11. olmuşuz kızlarrr ya
sabah(11:30)
2 yumurtadan mantarlı omlet
3 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
1 kızarmış tam bugday roll
şekersiz çay
öğle(15:00)
1 dilim kavun küçük boy
1 avuç leblebi
akşam(19:30)
1.5 haşlanmış yumurta
2 zeytin
yarım kk peynir
yarım kızarmış roll ekmek
şekersiz çay
yeşillik
3.5 litre su
500 ml yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
bugün hiç spor yapasım gelmedi
kızlar bugün kortejde görevli olduğum için aniden çıkmak zorunda kaldım sizin hakkınızı yiyomuşum gibi hissediyorumburcu bi arkadaştan bahsetmişsin gelsin takıma ben bi kaç kişiyi daha davet edicem. ama benim durumlar hala sıkıntılı. vaktim oldukça giricem canlarım şimdilik çıkıyorum hepinizi kocaman öpüyorum
dökülüyoruz kızlar...
olsun cnm arada oluyor, ben de yapamadım bugün spor, hala regl olmadım ya
menü güzell
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi ve beyaz peynirli sandviç. + çay
öğlen(12:00)
ızgara tavuk-salata(yağsız)-1 dilim kepek ekmeği
ara(15:00)
2 kayısı + 5 kiraz
ara(16:00)
3 badem
ara(18:00)
1 ananaslı activia
akşam(19:10)
2 yumurta + az beyaz peynirli yağsız omlet
1 dilim çavdar ekmeği
çok az sütlü neskafe (50ml süt yoktur)
spor yok,
1 kupa yeşil çay (içicem az sonra )
su 2LT
kızlar bugün kortejde görevli olduğum için aniden çıkmak zorunda kaldım sizin hakkınızı yiyomuşum gibi hissediyorumburcu bi arkadaştan bahsetmişsin gelsin takıma ben bi kaç kişiyi daha davet edicem. ama benim durumlar hala sıkıntılı. vaktim oldukça giricem canlarım şimdilik çıkıyorum hepinizi kocaman öpüyorum
kolay gelsin Emoşş, yakında dönebilecek misin bari? çünkü ben 22sinde tatile gidicem, 1 hafta yokum.. biraz daha boşalmasın ortalık
ayyy, yeşil çay folik asiti öldürüyormuuuşş :18::18::18: kııızzz ben boşuna mı folik kullanıyorum bu kadar zamandır
İyi akşamlar arkadaşlar burcu evde değildik şimdi bakabildim. artık burdayımcanımcım ben 13. takımdn burcu hangisinii görürsün bilmiyorum ben her yere yazıyım takıma bekliyoruz canım seni
İyi akşamlar arkadaşlar burcu evde değildik şimdi bakabildim. artık burdayım7.takımda 3.haftam olacaktı,artık 3.haftaya sizinle başlayacağım )
Hoşbulduk cnm evet bizde liste paylaşımı yapıyorduk takımsız kaldığımı düşününce kendimi saldım kaçamak yaptım biraz)
Bügünkü mönüm;
08:30 1 haşlamış yumurta içine biraz peynir, maydanoz,nane,şekersiz çay
12:30 5 kaşık yoğurt içine 3 kaşık yulaf ezmesi
15:30 1 salatalık
18:00 2 kaşık pilav,2 kaşık patlıcan salatası,2 parça fırında tavuk,salata,400 ml ayran
20:00 sade soda
22:30 sütlü şekersiz nescafe (inek sütü ile),biraz çikolata)
3 litre su
Bugün egzersiz yapamadım(.
burcucum bu menü çok iyi halim.Kaşık hesabı çok ters gelirdi bana.aaa 4 kaşık pilav,makarna bu ne doyurmaz derdim ve pilavın makarnanın yanında bile ekmek yerdim.1 aydır çok dikkat ediyorum.Tatlı,pasta,reçel.çikolata v.b. yiyeceklerden hiç yemedim 1 aydır.son haftada 2.çikolata yiyişim oldu. ekmek tadından uzaklaşmak için ilk 1 hafta hiç ekmek yemedim..çokta iyi oldu.ekmeksiz doymayacağımı hissederdim.şimdi ekmeksiz bile yediklerim fazla geliyor. bu defa kesin kararlıyım gidecek bu kilolar
Geçmiş sayfalarda diyetinizle ilgili listeler öneriler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?