Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah ve öğlen ekmek tükettiğin için akşamı salata ve yoğurtla geçirmiş iyi olmuş canım afiyet olsun

öğrenci olduğum için sabah menüm genelde fix sandviç oluyor ama öğlen arkadaşların ısrarına dayanamadım gittk yedik üstüne tempolu yarım saat yürüttüm hepsini akşamıda erken yiyim salata yoğurt geçiştiriyim dengeleyim dedim

benim menüm
12 gibi

2 yumurtadan tereyağlı omlet
peynir
ceviiz
1 salatalık

akşam
1 tabak kurufasulye
salata
ayran

40 dk tempolu bisiklet
3 lt su

iyi olmuş canım.aynı kgdayız seninle

Menüm
sabah
1 kase special k

öğlen
2 dilim ekmek
domates sosu
1 dondurma :)

ara
3 kuru incir

akşam
2 parça tavuk
cacık
biraz patates ama az

su şuana kadar 1 litre oldu ama 2 yi bulur

yine 1:30 saat yürüyüş

Dondurmayı kalori olarak düşündüğüm için yedim şekerin öyle zarar verdiğini bilmiyordum ayşe abla meyveyi bende çok seviyorum ama yemiyorum

Evet kaptanim haklisin , eve gelince kocise yemek hazirla, ye, kaldir , is uzadi.. Bi de aslinda dra gittim, bir benimi gostermeye, cok begenmedim alalim falan dedi , ona da aklim takildi , oolece oturdum anlayacagin ;( simdi de tlfdan yaziyorum, ne zormus yaa, gecmisi okuyup, donucem, bu arada yrn ayran detoksuna baslicam ki cuma yine guzel bi rakamimiz olsun )

Saol Emosss bana cok faudaniz oluyor, umarim ayni enerjiyi ben de veriyorumdur size, birlikte zayiflicaz kizlaaaarrrr )

Cnm baklagil ye cok abartmadan ama pilavlar olmamis yaninda 1-2 dilim kepek-cavdar ekmegi falan yeseydin hadi bu torpilli olsun, bundan sonra pilav yeme, yemegi artir 2 kasik azolur normal kadiksa

kitabı alıp okumanızı tavsiye ederim kızlar doğru bildiğimiz çok yanlış var.sormak istediğiniz bişey olursa ben burdayım
Bir bakayım bakalım :)
ay venüzzzzzzzzzzz ya bitmek bilmio valla bugün kaçamak yaptım ya o yüzden akşam yemicem kapanıp odaya ders çalışcam ceza sistemi işledi kafamda bi anda
Benim daha 2 dersim ancak bitti. Geriye kaldı 7 ders
canım öldümü açıklamamışsın ama başın sağolsun dicem. Ama lütfen üzüntüleri diyete yansıtmayalım. Son ra başladığımız yere geri döneriz..
Canım açıklamıştım aslında görmedin herhalde :) Aşk meselesiydi ama boşverdim napalım..

Afiyet olsun canım, 200 ip atlama maşallah
Ben bir dondurma yedim ama kalorisine baktım 80 kalori çok fazla gelmediği için yedim umarım kızmazsiniz bana :)
Dondurma yine de cıs bişey olduğu için sana bir tane burun ısırması!
Ayşeciğim sen Karatay diyeti ile ne kadar sürede kaç kilo verdin canım çok merak ettim?
Döneri akşamki salatayla dengelemişsin canım afiyet olsun
benim menüm
12 gibi

peynir
ceviiz
1 salatalık

akşam
1 tabak kurufasulye
salata
ayran

40 dk tempolu bisiklet
3 lt su
Çok ilginç geliyor gözüme diyetin canımcım yaa
Patates derkeeen? :) Sporun süper maşallah

kizlar sabahtan beri disardayim. simdi de duadan ciktik. gelemedim bi turlu komsuya gectik burdan telden wifi la baglaniyorum. 1 saate evde olurum. haber vereyim dedim. opuldunuuz.

venüscüm karatay diyeti hakkında gecen seneden beri bilgi ve ilgim vardı aslında ama uygulama geçmedi bir türlü.şimdi kitabını aldım okudum iyice içime sindi.bugün 4.günüm sabah dayanayıp tartıldım ama söylemeyeyi ama sonuç çok iyiydi 4 günde bile
bu cuma 72 ile listeye girersem hafta rekor gelebilir o kadar söyliyeyim

ahh nihayet gelebildim çok yoruldum bugün ama hemen bi geçmişe baktım derse oturacağım ödevler birikti bugün birini bitirmem lazım yarın yaptığım kadarını kontrol ettiricem çünkü :)

kuru meyveleri tüketiyorum zaten ama meyveyi de seviyorum akşam yemeyi kestim gündüz 1 tane meyve yiyorum genelde. yasaklar bende de aynı tüketmiyorum zaten onları. sadece ara meselesi çok farklı geldi :)
akşamın hafif olması çok iyi olmuş canım :) afiyet olsun :)

benim menüm
12 gibi

peynir
ceviiz
1 salatalık

akşam
1 tabak kurufasulye
salata
ayran

40 dk tempolu bisiklet
3 lt su

tam tereyağına bişi dicektim ki açıklamışsın zaten :) sporun suyun çok güzel canım afiyet olsun :)
Menüm
sabah
1 kase special k

öğlen
2 dilim ekmek
domates sosu
1 dondurma :)

ara
3 kuru incir

akşam
2 parça tavuk
cacık
biraz patates ama az

su şuana kadar 1 litre oldu ama 2 yi bulur

yine 1:30 saat yürüyüş

suuuuuu :) gittikçe iyileşiyo menülerin canım afiyet olsun :)

kizlar sabahtan beri disardayim. simdi de duadan ciktik. gelemedim bi turlu komsuya gectik burdan telden wifi la baglaniyorum. 1 saate evde olurum. haber vereyim dedim. opuldunuuz.

görüşürüz bebeeeem :) ben olmaayabilirim ama girerim ara ara :)

saol cnm bnm dengeledm ama pişmanım :26:

limonlubrokoli canım kg verme hormonu leptin in çalışması için o ara şart zaten açlık yada yeme ihtiyacı hissetmiyorsun.rptein ve sağlıklı karbonhidratlar yavaş yavaş hazmediliyor ve beyne sürekli tokluk sinyali gidiyor.

suyu 3 yazmıştım ama 3.5ltyi geçti

Son düzenleme:

Hmmm ben de bunu yapmak istiyorum ya:)
Bi bakayim
Ya ben bunu bilmiyordum aksine meyveler de sebzeler gibi yayrarli diye dusunuyordum, tuh yaa
benim menüm
12 gibi

peynir
ceviiz
1 salatalık

akşam
1 tabak kurufasulye
salata
ayran

40 dk tempolu bisiklet
3 lt su

Bence cok guzel, bende boyle yapmak istiyorumm
Cnm baklagil ye cok abartmadan ama pilavlar olmamis yaninda 1-2 dilim kepek-cavdar ekmegi falan yeseydin hadi bu torpilli olsun, bundan sonra pilav yeme, yemegi artir 2 kasik azolur normal kadiksa
Pilavi artik bitirme karari aliyorum ozaman, ama bulgur pilavi olabilir diki? Karatayda oyle yazitordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…