ile 2 mil, 3 mil, 5 mil gibi farklı versiyonları var. Bu hatun hiç durmadan yürüyor, olduğu yerde yürüyormuş gibi yapıyor daha doğrusu.. Kimi zaman ileri geri, kimi zaman kollarını kaldırıp indirerek, yana adım alarak..
Bazen de dizlerini karnına çekiyor, bacağını arkaya atıyor, öne doğru tekme atar gibi yapıyor, sağa sola adımlar alıyor, en başta hafif tempoda başlayıp gittikçe tempoyu arttırıyor ve son 10 dakikada yine tempoyu yavaşlatıyor. Ben 3 mil yürüyorum ki eğer doğruysa yaklaşık 5 km bi mesafe oluyor bu. 45 dakika sürüyor..
Ama hiç sıkıcı değil. Programın özelliği ise, dışarda spor yapmaya vakit bulamayanların evde yapabilecekleri bi program.. Ben gerçekten hiç sıkılmıyorum yaparken. Bunda sürenin 45:00'dan geriye doğru gitmesi de etkili.. 0:00'dan başlayıp 45'e gitse belki yılarım.. Ama 30'u gördüm 20'yi de göreyim 10'u da göreyim derken bitiyor işte :) ki ben kolay kolay benimseyip yapamam bi sporu. Kilom fazla olduğu için hepinizden daha fazla yoruluyorum çünkü. Ama 45 dakikayı da tamamladım bugün. Çok mutlu oldum çok güzeldi. Videonun altına yapılan yorumları da okudum youtubeda. İngilizce yorumlar ama anlıyorum az çok.. Çok fazla kişi bu sporla epey kilo verdiğini yazmış. 30-40-50 kilo verenler.. Biliyosunuz amerikada falan obezite çok yaygın zaten. Aşırı kiloluların sayısı da oldukça fazla. Bu yolla zayıflayanların sayısı baya var.. Ne bileym ben etkilendim, sevdim ve başladım. Umarım böyle devam ederim :) ammmma da konuştum he
anacim bunalim takilinca daha bir fena oluyozHhahaaha betüll kanıma giriyorsuunnnn:))
Beriiill formundasıınnn sirineeee bugün amaaaannnn masallah bu takımın hatunları olaraktan herbirimizz pek havaşıyızz cicişimm
Canım saka yaptım tabi ki basımızın üstünde yerin var her zaman fenada olmuyo degil yaniiiiii :))
bakiyim bir merak ettimApple ürünlerinden kullananlarr egzersiz yazın app storeda soyle mavi üstünde cöp adam olan uygulamayı indirin kosesinde de free yazıyo allahım bu nasıl bi karın yakmaktır anlatamam ölüyorumm agrıdan yaparken :)) ama o agrı acı zevkte vermiyo degil hahaha :)
benim kafadansin ortam yawwwwwwwbalıklamam daldım dimigeçmişi hızlı hızlı geçeyim derken atladığım yerler olmuş demekki kusura bakma ay parçam:)
başladım başladım zayıflarken bir yandanda bakıma gireyim dedim:)
misafirlerim vardı aslında perşembeye kadar kalacakalrdı bugün dişçiye gidicem diyince dünden gittiler:)
bakacam canimBerilim bak çok açıklayıcı bişey buldum senin için
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
orti demeyin kissssssBalım güzel sonuç alacağımıza inanırsak, alırızOrtiler olarak ilk kuralımız her zaman için olumlu düşünmek olsun.
5 ede 4s de bakarim benben de gecen sene yapıyordum ama 45 dak dan geri saymıyordu 1 mildi sanırım link atarmısın kuzum..
süper yineeee masallah
iyi geceler canım anneme sordum dukanda artı eksi çıkınca bol yesil çay ve ısırgan cayı içiyormuş
sen ne renkli bir hatunsunnnnnn yirimmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıkkkkkkkkkkkkkkk
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım 1 kşi bile olmasa buruk oluyoruz iyi ki geldin canım....
hadi bakalım allah sifa versin.....
acil kesilmeyen bir link istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ıphone 5 te var mı ?
bu mu acep ?
ayyyyyy insallah ne guzel diyorsun baciskom senEbru'cum arada kaynamasın diye yine buradan yazıyorum bal fazla yemiyorum çayımı şekersiz içip arasıra cay kasığının ucuyla ağzımı tatlandırıyorum toplamda 1 tatlı kaşığı vardır ama tatlısız bir kahvaltı düşünemiyorum maalesef...
Saçların yine uzar zaten bu zayıflık ile sana her sey yakısır canım...
6 ayda hayatının değişmesi ise mükemmel birsey darısı bize...
3 ay sonrada bir ustu cikiyorrrrrrrrrrrrrGul var tum applelarda benimkide iphone 5
ahhhhhhh mahhhhh demeyin niyetimi bozdurmayin bak karismam aksam buralarda olmam bakSon 15 dk :) aaaaahhhh
bizde bir ara konusmustuk ortiler birbirini takip edecekti ama olmadiEn az 4 gün diyelim o zaman. Elbette ki yapabilen her gün yapsın wuhuww hırs yaptım heBence düzenli devam edersek spora aldığımız sonuçlar yine bizi birinciliğe taşır. Hem de çoğunluğumuz aynı şeyi yaparsak birbrimizi değerlendirmemiz anlamamz motive etmemiz çok daha kolay ve anlamlı olur. Bi takımda yanılmıyorsam üyelerin haftalık spor miktarı da sayılıyor. Bence güzel bi yöntem..
cd ye cekilmiyormu sonra dvd de yapsanCanım ortim güzel ortim şöyle bişey yapabilirsin o zaman, başka bi yerde indir flash belleğe at bilgisayara yükle internet olmadığı zamanlarda da ordan izlersin. Olma mı?
opucuk kurtarmaz seniŞimdilik bana müsade yine gelicem inşallah :) mmuah
selam canım.çok fazla kilon yok gerçekten inşallah hayırlıyla verirsin.akşam kaptanımız okuyunca sana cevabı verir ama öncelikle sanırım toplu paylaım alanına yazman gerekiyor takımlar oradan bakıp çağırıyorlar.
anladım canım tamam ozaman öncelikle oraya gidip yazayım ilk defa bi takıma giriyorumda nasıl katılacağımı bilmiyodum teşekkür ederim.
ve biz yine karsilasamadikkkkkkkkkk
bende sporumu yaptim geldim cen cene ama sen yoksunnnnnnnnbariiiii sana bak ne yolluyorumaldinmi
kuzummmmmm nerelerdesin hemsom topragimmmmmmmmmmmm
bacin kurbannnnnnn
spor olsa iyiymis ama misafir varken cok cok iyi
insallah dolguysa fazla agrimiyor canim
firsat buldukca gelin kizlar
yani normal bir yuruyusssss
kirk yillik yuruyusun adi niye lesli olmuski
anacim bunalim takilinca daha bir fena oluyoz
haydi gulelim guzelleselim
bakiyim bir merak ettim
gerci ameliyattan dolayi karin hareketleri yapamiyorum ama
benim kafadansin ortam yawwwwwww
bakacam canim
hatta senin serefine birde deneyecem
orti demeyin kissssss
cok duygusallasiyom ortim gelemiyor diye
eccikte kiskaniyorum laf aramizda
5 ede 4s de bakarim ben
ayyyyyy insallah ne guzel diyorsun baciskom sen
3 ay sonrada bir ustu cikiyorrrrrrrrrrrrr
ama biz ona elmali diyoruz
kaynanam dan ogrendik
ahhhhhhh mahhhhh demeyin niyetimi bozdurmayin bak karismam aksam buralarda olmam bak
bizde bir ara konusmustuk ortiler birbirini takip edecekti ama olmadi
cd ye cekilmiyormu sonra dvd de yapsan
opucuk kurtarmaz seni
eger aksamda seninle karsilasamazsak
sacini cekip etini cimdirmek hak oldu sana
Ya kizlar aksamm misafir gelcek hazirliklar basladi tabi
Bir suru sey hazirlaniyor
Tek derdim gullac..
Bir dilim yesem simdi aksam olmadan
Nasil olur sizce?
Hani yiyebilceksem mumkun oldugunca erken yiyeyim diyorumm:)
Ayyyy gullaca ben asla dayanamam!!! 1 porsiyon 235 kalori yaklasik olarakk
Hmm hic kalori hesabi yapmadim ama fazla oluyo galiba di mi?
Ya toplamda kac kalori iyidir gunluk olarak?
Ona gore hesaplayip yiycem:)
Sabah-ogle:
Yarim muz 50 cal
Sut 128 cal
Peynirli ekmek 100+60=160 cal
Ara:
gullac 235 cal
Lahanali havuclu yogurt: tahminen 100 cal
Aksam
Yarim kase tarhana corbasi 110 cal
Salata 120 cal
3 kofte 180 cal
Toplamda 1188 cal yapiyor nasil sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?