Dogru soyluyorsun canim, dusununce masaya soyle bi 5 kilo et koysak, cok fazla aslinda vucuttan okadar etin gitmesi.. Bi bu kadar daha gitse biran once:) haftaya sinavlardan kurtulunca karatay diyetini yapmaya calisicam insallah
Kizlar benim bugün basim cook dönüyor, sanki yer cekimiyle yere kayiyor bedenim.
bugün baktim toplam 2,4kg vermisim 8gün icinde fln.
sizinde baslarda böyle sorununuz oluyormuydu?
canım suyu az içiyo olabilirsin protein alımına da dikkat et.geçmiş olsun
canım menün güzel olmuş meyve olmasa daha iyiymiş ama sporda yapmışsın çok güzel
aynnen öyle olmuş canım bugünü baya doyurucu geçirmişsindir,fark etttin mi?
afiyet olsun canım :) karatayla baya istikrarlısın bi buse bi sen favorimsinizbugün menüm aynı yine
12 gibi kalasik karatay kahvaltısı
akşam 7 gibi
mercimek yemeği
salata
yogurt
3 lt su
arkadaşa gidiyoruz şimdi dönüşte uğramaya çalışacağım yine
canım menün güzel olmuş meyve olmasa daha iyiymiş ama sporda yapmışsın çok güzel
cnm çok mu hızlı verdin? su kaybı mı var acaba? ödem attırıcı ürünleri çok kullanma, yeşil çay falan ne kadar içiyorsun günde, 2yi geçme...
bol su iç.. ilk 2 hafta su kaybından dolayı rakam yuksek olabilir ama sonra bu kadar hızlı vermemelisin..bir sade soda iç istersen, mineral kaybını tamamlar.. ne dersin?
günde 2-3 litre su iciyorum toplaminda (siyah cay dahil)
proteinde haftada 3-4 gün yumurta tüketiyorum genelde.
bilmiyorum ki hizli sayilmaz ilk haftam icin aslinda. 2-3kez 5i 1arada cayi icmistim 4-gün öceydi galiba, biraktim onu midem sisiyordu. yesil cay icmeye baslamadim henüz.
soda iyimidir gercekten, ben normal su daha iyi diye okumustum.
Evde su bitti sabah 9da su sipariş ettik hala gelmedi sadece 1 bardak su içtim bu saate kadar
Kızlar benim adet düzensizliğim var ama hafife alınacak tarzda değil yaklaşık 8 aydan fazla zamandır 2 haftada bir adet oluyorum evet çok fazla bunun stresten olacağını söylemişti doktor fakat bu ay 3 kere kanamam geldi ve ilaca başlanıldı biliyosunuz bu tür haplar kilo aldırıyo iştah açıyo ve annemle babam doktor olduğu için bu konuda taviz vermiyolar yani kullanmama gibi bir ihtimalim yok ve ben bu hapları 4 hafta ile 6 hafta arasında bir zaman dilimi kullanıcam diyete tabikide devam edicem kendim için bile olmasa bile VENÜSÜMÜ ölceğimi bilsem yarı yolda bırakmam hatta daha da ağır bi diyet uygulıcam ama her hafta kilo veremeyebilirim hatta adam akıllı yemediğim halde 4 kilo aldım sadece bu hafta
Uzun lafın kısası sizi bırakmakta istemiyorum çok tatlı ve samimi bir ortam burası kilo veremeyen birini takımınızda barındırmıcağınızıda biliyorum acaba sadece 4 veya 6 haftalığına aranızdan ayrılıp geri dönebilir miyim böyle bi ihtimal var mı ? Sonuçta keyfi değil ve kullanmak zorundayım :'(((
sporumu yaptım geldim
40 dk tempolu bisiklet
20 dk tempolu dans
şimdiye kadar 7000 adımı geçtim
akşamda bölgesel plates hareketleri yaparım ohhhh missss
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post29642605 Arkadaşlar Püsküüt'ün aylık hazırlamış olduğu bireysel sıralama listesine göz atarsanız sevinirim. Kaçıncı sırada olduğunuza bakarsınız.Geçmişi okuyup dönüyorum hemen
sağol canım bende emin değilim pekmezden ama krize girdim çok canım istedi bi kaşık yedim
Busi hiç uğramadı bu gün ya nerdesin busiiii :)
Buse'cim muhteşemsinidolümsün desem yeridir :))
kaptanım inşallah derece getiricez sana :)
tatlım, sen ona destek ol, moral ver.. eminim daha iyi olacak, bu durumlar yaşanıyor hep, bir süreç bu.. güzelliklerle atlatın inşallah cnm..
Ayşe'cim çok çok geçmiş olsun cnm, acil şifalar diliyorum, çok zor ama güçlü ol cnm..
hoşgeldin cnm, ve başarılar diliyorum sana ortak yolmuzda :)
kızım süpersin
cnm, ben birazdan mesajımda detay vericem ama spor salonundaki hocaya yazmamı ister misin?
süpersin cnm, aynen devam :)
kaptancım ben aslında cumaya kadar yolluyordum mesajlarımıcuma bir sorun çıktı, gece 2ye kadar şirketteydim ve 1dk fırsatım olmadı... ctesi desen uyudum ööle olunca, bugün de misafir.. yani ondan önce msj sayılarımı yazıyordum ama bu 2 gün sıkıntı oldu olmasın bi daha haklısın kaptanım.. bu gece toplarım cumadan beri eksikleri, Buse'ye yollarım kaptanım, özelden , o mesajını da aldım, geçmiş neden kaçmış anlamadım, görmemişim (
tatlım ben giremediğim için farketmemişim doğum gününü, kıslar kutlayınca farkettim, geçmiş de olsa doğum günün kutlu olsun
Madama karamel ya da nam'i diğer Merve :) ben aslında Madama karamel adını çok beğenmiştim ama olsun cnm..
haplar konusunda yazmak istedim sana, sakin önyargın olmasın.. ben 3 sene kullandım, 1 kg bile almadım onlar yüzünden... o çok eskidendi cnm, çünkü hapların içindeki horman miktarı şimdikinin 20katıydı, sonra öğrenildi ki çok çok azı bile yeterli.. yani kilo almanın sebebi başka bi rşey olabilir, zaten 1 haftada 4 kilo da alınmaz.. şişliktir o cnm... bence önyargını bırak, hapları düzenli kullan, ama bu arada diyetine dikkat et.. eğer ilaçlarla yeşil çay etkileşim yapmıyorsa (doktoruna sor mutlaka) yeşil çay iç bol bol eminim vereceksin cnmlütfen pes etme bu bir kısır döngü.. kırmalısın
Kızlar ya, cuma gecesi 2ye kadar şirketteydim, bir sorun çıktı, 1dk boş zaman bulamadım ve size yazamadım.. neyse, sonra ctesi öğlene kadar uyudum tabii, bütün düzenim şaştı, sonra bugün de misafirler vardı, uzun ladın kısası, ben 2 gündür cozuttum... diyet miyet yapamadım, utanarak söylüyorum.. ama hemen telafi etmeye çalıştım, spor salonuna üye oldum, bir süredir araştrıyordum zaten, karar verdim ve yazıldım.. hatta şimdi personal trainer ile çalışsam mı diyorum 20 çalışma falan.. hiç yapan oldu mu? ek bir faydası var mıdır acaba?
bu arada menü yazmıyorum tabi bu 2 gün içinama bugün 40dk yürüdüm :)
kızlar bu arada , bu 2 günlük sinir bozucu kaçamak sonucu sanırım +700um.. gerçi 1-2 gün sonra netleşir ama çok fena... ben yaptım siz yapmayın.. cumaya kadar düzelticem söz söz söz...
hemen akıllandım işte , spora yazışldım.. personal trainer konusunda yorumlarınızı bekliyorum, adam çok iddialı.. 2,5 ayda 6 ayda burda göremeyeceğin faydayı sağlarım sana diyor.. 3-5 resim gösterdi çok ii.. bilemiyorum, alıcam galiba.. içinizde önceden deneyen falan var mııı???
çok rahat yapabilirsin canım 15 dklıklar var onlar arada yapmak için çok rahat :)
ayy buseeee kafamı koyduğum gibi uyumuşum sabah da alarm çalmadan uyandım :) ama yeni saate alışmak zor olucak haftaya asıl sınav inşallah bugünkü gibi sıkıntısız geçer :)
bekliyorum burcucuğum merak ettim :)
kaptancım ben hazır elma çayını içemedim ama bu tarifi su niyetine falan içiyorum :)
aaayyy çok saol canım benim :)
venüüüüs geç mi kalktın bugün öğleyle başlamışsın. afiyet olsun canım ama daha güzel menülerin oldu
geçmiş olsun canım. kist mi varmış doktor bişey demedi mi?
ooo bayıldım bugünkü menüne burcucuğum:)
simit dışında güzel menü canım :) sana da iyi akşamlar tatlım görüşürüz :)
ben 40. sıradayım kaptancığım
sakıııııınnn burcucuğum kilolar gidene kadar sadece sabır :)
zelişim bugünkü menün de gayet güzel :) pekmezi açıklamışsın ama yemesen daha iyi tabi ama neyse afiyet olsun canım :)
burcuuu muhtemelen uyudunanca gelebldim yaa
kolay gelsin zelişim :)
gecmisi okudumda benim gibi laklakci pek yokmus utandim
bu arada günaydin kizlar, nur yine uyumadi henüz,
herkesin üzeri örtülmüs mü kontrol etmeden cikmayayim dedim
Tesekkür ederim Mid_Night_Sun, hosbuldum
iste cene düsük olunca böyle oluyor
dikkate alacagim, en azindan menüyle ilgili yorumumu ayri mesajda yazarim :26:
ayrica ben kendi menüme niye yorum yapiyorsam
neyse en iyi elestiri öz elestiridir diyor, ögleden sonra görüsürüz diyorum.
öpüldünüz kizlar
yazmayi unuttum kizlar.
ispanak yemeginin yaninda 2 kasik yogurt gözüme az geldi.
bende icine salatalik dogradim 1 tane ve su koydum, süper bir cacik oldu.
yemekden sonra canim cok tatli istedi bende 1 tane hurma yedim.
bundan olsa gerek,aradan saatler gecmesine ragmen kendimi tok hissediyorum
spontane bir misafirlik oldu daha sonrasinda.
önüme gelen tatlilari ve meyveleri görmeniz lazimdi :18::18::18:
ama israrlara ragmen elimi bile sürmedim, inanamiyorummm
ve o yiyeceklerden 1catal dahi tatmadigim icin eve döndügümüzde kendimi tebrik ettimmm, cok mutlu oldum.
herkes sekerli, sütlü kahveler icerken ben kendime sekersiz cay doldurdum ve bol su ictimmm.
iradem kuvvetleniyor sanirim, birde gruba hesap vermek var.
bu baski bana iyi geliyor
insallah bundan sonrada hata yapmayacagim
bir sorum var.
bazilari bildirim yapmis gecmisi okuyup geliyorum diye.
bende gecmisi okuyorum her geldigimde, ama bildirim yapmadim hic.
dogru mu yapiyorum?
cnm eğer eski yazılanlara alıntıyla cvp veriyorsan çok gerek yok ama geçmişi mutlaka okumamız gerekiyor, kaptanımız hep uyarıyor bizi
ama sen burdayken sana yazanlar olabilir, o yüzden onları görmeyeceğini, geçmişi okuduğunu bilmeleri için faydalı olabilir...
Günaydın 13. takımın güzelleri... OooOOooo kimse yok, herkes uyuyor.. hadi hadi hadi kalkın, toparlanın, paylaşımları görelim
2 günün feci sonunu bu sabah tartıda gördüm... 2 günden ööle bi şey olamaz.. şişliktir diyorum, moralimi bozmuyorum.. kendime çarşamba sabahına kadar izin veriyorum.. izin derken eski rakamları görmek için... yoksa sabah 2 dilim çavdar ekmeği arasına labne sürdüm yedim... (labne yağı azaltılmış ve tuzsuz tabi)
ay umarım bu hatayı aldığım bu dersle atlatırım, yoksa bu sabahki rakam inanılmazdı, kabus gibiiii
mucuksss....
LAURA HİKAYESİ
Ben her zaman olmuştu iken nispeten (140 pound civarı, 5'5 ", 29 yaşında) önce sığdırmak, gerçekten kendimi benim ilk gebelik (2009) ile gidelim. Ben, yorgun bitkin ve ezici acıkmıştı ... çalışır ! Ben çalışan ne de yapıcı bir şey yapıyor gibi hissediyorum vermedi. Önce biliyordum, ben 70 kilo almıştım ve 215 olarak ölçekler devrilme oldu! Oops!
Bu evde yeni bir bebek sahibi olmak için kesinlikle eğlenceli, ama çok değil oldukça eğlenceli tüm bu ekstra ağırlık taşıyan ve ben HALA üç ay sonra hamile pantolon giymişti. 2009 yılı Ekim ayında, ben bir şey yapmaya karar verdim. Bir kapris üzerinde Ben Netflix bir WAH videosu kiraladı - Bir Mile Her Sabah.
Daha önce Leslie Sansone duydum, ama evde yürüme Şahaneymiş bileti gibiydi asla. Benim bebek uyurken egzersiz almak için ne daha iyi bir yolu? Zaten yürümeyi seviyorum! Bu kolay, hızlı ve verimli!
Ben ilk kez DVD attı ve ilk ısınma sırasında, ben düşündüm, "Uh oh ... bu benim büyükannem yapacağını şey gibi görünüyor." Ama onunla sıkışmış. Ilk kilometre sonra, homurdanıp ve küfretmeye başladı, "Bunun için çok yaşlıyım!" It was amazing! Bırakanlar kadar kolay ve eğlenceli, tüm çalışma dışarı gibi hissetmez ve henüz size akrobasi yapmak yapmak bu "diğer" videoları olduğu gibi sadece kadar ter kaplı ediyoruz! Hemen ben bağımlısı oldu.
Ben hemen benim Netflix kopya döndürülür benim kendi satın aldı ve bunu eğlenmek için sadece birkaç daha fazla aldım.
Ben bunun bir rutin yapılmış. Kızımın naptime yaşındayken, bana Grev için zaman vardı. O uyurken ben bir kaç kilometre olsun istiyorum, ve bazen ona rocker veya taşıyıcı oturmak ve sadece izlemek için sadece mutlu oldu.
Bir DVD var en kısa sürede "eski," Ben başka bir satın ve başka olur. Yedekte her zaman kızı!
Sürekli evde yürüyen yaklaşık bir yıl sonra, kızım konuşmaya başladı - ilginç şeyler almak için o zaman başladı.
Benim küçüğüm bu noktada naps vermişti ve ben Leslie ile benim yürüyüşleri var ne zaman biraz daha yaratıcı olmak zorunda. Genellikle oyuncakları bir grup ile oturma odasının köşesinde plop kızım olur ve yola çıkmaya. Bu WAH hakkında başka büyük şey ... sadece, eğlenceli, kolay, yapılabilir ve verimli iş bırakmalar, ancak aynı zamanda aynı anda bakıcılık yapabilir! Kim tv bütün zaman bakmak lazım diyor? Sadece kulaklar kullanın! Sana şunu söyleyeyim, ben odayı terk edebilirsiniz tecrübelerimizden biliyoruz, bir şişe hazırlamak bazı oyuncaklar kapmak, pratikte HALA adım kalırken bir bebek bezi değiştirmek dışında her şeyi yapacağız! Diğer egzersiz BUNU yapmanızı sağlar ne, ha? (Bu arada, 3 millik videoyu yaparken keresinde. Onu tüm oda temizliği sana aynı anda işleri yapmak mümkün olanak sağlayan dünyanın herhangi bir diğer video serisi veya egzersiz düşünemiyorum! Sadece adım kalmak O alır hepsi bu!)
Kızım sadece "Anne" ve, gibi şeyler söyleyerek, eski bir yıl üzereyken "Dada," Ben her zamanki gibi bir DVD koymak ve o ekranda Leslie yüzünü görür görmez, kızım yürümek, yürümek ", dedi yürümek! " Tanrım! O kadar çok, Leslie aslında söylemek nasıl onu öğretti kızım önünden yürüyor-out olmuştu, "yürü!"
Özellikle güneşli veya hoş gün, ben onu gezginci şehir etrafında bir yürüyüş için kızımı alırdım. Bazen hızı bu değişikliği ihtiyacım var. Daha fazla değil, biz herhangi bir yeni sürümleri kontrol etmek mağaza boyunca WAH videoları ve kızım hala etiketleri yapıyor evde konum (ben henüz almadığımızı veya daha büyük olanları!)
Kızım artık üç yaşında ve ben hamilelik kilo TÜM kaybettim. Ne daha iyidir o şimdi ne oluyor ve WAH Birlikte yapabileceğimiz başka bir eğlenceli bir şey olduğunu gerçekten farkında olmasıdır. O bana her zaman söyler, (bu onları çağırır ne var!) O geleni boyunca izler, çoğunlukla yerde yürüyen veya yapıyor yan adımlar "Anne, bir 'adım filmi!' Yapalım". O kadar benim yaptığım gibi yapıyor seviyor!
WAH değilse, o istediğinde, "adlı alışveriş merkezinde yürüyüş gidelim!" ", Kasaba dolaşmak gidelim" veya Yürüyüş onun için önemli bir rekreasyon olmuştur - Birlikte yapabileceğimiz ve o doğduğundan beri birlikte neredeyse yapmış şey. O bile stretchie bantları ve el ağırlıkları nasıl kullanılacağını bilir!
Bu kilo vermek ilk iki yılımı aldı, ama sorun değil. Yavaş ve istikrarlı en iyisi! Sen yoksun hissetmiyorum ya da benzeri kendinizi egzersiz öldürüyorsun! Ağırlığı sadece doğal, onun kadar kolay tutarlı kalmak için kapalı geliyor!
Kızım büyüdükçe Ve benimle greve orada yolu neredeyse her adım. Hep birlikte yürümek için bir ortağı var! Şüphesiz o kaybedecek hiçbir ağırlığı yok, ama o tam olarak (ve eğlenceli!) Spor gerçekten ne kadar önemli olduğunu bilerek büyüyor bilmek için çok mutluyum. Gerçekten ben onun için bir rol modeli olmuştur alçalttı ediyorum
Ekli resim önce / sonra. Önce Leslie ile yürüyüş başladı ediyorum gibi, Halloween '09 oldu. Sonra The 70 paund hafif Ekim '11 (O 2, beni 31) 'dir. Ben hala sürekli yürüyüş ve doğru beslenme, şimdi bir yıl boyunca kayıp muhafaza ettik. Ben düzenli ölçekli zaman zaman gidip görmek, ama yürür iyi bir dizi her zaman yolda beni geri alır!
Birisi bana soruyor her zaman benim "gizli" ne, ben her zaman onları WAH söyle! Gizli çıktı!
Aşk bir sürü! Ve çok teşekkür ederim! Yürü, yürü, yürü!
- Laura ve Valerie Buchananilgi çekici kızlar bnce
bende iyiyim tatlım bugün saat 1 de son yds denememe gireceğim yarın da son ders. bi rahatlama geldi yaa gerçekten 1 hafta sonra kuşlar gibi özgürüm :):)
çok iyi canım kutluyorum seni ama senin yaşın ve kilon itibariyle daha çok verebilirsin inanıyorum buna sadece biraz daha dikkat etmelisin o kadar suyunuda elinden geldiğince çoğalt canım
canım üzme kendini artık annen iyi olucak allahın izniyle anneni hep eskisi gibi görmeye çalış onada sanada moral olsun canım
canım yaaa inan kardeşin için çok üzüldüm rabbim hiçbirimizi sevdikleriyle imtihan etmesin allah yardımcınız olsun canım tekrar geçmiş olsun
canım yaaa çok az olmuş sanki menün hiç olmazsa akşam biraz yemek teseydin yada salata yoğurt falan
canım hoşgeldin aramıza bende kendimi tanıtayım adım ebru 28 yaşındayım 2 yaşında bi oğlum var çalışıyorum muhasebeciyim. Hedefim 53 az kaldı. Sanada başarılar diliyorum yolum uzun deyip motivasyonunu düşürme karar vermek başarmanın yarısıdır. Sen şimdi yarısını başardın geri kalan içinde elinden geleni yap en kısa zamanda hedefe ulaşırsın
canım yaaa süpersin yine bende artık hergün tartılıcam sanki daha etkili gibi geldi bana
kutlarım canım senide galiba bu hafta 7 li rakamları görüceksin sen hadi bakalım hayırlısı
canım geç oldu biraz ama doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara. Yediğin pastayıda görmezden geliyoruz afiyet olsun balım
canım çok üzüldüm senin saymana ama ben sen yoksun diye buseye atmıştım keşke sanada atsaydım gerçekten üzüldüm tek tek saymana afedersin canım
canım kahvaltıdak 3 dilim ekmek çok olmuş bence 2 ye sonrada 1 e düşür derim. çikolatayı zaten görmek istemiyorum bi parça bile olsa kaçamaklar bizi yavaşlatıyo unutma canım. Bide kahvaltın çok geç ne kadar erken kahvaltı edersek o kadar hızlanır metabolizmamız unutma diyette metobolizma çok önemli onu sürekli aktif tutmalı yavaşlatmamalıyız canım.
canım pilav olmamış hele yanında patates yemeği hiç olmamış ama diğerleri güzel afiyet olsun gülüm
yok canım yok bal gibide kaynatmışsınız sabah beridir okuyorum anca bitirip cevap yazabiliyorum.
Canlarım cuma günkü menüm
sabah (07:00)
1 kase k-fleks
öğle (12:00)
yarım palamut ızgara
1 kase salata
1 dilim ekmek
ara (15:30)
2 hurma
akşam (08:00) annemlerdeydim
tavuklu mantar sote
cacık
1 dilim ekmek
su 12 bardak
2 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
spor yok malesef bu hafta platese başlamayı düşünüyorum bu akşamdan itibaren
hafta sonu pek dikkat edemedim pek kaçamak olmadı ama düzensiz yedim 2 öğün yedim hep ama oğluşum sürekli kucağımdaydı hele cumartesi bütün gün gezdik kucağımda oğluşla bu sabah -200 çıktım çok sevindim haftaya güzel başladım inş. Cuma günü güzel bi sonuç alıcam ayrıca yarın ayran detoksuna başlıyorum kızlar desteklerinizi bekliyorum
sağol canım
sporda olucak ip atlamayı bıraktım artık mekiğe devam. Bu akşamdan itibaren haftada 3-4 gün plates yapcam netten. Artık zayıfladım şuan bi kusurum bel ve karın kısmım sezeryanla doğum yaptığım için biraz toparlamam gerek oda ancak sporla olur tek başına diyet yeterli değil artık biraz spora ağırlık verip vücudumu şekillendirmek istiyorum...
Kızlar bu arada hafta sonu halam ve eniştem beni gördü ilk tepkileri ebru sen ne kadar zayıflamışsın oldu çok sevindim. Halbuki beni en son gördüklerinde 59 kilo falandım ama demekki çok farkettirmiş
Selam arkadaslar
Bugun iki tane sinavim vardi, atlattim neyseki, sonuclar aciklaninca gorucez bakalim ne yapmisim ne yapmamisim... Kaptancim sinavim da olsa gunde bes mesaj alintilayarak yapmamis istemissin ama gecmisi okumak ve birde alintilamak benim cok vaktimi aliyor, normal zamanda sorun olmuyor ama bu donemde cok zor.. Firsat buldukca calisiyorum, bu hafta boyle sadece, haftaya rahatim insallah.. Beni mazur gorun
Bu arada dun 2-3 haftadir gormediggim komsum gordu beni, pantolonun bollasmis, nekadar kilo verdin filan dedi:) 4,5 kilo gozukmus cok sevindim:)
Dogru soyluyorsun canim, dusununce masaya soyle bi 5 kilo et koysak, cok fazla aslinda vucuttan okadar etin gitmesi.. Bi bu kadar daha gitse biran once:) haftaya sinavlardan kurtulunca karatay diyetini yapmaya calisicam insallah
aynen öyle ebrucum bir gün güzel, bir gün kapalı aldatıyor insanı.
bu ara bugün çok sessiz topik buseb de yok 2 gündür bişey yoktur umarım
cok zarif bir elbise cok begendim.
bende alsammi bunun 38'ini simdiden
valla canım hiç bi bigim yok ya
akşamki ekmek dışında iyi bir menü olmuş canım. afiyet olsun :) pilates çok iyi fikir grupça pilates yapalım
link vermiştim geçmişte diyecektim ki burcu söylemiş zaten
burcuuuuu Allah canını almasın yoldan çıkarma milleti
ayy dünde burda hava çok güzeldi fırsat bu fırsat eğirdire gidip bi göl havası alalım dedik biz de yaz gelsin haftada 1 gün giderim artık :)
ooo bebeğim bu hafta 1.lik m geliyo yoksa
o zamaaaan hemen zayıflayıp aldırıyosun burciii çok güzelmiş bayıldım
canım alıntıyla cevaplanın yanında küçük bi işaret var onu işaretle o zman çoklu alıntı yapabiliyosun hızlı cevabı bnde bilmiyorum.
sabah erken kalktım koşuya gittim öğlen dneme sınavım vardı sınavdan sonra koştur koştur okula gittim bitirme projesinin toplantısı vardı yordu bugün beni baya dünden de kalma bi yorgunluk var üzerimde :18:
Dünkü Menüm
sabah08:30)
5 zeytin
yarım orta boy domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara11:20)
1 kivi
öğle14:00)
1 porsiyon ezogelin çorbası
1 kase salata
1 kase yoğurt
ara16:30)
1 activia sade
akşam19:00)
1 porsiyon ızgara göl levreği
1 kase salata
2 şer dilim portakal, elma, kivi
3 lt su,3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe, 3 bardak şekersiz çay
30 dk bisiklet sürdüm, 45 dk yürüyüş
Kizlar benim bugün basim cook dönüyor, sanki yer cekimiyle yere kayiyor bedenim.
bugün baktim toplam 2,4kg vermisim 8gün icinde fln.
sizinde baslarda böyle sorununuz oluyormuydu?
bence 1. cilik sende bu hafta busiii nerelerde ya hiç gözükmüobende bitki çay demlicem şimdi ders çalışırken içecem 3 bardak filan
bugün menüm aynı yine
12 gibi kalasik karatay kahvaltısı
akşam 7 gibi
mercimek yemeği
salata
yogurt
3 lt su
arkadaşa gidiyoruz şimdi dönüşte uğramaya çalışacağım yine
yaa erkek arkadaşım kabak tatlısı yedi yemekten sonra ben de meyve tabağı istedim ama sonra sadece 2şer ince dilim yedim sadece :)
afiyet olsun canım :) karatayla baya istikrarlısın bi buse bi sen favorimsiniz
şansa bak yaa
canım ayşe sana doğru cevabı vermiş. sağlığını ihmal etme. zaten deneme sürecindeydin, sorun yok. ilaçlarını düzenli al, diyetine uy. takıma sonra da girebilirsin nasılsalistede olmasan da burada dilediğince paylaşımda bulunabilirsin. desteğimizi esirgemeyiz çook geçmiş olsun
ay maşallah oeh güzel canımben de platese başlayacağım. hatta bugün karın egzesizlerini yapacağım
24. sıradayım kaptiişşşşşş
zelişcim tatlandırıcı almanı tavsiye ederim. en azından kriz anında yoğurduna katar afiyetle yersin. kesinlikle altakita formtat60 kullanıyorum ben, tadı çok güzel. fiyatı da diğerlerine göre uygun
yettim zelişimmm
ay canım ya idolüm falan deyince bi şımarma geldi vallahi banaçook teşekkür ederim
spora da başlamışsın, vallahi hocana sorarsan şu benim kas olayını çok memnun olurum, belki kurtulmak için yapabileceğim bir şey vardır. lütfen sor
canım ben ilk kez senden duyuyorum personal trainer ı :26: ne olduğunu bilmiyorum ama motivasyonun yeterli değilse olur yani bilmiyorum. :26: spora başlamana da sevindim. 2 gün cozutmak çok fazla, böyle bir şey bir daha görmek istemiyorum. takım ruhuna uygun hareket etmeli herkes, lütfen bizi de düşün ve bundan sonra dikkatli ol cerencim, yoksa bozuşuruz
cuma günü eksiye düşmüş olursun umarım. +700 çok fazlasöz verdin, sözünü tut ceronimoooo
hemen uyumana ve sorunsuz uyanmana sevindim emoşumşu platese de bugün başlıyorum
utanma canım utanmane güzel işte düşssün ceneler bazen bizim de öyle bir düşüyor ki sorma
harikasın canım, aynen böyle devam et. her şey bizim elimizde. kendimize hakim olmamız bence harika bir şeytebrikler
nurcum ayşe sana doğru cevabı vermiş sağ olsunemoş da vermiş hatta onu da gördüm
boz canım o moralini boz lütfen. ben 1 kere kaçamak yaptım topu topu onda da 2 gün ağlamaktan beter gezindim. moralin bozulsun ki benim gibi bir daha elini bile sürme cıslara
okumadım valla burcu, yarıya geldim ve baydım yani. bu ne böyle google translate midir nedir, rezalet bir türkçebeynim yoruldu valla
canım nasıl geçtiii :26: ay yaşasın özgür emine geliyoor
ay bana her gün tartılma derken şimdi ne diyorsun kız ebruuuuuuuvalla kaptiş bizi kesecek hergün tartılmak iyi bir şey değil çok feci bir umursamazlık lazım. ben başından beri böyle olduğum için alıştım ama ilk zamanlar tartı benim çok sinirimi bozuyordu. ama aşırı hırslı bir insan olduğum için rakamlar motivasyonumu düşüremedi, direndim yani tartılara rest çektim. benimki baskül hastalığı, literatüre bile geçebilecek cinsten. bugün tartılmadım dün arkadaşımda kaldığım için ve içim içimi yediiiiii
ebruumm çok beğendim spor olmasa da ben bu menüyüüayran detoksuna da başla tabii, çook faydasını göreceksin. ben yarın burda olcam. desteğin hazır -200 için de ayrıca tebrik ederim
ben de istiyorum plateees, başlıyorum hatta bugüün
canım çok sevindim ne güzel yaa, tabiki de fark eder o kadar kilo fark etmez miii, 1 beden incelmişsindir sen şimdi çook fark eder yanine güzel motive ediyor bu tepkiler insanı demi, yerini hiçbir şey tutmuyor valla
ahahah bayıldım bunaaaaaaaa
canım 5 mesaj fazla değil aslında ama iletirim bu bahsettiklerini ebruya, ya da o doğumdan önce bakarsa görür zaten :26: geçmişi sonra toplu okuyabilirsin bu süreçte ama en azından burda paylaşımda bulunmalısın diye düşünüyorum. sonuçta buraya 15 dk nı ayırsan günde 5 mesajı doldurmuş olursun bileama yapamam diyorsan da haftaya görürürz artık seni buralarda dediğin gibi sınavlarında başarılar tatlım
ay ne güzel herkes böyle güzel tepkiler almış harika yaacanım 1 beden incelmiş olabilirsin, tabiki fark eder ben de çarşamba günü 1 aydır görüşmediğim bir arkimle görüşcem, şok olacak bence o da
ooo bir karataycı daha geliyor desene tubaaaaaaahadi bakalııım
ay sorma canım gelemedim malesef fırsatım olmadı arkadaşımda kaldım
elbise çok zarif evet ama 36 sını al bence
bence deeeeeeeeegrupça plates yapmak çok iyi fikiiir bence her gün herkes 10 dk en az plates yapsın. bu takımdaki herkesin ödev sporu olsun. bu mutlaka yapılsın ne dersiniz kızlaar süper olmaz mıııı
canım menü güzel ama akşam meyveleri biraz cıs gibi olmuş, onu da gerçi açıklamışsın erkek arkinle meyve tabağı vs ama bence sen meyve tabağıda söylemeseydin de bi şekersiz sütlü kahve söyleseydin sadecesporun pek güzel, bisiklete bayılırım eğer normal bisikletse ooo
canım ödemdir bence de ayşenin de dediği gibi. bundan sonra haftada 1-2 kg verirsin, bu normaldir. sonra bu hızda düşer haftada 1 kg falan düzenli verirsen çok güzel olur
geldim geldiiim
canım çok güzel afiyetler olsun
ay yerim ama ben seni emoooşsen de beni favorimsin canım, harika menülerinle ve azminle süpersin yaniii
günde 2-3 litre su iciyorum toplaminda (siyah cay dahil)
proteinde haftada 3-4 gün yumurta tüketiyorum genelde.
bilmiyorum ki hizli sayilmaz ilk haftam icin aslinda. 2-3kez 5i 1arada cayi icmistim 4-gün öceydi galiba, biraktim onu midem sisiyordu. yesil cay icmeye baslamadim henüz.
soda iyimidir gercekten, ben normal su daha iyi diye okumustum.
bugünki menüm
kahvalti
13:30
yarim dilim siyah ekmek
1 tabak ezogelin corbasi
ara
4-5 catal makarna
aksam 20:00
1 tabak ispanak yemegi
2 kasik yogurt, 1 salatalik ile cacik
su toplam 1,5litre ictim.
yatana kadar 0.5-1 litre daha icerim.
leslie ile yürümek 30dk.
yine misafirlige gidiyoruz
ama kendimi tutucammm
Ben geldimbu gün misafirlerden kafamı kaldıramadim
bugünkü menüm
sabah (08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına labne
ara (10:30)
light süte neskafe+ 2 kayısı+ 2 ceviz
öğlen(12:00)
yoğurt-ızgara tavuk-salata
ara(15:30)
1 elma
2 kayısı + 2 ceviz
akşam (20:00)
1 tabak nohut + 2 dilim çavdar ekmeği (tabak da fazlaydı)
1lt su + 1 yeşil çay
spor yok
noooldu bana, niye saldım, sarsın beni, toparlanayım, yrn personal training başlıcak bakalım
Kızlar benim çok uykum geldi, her an uyuyabilirim.. Buse'ye mesaj sayılarımı gönderip kaçıyorum... öptüm hepinizi, yrn görüşürüüzzzzz...
ingilizcem çok iyi değil o yüzden translate ile çevirdim canımbu arada hiç bnm menülere yorum yok bende yapıyorum plates 10 dk karın olan kısımları
görmedin sana yazdığım mesajı sanırım, umarım yarın iyi bir menü yaparsın kendine cerencim.iyi geceler
yok sana yorum morumsen kazana düştün burcu. sana yapılan yorumlara dil çıkararak karşılık verirsen böylesi haktır sana
bugünki menüm
kahvalti
13:30
yarim dilim siyah ekmek
1 tabak ezogelin corbasi
ara
4-5 catal makarna
aksam 20:00
1 tabak ispanak yemegi
2 kasik yogurt, 1 salatalik ile cacik
su toplam 1,5litre ictim.
yatana kadar 0.5-1 litre daha icerim.
leslie ile yürümek 30dk.
yine misafirlige gidiyoruz
ama kendimi tutucammm
Ben geldimbu gün misafirlerden kafamı kaldıramadim
bugünkü menüm
sabah (08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına labne
ara (10:30)
light süte neskafe+ 2 kayısı+ 2 ceviz
öğlen(12:00)
yoğurt-ızgara tavuk-salata
ara(15:30)
1 elma
2 kayısı + 2 ceviz
akşam (20:00)
1 tabak nohut + 2 dilim çavdar ekmeği (tabak da fazlaydı)
1lt su + 1 yeşil çay
spor yok
noooldu bana, niye saldım, sarsın beni, toparlanayım, yrn personal training başlıcak bakalım
şansa bak yaa
canım ayşe sana doğru cevabı vermiş. sağlığını ihmal etme. zaten deneme sürecindeydin, sorun yok. ilaçlarını düzenli al, diyetine uy. takıma sonra da girebilirsin nasılsalistede olmasan da burada dilediğince paylaşımda bulunabilirsin. desteğimizi esirgemeyiz çook geçmiş olsun
ay maşallah oeh güzel canımben de platese başlayacağım. hatta bugün karın egzesizlerini yapacağım
24. sıradayım kaptiişşşşşş
zelişcim tatlandırıcı almanı tavsiye ederim. en azından kriz anında yoğurduna katar afiyetle yersin. kesinlikle altakita formtat60 kullanıyorum ben, tadı çok güzel. fiyatı da diğerlerine göre uygun
yettim zelişimmm
ay canım ya idolüm falan deyince bi şımarma geldi vallahi banaçook teşekkür ederim
spora da başlamışsın, vallahi hocana sorarsan şu benim kas olayını çok memnun olurum, belki kurtulmak için yapabileceğim bir şey vardır. lütfen sor
canım ben ilk kez senden duyuyorum personal trainer ı :26: ne olduğunu bilmiyorum ama motivasyonun yeterli değilse olur yani bilmiyorum. :26: spora başlamana da sevindim. 2 gün cozutmak çok fazla, böyle bir şey bir daha görmek istemiyorum. takım ruhuna uygun hareket etmeli herkes, lütfen bizi de düşün ve bundan sonra dikkatli ol cerencim, yoksa bozuşuruz
cuma günü eksiye düşmüş olursun umarım. +700 çok fazlasöz verdin, sözünü tut ceronimoooo
hemen uyumana ve sorunsuz uyanmana sevindim emoşumşu platese de bugün başlıyorum
utanma canım utanmane güzel işte düşssün ceneler bazen bizim de öyle bir düşüyor ki sorma
harikasın canım, aynen böyle devam et. her şey bizim elimizde. kendimize hakim olmamız bence harika bir şeytebrikler
nurcum ayşe sana doğru cevabı vermiş sağ olsunemoş da vermiş hatta onu da gördüm
boz canım o moralini boz lütfen. ben 1 kere kaçamak yaptım topu topu onda da 2 gün ağlamaktan beter gezindim. moralin bozulsun ki benim gibi bir daha elini bile sürme cıslara
okumadım valla burcu, yarıya geldim ve baydım yani. bu ne böyle google translate midir nedir, rezalet bir türkçebeynim yoruldu valla
canım nasıl geçtiii :26: ay yaşasın özgür emine geliyoor
ay bana her gün tartılma derken şimdi ne diyorsun kız ebruuuuuuuvalla kaptiş bizi kesecek hergün tartılmak iyi bir şey değil çok feci bir umursamazlık lazım. ben başından beri böyle olduğum için alıştım ama ilk zamanlar tartı benim çok sinirimi bozuyordu. ama aşırı hırslı bir insan olduğum için rakamlar motivasyonumu düşüremedi, direndim yani tartılara rest çektim. benimki baskül hastalığı, literatüre bile geçebilecek cinsten. bugün tartılmadım dün arkadaşımda kaldığım için ve içim içimi yediiiiii
ebruumm çok beğendim spor olmasa da ben bu menüyüüayran detoksuna da başla tabii, çook faydasını göreceksin. ben yarın burda olcam. desteğin hazır -200 için de ayrıca tebrik ederim
ben de istiyorum plateees, başlıyorum hatta bugüün
canım çok sevindim ne güzel yaa, tabiki de fark eder o kadar kilo fark etmez miii, 1 beden incelmişsindir sen şimdi çook fark eder yanine güzel motive ediyor bu tepkiler insanı demi, yerini hiçbir şey tutmuyor valla
ahahah bayıldım bunaaaaaaaa
canım 5 mesaj fazla değil aslında ama iletirim bu bahsettiklerini ebruya, ya da o doğumdan önce bakarsa görür zaten :26: geçmişi sonra toplu okuyabilirsin bu süreçte ama en azından burda paylaşımda bulunmalısın diye düşünüyorum. sonuçta buraya 15 dk nı ayırsan günde 5 mesajı doldurmuş olursun bileama yapamam diyorsan da haftaya görürürz artık seni buralarda dediğin gibi sınavlarında başarılar tatlım
ay ne güzel herkes böyle güzel tepkiler almış harika yaacanım 1 beden incelmiş olabilirsin, tabiki fark eder ben de çarşamba günü 1 aydır görüşmediğim bir arkimle görüşcem, şok olacak bence o da
ooo bir karataycı daha geliyor desene tubaaaaaaahadi bakalııım
ay sorma canım gelemedim malesef fırsatım olmadı arkadaşımda kaldım
elbise çok zarif evet ama 36 sını al bence
bence deeeeeeeeegrupça plates yapmak çok iyi fikiiir bence her gün herkes 10 dk en az plates yapsın. bu takımdaki herkesin ödev sporu olsun. bu mutlaka yapılsın ne dersiniz kızlaar süper olmaz mıııı
canım menü güzel ama akşam meyveleri biraz cıs gibi olmuş, onu da gerçi açıklamışsın erkek arkinle meyve tabağı vs ama bence sen meyve tabağıda söylemeseydin de bi şekersiz sütlü kahve söyleseydin sadecesporun pek güzel, bisiklete bayılırım eğer normal bisikletse ooo
canım ödemdir bence de ayşenin de dediği gibi. bundan sonra haftada 1-2 kg verirsin, bu normaldir. sonra bu hızda düşer haftada 1 kg falan düzenli verirsen çok güzel olur
geldim geldiiim
canım çok güzel afiyetler olsun
ay yerim ama ben seni emoooşsen de beni favorimsin canım, harika menülerinle ve azminle süpersin yaniii
nurcum hep sorcam unutuyorum siyah ekmek dediğin kepekli ekmek mi :) makarna az yemişsin ama olmasa çok daha iyi olurmuş canım afiyet olsun :)
zelişşşşş ygs açıklanmış sanırım umarım iyi gelmiştir :)
bebeğim akşam ekmek cısss olmuşafiyet olsun :)
busiii ben süt içersem nolur biliyomusuuuuunnnzaten yiyemedim busii Allahtan saat çok geç değildi direk yemeğin üzerine yedim üzerine de 1 km kadar yolu yürüdük zaten :)
busiii dün hava çok güzeldi burda eğirdire kaçtık bizde bisiklet kiraladık yarım saat boyunca hiç inmedim bisikletten nasıl özlemişim yaaagöl havası iyi geldi kendime geldim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?