Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

sabah
1 muz
1 portakal

öğlen
2 dilim kepekli ekmekten tost
şekersiz çay

akşam
1 dilim kepekli ekmek
1 tavuk butu ve fırında patates
cacık

su hiç içmedim yeni farkettim şimdi içicem

45 dk yürüyüş

doğru karar verdin canım, kanına girmişsem ne alaa kendini tut, yap ama yeme. sonra yersin nasılsa

ne güzel maşallah sana sizi gördükçe anlıyorum ki hayat şekli olmalı zayıflamak değil sağlıklı olmak önemli :)

biraz öyle. bir şeyi yemeden önce o yemek hakkında düşünüyorum artık, sonra yiyorum

1 ayda 10 kg süper vermişsin bence. eski kilonunda altındasın artık sen de benim gibi, bu harika bir duygu hadi şu 3 ü de ver de kurtul, aynı şekilde ben de tabi ben de bu verdiklerimi alacağımı sanmam 7 aydır diyetteyim ben de

evet ya sizin bu nickler bizi baştan çıkaracak valla emoş

kızlar çektiğim fotoğrafları koycam şu 6 kiloluk kaybın olduğu zmanı :) sonra ara ara ekleme yapıcam :)

canım gördüm, çok fark etmiş. harikasın tebrik ederim

sonuçları çok merak ediyorum. yarın ben de dukana uygun şekliyle 1 gün yapcam. cacık içcem gün boyu

kızlaaaar albümüme bakabilirsiniz koydum resimleriiii

çok iyi görünüyorsun canım ya, senin vücudun da benim anneminki gibi. sanırım elma tip oluyor dimi bu? annem göğüs ve göbekten alıyor kiloyu mesela. bacaklarını görseniz kilosuna göre incecik :26:

adım buse, 23 yaşındayım, bekarım, gümrük işletmeciliği mezunuyum, şuan çalışmıyorum. 68 le başladım şimdi 52 kg ım. dukan diyeti yapıyorum 2,5 aydır. onun öncesinde kiloları kendi çabamla dikkat ederek verdim. 1.58 boyundayım

tekrar memnun oldum ayşecim

Ayşecig geçmiş olsun canım inşallah çok daha iyi olur ben çıkıyorum yürüyüşe sonra görüşürüz emine resimlerine haftaya bakıcam ben :)

yürü bakalım zeliş, aferin

bugünkü menümde aynı

12 gibi

2 yumurtadam omlet
peynir,ceviz
salatalık
çay 2 incir

akşam

kurufasulye
yogurt
salata

40 dk tempolu bisiklet
3.5 lt su

canım saatlerini de yazarsan iyi olur. bir de 4-5 saat ara yap, 2 öğün yapma bence çünkü akşam yemeğinden taa ertesi gün 12 ye kadar midene hiçbir şey almıyorsun, sakıncalı olabilir

yaa evet ecemcim yaa niye hemen kaldırıyorsun ki sen fotoğraflarını? albümü arkadaşlarına özel yap, bi iki gün kalsın. listende olmayan kimse de göremez hem.

afiyet olsun burcucum, güzel menü

geçmiş olsun buse hoşgeldin canım

hoşbuldum zelişcim, sağ ol.

saol busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

afiyet olsun emoşum, çok güzel

muz olmamış zelişcim, muzun glisemik indexi yüksek, seni acıktırır hemen ve kalorisi yüksek. onun yerine elma tercih edersen olabilir

su içmemen çok ama çok kötü, çabaların boşa gider, kilo veremezsin su içmezsen o derece ciddi bi konu bu ve akşam içmeye başladığın su pek işe yaramaz. bunun sana kaptanımız da söylemişti. dikkat etmelisin artık.

MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
çeri domates
hindi füme

ara 12.00
2 yk yoğurt

öğle 13.30
tavuk
yoğurt

akşam 17.30
tavuk
yoğurt

ara 20.15
2 yk yoğurt

1 kupa yeşil çay
2 lt su
popo ve bacak egzersizleri 15 dk

birazdan yatacağım sanırım kızlar. başımın ağrısı geçmiyor

aynen elma canım :) bacaklarım ince belim kalın ilk bacaklarımdan gitti zaten şimdi hep karnıma yönelik çalışıyorum artık :)
birazdan yatacağım sanırım kızlar. başımın ağrısı geçmiyor
uyu canım ya baş ağrısı başa bela :) ben gözlük takmadığım zaman çok ağrıyo

biliyorum canım suyun eksikliğini fark etmiyorum ki şimdi aklıma geldi muzun kalorisinin fazla olduğunu bilmiyordum gerçekten :)

evet canım, uyuyabilirsem bir de tam süper olur. çünkü başka türlü geçmeyecek bu. laptop un ışığı bile rahatsız ediyor.

biliyorum canım suyun eksikliğini fark etmiyorum ki şimdi aklıma geldi muzun kalorisinin fazla olduğunu bilmiyordum gerçekten :)

zelişcim her öğünden önce 2, ve her wc den sonra 2 bardak suyu aklına iyice yaz. bu sayede suyunu da düzenli içmiş olacaksın. ben su içmeye bu şekilde başladım. onun öncesinde senin gibiydim nerdeyse tüm gün su içmiyordum. sabah içiyordum sadece bir de akşam ama bu sayede su içen bi insan oldum resmen, hiç zorlanmıyorum

emoşşşşş karına yönelik napıon

vay senin kayınanana acıyorum, pabuç kadar dilli gelini var haberi yok

deme kızzzzzzzzz kaynanam çok memnun bendennnnnnnn

kızlar ciddi ciddi ebru bugün ortalarda yok, doğum yapmış olabilir. bugün mesaj sayılarınızı hem ebruya, hem bana atacaksınız. ebru yarın da gelmezse, o gelene kadar bütün mesaj sayıları düzenli olarak bana atılacak.

duyduk duymadık demeyin, hatta duyanlar duymayanlara anlatsın.

başım çook ağrıyor, ben yatıyorum kızlar. herkese iyi geceler

emoşşşşş karına yönelik napıon

mekik çekiyorum canım bi de evde otururken falan sağa sola inip kalkıyorum yanlarımın çalışması için pilates hareketleri var bide karın bölgesine yönelik onları yapıyorum :)

anlaşıldı co-captain

iyi gecelerrrrrrr busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ya bende mekik çekiyorum ama ne bilim ya anlamadım zaten kilom sabit bu hafta almadığıma dua ediyorum ökz gbi yedim bu hafta sporda çok ypmadım pişmanım

afiyet olsun canım güzel olmuş.geçmiş olsun canım...tekrar memnun oldum tanıştığıma.canım akşam yemeğimi 6.30 7 gibi yiyorum.herşey bilinçli ve kuralına uygun canım kafama göre değil saatlerimde

afiyet olsun canım güzel olmuş.

afiyet olsun canım güzel olmuş..

ahh canım neden su içmiyorsun.susuz diyet olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…