Bak yaaaa önce yap kaçamaı arkasından uğraş dur ütün hafta. Düşünsene kaçamak yapmasaydın cumaya kaç kilo görecektin tartıdaBence bundan sonra ki her kaçamakta bu gelsin aklına.
Hadi bakalım iyi eğlenceler. Umarım dolu dolu güzel bir gün geçirirsin. Zaten belli olmuş bugün senin buralarda olmaman.
Geçmiş olsun canım. Ayy kıyamam ben kuzucuğaKaç aylıktı Açelya'cım bebişin?
Gördüm zaten canım sen ilk mesajında yazmışın. Bugünde herkesin işi çıkmış zaten. İnşallah akşama full kadro burda olur herkes. Hadi bakalım bol bol erisin yağlar sporla
Geçmişi okumak konusunda doğrusun süper oldu ama motivasyonda lazım takıma
Al sana güzel bir sınav. Ne yapmayı düşünüyorsun doğum gününde
Bak ne güzel demek ki burda vakit geçirirkende kalori harcıyoruz. Belki televizyon izlemekten daha çok gidiyordur
Bence istersen yapamayacağın hiç bişey yok. Ben 85,5 ta 6 ay gibi bir sürede 61,8 oldum. Belki 55 olamazsın ama Ecem'in dediği gibi uğraşırsan 5 li rakamları kesin görürüsün.
Vaayyyy cok güzel bir süpriizz olacak o zamaaan ahahah :) bende sevgililer günü hediyemi aldım kerostann :) benimkisinide planladımm simdi kereminde dogum günü 26 subat asıl suprizi o gun icin planlıyorum ama sevgililer gününde saclarımı tepeden fiyonk topuz yapıp koskocamanda fiyonk toka takıp kendimi hediye ediyorum dicem hahaha :))
Gunaydinnn
Tugba dun 1 saat daha fazla uyudum:))
Evet bu saatte bir sen bir ben sonra da beril gelir:)
Zaten son 3 gundur dukkani ben acip kapatiyorum gibi hissediyorum burda:)) bi sabah gunaydin diyorum sonra okul cikista bir seyler anca gece geliyorum tekrar
Ama bugun eve erken gelixem
Sevgilimle planimizi pazartesine erteledik , bugun olsaydi skisik olcakti.
Oyle iste. Ben simdi biraz uyuyayim yolda:)) optumm
son halı bu dunkulerın13 subat mesaj sayilarimiz
beril77 4
Gül 5
lafraise 13
dontpanich 12
sevda-M 4
evsebu 11
prenses 0
betuld 7
48to38 6
malesef boyle
bugun mesajlar yine bana dun gondermeyi unutanlar yollarsa ekleyebiliriz
ben olamıyorum canım ara ara gelıyorum ama bugun kımseden umudum yok gelır dıyeGünüm güzel geçti bitanem çok şükür. Senin nasıldı? Bu arada sen beni öpüceksen sevgilim olmamasına razıyım canımsınSeni çok seviyorum biliyosun dimi burda olsan gerçekten de sıkı sıkı sarılırdım
Balııım bitanem dayımlar umreden geliyorlar da, 1 saate evlerinde olurlar biz de oraya gidiyoruz, giderlerken uğurlayamamıştım çünküO yüzden geçmişi hemen bi okuyimöncelikli vazifemi yerine getireyim dedim. Ama söz veriyorum bu gece erken uyumicam siz burda olursanız sizinle kaynatıcam
bende hergun yuruyorum ama eskısı gıbı zevklı gelmıyor
afiyet olsun amerikan salatası mayonezli di mi ?
canım spor hep aynı spor salonuna gidiyorum ya tembelim evde bişi yapmıyorum...
muz pek önerilmiyor ama afiyet olsun :)
güle güle canım...
bır kasıgını suzme yogurt koyKizlar amerikan salatasini annem yapmisti icinde toplam 2 kasik mayonez var. Az yani.
bende ıyıyım tskiyiyim tşkler siz nasılsınız ?
mesaj bıldırımı yapmadınızbenım niye yok mesajım
ıyı geceler canımArkadaslar misafirimiz geliyor. Ben cikiyorum bir dha gelemem saniimm bu aksam
Mesaj sayilarini da yazcam simdi
İyi aksamlar herkesee
mezdekeyı ıyı yapıyorsun ben cok sıkılıyorumSlm kizlar hepinizdn cok cok ozur diliyorum 2 gundur pesii aksilikler birakmiyo dun oglumun asisi vardi biiyosunuzaksam ustu ateslendi hep onunla ilgilendim bi ara girdim ama yazamadan geri ciktim bu sabshta net yoktu anvsk simdi giriyorum hemen dunku ve bugunki menumu yazip gecmisi okuycam
Dunku menum
Sabah:bir haslanmis yumurta az peynir bir dilim ekmek
Aksam:2 kasikpilav 2 adet patlican kebabi
2 litre su
Spor yok
Bugunki menum:
Sabah: cok az peynir iki tanezeytin yarim elma
Aksam:2 kasikkutufasulye 2 kasik pilav
3 litre su
300 mekik
120 ic bacak calismasi
Yarim saat mezdeke
gorusuruzSevgililer gunu ya bugun kimsecikler yok neyse ende cikiyim bariyaringorusuruz
burdakı cogu kısı bana bıldırmedı belkı zamanım olsaydı sayardım ama kusura bakmayın sayamadımBetul .15/10
Sevda 13/9
Evsebu 9-15
Ecem 17 /20
Acelya 11/8
Gul 6/-
Beril 38/17
Ebru 10/-
Tugba 10/12
Nihal 5/8
Yazamıyorum sayfa kapanıyor telde ve siliniyor yazdıklarım
Alıntı yapamıyorumayfon kafayı yedi sanırım
Sevgililer günü dolayısıyla yoğunsun güzellerim birecike yemeğe gittik falan çok güzel bir gündü
Slm kizlar hepinizdn cok cok ozur diliyorum 2 gundur pesii aksilikler birakmiyo dun oglumun asisi vardi biiyosunuzaksam ustu ateslendi hep onunla ilgilendim bi ara girdim ama yazamadan geri ciktim bu sabshta net yoktu anvsk simdi giriyorum hemen dunku ve bugunki menumu yazip gecmisi okuycam
Dunku menum
Sabah:bir haslanmis yumurta az peynir bir dilim ekmek
Aksam:2 kasikpilav 2 adet patlican kebabi
2 litre su
Spor yok
Bugunki menum:
Sabah: cok az peynir iki tanezeytin yarim elma
Aksam:2 kasikkutufasulye 2 kasik pilav
3 litre su
300 mekik
120 ic bacak calismasi
Yarim saat mezdeke
menumu yazayım
sabah
domateslı yumurta
ogle
yesıl elma+yogurt
aksam
pırınc pılavı 2yk+salata+sıs(sayısını hıc sormayın)
spor
yuruyus 1 saat
ıyıgecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Seninle....................................
SEN sözcükleri ölümsüz kilansin..............SEN umudun,
SEN askin,
SEN özlemin,
SEN hayatin adisin............
Simdi icimde cogalttigim sesimle haykiriyorum,herkes duysun diye...
Hic kimse sevdama senin kadar yakismadi
ve hickimsenin sevdasi beni bu kadar yasama baglamadi.
bunlarim benim hasanim hic okuyamiyacak bende ona soylemem zaten,cunku hic bu kadar romantik olmadim.
ama olsun sozler kifayetsiz kalir ben ona bakarken.bakislarim onu sever,bakislarim dilimin soylemedigi aski ciglik cigliga haykirir
sevgililer gunu hatrina romantiklestim yawwwwwwwwww
Çok geçmiş olsun oğlun için canım. Menüler de güzel olmuş.
Tamam şiş sayısını sormuyorumafiyet olsun canım güzel.
İyi geceler canıııımmm. Ben hala eve gidemedim dayımlardan yazıyorum uçakları rötar yapmış bi de bagajda bi sıkıntı yaşamışlar bakalım bi tane teyzemle ben hala burdayız. Büyük ihtimalle burda kalırım. Şimdi okuyabildiğim kadar okuyup menümü yazıp çıkıcam.
Kitaplardan, internetten, mesajlardan kopyalanmış mesajlar yerine gözlerin konuşması bence her zaman için çok daha güzeldir.. Ve sen de bunu gayet güzel anlatmışsın zaten. Mutluluğunuz daim olsun
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 kibrit k. kadar beyaz peynir
2 yk yağsız tuzsuz haşlanmış patates
4 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
(yine okulda yemekhanede yedim, toplamda 650-700 kalorilik bi öğündü okulun sitesinde yazıyor)
1 kepçe domates çorbası
3 yk pirinç pilavı
3 yk etli nohut
3-4 kaşık yarım yağlı yoğurt
Akşam
1 kase baharatlı yoğurt
1 kase karnıbahar
+2,5 Lt su
+2 bardak yeşilçay
(malesef bugün spor yapamadım)
Dayımın evindeyim kızlar şimdi, onlar da yoldalar. Dediğim gbi büyük ihtimalle burda kalırım bu gece. Şimdi bilgisayarı kapatıp çıkayım teyzem içerde yalnız. Yarın görüşürüz inşallah
artik mutlulugun bulasici olduna kesinlikle inaniyorum.eger mutluysan seninle konusanda karsilasanda, yasayanda,alis veris yapanda o mutluluktan o enerjiden nasipleniyor.tek sorun kendi sevip mutlu edebilmek.kissssssss ben sizlerlede cok mutluyum burda.
sen yarin okula gitmeyecekmisin kuzum gec olduda
son halı bu dunkulerın
[ı]bende bu kez hiç üzerine uğramadım hediyenin. Hatta artık umutsuzluğa bile kapılmış olabilir çünki ben genelde dayanamam hediyeyi hep önceden çıkartırım ortaya. Bu kez son ana kadar bekledim acaip sürpriz olacak. Eminim sanada güzel bir sürpriz hazırlanıyordur. Desene bilgisayar başında daha çok vakit geçirmek lazım
[/ı]
[ı]hediyeyi buldum sema'cım ama almadım henüz. Bugün gitmektende vazgeçtim. Acaip bir yorgunluk çöktü üzerime. Yarın iş çıkışı halledeceğim inşallah.
Hadi bakalım hayırlı olsun ebrucum güle güle kullansın
tuğba okul öncesi öğretmenliğinde okuyan bir öğrenci canım. Bu yıl son senesi sanırım.
[/ı]
anladım canım teşekkür ederim
[ı]menün çok güzel olmuş afiyet olsun.[/ı]
saol canımcım inş mükafatını alıcaz zamanla ... Incelerek
[ı]sen böyle dedin yaaa bak karşılaştık işte. Ama o sabahki nutella hiç ama hiç olmamış
[/ı]
[ı]iyi akşamlar canım sanada.[/ı]
[sıze=3]merhabalar çocuklarım,oğlum 14 yaşında kızım 13 yaşında aminn inş herkesin evlatlarını rabbım hayırlı evlat evlesin acılarınıda göstermesin.[/sıze]
[sıze=3]hayırlı akşamlar arkadaslarım.nasılsınız ?bende bugün evde yokdum az önce eve toplandık hemen menümü yazayım.
Sabah:domates salatalık 2 yeşil zeytin bir dilim kepekli ekmek suda pişmiş yumurtanın beyazı.sekersız kuş burnu cay.
Ara öğün:bir yeşil elma
öğlen:bir kase corba salata
akşam :bir kücük tabak türlü yemeği bir kase yogurt ama içine mısır ekmeği inş kilo yapmaz.:44::44:[/sıze]
sabah
1 d. Peynir
1 tk pekmez
1.5 d kızarmıs ekmek
sekersiz cay
ögle
domates roka göbek salatalık 4 lüsünden 1 corba kasesi kadar salata
aksam
3 yk haslanmıs tavuk kusbası( gögsünden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?