Çok ama çok doğru söylemişsin canım direk üstüme alıyorum ve hak veriyorum kendi adıma sana
Yeni olduğum için mesaj bildirimi betüld den sonra kimde olduğunu bilmîyordum 2 gündür 1 misafirlik geç dönüş bebek olunca genel ekrana bile yazamadım
İkincisi kaçamaklarım tatil dönüşü obur Nihal herkese bi yemek getirttiği için yemek zorunda kaldı ama bundan sonra yok asla
3. Olarak internet hakkım 2 gb ve şuan bitmiş faturadan yiyeceğim 26sına kadar bu yüzden daha az giriyorum
Kızlar listeyi yukardaki gibi hazırladım.
Beril ve Ecem'in söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Yeni gelen arkadaşlardan daha fazla özveri ve fedakarlık istiyorum. Eğer gerçekten kilo verme adına burdaysanız bunu bir şekilde yaparsınız.
Benim genel düşüncem yeni gelen bütün arkadaşları bir hafta daha deneme süresine tabii tutmaktı ama bu motivasyonlarının daha da çok düşmesine sebep olacağından listeye bu hafta hepsini alıyorum. Ama önümüzdeki hafta gözüm üzerinizde olacak. Listeye girmek demek sürekli listede kalmak anlamına gelmiyor. Bu nedenle bu hafta hepinizden daha duyarlı davranmanızı bekliyorum. Öncelikle unutmayın burda herkes verdiği kiloyu kendine veriyor ama ortada bir takım ortalaması var. Hiç kimsenin az kilo vererek bu ortalamayı düşürmeye hakkı yok. Diğer arkadaşların motivasyonunu azaltmayada.
Bu hafta hiç bir menüde kaçamak görmek istemiyorum. (Özellikle yeni arkadaşlarda)
Mesaj sayıları çok önemli bir neden olmadığı sürece günlük 5 mesajın altına düşmeyecek. Ama bu demek değil sadece 5 mesaj yazdım bugünlük görevim tamamlandı. Mümkün olduğunca herkes en ufak boş vaktinde burda olmaya çalışacak.
Ve özellikle yeni gelen arkadaşlar eski arkadaşların yorumlarına önem verirlerse kendileri adına daha yararlı olacak. Haftaya artık hiç kimseden yeni gelen olarakta bahsetmek istemiyorum. Biran önce takıma adapte olun lütfen. Kimseye şahsi ve kişisel yorum yapmadım. Ama herkes kendi durumunun farkında. Haftaya bireysel olarak uyarı yapacağım buda bilinsin lütfen.
Son olarak listeye itirazı olan var mı?
Betül'cüm müsaitmisin bilmiyorum ama listeyi kontrol edebilir misin?
Bu arada takım yüzdemiz oldukça iyi
Haklisin galiba cunku bundan once ne kadar cok ve hizli kilo verdiysem fazlasiyla geri aldim artik sabirli olmayi ogrenmem lazim acele etmicem cok haklisin
Bu arafa oglsumun atesi biraz daha dusmus gibi
Yok canim giydirmiyorum zaten inecik pijamalari var sadece ustunde
Tamam canim bekliyoooooruuuuuz
Biz simdi alindikmi listeyeeeeeee
Kızlar ben biradan çıkıyorum spora gideceğim, eve geldikten sonra da yine dayımlara gideceğim. Saat kaç olursa olsun geldiğimde muhakkak bakıcam buraya.. Allah'a emanet olun hepiniz.
kızlar ben çıkıyorum bu akşam oğlum geliyo doya doya vakir geçiricem hafta sonu onunla hepinize iyi akşamlar.
kolay gelsin tugbacım
arkadaşlar şimdi çıkıyorum 2 saate kadar gelicem aranıza eşim gelecek yemek falan hazırlamam lazım kurstan geldim öğlen yapamadım o yüzden hepinizi seviyorum görüşürüz
[QUinE=48to38;28846365]Canlarim ben simdi cikiyorum oglus hala biraz atesli onunla ilgilenmem lazim hepinizi seviyorum optuuum
gözün aydın canım ....oğlun okuyor mu?
Sirf Ebru fikirleriniz paylasin dedigi icin yaziyorum
Umarim kimse yanlis anlamaz ve alinmaz.
Tabloya baktigimda kafamdaki fikirlerle paralel gittigini gorum cogu seyin.
Ben oncelikle acelyanin listeye alinmasi taraftariyim.
Paylasimi brnce guzel. Hakkettigini dusunuyorum. Kurallar bildirimler vs uyum sagladi.
Nihal icin de paylasim konusunda ayni seyi dusunuyorum ama menuleri her gun bir kacamak barindiriyor:))
Arzunun paylasim sayisi cok kotu gozukmuyor ama kurallar konusunda 2 haftadir hala oturtamadigi seyler var.
Sevdanin Ve Ebrunun paylasim sayisi bana yetersiz geliyor.
Arkadaslar tabiki su var, listeye bu hafta giremeyen olursa bile kimse motivasyonunu kaybetmesin sonucta siz de yine bizimle yola devam edeceksiniz. Deneme suresinin uzamasi gibi bir sey soz konusu olursa diye soyluyorum. Onemli olan sizin zayiflamaniz. Buraya geldiginzden beri de tek basiniza yapamadiginiz kadar iyi uapiyorsaniz onemli olan sizin icin bu.
Evsebu yla burdaki zamanlarimiz mi denk gelmedi bilmiyorum ben cok fikir edinemedim, bir de ismini unuttum ozir dilerim
Ama paylasimi iyi gozukuyor.
Bu arada benim 2. Haftam, haftaya da ayni kalirsam ya da arti cikarsam bn de zorunlu izine cikicam. Yani kurallar herkes icin gecerli arkadaslar. Sakin boyle eskiler sizin hakkinizda hukum veriyormus istemiyormus gibi sanmayin sadece takimin duzeni ve iyiligi icin her sey
Ben simdilik kaciyorum aksam oglumu uyutup gelirim yine optum hepiniziiii
canım ya daha iyileşmedimi ? dikkat et geçmiş olsun....
canım az daha dikket etmemiz lazım birbirimize destek olalım cnm yaa...msj listesini kopyalayıp biyere not alsak daha iyi olur bence...
ebrucum çok haklısın cnm ... daha çok hassasiyet göstermem gerektiğini anladım ben kendi adıma....
evet canım
alındık ama çıkarılabiliriz de ...kurallar baya katı[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
sanırım pot kırdım ...
Sirf Ebru fikirleriniz paylasin dedigi icin yaziyorum
Umarim kimse yanlis anlamaz ve alinmaz.
Tabloya baktigimda kafamdaki fikirlerle paralel gittigini gorum cogu seyin.
Ben oncelikle acelyanin listeye alinmasi taraftariyim.
Paylasimi brnce guzel. Hakkettigini dusunuyorum. Kurallar bildirimler vs uyum sagladi.
Nihal icin de paylasim konusunda ayni seyi dusunuyorum ama menuleri her gun bir kacamak barindiriyor:))
Arzunun paylasim sayisi cok kotu gozukmuyor ama kurallar konusunda 2 haftadir hala oturtamadigi seyler var.
Sevdanin Ve Ebrunun paylasim sayisi bana yetersiz geliyor.
Arkadaslar tabiki su var, listeye bu hafta giremeyen olursa bile kimse motivasyonunu kaybetmesin sonucta siz de yine bizimle yola devam edeceksiniz. Deneme suresinin uzamasi gibi bir sey soz konusu olursa diye soyluyorum. Onemli olan sizin zayiflamaniz. Buraya geldiginzden beri de tek basiniza yapamadiginiz kadar iyi uapiyorsaniz onemli olan sizin icin bu.
Evsebu yla burdaki zamanlarimiz mi denk gelmedi bilmiyorum ben cok fikir edinemedim, bir de ismini unuttum ozir dilerim
Ama paylasimi iyi gozukuyor.
Bu arada benim 2. Haftam, haftaya da ayni kalirsam ya da arti cikarsam bn de zorunlu izine cikicam. Yani kurallar herkes icin gecerli arkadaslar. Sakin boyle eskiler sizin hakkinizda hukum veriyormus istemiyormus gibi sanmayin sadece takimin duzeni ve iyiligi icin her sey
Yok canim ya daha atesi bi dusuyo bi cikiyo
Demekki bizimde daha dikkatli olmamizcanim o zaman mesela ben bugunden itibaren dikkat etmeye basladim her bos vaktimde girdim ve bugunki msaj sayim 30 u gecmistir saniyorum boyledevam edersem ve kilo kaybimda gzel olursa lstede kalirim sende ayni seylri yapsrsn iyi olur bide tskim icinde kendine bi rol model sec onu ornek al ben oyle yaptim mesela ama kim oldugunu soylemeeeem bence o kendini biliyooo
hayırlı aksamlar arkadaslar.nasılsınız ?bende buğünkü menümü yazayım.
sabah:yarım tost 2 tane yeşil zeytin kuş burnu cay sekersiz.
ara ögün:bır tane yesıl elma
öğlen:bır kase corba ıkı kasık kuru fasulye bir kase yogurt
ara öğün:etı form kepekli püskivi iki tane.
akşam: evde degıldım bir lahmacun ayran
gün içinde iki litre su yarım saat spor
Allahımmmm kaçamak yok gerçekten ama bu 2 hafta kaçamak olmasaydı 75 görürdüm herhalde ama 12-13 günde 5 kiloda çok gibi
Ay çok utandım tamam görümcem baklava yaptı bakmıyorum bile şuan
Yarın misafirim var ama sadece patates salatası yiyeceğim
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Akşam eşimin iş arkadaşına çaya davetliyiz. Kaç gibi gelirim bilmiyorum ama mutlaka gelirim. Hoşçakalın
Bu arada büyük ihtimal ikinciyiz bu hafta. Ama 5 tane yeni üyeye rağmen 1. olamıyorsak diyecek bir söz bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?