Kızlar ben dondurma yedimpişmanım
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Kusurabakmayın uğrayamıyorum dün akşam fırsatım oldu tam yazıyorum bilgisayar dondu kaldıBu arada şişkinliğim aynı şekilde devam ediyor.Diyetime ve sporuma sadık olamadım bu hafta. şişkinliğim ve kabızlığım varken 3 kilo kadar fazla çıkıyorum.önceki gün şişkinliğim yok gibiydi 71 kg kilo çıktım.bildirimdeki kilomdan 200 gr az
selam kizlar nasilsiniz?
net problemi yüzünden sizden uzak kaldim.
halen daha sknti var.
geldgni görünce hemen gireyim dedim.
sizden uzak kalmak bana iyi gelmedi. baya bir duraklamadan sonra yasadigim streslerle birlikte diyetimde gevseklik yasadim.
ve ne yazik ki artiya gectim.
suan sorunlari halen atlatmis degiliz.
bir süreligine izin almak istiyorum, hem gruba negatif etki yapmamak adina hemde netden dolayi giremedigim icin.
cok üzgünüm her acidan. onca zorlukla verdgmiz kilolari geri almak cok depresif bir etki yapiyor.
fakat suan sizinle olarak grubun ortalamasini düsürecegim icin izine ayrilmak istiyorum.
bu arada ben suan tatilde olacaktim ama dedigim gibi sorunlar oldu ve biz halen yurt disindayiz.
türkiye gidebilecegimiz mechul, tatil deniz havuz ise hayalden öte.
net geldiginde ve toparlandgmda mutlaka geri dönmek istiyorum cünkü hedefim olan önce 59 sonra 56 kiloya ancak el birligi ve grubun motivesi ile verebilirim.
melege tekrar tesekkür ediyorum, buraya yazamadgmda kendisine yazdigim ve bildirim yaptgm icin.
sizi cok seviyorum kizlar
canım bence yediklerindendir dikkat etmelisin yarın cumaaaaa
fıstık sen biraz kısaymışsın beasenin boy kaçtı ki kuzum? amaaaan aramızda 3ün 5in lafı mı olur
hem şööle düşün, minyon olursan daha ince görünürsün.. uzun boylular daha iri durabiliyor
ben de çok ortayım be anam.. ne uzunum ne kısa.. 1,66
midnightım sen tam türkiye standartlarında birisin
benim boyum 1.70 dediğin gibi uzun boylular biraz iri duruyo ama allahtan suratım küçük gösteriyo
ben 1.61 im canım yani anneye daha yakın
bende magnum mini yedim hiç pişman değiliiim :131::131::131:Kızlar ben dondurma yedimpişmanım
burcum koordinatları bildir gelelimmmmben çok sıkılıyorum ama yaaa ve çok yalnızım
ne kursu canım sen ne iş yapıyordunn??:44:
kızlar napıyosunuz internet gelmedi hala arkadaşımın tabletinden girdim haber vereyim diye. yarın okulda olucam sabah girmeye çalışırım. telefon paketi de 22sindeymiiş çok sıkıntılı oldu. inşallah yarın bağlanır ya çok zormui internetsizlik :) hepinizi kocaman öpüyorum bebeişlerim :)
evet bencede onunda etkisi var birde kabızlığın
cumartesi aranıza dönüyorum kızlar
güzel sağlıklı beslenmeyle ve sporla
pes etmedim kaldığım yerden devam edecem
yarın izinli gösterilebilmek istesem bir sakıncası olurmu?:44::44:
fıstık sen biraz kısaymışsın beaama çaresi varr topluklu ayakkabılar sağ olsun dimii
bende magnum mini yedim hiç pişman değiliiim :131::131::131:
burcum koordinatları bildir gelelimmmm
Dünkü menüm:
Sabah: 11.00
2 yumurtadan salata
1 dilim ekmek
5 zeytin
Öğle: 15.00
Eki Görüntüle 740150
Dukan krebin üstüne köfte koydum
Üstüne salçalı sos
1 bardak ayran
Akşam:
1 kase yarmalı yogurt çorbası
evet bencede onunda etkisi var birde kabızlığın
cumartesi aranıza dönüyorum kızlar
güzel sağlıklı beslenmeyle ve sporla
pes etmedim kaldığım yerden devam edecem
yarın izinli gösterilebilmek istesem bir sakıncası olurmu?:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?