Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

açık büfede olsa tutcaksın kendini kuzucum

Burcu,Ayşe'yi izinli yazmayacak mıyız?

Birde 3 kere bildirimde bulunmayan diskalifiye oluyor diye biliyorum.
Venüsün yanına izinli diye not düşsek daha ii olacak sanırım

melekcim hiç bilmiyorum ayşe beni izinli yazın demedi emoş da yok venüse de bldirimde blunmadı yazıcakmışız çünkü geçen haftada bildirimde bulanmadı yazdık :44:

okurken cok mutlu oldum, cünkü o duyguyu bende artik yasiyorum.
2 tane elbise aldim 42 hemde ozaman daha az kilo vermistim bana dar oluyordu hatta fermuar zor kapanmisti dikisler atacak gibiydi.
aradan zaman gecti ve sadece ozamandan 2 fark gectikten sonra elbise üzerime nasil oturdu bilemezsiniz.
2 kilo okadar farkedecegini his düsünmedim
birde hatirliyorsaniz 40 beden bir elbise almistim ve 44 olmasian ragmen cok dar olan bir pantolon.
bavulumu hazirlarken haftaya o elbiseyi deneyecegim bakalim olacak mi
belki dayanamayip heran deneyebilirim
insallah sonuc hüsran olmaz

insallah canim saglikli seylerle doymaya calisacagim ama kacamak olacagina inaniyorum, büfede yok yok olacakmis gibi bir imaj birakti receptionda ilgilenenler.
bunu havuzda veya denizde bol bol yüzüp dengelemeye calisacagim. birde güneslenip biraz terlerim belki

evet canım bnm çok mutlu bi olay. dengelersen sorun olmaz ama sakın kilo alarak dönme bak hilal e saçını başını yolarım dedim senide yolarım

tsk ederim canim ekledim seni.
nur ile birlikte toplam 3 isim yaziyor bende
TMM CANIM kbul ettim..
ayy, ne güzel...
o haz başkadır di mi...
darısı basımıza
melekcim hiç bilmiyorum ayşe beni izinli yazın demedi emoş da yok venüse de bldirimde blunmadı yazıcakmışız çünkü geçen haftada bildirimde bulanmadı yazdık :44:

Ayşe, yolcuyum gibi bişiler yazmıstı.
Venüsüde bildirim yapmadı yaz tamam ama Püsküüt'ten uyarı alabiliriz söylim..
Bende yaptım bu işleri zamanında...
3 kez bildirim yapomayan diskalifiye oluyor.

valla canım emoş da sabah dedi ki diskalifiye etmek bana kalmış bişimiş filan dedi ben çok bilmiyorum ben listeyi ayarladım emoş gelip paylaşır sanırım

***13. TAKIM 312. ETAP ***

burcugncy (65.7/65.3/0.4/%0.61)
limonlubrokoli(61/60.9/0.1/%0.16)
mid_night_sun (71.1/71/0.1/%0.14)
mutedeyyin(80.1/79.8/0.3/%0,37)
ssercecik (72.2/72.2/0/%0)
UcukMavi (69.4/69.3/0.1/%0.14)
venuskadini (72.5///)3.kez bildirimde bulunmadı

13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.20

Son düzenleme:
kızlar listenin son hali yukardaki gibi benm çıkmam lazım emoş gelmezse kontrol edip biri paylaşsın çok öptüm hepinizi akşam 8 buçuk gbi gelirim

Dün bi arkadaş daha vardı 7. Takım sanırım 0zlem diye onların takım dağılıyomuş yada izin mi varmış tam hatırlayamadım bizim gruba katılmak istiyordu söleyim dedim umarım haddimi aşmadım :26:

melekcim listeyi kontrol edip paylaşır mısın ben hiç paylaşım yapmadım da sen yapmışsındır daha önce

sen 2 hafta süper kilo verdin.
Üstelik regl olmadıgın için böyle cıktıgına eminim...
regl olunca iner o...

haftaya kesin 64 lerdesin burcuuu

nur ben facemi verebilirim istersen.
özelden atabilirim

inşallah cnm, ben de öyle düşünüyorum bozacak şeyler yapmadım çünkü...

Menülerin güzel gidiyor Nur'cum, haftaya bir süpriz bekliyorum senden, bozmadan devam et ama..

ayy, ortalamamız yerlerde.. nerde kaldı bizim dereceler yaa

takım ortalamsı nasıl hesaplanıyordu? :44: yanlıssa düzelteyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…