Of anlatamıycam kızlar herkesten gizlediğim bir konu ve burda siteye giren herkes görecek anlatamıyorum ama şöyle ki yanlış birine karşı bi şeyler hissetmenin verdiği suçluluk var üzerimde
afiyet olsun canım güzel olmuş ama form bisküvilerden uzak dur derim ben daha önce yiyip şimdi bırakan biri olarak
canım benim yaaaa bizim seni suçlucamızı düşündüğün için anlatmaktan çekiniyosan çekinme seni suçlamayız ama belki tecrübelerimize dayanarak akıl verebiliriz. tabi yine sen bilirsin anlatmak istersen burdayız dinleriz tatlım
Peki kendimden 10 yaş büyük biriyle abi kardeş gibi olan arkadaşlığımızda benim duygularım değişti onun değişmedi ben onun arkamdan konuştuğunu duydum kızdım sana inanmıyorum dedim ama sonra yalan olduğunu öğrendim şimdi özür diledim özrünu kabul etmiyorum dedi mesajlarıma cevap vermiyor ve kendimden utanıyorum böyle şeyler hissettiğim için
ne dicem bilemedim şimdi cnm
boşver burcum çocuğum ben daha duygularım değişir böyle hızla
yarın kendime sebzeli karnıyarık yapcam tam diyet yemeği
Kızlar ben bugün itibariyle başladım ayran detoksuna çok iyi gidiyo şimdilik.
Sabah normal kahvaltımı yaptım.
şimdide 2 saatte bi karışımdan yiyorum çok hoşuma gitti çok doyurucu zorlanıcamı zannetmiyorum.
Baharatlarlada süper oldu sonucu merak ediyorum.
Yalnız felaket şişlik yapıyo umarım geçicidir ve iner.
ayran detoksu yapanlar varmi,
basarili olursaniz bende 1-2 hafta sonra yapmayi düsünüyorum.
simdilik fark 700gr azalma oldu. gecen hafta daha yüksekti, ama ilk hafta herzaman daha cok verir insan.
haftada 1 kilo vermek isterim, hem saglikli hemde toplaminda 5-6 ay sonra istedigim kiloya ulasmis olurum.
birde eger univ.den vakit bulup tatile gidecek olursam havuz basinda abes kacmam
bildiginiz antalya, alanya, altinoluk taraflarinda bayan erkek ayri havuzlari olan otel biliyormusunuz kizlar?
kizlar asagida konuyu okuyanlar yazan yerde, bazilarinin isminin yaninda arti isareti oluyor.
onun anlami nedir?
cvp yaziyor anlamina mi geliyor?
yine yağmur yağıyor, cozuttu hava
DÜNKÜ MENÜM
sabah 10.00
dukan krep
üögen peynir
hindi füme
öğle 14.00
bol kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt
ara15.00
2 yk yoğurt
akşam 19.00
bol kıymalı karnabahar yemeği
haşlanmış limonlu brokoli (emoş)
ara 22.00
2 yk yoğurt
3 kupa yeşil çay
3 lt su
15 dk egzersiz
menüm
12 gibi
omlet,peynir,ceviz 4 zeytin
akşam 6.30- 7 arası
menemen,ayran,salata
3 lt su
Peki kendimden 10 yaş büyük biriyle abi kardeş gibi olan arkadaşlığımızda benim duygularım değişti onun değişmedi ben onun arkamdan konuştuğunu duydum kızdım sana inanmıyorum dedim ama sonra yalan olduğunu öğrendim şimdi özür diledim özrünu kabul etmiyorum dedi mesajlarıma cevap vermiyor ve kendimden utanıyorum böyle şeyler hissettiğim için
fırında kıymalı yap burcu patlıcan sebze zaten içi protein olsun daha etkili olur
ayşe abla patlıcanı közlüosun yarıosun içine biber domates soğan çok az bi kıyma yağsız koyuyosun hatta koymayabilirim bn pek kıyma sevmem fırında 10 dk
koy canım kıymayıda protein önemli yağ yakımı için
ben de çok susuyorum en az 3 lt hatta 4 ü bulduğu oluyor eşim içirmiyor akşamları,fazlası tehlikeli diye ben de 3 lt fazla içmemeye çalışıyorum ama 3,5 buluyor hergün.demek yağ yakıyorum
afiye olsun canım güzel olmuş
çok az yedim ayşe abla ama otlarııı bol bol yedim haşladım üzerine yoğurt döküp yedim
az yedim az çok minnacık yedim
ahahahahahahhageçen sene ben hocaya isyan etmiştim böle 1 saat için yine gidiodum kadın dersin saatini değiştirmişti bize göre
menüm
12 gibi
omlet,peynir,ceviz 4 zeytin
akşam 6.30- 7 arası
menemen,ayran,salata
3 lt su
Teşekkür ederim canım ya sorma valla gece 3-4 gibi yatıyorum, ders çalışırken anca bu kadar oluyor
Tımam bebeğim
Hiç sorma bebeğim ya geceleri de ders çalışırken sabaha karşı yatıyorum falan hala regl de olmadım umarım tartıya yansımaz
canım gördüm resimleeiri güzel hatunsaun allah eşine bağışlasın 62 ile süpersin bence vücudun orantılı yani 55 ten aşağı inme derim ben kızlarda çok tatlı allah bağışlasın canım benimde ikinci çocuğum önce sağlıklı olsun sonrada kız olsun istiyorum.severim kız çozuklarını.
canım yaaa ne kadar çok kızmışsın bana yaaa napıyım 3 zeytin dişimin kovuğuna sığmıyo.
Ekmekte kepek ekmeği ve küçük dilimli olanlardan o yüzden öyle oldu hemde kalorisi azalsın diye kızarttım bide.
Baklaya gelirsek taze baklaydı canım o hem yanında makarna vardı makarnadan iyidir demi
eeee açıklayabildimmi durumumu
Bu arada ayran detoksumla cuma günü bomba gibi geliyorum sen cuma günkü sonuca bakı canım geçicem hepinizi
canım evet bugün çok şiş hissediyorum kendimi ya birazda uykum gelmeye başladı ayrandan olsa gerek.
Yarın sabahta erken kalkıyorum 7 de neyse bugünü bitti say yarına allah kerim başarıcam inş.
canım ben yapıyorum bugün başladım cuma sonucu bildiricem.
Otel antalyada capris otel var diye biliyorum bi netten araştır istersen
canım bence abdest için sudan vazgeçme. Hem herzaman taze abdestle kılınan namaz daha hayırlıymış. Bende namaz kılıyorum ama suyumu içiyorum. Abdestimide tazeliyorum hep. Yani 2 bardakta çok az olmuş en azından 10 yap sen onu. Abdest almak 2-3 dakika ama kilo vermek...................
2.4.13:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik ( maydonoz)
1/2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek
Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
Öğle (13:30 - 14:00)
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon etli bezelye yemeği
Ara (16:30 - 17:00)
1 amasya elması
Akşam (18:30 - 19:00)
1 kase hazır domates çorbası
1 porsiyon haşlanmış brokoli
1 porsiyon yeşil salata
1 kutu yoğurt (%0,15 yağlı)
Ara (23:00)
3 kuru kayısı
6 fındık
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
1.4.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik ( roka, salatalık)
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
1 dilim kepekli etimek
Ara
Yok
Öğle (13:30 - 14:00)
1 kase domates çorbası
1 porsiyon patlıcanlı sulu köfte (3)
1 kase cacık
Ara (16:30 - 17:00)
1 kutu activia meyveli
Akşam (18:30 - 19:00)
1 kase yayla çorbası
1,5 porsiyon zeytinyaplı fasulye yemeği
1 porsiyon mevsim salata
1 kutu yoğurt (%0,15 yağlı)
Ara (20:00)
1 paket çikolatalı wasa (160 Cal)
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
4 kupa sade kahve
Canimcim cok tesekkur ederim, evet diyet psikolojisinden kopmamam lazim, kilo almadim herhalde ama , vermemis de olabilirim.. Verdiysem de cok azdir.. Menulerimi oaylasayim ama hatirlamiyorum ki, su derslerden ne yedim ne ictim aklim basinda degil.. Ufff... Haftaya karataya baslamayi dusunuyorum insallah bakalim, kolay gelsin kizlaarrr, bu arada dun mesela evde ip atladim mekik cektim, hepten boslamadim yani firsat bulunca yapiyorum biseler:))
sabah(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam bugday
5 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık biber
3 bardak şekersiz çay
ara(13:00)
2 bardak şekersiz çay
2 tane meyveli form bisküvi :26:
öğle(15:00)
yarım kaseden daha az tarhana
dediğim otların suda haşladım kendime üzerine yoğurt döktüm yedim 1 tabak
çok az mısır ekmeği(avuç içinin yarısı kadar anca)
akşam(17:30)
biraz salata
2.5 litre su
spor olarak sadece 30 mekik çektim regl oldum kızlar sporun nimeti karnım ağrımadı ama biraz bel ağrısı çektiğim için bide teyzem olduğu için spor yapamadım
1 bardak bitki çayı
Of anlatamıycam kızlar herkesten gizlediğim bir konu ve burda siteye giren herkes görecek anlatamıyorum ama şöyle ki yanlış birine karşı bi şeyler hissetmenin verdiği suçluluk var üzerimde
zelişcim senin iyiliğin için bırak böyle kalsın.senin şuanki yaşınla karşılaştırınca 10 yaş çok fazla bu bir.ikincisi onun duyguları abi kardeş gibiymiş,tek taraflı yıpranır çok acı çekersin.3.daha çooook gençsin sınavdan iyi netler aldın inş. üniv.li olacaksın iyi bir eğitim alacaksın.karşına sana uygun iyi insanlar çıkacaktır.önceliğin eğitimin olsun kafanı yorma böyle şeylere.özrünü dilemişsin konuşmuyor mu bırak konuşmasın senin için daha hayırlı.
yarın kendime sebzeli karnıyarık yapcam tam diyet yemeği
fırında kıymalı yap burcu patlıcan sebze zaten içi protein olsun daha etkili olur
merak etme canım 2. güne iniyo :) son kasem kaldı benim
bende yapıyorum canım bakalım yarın tartılıcam nasıl çıkıcak :)
canım didimde caprice otel var erkek arkadaşımın ablası da kapalı onlar yıllardır oraya gidiyolar çok memnunlar bi araştır istersen
yanında + yazanlar arkadaşların oluyo canım
yaa aynen busi ya ben bugün babet giyecektim ne güzel yalan olduuu
buse Allah canını almasınyobaz az gelişmiş ıspartada brokoli yok ya delircem özledim yiyemiyorum ya of offff
benüm menüler yaz yaz bitmiyo seninkileri görünce karataya başlayasım geliyo
zeliş bırak böyle kalsın sana değer verseydi özrünü kabul ederdi. üstüne gitme biraz akışına bırak. kızıııım sen üniye gidince ühhhüüüüüüüüüüsıkma canını bebeğim biz yanındayız utnama sıkılma uok ona göre :)
Emoşum üzülmuyorum sabah öyle bir duygu geldi geçti üniversitede yaşıycam ben yaşayacağımı Emoş söz
tatlım böyle şeyler çok olur, yazdıklarımız sana hep standart gibi gelecektir ama inan böyle...
yaşıtların erkekler henüz olgunlaşmadığı için senden büyük birine ilgi duyman doğal.. o seni anlıyor hatta seb onu anlamak için çaba sarfediyorsundur bu yaş aralığında ama insanın doğasında var gelişmek o yüzden çekici gelir sana.. dikkatli olman da lazım.. herkes iyi niyetli olmaz ve sana zarar verebilir.. aman diyim kapılma tatlım..
onun dışında her şeyi zamana bırak, zamala aranız düzelir, düzelmezse bile göreceksin ki bir süre sonra senin için önemini yitirecek... bunlara güleceksin..
belli bi yaştan sonra yaş farkı çok etkilemiyor.. yani 30 yaşında biriyle 40 yaşında biri birlikte olabilir ama bu sınır 25ten önce değil bence kesinlikle...hatta 27..
bööle tatlım, zamana bırak.. bak göreceksin her şey düzelecek, ama öyle ama böyle... hatta bazen ummadığın şeyler bile olabilir
eveet öyleymişbu bilgiyi takımdan kim vermişti hatırlamıyorum ama susayınca yağ yakıldığını diyetisyen söylemiş ona da abartma kız cidden 3 ü geçme bence, hele 4 sakıın su zehirlenmesi olursun allah korusun :18:
bu arada bizime evdeki suyun ph ına baktım 11 yani 7,5 u geçtiği için alkaliççook sevindim
bozmadın diyetiniii aslansın burcuuuuuu, kaplansın burcuuuuuuuu
bu ne güzel bir şeydir vallahi ben de emoş gibi imreniyorum ayşeeekaratayın peki zorluğu var mı ayşecim, biraz bahsetsene
ay umarım yansımaaz
çikolatayı mideye indirmişsin, bir daha olmasın venüs, senden beklemiyorum böyle şeyler. hele bir de hepsini yemişsin, aşk olsun
geç ebrum geeeçinsan sevdiğine kızarmış, nazım sana çok geçiyor kızıyorum vallahi suyu az içmişsin ona ne diyeceksin her şeye bir cevabı var hanım efendiniiin valla ben de yarın ayranlayacağım, sana diyorum ama bugün menüm yine sebze günü oldu. bunu sonradan fark ettim, brokoliyi yedikten sonra neyseki sorun değil, yarın ayranlıyorum
o zeytinyağlı fasulye yağda yüzen fasulye cinsindense hiç olmamış venüsen fazla 2 yk z.yağı kullan yemeklere ve çikolatadan hiiç bahsetmek istemiyorum. kalorisini yazmışsın ama o mühim değil. şeker ve yağ depoladın vücuduna, yağ yakman gerekirken
ve 12 bardak su kaç lt ediyor, 2,5 a tamamlıyorsun dimi? sakın daha az içme
tamam canım, menüleri dediğim gibi yaz buraya. bugün paylaşırsın umarım. sporunu bırakmaman da çok güzel olmuş, tebrikler onun için
meyveli formları açıklamışsın, hadi bakalımgüzel menü bence yine de burcuuu bu hafta menülerini beğendim hep böyle olursun inşallah
zeliiş ayşenin dediklerine tamamen katılıyorum
eveet kıymalı yap kıymalııı, ay benim bile canım çektiidukana başladığımdan beri yapmadım, çok alem insanım, aklıma bile gelmemiş
ay sen de ayranlıyorsun, valla herkes detoksta. yarın ben de yapcambu hafta takımca detoks haftamız oldu vallahi
demek o +lar arkadaşım olanlar, hiç aklıma gelmemişti, öğrendiğim iyi oldu
yobaz ıspartaya selamlar o vakitniye yok ki ya, çok çılgın olmalılar, seveni yok mu orda mis gibi brokolinin, isyan etseler ya biraz
aslansın zeliş, işte buuu
ay cerencim sen ne diyorsun, ben 23 yaşındayım, son erkek arkim 7 yaş büyüktü benden, anca anlaşabiliyordum. şimdi de geçen gün kendimden 19 yaş büyük, hiç evlenmemiş bir adamdan etkilendimama kendimi firenledim hemen, o kadar da olmamalı yani. anlaşıyoruz ama yok yani, adam ölür gider, gencecik kalırım ortada valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?