Bugünkü Mönüm;
07:00
1 bardak nesfit,yarım bardak süt
09:00
1 tane elma,1 fincan kayısılı form çayı
11:30
1 yumurta,2 kaşık yulaf kepeği ve yarım çaybardağı sütten oluşan krep
2 tane bol maydonozlu haşlanmış yumurta
1 salatalık,yarım domates,1 acı biber
1 fincan şekersiz çay
15:00
3 kaşık az pişmiş tarçınlı şeftali ve kayısı
400ml kayısılı form çayı ve yeşil çay karışımı
18:00
5 kaşık yeşil mercimekli patlıcan yemeği
5 kaşık yoğurt (ev yoğurdu)
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
19:00
1 büyük fincan sadee türk kahvesi
az önce 1 tane salatalık yedim
3 litre su
Egzersizler;
13:00 1 saat bebişle oynadık,zıpladık
15:00 35 dakika süren Jillian.Michaels.6.Weeks.Six.Pack. egzersiz programı
yazmayı unutmuştum az önce düzelltimözlem sen çözmüşün bu işi ya tek lafım yok ama suyu yazmamışsın
pişmiş şeftali kayısı falan... çok marjinal bir menü olmuş Özleemmgüzel olmuş ama...
Kızlar yaa, salata tuzluydu biraz galiba... içim yanıosu içiyorum ama geç de oldu , gece kalkcazz habire bu gidişle
yrn bol su içiyim bari... şişmesem yaaa... sabah maydonoz da yiyim...
kankam 3ü bulmayan noolsun yrn
pişmiş şeftali kayısı falan... çok marjinal bir menü olmuş Özleemmgüzel olmuş ama...
o pişmiş kayısı şeftali çok iyi oluo ceren ya ama ben onu dondurmayla sevdiğim için yemyorum
tatlı niyetine cnmeşime puding yaptım yedi az önce kış için şekersiz nir şekilde reçel gibi yapmayı düşünüyorum.Zaten yeterince kendinden şekerli şeftali
tatlı niyetine cnmeşime puding yaptım yedi az önce kış için şekersiz nir şekilde reçel gibi yapmayı düşünüyorum.Zaten yeterince kendinden şekerli şeftali
nasıl yapılıyor kız anlatın bakiim
öğlen Meleğin verdiği tariften krep yaptım.1 kişilikmi o krep tarifi?sanki bana fazla geldiSizin yaptığınızda böyle mi oluyor? ilk defa yaptım bu tarifi.Fazla kalori almayim sonra.1 kişilik diye yedim hepsini
Öğlen yemeğim;
Eki Görüntüle 733848 Eki Görüntüle 733849
buzluğa at sonra blendırdan işte sana dondurmao pişmiş kayısı şeftali çok iyi oluo ceren ya ama ben onu dondurmayla sevdiğim için yemyorum
bebeem ben tost makinesinde hafif ızgara yapıyorum şeftalileri sonra üzerine tarçın serpip bi top dondurmayıda otrtuorum içine offff offfff
buzluğa at sonra blendırdan işte sana dondurmayarın deneyim
oy oy oy oyağzımın suyu akıoooo
buzluğa at sonra blendırdan işte sana dondurmayarın deneyim
bak iyi fikir, daha dondurmaya dilimi sürmedimdenenebilir... ben de denicem ama haftasonu heralde..
fıstıklar, ben kaçıyorum, biraz ortalığı toplayıp, yatıcam..
herkese iyi geceleeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?