Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah(11:30)
2 yumurtadan mantarlı omlet
3 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
1 kızarmış tam bugday roll
şekersiz çay

öğle(15:00)
1 dilim kavun küçük boy
1 avuç leblebi

akşam(19:30)
1.5 haşlanmış yumurta
2 zeytin
yarım kk peynir
yarım kızarmış roll ekmek
şekersiz çay
yeşillik

3.5 litre su
500 ml yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
bugün hiç spor yapasım gelmedi

11. olmuşuz kızlarrr ya

dökülüyoruz kızlar...

olsun cnm arada oluyor, ben de yapamadım bugün spor, hala regl olmadım ya
menü güzell

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi ve beyaz peynirli sandviç. + çay

öğlen(12:00)
ızgara tavuk-salata(yağsız)-1 dilim kepek ekmeği

ara(15:00)
2 kayısı + 5 kiraz

ara(16:00)
3 badem

ara(18:00)
1 ananaslı activia

akşam(19:10)
2 yumurta + az beyaz peynirli yağsız omlet
1 dilim çavdar ekmeği
çok az sütlü neskafe (50ml süt yoktur)

spor yok,
1 kupa yeşil çay (içicem az sonra )
su 2LT

kızlar bugün kortejde görevli olduğum için aniden çıkmak zorunda kaldım sizin hakkınızı yiyomuşum gibi hissediyorum burcu bi arkadaştan bahsetmişsin gelsin takıma ben bi kaç kişiyi daha davet edicem. ama benim durumlar hala sıkıntılı. vaktim oldukça giricem canlarım şimdilik çıkıyorum hepinizi kocaman öpüyorum

kolay gelsin Emoşş, yakında dönebilecek misin bari? çünkü ben 22sinde tatile gidicem, 1 hafta yokum.. biraz daha boşalmasın ortalık

dökülüyoruz kızlar...

olsun cnm arada oluyor, ben de yapamadım bugün spor, hala regl olmadım ya
menü güzell

sağol cnm benim

nazarlıkkkk

bebeğim ya ama gel artıkkk

kolay gelsin Emoşş, yakında dönebilecek misin bari? çünkü ben 22sinde tatile gidicem, 1 hafta yokum.. biraz daha boşalmasın ortalık

aynen ya sende gidince hep yalnız kalcam ben

ayyy, yeşil çay folik asiti öldürüyormuuuşş :18::18::18: kııızzz ben boşuna mı folik kullanıyorum bu kadar zamandır

aa folik mi kullanıodun sen eksiklik mi var :44: kız banada geçen arkadaşım sölemişti b12 ve folik asite etkisi varmış

canımcım ben 13. takımdn burcu hangisinii görürsün bilmiyorum ben her yere yazıyım takıma bekliyoruz canım seni
İyi akşamlar arkadaşlar burcu evde değildik şimdi bakabildim. artık burdayım 7.takımda 3.haftam olacaktı,artık 3.haftaya sizinle başlayacağım)

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar burcu evde değildik şimdi bakabildim. artık burdayım 7.takımda 3.haftam olacaktı,artık 3.haftaya sizinle başlayacağım)

o zaman aramıza hoşgeldin canım kuralları biliyosundur senin de deneme süren olcak mı bilmiyorum kaptan yada yardımcı gelnce belli olur yinede düzenli paylaşımlarını bekliyoruz siz nası yapıosunuz bilmiyorum ama biz gün sonunda yukarda gördüğün gibi menü paylaşıyoruz hiç bir ayrıntıyı atlamıyoruz spor çay su filan gibi

aramıza hoşgeldin canım ismin özlem mi?

Hoşbulduk cnm evet bizde liste paylaşımı yapıyorduk takımsız kaldığımı düşününce kendimi saldım kaçamak yaptım biraz)

Bügünkü mönüm;

08:30 1 haşlamış yumurta içine biraz peynir, maydanoz,nane,şekersiz çay
12:30 5 kaşık yoğurt içine 3 kaşık yulaf ezmesi
15:30 1 salatalık
18:00 2 kaşık pilav,2 kaşık patlıcan salatası,2 parça fırında tavuk,salata,400 ml ayran
20:00 sade soda
22:30 sütlü şekersiz nescafe (inek sütü ile),biraz çikolata)
3 litre su
Bugün egzersiz yapamadım (.

Canım menün gayet iyi yalnız akşam süt içme çünkü içindeki laktoz direk yağa dönüşüyor gece hareket etmediğin için bunun dışında bizim takımca aaa pilav aa makarna gibi durumlarımız var benim diyette 90. günüm toplasan 3 kaşık pilav ya yedim ya yemedim neyse bence ilk gün için yani bizim içimizdeki ilk gün için nazarlık bi menü

ilk bi kaç hafta paylaşım sayılarınız ve kilo vermeniz listede yer almanız için çok önemli bu nedenle her gün buraya yazdığınız mesajları sayıp bana mesaj olarak yada burdan paylşarak bildirirseniz sevinirim her pazar burda paylaşıyorum.

1. yani gelen arkadaşın 3 hafta deneme süresi vardır(özlem senin için geçerli mi bilmiyorum)
  2. pazar günleri mesaj sayıları gönderilmez
  3. düzenli menü paylaşımı ve bilgi paylaşımı önemli
  4. 9. takım kardeş takım

şimdilik kural listesinden aklıma gelenler bunlar kaptan ve kaptan yardımcımız izindeler ben yrlerine bakmıyorum ama böle sıkıntıdan sorumluluk yükledim kendime herkese iyi kilo vermeler

burcucum bu menü çok iyi halim.Kaşık hesabı çok ters gelirdi bana.aaa 4 kaşık pilav,makarna bu ne doyurmaz derdim ve pilavın makarnanın yanında bile ekmek yerdim.1 aydır çok dikkat ediyorum.Tatlı,pasta,reçel.çikolata v.b. yiyeceklerden hiç yemedim 1 aydır.son haftada 2.çikolata yiyişim oldu. ekmek tadından uzaklaşmak için ilk 1 hafta hiç ekmek yemedim..çokta iyi oldu.ekmeksiz doymayacağımı hissederdim.şimdi ekmeksiz bile yediklerim fazla geliyor. bu defa kesin kararlıyım gidecek bu kilolar

Geçmiş sayfalarda diyetinizle ilgili listeler öneriler varmı?

Son düzenleme:

canım mutlaka diyet önerileri var mesela içimizde karatay dukan yapan diyetisyenle yapanlar filanda onlardan gördükçe veya okudukça filan menüleri düzeltiyoruz işte ne yapıosal kendimiz için zaten zamanla göreceksin zaten menülere yapılan yorumları sizde katılın görüşlerinizi belirtin mtlaka herkesin düşüncesi önemli bizim için

Haklısın zamanla birbirimizden bir çok şey öğreneceğiz muhakkak. Mesajları tek tek saymamız gerekiyor o zaman Bugün 5.mesajım galiba. Şimdilik bana müsaade yarın görüşürüz.Herkese iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…