sağol cnm senin menüde süperrafiyet olsun canım çok beğendim
[COLOR="#EE82EE"]
Özlem cim tebrik ediyorum çok güzel menü. Bu arada senin maşallahın var eminim cumaya güzel bir sonuç alacaksın tartıda. Yarışa seni dahil etmese miydim acaba[/COLOR]
özlemcim süper menü afiyet olsun geçen haftaki +1i bu hafta telafi edeceğine inanıyorum
1 temmuz:14kızlar mesaj sayılarını bekliyorum
Hadi bakalım o zaman güzel ve mutlu bir tatil geçirmen dileğiyle. İyi yolculuklar. Anneme kavuştum diye de unutma bizikızlar naptınız :) bi heyecanlıyım sormayın :) valizimi hazırladım biletimi aldım yarın saat 13:30 da yola çıkıyorum :) yarın anne yemekleri yicemgeçmişi okuyup geliyorum :)
Yaa sorma Emoş cum nerden yaptıysam o patatesi. Çok etkiledi kilomu. Durdu kilo verimim. Bu arada geçen ayın 3 ünde regl olmuştum. Gerçi lohusalıktan sonra şaştı herşey ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Zaten lohusalığım 40 gün sürdü. Aradan 15 gün geçmeden ilk regl imi oldum. Sanırım şişlikte var bugün. İki gündür de yürüyemiyorum.:26:Bi daha patatesin p si bile olmayacak menülerde. Gerçekten etkiliyor kızlar birebir denedim ve gördüm sonucukaptancım bende tam dicektim 2 gündür patates yemeği yiyosun diyeafiyet olsun ebrucum
kaptancım ben bi ara resim ayarlamıştım mesaj sayma ile ilgili onu tekrar paylaşayım
Çok güzel bir anlatım olmuş canım ellerine sağlık. O resimleri bana da mail olarak atabilir misin? Sen yokken bende de bulunsun. Tek tek anlatmak sıkıyor insanıYeni Gelen Arkadaşlar İçin Hatırlatma:
kendi aramızda kararlaştırdığımız bazı kurallar var:
1. her hafta cuma yarışması için hedef kilo belirlenir. hedef kilonun %80 ine ulaşamayan üye ceza olarak diğer takımları gezerek neden hedefine ulaşamadığını anlatır.
2. kaçamak yapan üye kaçamak yaptığı kalori kadar spor yapmak zorundadır. aynı şekilde üye takımları gezerek yanlış yaptığını anlatır.
3. kraliçelik sistemimiz var. benim yoğunluğumdan dolayı aksamıştı. bu hafta tam gaz devam edilecek. sırasıyla:
su, zayıflama, spor, mesaj kraliçelerimiz var. kraliçelik menülere göre ve mesaj sayılarına göre belirleniyor. menülerimizi her akşam yemeği sonrası düzenli bir şekilde yazıyoruz. örnek menü yazımı için burcugncy arkadaşımıza bakabilirsiniz.
4. her gün en az 5 mesaj yazmak zorunludur. ne kadar çok paylaşım yaparsanız deneme süresi de bu şekilde daha kısa olabilir.
mesaj sayıları hergün düzenli olarak tarihi belirtilerek gönderilir.
pazar mesaj saymıyoruz.tatil günümüz :)
****arkadaşlar takım kurallarını okudunuz biliyorsunuz geçmişi okumak önemli. biri ya da birileri size bir soru yöneltmiş olabilir. ya da bir öneride bulunmuş olabilir. o yüzden son yazdığımız mesajdan itibaren geçmişi okumaya özen gösteriyoruz. ille de size yazılmış mesaj olarak algılamayalım. genel olarak bi konu konuşulmuş olabilir. bu birbirimizle daha iyi kaynaşabilmemiz için çok önemli.
****aynı zamanda cuma günü listeye girmek için mesaj sayıları çok önemli. mesaj sayılarını düzgün göndermeme, günlük 5 mesaj limitini doldurmama listeye girmeye engeldir.
arkadaşlar mesaj saymayı bilmeyenler için ayrıntılı olarak anlatıyorum (açıklamalar mavi kutucuklar içinde var) :
Eki Görüntüle 732779
Eki Görüntüle 732778
Eki Görüntüle 732786
Gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun.Bugünkü Menüm
sabah(09:30)
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
maydonoz
1 dilim tb ekmeği
öğle(12:00)
1 tabak yoğurtlu z.yağlı yeşil fasulye (bizim orda ekşileme derler)
yarım dilim tb ekmeği
ara(15:00)
1 avuç kiraz+ 1 dilim karpuz
akşam(19:00)
1 porsiyon iskender (pidesiz)
1 bardak ayran
biraz salata
4 lt su, 2 fincan nescafe, 2 fincan yeşilçay
1 saat yürüyüş(15dk koşu), 30 dk jillian
Olursun canım olursun merak etme. Yeter ki iste.akşamki menüye 1 dilim çavdar ekmeğini ekmeyi unutmuşum arkadaşlar.:))
sağol cnm senin menüde süperr
sağol kaptan senin menüde güzelay inşallah kaptan inşallah kilo vermem hızlanır.Ağustosun sonunda nişan var alacağım kıyafetin yakışmsını istiyorum.zayıf güzel görünmek istiyorum
Bazen eski fotolarıma bakıp kendime kızıyorum.0 bedenlerden büyük bedenlere çıkmak çok kötü bir duygu
öğleni meyve ile geçiştirdim.Bir sorun olmaz dimi?
inşallah inşallah :))+lar olmasaydı çoktan 6lı rakamları görmeye başlamıştım belki
1 temmuz:14
2 temmuz:13
Günaydın canım. Çok erkencisiniz. Bende 4:45 te kalktım. Mama hazırladım ama tekrar uyudum.Günaydın arkadaşlar bugün bebişin sayesinde bayağı bir erkenciyim 4:30dan dürttü beni
Biraz atıştırtık en iyisi yürüyüşe çıkalım birazdanGörüşmek üzeree
Bi ben varım sanırım. Maşallah çok güzel yürümüşsün. Ben de bugün iki kez mi yürüsem acaba sabah ve akşam olarak. Karar veremedim. Bu hafta istiyorum ki bireysel derecelere gireyim. Ama sanırım şişkinliğim olacak. Yeşil çay içmeye başlasam belki işe yarar.Kızlarrr kimse uyanmadı mı?
Çıkmasammı diyordum hani böyle içinizden bir ses der ya yap-yapma diye
iyiki çıkmışım 1,5 saat yürüdüm geldim.Ama kimsecikler yok daha burada:44:
Neyse ben yine herzamanki gibi;
Az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu bir günler geçirmenizi diliyorum.
evet malesef öyle oluyor üstelik spor da yapıyordum. belkı de sıkılaşmıştım ozman hatırlamıyorum tam.tipki benim gibi zamansız alıp zamanla cok uzun bi zamanla zor kilo veriyorum
sanırım ben diyet yapmayı tam bilmıyorum :26:Karpuz diyette asla yememen gereken meyveler arasında. Çok canın çekerse saat 15:00 ten önce bir dilim ye bence. İstediğin kiloya ulaştığın zaman bol bol yersin.
Teşekkürler canım benim. Leslie sizi nasıl terletiyor anlamıyorum. Bende hiç bir etki yapmıyor. Ben normal yürüyüşte terlemeye başlıyorum. Leslienin bana bi faydası olmadı ne yazık ki.
Geriye doğru bakarsan bulabilirsin diyecektim ki. Bulmuşsun zaten. 2013 üde yanlışlıkla yazmışın sanırım.
Bu kez bizi dinler tavsiyelerimize uyarsan çok daha kısa zamanda vereceğine eminim.Bu senin gözünü korkutmasın.
karpuza çok üzüldüm. akşam yemeklerinin vazgeçilmeziydikarpuz çok şekerli kavun da öyle ama illa yiceksen kaptanımızın da dediği gibi öğle yada 15:00 gibi ye akşam yersen şeker depolanır yağa dönüşür.
3,5 litre su harika. 1 saat de sporsabah(10:30)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
2 haşlama sosis
şekersiz çay
öğle(15:00)
5 yk semiz
2 yk yoğurt
taze biber
akşam(18:30)
ızgara tavuk gögsü
salata
ayran
ızgara biber domates soğan
3.5 litre su
300 ml yeşilçay
1 saat walk at home
1.5 saat ev temizliği
öğün saatleri biraz karışmış ama düzene sokarsın eminimbiraz gec uyandıgım icin oguzlerimi sık tutamadım
14.45'te KAHVALTI: kibrit kutusu kadar peynir
1.5 dilim kepekli ekmek
4 tane siyah zeytin, kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5-6 dal limonlanmis roka.
15.30'da: 2 bardak yeşil çay
18.30'da AKSAM YEMEĞİ: 3 kaşık nohutlu pilav
3 adet kofte
1 bardak ayran
cay kasesi kadar tabakta marul salatası
simdiye kadar 2.5 litre su ictim daha devam edicek ilerleyen saatlerdede salatalık tuketıp yesil cay icmeyi dusunuyorum ^^
bakarız tabi :)yeni gelen arkadaşlar arkadaşlık isteğimi kabul edip resimlerime bakabilrsinzzzzzz
afiyet olsunsaat 12de 1 yumurta ile yaptığım domates biberli menemen
15:00 gibi 1 tane salatalık
17:00de yarım saat leslie ile yürüyüş
maydonoz yedim 7 8 sap, çok güzeı tadı umarım uygundur diyete böyle çiğ yemek.
18:30 ıspanak yemeği +yoğurt (ama sadece 2 yk yiyebildim çünkü çok acı olmuş ıspanak, yapamamışım yemeği
1 lt su içmişimdir şimdiye kadar,
2,5 lt yapacağım onu. + bitki çayı vs içerim.
hani öğle yemeği ben göremedimBugünkü menüm
08:00
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 üçgen peynir
1 salatalık
Yarım domates
1 dilim cavdar ekmegi
2 fincan sekersiz çay
13:30
1 elma
1 salatalık
1 fincan nescafe(inek sütü ile)
17:00
5 kaşık menemen
Biraz peynir
2 siyah zeytin
Yarım salatalık
2 fincan sekersiz çay
3.5 litre su
Egzersizler
18:00
1.5 saat sahilde bebek arabasıyla tempolu yürüyüş (5 dakika kadarı koşu) )
ekmek arası köfte nazar boncuğu olmuşMenümü yazayım bende hazır kimse yokken
MENÜM
Sabah (08:30)
Peynir, domates, salatalık
Omlet, bir dilim tam buğday ekmeği
200 ml süt
Öğle (14:00)
1 porsiyon patatesli tavuk yemeği (nihayet bitti)
1 dilim tam buğday ekmeği
Birazcık yoğurt, bikaç dilim domates
Akşam (19:00)
Ekmek arası köfte
Ayran
Su 2,5 litre
Şimdide bir fincan sütlü şekersiz nescafe içiyorum.
Not: Akşam dışarda olduğum için böyle oldu ama yarın telafi edeceğim inşallah. Yoksa Özlem le zor yarışacağım
mesajlarımızı mı sayıyoruz?Kızlar yaaa bi ara yeni gelen arkadaşlara mesaj sayma işini anlatır mısınız? Anlatmadık şimdiye kadar. Benim miniş uyandı. Mama hazırlamam lazım. Kocaman öpüyorum hepinizi. İyi geceler
hayırlı yolculuklarrrkızlar naptınız :) bi heyecanlıyım sormayın :) valizimi hazırladım biletimi aldım yarın saat 13:30 da yola çıkıyorum :) yarın anne yemekleri yicemgeçmişi okuyup geliyorum :)
teşekkürler bilgiler için. dünkü mesaj sayımı bildiririm bugun. bu arada benim evde netim olmadığı için sabahları gnlük menümü paylaşağım.Yeni Gelen Arkadaşlar İçin Hatırlatma:
kendi aramızda kararlaştırdığımız bazı kurallar var:
1. her hafta cuma yarışması için hedef kilo belirlenir. hedef kilonun %80 ine ulaşamayan üye ceza olarak diğer takımları gezerek neden hedefine ulaşamadığını anlatır.
2. kaçamak yapan üye kaçamak yaptığı kalori kadar spor yapmak zorundadır. aynı şekilde üye takımları gezerek yanlış yaptığını anlatır.
3. kraliçelik sistemimiz var. benim yoğunluğumdan dolayı aksamıştı. bu hafta tam gaz devam edilecek. sırasıyla:
su, zayıflama, spor, mesaj kraliçelerimiz var. kraliçelik menülere göre ve mesaj sayılarına göre belirleniyor. menülerimizi her akşam yemeği sonrası düzenli bir şekilde yazıyoruz. örnek menü yazımı için burcugncy arkadaşımıza bakabilirsiniz.
4. her gün en az 5 mesaj yazmak zorunludur. ne kadar çok paylaşım yaparsanız deneme süresi de bu şekilde daha kısa olabilir.
mesaj sayıları hergün düzenli olarak tarihi belirtilerek gönderilir.
pazar mesaj saymıyoruz.tatil günümüz :)
****arkadaşlar takım kurallarını okudunuz biliyorsunuz geçmişi okumak önemli. biri ya da birileri size bir soru yöneltmiş olabilir. ya da bir öneride bulunmuş olabilir. o yüzden son yazdığımız mesajdan itibaren geçmişi okumaya özen gösteriyoruz. ille de size yazılmış mesaj olarak algılamayalım. genel olarak bi konu konuşulmuş olabilir. bu birbirimizle daha iyi kaynaşabilmemiz için çok önemli.
****aynı zamanda cuma günü listeye girmek için mesaj sayıları çok önemli. mesaj sayılarını düzgün göndermeme, günlük 5 mesaj limitini doldurmama listeye girmeye engeldir.
arkadaşlar mesaj saymayı bilmeyenler için ayrıntılı olarak anlatıyorum (açıklamalar mavi kutucuklar içinde var) :
Eki Görüntüle 732779
Eki Görüntüle 732778
Eki Görüntüle 732786
çok güzel bir menüBugünkü Menüm
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
maydonoz
1 dilim tb ekmeği
yarım dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
biraz salata
günaydın ben geldim işe. mesaim başladı. 1 saate patron da gelir. bugun dünden daha güzel ve kalorisiz bir gün olsunKızlarrr kimse uyanmadı mı?
Çıkmasammı diyordum hani böyle içinizden bir ses der ya yap-yapma diye
iyiki çıkmışım 1,5 saat yürüdüm geldim.Ama kimsecikler yok daha burada:44:
Neyse ben yine herzamanki gibi;
Az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu bir günler geçirmenizi diliyorum.
Yaa sorma Emoş cum nerden yaptıysam o patatesi. Çok etkiledi kilomu. Durdu kilo verimim. Bu arada geçen ayın 3 ünde regl olmuştum. Gerçi lohusalıktan sonra şaştı herşey ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Zaten lohusalığım 40 gün sürdü. Aradan 15 gün geçmeden ilk regl imi oldum. Sanırım şişlikte var bugün. İki gündür de yürüyemiyorum.:26:Bi daha patatesin p si bile olmayacak menülerde. Gerçekten etkiliyor kızlar birebir denedim ve gördüm sonucu
Olursun canım olursun merak etme. Yeter ki iste.Bu arada bizim yarış tamamen kilo odaklı olacak. Şuan ikimizi aynı kiloda sayıyoruz. Gerçi ben geriden başlıyorum ama olsun yetişirim sana bi şekilde.
Günaydın canım. Çok erkencisiniz. Bende 4:45 te kalktım. Mama hazırladım ama tekrar uyudum.
Bi ben varım sanırım. Maşallah çok güzel yürümüşsün. Ben de bugün iki kez mi yürüsem acaba sabah ve akşam olarak. Karar veremedim. Bu hafta istiyorum ki bireysel derecelere gireyim. Ama sanırım şişkinliğim olacak. Yeşil çay içmeye başlasam belki işe yarar.
Özlem cim aslında patatesi hiç yememiz gerekiyor. Ama ben metabolizmam hızlı nasıl olsa yakıp kilo veriyorum diye çok önemsemedim. Ama yedikten sonra gördüm ki metabolizman ne kadar hızlı olursa olsun patates yemek iyi değil. Glisemik indeksi yüksek, bol nişastalı bir yiyecek olduğu için zayıflama döneminde hiç tüketmememiz lazım. Pirinç ve bezelye gibi. İskender de bir sakınca yok bence ama mümkünse ekmeklerini yeme. Ekmek arası köftenin ekmeği tekli ekmeler oluyor yaaa çeyrekten biraz fazla sanırım yada yarım ekmek olabilir. O nuda yemesem iyi olur muş ama bu bana ders oldu. Artık kaçamak yok. Çünkü metabolizma eski hızını kaybediyor sanırım emzirmeyi bıraktığım için. Yarış işini şöyle yapalım. Kim daha önce 65 kiloya ulaşacak. Ben bu hafta 73,7 ile başladım. Sanırım sen de 71,5 kilosun. 65 uzun gibi görünebilir ama kim kimi geçiyor ona bakarız.Çok mu yedin acaba:44:her gün değil ama arada bir yememiz gerekli dimi abartmadan patates v.b yiyecekleri? vitaminleri almak için
birde dünkü yediğin ekmek arası köfteyi merak ettimçeyrek somunmu yarım somun arasımı afiyet olsun.belki oda şişkinlik yapmıştır:44:
Benimde canım uzun zamandan beri iskender çekiyordu.Eşim unutmamış bugün yeriz dedi.
merak etme menüme ortak buldum cılız bir kardeşim varyarım porsiyon verirlerse yarım alırız olmazsa kardeşimle kardeş payı yaparız oda ekmek hastası
Her hafta kim daha fazla verecek şeklindemi yoksa kim daha çabuk hedefine ulaşacak şekilindemi?
senin kilon kaç?
Burcu cum menün hiç güzel olmamış. Hatalarını sen de biliyorsun zaten. Tantuni, dolma, karpuz ve mısır dehşet kalori depolamışsın. Hem de mısırı ve karpuzu akşam yemişsin. Kilo vermek istiyorsan eğer bi süre bunlardan uzak durman lazım.sabah (7.30)
1 büyük dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
çeyrek salatalık
tuzsuz köy peyniri
1 zeytin
öğle(13.00)
1 sandiwic ekmeğine tavuk tantuni
1 bardak ayran
ardından 2 bardak şekersiz çay
akşam(18.00)
2 adet kuru biber dolması
4 kaşık yoğurt
2 dilim karpuz.
saat(17.00)
1 haşlanmış mısır
günlük su miktarımı bu günden itibaren ölçülü takip edeceğim. dün ne kadar içtim hiç saymadım.
bugün dolmasız , tantunisiz, bol sulu bir gün diliyorum kendime.
Tatlım bundan sonra ki mesaj sayılarını özel mesaj olarak göndermen gerekiyor. Günlük mesaj listesini ben yayınlayayım sende not al olur mu? Bi de o 1 temmuz değil 2 temmuz mesaj sayıları olacak sanırım çünkü sen 2 sinde başladın takıma1 temmuz mesaj sayım 16
evet malesef öyle oluyor üstelik spor da yapıyordum. belkı de sıkılaşmıştım ozman hatırlamıyorum tam.
sanırım ben diyet yapmayı tam bilmıyorum :26:
ben leslie ile çok fena oluyorum. üstelik gün içinde de bol bol yürürüm.
evet kaptan 2011 demek istemiştim .
bu arada ben karpuzun bu kadar yasaklı olduğunu bilmıyordum. sadece karpuz yıyerek zayıfladığını söyleyen insanlar var. bir de insan sıcakta bişey yemek istemıyor ki.
karpuza çok üzüldüm. akşam yemeklerinin vazgeçilmeziydi
günaydın ben geldim işe. mesaim başladı. 1 saate patron da gelir. bugun dünden daha güzel ve kalorisiz bir gün olsun
Özlem cim aslında patatesi hiç yememiz gerekiyor. Ama ben metabolizmam hızlı nasıl olsa yakıp kilo veriyorum diye çok önemsemedim. Ama yedikten sonra gördüm ki metabolizman ne kadar hızlı olursa olsun patates yemek iyi değil. Glisemik indeksi yüksek, bol nişastalı bir yiyecek olduğu için zayıflama döneminde hiç tüketmememiz lazım. Pirinç ve bezelye gibi. İskender de bir sakınca yok bence ama mümkünse ekmeklerini yeme. Ekmek arası köftenin ekmeği tekli ekmeler oluyor yaaa çeyrekten biraz fazla sanırım yada yarım ekmek olabilir. O nuda yemesem iyi olur muş ama bu bana ders oldu. Artık kaçamak yok. Çünkü metabolizma eski hızını kaybediyor sanırım emzirmeyi bıraktığım için. Yarış işini şöyle yapalım. Kim daha önce 65 kiloya ulaşacak. Ben bu hafta 73,7 ile başladım. Sanırım sen de 71,5 kilosun. 65 uzun gibi görünebilir ama kim kimi geçiyor ona bakarız. Burcu cum menün hiç güzel olmamış. Hatalarını sen de biliyorsun zaten. Tantuni, dolma, karpuz ve mısır dehşet kalori depolamışsın. Hem de mısırı ve karpuzu akşam yemişsin. Kilo vermek istiyorsan eğer bi süre bunlardan uzak durman lazım.
Tatlım bundan sonra ki mesaj sayılarını özel mesaj olarak göndermen gerekiyor. Günlük mesaj listesini ben yayınlayayım sende not al olur mu? Bi de o 1 temmuz değil 2 temmuz mesaj sayıları olacak sanırım çünkü sen 2 sinde başladın takıma
evet hatalarımı biliyorum malesef01 - 02 Temmuz limonlubrokoli
03 - 04 Temmuz LAydLiNe
05 - 06 Temmuz mid_night_sun
08 - 09 Temmuz burcugncy
10 - 11 Temmuz Ozlem
Mesaj listemiz bu şekilde kızlar. 01-02 Temmuz u limonlubrokoli ye (Emoş a) özel mesaj olarak göndermeniz lazım. Bugün ve yarın ki mesajları da Tuba olmadığı için bana göndereceksiniz. Anlaşılmayan bişey varsa sorabilirsiniz. Özel mesajın sebebi mesajı sayacak olan kişinin tek tek geçmişi taramak zorunda kalmasını engellemek
Hoşgeldin iyi çalışmalarCnm bence yemesini bilmek lazım.Bizim insanımız ne yapıyor? Birsürü karpuz,birsürü peynir,birsürü ekmek yiyolar yiyolar yiyolar.Sonra kilo veremedim diiyolar Sabah öğlen akşam nerdeyse 1 karpuzu 1 kişi yiyor birde uyumadan önce yiyorlar.etrafımda görüyorum Herşeyin azı karar çoğu zarar!!
ooooo bugünkü menüye nazarlar gelsinnnnafiyet olsun bebeğim özüne döndün :)
pirinç pilavı yeme canım. çok faydasını göreceksin :) bi de sabah erken kalkmak çok etkiliyo. metobolizman hızlı çalışır. uykunu düzene sokmaya çalış. 2 hafta önce benim de uyku düzenim bozuldu sınavlardan dolayı 100-200 gr veriyodum yeni yeni düzene girdi. faydasını göreceğim inşallah bu cuma
yediklerin çok az olmuş canım. daha dolu olsun menülerin. az yiyince vücut savunmaya geçer az yesen de kilo alırsın ne yesem yarıyo olur sonucu :)
özlemcim süper menü afiyet olsun geçen haftaki +1i bu hafta telafi edeceğine inanıyorum
ebrucum bende dışarıdaydım yeni geldim daha. esadla vakit geçirelim dedik biraz. saat 11 olmuş göz açıp kapayana kadar :)
kaptancım bende tam dicektim 2 gündür patates yemeği yiyosun diyeafiyet olsun ebrucum
kaptancım ben bi ara resim ayarlamıştım mesaj sayma ile ilgili onu tekrar paylaşayım
Bugünkü Menüm
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
maydonoz
1 dilim tb ekmeği
yarım dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
biraz salata
evet malesef öyle oluyor üstelik spor da yapıyordum. belkı de sıkılaşmıştım ozman hatırlamıyorum tam.
sanırım ben diyet yapmayı tam bilmıyorum :26:
ben leslie ile çok fena oluyorum. üstelik gün içinde de bol bol yürürüm.
evet kaptan 2011 demek istemiştim .
bu arada ben karpuzun bu kadar yasaklı olduğunu bilmıyordum. sadece karpuz yıyerek zayıfladığını söyleyen insanlar var. bir de insan sıcakta bişey yemek istemıyor ki.
karpuza çok üzüldüm. akşam yemeklerinin vazgeçilmeziydi
3,5 litre su harika. 1 saat de spormenü zaten süper.
öğün saatleri biraz karışmış ama düzene sokarsın eminim
bakarız tabi :)
afiyet olsun
hani öğle yemeği ben göremedimafiyet olsun özlem
ekmek arası köfte nazar boncuğu olmuş
mesajlarımızı mı sayıyoruz?
hayırlı yolculuklarrr
teşekkürler bilgiler için. dünkü mesaj sayımı bildiririm bugun. bu arada benim evde netim olmadığı için sabahları gnlük menümü paylaşağım.
çok güzel bir menü
günaydın ben geldim işe. mesaim başladı. 1 saate patron da gelir. bugun dünden daha güzel ve kalorisiz bir gün olsun
sabah (7.30)
1 büyük dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
çeyrek salatalık
tuzsuz köy peyniri
1 zeytin
öğle(13.00)
1 sandiwic ekmeğine tavuk tantuni
1 bardak ayran
ardından 2 bardak şekersiz çay
akşam(18.00)
2 adet kuru biber dolması
4 kaşık yoğurt
2 dilim karpuz.
saat(17.00)
1 haşlanmış mısır
günlük su miktarımı bu günden itibaren ölçülü takip edeceğim. dün ne kadar içtim hiç saymadım.
bugün dolmasız , tantunisiz, bol sulu bir gün diliyorum kendime.
Günaydın kızlaaarrrr,
dün hiç gelemedimfarketmişsindir
işte yine inanılmaz yoğun bir gündü, eve 8 gibi geldim.. bir baktım, bilgisayar eşimde , çalışıyor... giremedim walla....
bugün ,yrn girerim, nispeten rahat geçer, eğitimdeyiz..
birazdan dünkü menümü yazarım :) bu sabah 71,6 çıktıımm , iniyoruuum kızlaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?