Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün menüm aynı yine

12 gibi kalasik karatay kahvaltısı

akşam 7 gibi
mercimek yemeği
salata
yogurt

3 lt su

arkadaşa gidiyoruz şimdi dönüşte uğramaya çalışacağım yine

Kizlar benim bugün basim cook dönüyor, sanki yer cekimiyle yere kayiyor bedenim.
bugün baktim toplam 2,4kg vermisim 8gün icinde fln.
sizinde baslarda böyle sorununuz oluyormuydu?

cnm çok mu hızlı verdin? su kaybı mı var acaba? ödem attırıcı ürünleri çok kullanma, yeşil çay falan ne kadar içiyorsun günde, 2yi geçme...
bol su iç.. ilk 2 hafta su kaybından dolayı rakam yuksek olabilir ama sonra bu kadar hızlı vermemelisin..bir sade soda iç istersen, mineral kaybını tamamlar.. ne dersin?

yaa erkek arkadaşım kabak tatlısı yedi yemekten sonra ben de meyve tabağı istedim ama sonra sadece 2şer ince dilim yedim sadece :)

bugün menüm aynı yine

akşam 7 gibi
mercimek yemeği
salata
yogurt

3 lt su

afiyet olsun canım :) karatayla baya istikrarlısın bi buse bi sen favorimsiniz

günde 2-3 litre su iciyorum toplaminda (siyah cay dahil)
proteinde haftada 3-4 gün yumurta tüketiyorum genelde.

bilmiyorum ki hizli sayilmaz ilk haftam icin aslinda. 2-3kez 5i 1arada cayi icmistim 4-gün öceydi galiba, biraktim onu midem sisiyordu. yesil cay icmeye baslamadim henüz.
soda iyimidir gercekten, ben normal su daha iyi diye okumustum.

bugünki menüm

kahvalti

13:30

yarim dilim siyah ekmek
1 tabak ezogelin corbasi

ara
4-5 catal makarna

aksam 20:00
1 tabak ispanak yemegi
2 kasik yogurt, 1 salatalik ile cacik

su toplam 1,5litre ictim.
yatana kadar 0.5-1 litre daha icerim.

leslie ile yürümek 30dk.

yine misafirlige gidiyoruz
ama kendimi tutucammm

evet ablacım gayet iyiydi

günlük minimum 2 lt normal su içmelisin tabi.. sodayı en fazla günde 1-2 tane.. tansiyonun yoksa 2 olabilir ama hergün değil.. günde 1 tane cnm.. normal su yerine çok fazla içme sakın

bugünkü menüm

sabah (08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına labne

ara (10:30)
light süte neskafe+ 2 kayısı+ 2 ceviz
öğlen(12:00)
yoğurt-ızgara tavuk-salata

ara(15:30)
1 elma
2 kayısı + 2 ceviz

akşam (20:00)
1 tabak nohut + 2 dilim çavdar ekmeği (tabak da fazlaydı)

1lt su + 1 yeşil çay
spor yok

noooldu bana, niye saldım, sarsın beni, toparlanayım, yrn personal training başlıcak bakalım

Son düzenleme:
Evde su bitti sabah 9da su sipariş ettik hala gelmedi sadece 1 bardak su içtim bu saate kadar

şansa bak yaa

canım ayşe sana doğru cevabı vermiş. sağlığını ihmal etme. zaten deneme sürecindeydin, sorun yok. ilaçlarını düzenli al, diyetine uy. takıma sonra da girebilirsin nasılsa listede olmasan da burada dilediğince paylaşımda bulunabilirsin. desteğimizi esirgemeyiz çook geçmiş olsun

sporumu yaptım geldim
40 dk tempolu bisiklet
20 dk tempolu dans
şimdiye kadar 7000 adımı geçtim

akşamda bölgesel plates hareketleri yaparım ohhhh missss

ay maşallah oeh güzel canım ben de platese başlayacağım. hatta bugün karın egzesizlerini yapacağım

24. sıradayım kaptiişşşşşş

sağol canım bende emin değilim pekmezden ama krize girdim çok canım istedi bi kaşık yedim

zelişcim tatlandırıcı almanı tavsiye ederim. en azından kriz anında yoğurduna katar afiyetle yersin. kesinlikle al takita formtat60 kullanıyorum ben, tadı çok güzel. fiyatı da diğerlerine göre uygun

Busi hiç uğramadı bu gün ya nerdesin busiiii :)

yettim zelişimmm

ay canım ya idolüm falan deyince bi şımarma geldi vallahi bana çook teşekkür ederim

spora da başlamışsın, vallahi hocana sorarsan şu benim kas olayını çok memnun olurum, belki kurtulmak için yapabileceğim bir şey vardır. lütfen sor

canım ben ilk kez senden duyuyorum personal trainer ı :26: ne olduğunu bilmiyorum ama motivasyonun yeterli değilse olur yani bilmiyorum. :26: spora başlamana da sevindim. 2 gün cozutmak çok fazla, böyle bir şey bir daha görmek istemiyorum. takım ruhuna uygun hareket etmeli herkes, lütfen bizi de düşün ve bundan sonra dikkatli ol cerencim, yoksa bozuşuruz

cuma günü eksiye düşmüş olursun umarım. +700 çok fazla söz verdin, sözünü tut ceronimoooo

hemen uyumana ve sorunsuz uyanmana sevindim emoşum şu platese de bugün başlıyorum

utanma canım utanma ne güzel işte düşssün ceneler bazen bizim de öyle bir düşüyor ki sorma

harikasın canım, aynen böyle devam et. her şey bizim elimizde. kendimize hakim olmamız bence harika bir şey tebrikler

bir sorum var.
bazilari bildirim yapmis gecmisi okuyup geliyorum diye.
bende gecmisi okuyorum her geldigimde, ama bildirim yapmadim hic.
dogru mu yapiyorum?

nurcum ayşe sana doğru cevabı vermiş sağ olsun emoş da vermiş hatta onu da gördüm

boz canım o moralini boz lütfen. ben 1 kere kaçamak yaptım topu topu onda da 2 gün ağlamaktan beter gezindim. moralin bozulsun ki benim gibi bir daha elini bile sürme cıslara

okumadım valla burcu, yarıya geldim ve baydım yani. bu ne böyle google translate midir nedir, rezalet bir türkçe beynim yoruldu valla

bende iyiyim tatlım bugün saat 1 de son yds denememe gireceğim yarın da son ders. bi rahatlama geldi yaa gerçekten 1 hafta sonra kuşlar gibi özgürüm :):)

canım nasıl geçtiii :26: ay yaşasın özgür emine geliyoor

ay bana her gün tartılma derken şimdi ne diyorsun kız ebruuuuuuu valla kaptiş bizi kesecek hergün tartılmak iyi bir şey değil çok feci bir umursamazlık lazım. ben başından beri böyle olduğum için alıştım ama ilk zamanlar tartı benim çok sinirimi bozuyordu. ama aşırı hırslı bir insan olduğum için rakamlar motivasyonumu düşüremedi, direndim yani tartılara rest çektim. benimki baskül hastalığı, literatüre bile geçebilecek cinsten. bugün tartılmadım dün arkadaşımda kaldığım için ve içim içimi yediiiiii

ebruumm çok beğendim spor olmasa da ben bu menüyüü ayran detoksuna da başla tabii, çook faydasını göreceksin. ben yarın burda olcam. desteğin hazır -200 için de ayrıca tebrik ederim

ben de istiyorum plateees, başlıyorum hatta bugüün

canım çok sevindim ne güzel yaa, tabiki de fark eder o kadar kilo fark etmez miii, 1 beden incelmişsindir sen şimdi çook fark eder yani ne güzel motive ediyor bu tepkiler insanı demi, yerini hiçbir şey tutmuyor valla

ahahah bayıldım bunaaaaaaaa

canım 5 mesaj fazla değil aslında ama iletirim bu bahsettiklerini ebruya, ya da o doğumdan önce bakarsa görür zaten :26: geçmişi sonra toplu okuyabilirsin bu süreçte ama en azından burda paylaşımda bulunmalısın diye düşünüyorum. sonuçta buraya 15 dk nı ayırsan günde 5 mesajı doldurmuş olursun bile ama yapamam diyorsan da haftaya görürürz artık seni buralarda dediğin gibi sınavlarında başarılar tatlım

Bu arada dun 2-3 haftadir gormediggim komsum gordu beni, pantolonun bollasmis, nekadar kilo verdin filan dedi:) 4,5 kilo gozukmus cok sevindim:)

ay ne güzel herkes böyle güzel tepkiler almış harika yaa canım 1 beden incelmiş olabilirsin, tabiki fark eder ben de çarşamba günü 1 aydır görüşmediğim bir arkimle görüşcem, şok olacak bence o da

Dogru soyluyorsun canim, dusununce masaya soyle bi 5 kilo et koysak, cok fazla aslinda vucuttan okadar etin gitmesi.. Bi bu kadar daha gitse biran once:) haftaya sinavlardan kurtulunca karatay diyetini yapmaya calisicam insallah

ooo bir karataycı daha geliyor desene tubaaaaaaa hadi bakalııım

aynen öyle ebrucum bir gün güzel, bir gün kapalı aldatıyor insanı.

bu ara bugün çok sessiz topik buseb de yok 2 gündür bişey yoktur umarım

ay sorma canım gelemedim malesef fırsatım olmadı arkadaşımda kaldım

cok zarif bir elbise cok begendim.
bende alsammi bunun 38'ini simdiden

elbise çok zarif evet ama 36 sını al bence

bence deeeeeeeee grupça plates yapmak çok iyi fikiiir bence her gün herkes 10 dk en az plates yapsın. bu takımdaki herkesin ödev sporu olsun. bu mutlaka yapılsın ne dersiniz kızlaar süper olmaz mıııı

canım menü güzel ama akşam meyveleri biraz cıs gibi olmuş, onu da gerçi açıklamışsın erkek arkinle meyve tabağı vs ama bence sen meyve tabağıda söylemeseydin de bi şekersiz sütlü kahve söyleseydin sadece sporun pek güzel, bisiklete bayılırım eğer normal bisikletse ooo

Kizlar benim bugün basim cook dönüyor, sanki yer cekimiyle yere kayiyor bedenim.
bugün baktim toplam 2,4kg vermisim 8gün icinde fln.
sizinde baslarda böyle sorununuz oluyormuydu?

canım ödemdir bence de ayşenin de dediği gibi. bundan sonra haftada 1-2 kg verirsin, bu normaldir. sonra bu hızda düşer haftada 1 kg falan düzenli verirsen çok güzel olur

bence 1. cilik sende bu hafta busiii nerelerde ya hiç gözükmüo bende bitki çay demlicem şimdi ders çalışırken içecem 3 bardak filan

geldim geldiiim

bugün menüm aynı yine

akşam 7 gibi
mercimek yemeği
salata
yogurt

3 lt su

canım çok güzel afiyetler olsun

yaa erkek arkadaşım kabak tatlısı yedi yemekten sonra ben de meyve tabağı istedim ama sonra sadece 2şer ince dilim yedim sadece :)

afiyet olsun canım :) karatayla baya istikrarlısın bi buse bi sen favorimsiniz

ay yerim ama ben seni emoooş sen de beni favorimsin canım, harika menülerinle ve azminle süpersin yaniii

Kızlar benim çok uykum geldi, her an uyuyabilirim.. Buse'ye mesaj sayılarımı gönderip kaçıyorum... öptüm hepinizi, yrn görüşürüüzzzzz...

ingilizcem çok iyi değil o yüzden translate ile çevirdim canım bu arada hiç bnm menülere yorum yok bende yapıyorum plates 10 dk karın olan kısımları

Son düzenleme:

canım tavuk ve balıktan da protein al bence. sadece yumurtayla bırakma

kahvaltı yok bu iyi olmamış ve makarna da 4-5 çatal olsada olmamış canım. yağlı ve soslu muydu makarna? eğer öyleyse hiiç olmamış bence. onun haricinde beğendim. sporun da güzel, tebrikler nurcum

Ben geldim bu gün misafirlerden kafamı kaldıramadim

hoş geldin fıstık

cereeeeeeeennnnn kızıyorum ama artık ebrunun şeytancıklar gibi benim şeytancıklarda çıkacak haberin olsun hiç ama hiç beğenmedim ben bu menüyü işte şeytancıklar çıktııııı zaten 2 gün iyice cozuttun bir de şimdi bu menü hiç olmamış. nohut zaten ağır bir seçim, hem de koca tabak yemişsin ve yanında da ekmekleeer bu hafta kaptanımıza 1. lik hediye etmek istiyorken, bu menülerin ekstra kötü geliyor gözüme haberin olsun. lütfen derhal toparlan. sana ne oldu neden böyle oldu bilmiyorum ama trainer a falan ihtiyacın yok, önce kafada bitirmelisin. yoksa kimse yardımcı olamaz sana tam olarak. kendini kontrol etmelisin cerencim. yoksa böyle devam edersen emeklerin boşa gidecek haberin olsun lütfen böyle yapma tatlım

yarın senin menüne özellikle bakacağım, umarım toparlanır düzgün bir menüyle karşıma çıkarsın da bir tebrik, bir alkış alırsın bizden. şu kilolarına da tekrar elveda demeye başlarsın cerencim

yarın düzelteceksin menünü söz mü ceren?

Kızlar benim çok uykum geldi, her an uyuyabilirim.. Buse'ye mesaj sayılarımı gönderip kaçıyorum... öptüm hepinizi, yrn görüşürüüzzzzz...

görmedin sana yazdığım mesajı sanırım, umarım yarın iyi bir menü yaparsın kendine cerencim. iyi geceler

ingilizcem çok iyi değil o yüzden translate ile çevirdim canım bu arada hiç bnm menülere yorum yok bende yapıyorum plates 10 dk karın olan kısımları

yok sana yorum morum sen kazana düştün burcu. sana yapılan yorumlara dil çıkararak karşılık verirsen böylesi haktır sana

nurcum hep sorcam unutuyorum siyah ekmek dediğin kepekli ekmek mi :) makarna az yemişsin ama olmasa çok daha iyi olurmuş canım afiyet olsun :)
Ben geldim bu gün misafirlerden kafamı kaldıramadim

zelişşşşş ygs açıklanmış sanırım umarım iyi gelmiştir :)

bebeğim akşam ekmek cısss olmuş afiyet olsun :)

busiii ben süt içersem nolur biliyomusuuuuunnn zaten yiyemedim busii Allahtan saat çok geç değildi direk yemeğin üzerine yedim üzerine de 1 km kadar yolu yürüdük zaten :)
busiii dün hava çok güzeldi burda eğirdire kaçtık bizde bisiklet kiraladık yarım saat boyunca hiç inmedim bisikletten nasıl özlemişim yaaa göl havası iyi geldi kendime geldim valla

bugün yine 200 mail adresi kaydetmek zorundayım şirket kontak listemize yandım ki ne yandım :18: bu işim her gün aylarca sürecek kızlar neyse artık aileme katkıda bulunmam gerek, bana bu konuda ihtiyaçları var yoksa sırf bu iş için eleman parası ödeyecekler

venüscüm ne listesi diye sormuşsun, ithalatlarımız için gereken yurt dışı şirketlerin mail listelerini buluyorum, kendi bünyemize kaydediyorum. konsoloslukların yönlendirmesiyle belirli sitelerdeki şirketlerin mail adreslerine ulaşıyorum. göz yorucu işler yani, çok vakit alıyor

kendine gel burcu, hoşlanmıyorum ciddi ciddi bu yaptıklarından. tadını kaçırdın

ay ne güzel yaaaaaa çok imrendiiim ben de istiyoruum emoşum seneler olmuştur bisiklete binmeyeli. bisiklet mi alsam ne yapsam yaa :26: çok iyi gelmiştir açık hava. ben de dün pazardaydım kısa kazakla piştim. pazardan bi üst aldım hemen gittim kabinde değiştim onu giydim ehehe sonra da arkadaşlarımla görüştüm, nargile içtik, çay muhabbeet ordan da onlarda kaldıım, çok güzel geçti benim de dün günüüm

süt konusunda da evet yaa unuttum bi an öyleyse normal çay ya da türk kahvesi tercih edeceksin zorunlu olarak, ya da maden suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…