Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[QUOTE=48to38;28846365]Canlarim ben simdi cikiyorum oglus hala biraz atesli onunla ilgilenmem lazim hepinizi seviyorum optuuum[/QUOTE]

canım ya daha iyileşmedimi ? dikkat et geçmiş olsun....

canım az daha dikket etmemiz lazım birbirimize destek olalım cnm yaa...msj listesini kopyalayıp biyere not alsak daha iyi olur bence...

ebrucum çok haklısın cnm ... daha çok hassasiyet göstermem gerektiğini anladım ben kendi adıma....

Bu arada takım yüzdemiz oldukça iyi

evet canım

alındık ama çıkarılabiliriz de ...kurallar baya katı

[QUinE=48to38;28846365]Canlarim ben simdi cikiyorum oglus hala biraz atesli onunla ilgilenmem lazim hepinizi seviyorum optuuum

canım ya daha iyileşmedimi ? dikkat et geçmiş olsun....

canım az daha dikket etmemiz lazım birbirimize destek olalım cnm yaa...msj listesini kopyalayıp biyere not alsak daha iyi olur bence...

ebrucum çok haklısın cnm ... daha çok hassasiyet göstermem gerektiğini anladım ben kendi adıma....

evet canım

alındık ama çıkarılabiliriz de ...kurallar baya katı
[/I][/QUOTE]

Yok canim ya daha atesi bi dusuyo bi cikiyo
Demekki bizimde daha dikkatli olmamizcanim o zaman mesela ben bugunden itibaren dikkat etmeye basladim her bos vaktimde girdim ve bugunki msaj sayim 30 u gecmistir saniyorum boyledevam edersem ve kilo kaybimda gzel olursa lstede kalirim sende ayni seylri yapsrsn iyi olur bide tskim icinde kendine bi rol model sec onu ornek al ben oyle yaptim mesela ama kim oldugunu soylemeeeem bence o kendini biliyooo

***9. takım 296.etap***

marti (64,8/64,6/0,2/%0,31)
btlbetul (67,2/68/-0,8/%-1,19)
bsrmhmmt (70,2/69,6/0,6/%0,85)
buseb (55,7/55,4/0,3/%0,54)
buzdanmadam (70/0 /0 /%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.ozdemi (65,2/65,2/0/%0) kilosu sabit
fadime02 (98/ 0/0 /%0 ) bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (78,5/78,5/0/%0) kilosu sabit
lypsa (94,9/94,2/0,7/%0,74)

9. takım yüzdesi: % 0.14

Listeniz bu şekilde Buse'cim. Senin yaptığın listede hata yok. Buzdanmadam için açıklama yapmanada gerek yok. Bu şekilde yayınlayabilirsin.

çok teşekkürler yorumunuz için gerçi pek mutlu etmedi beni ama haklısınız tabi ..ama benim geçen haftaki mesaj sayım 75 falandı ...bu hafta da biraz temizlik yaptım ve netimde de sorun olduğu için fazla paylaşım yapamadım ama açıklamıştım ...bundan sonra daha fazla dikat ediceğime emin olabilirsiniz

Yok canim ya daha atesi bi dusuyo bi cikiyo
Demekki bizimde daha dikkatli olmamizcanim o zaman mesela ben bugunden itibaren dikkat etmeye basladim her bos vaktimde girdim ve bugunki msaj sayim 30 u gecmistir saniyorum boyledevam edersem ve kilo kaybimda gzel olursa lstede kalirim sende ayni seylri yapsrsn iyi olur bide tskim icinde kendine bi rol model sec onu ornek al ben oyle yaptim mesela ama kim oldugunu soylemeeeem bence o kendini biliyooo [/QUOTE]

canım çok haklısın...nasıl olsa işlerim bitti bende artık sürekli gireceğim ve yediklerime de dikkat edeceğim..... ben anladımmmmm kim olduğunu

.

Arkadaslar mesaj listeniz bu
Herkes not alsin ki aksamalar olmasinn

11 - 12 Şubat 2013 : betuld
13 - 14 Şubat 2013 : beril77
15 - 16 Şubat 2013 :lafraise.
18 - 19 Şubat 2013 : GUL1978
20 - 21 Şubat 2013 : dontpanic
22 - 23 Şubat 2013 : gurbet_dmr

Bugun mesajlar Ecem e

bu günkü menüm şu şekilde

sabah :1 dilim kepek ekmeği,1kibritk peynir.2zeytin

öğle : yoğurtlu mor lahana,1 dilim kepek ekmeği,2 adet yeşil biber

akşam:1 kase çorba ,1dilim kepek ekmeği.

arada 1 adet elma

gün içinde 2 ltre su ,spor olarak 100 tane mekik

ben şimdi çıkıp yemeğimi yiyeyim görüşmek üzere kendize iyi bakın...

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Akşam eşimin iş arkadaşına çaya davetliyiz. Kaç gibi gelirim bilmiyorum ama mutlaka gelirim. Hoşçakalın

Bu arada büyük ihtimal ikinciyiz bu hafta. Ama 5 tane yeni üyeye rağmen 1. olamıyorsak diyecek bir söz bulamıyorum

hayırlı aksamlar arkadaslar.nasılsınız ?bende buğünkü menümü yazayım.

sabah:yarım tost 2 tane yeşil zeytin kuş burnu cay sekersiz.

ara ögün:bır tane yesıl elma

öğlen:bır kase corba ıkı kasık kuru fasulye bir kase yogurt

ara öğün:etı form kepekli püskivi iki tane.

akşam: evde degıldım bir lahmacun ayran

gün içinde iki litre su yarım saat spor

Allahımmmm kaçamak yok gerçekten ama bu 2 hafta kaçamak olmasaydı 75 görürdüm herhalde ama 12-13 günde 5 kiloda çok gibi
Ay çok utandım tamam görümcem baklava yaptı bakmıyorum bile şuan
Yarın misafirim var ama sadece patates salatası yiyeceğim

canım çok haklısın...nasıl olsa işlerim bitti bende artık sürekli gireceğim ve yediklerime de dikkat edeceğim..... ben anladımmmmm kim olduğunu

.[/QUOTE]

Hmmm lahmacun olmamiiiis...

Bencede cok nihalim 5 kilo kacamaklara ragmen bu arada baklavayi yememissin ama patates salatasinida yeme cunku ben yedigimde diyette patatesi pek onermediklerini yazmislardi

Ebrucum kendi adima soz veriyorum bi daha seni uzmucem boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…