Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gecen hafta 72

Bu hafta 70.100

Yüzde 2.638

Özlem hadi seni bekliyorum sabırsızlıkla yap artık bildirimini

***13. TAKIM 316. ETAP ***

burcugncy (63.8/63/0.8/%1.25)
highchemist (62.3///%)
LAydLiNe (73.7/70.9/2.8/%3.80) Mezun olan üye geri döndü. Hedef kilo : 60
limonlubrokoli (60.2///%)
mavera87 (70.6///%)
0zlem (72/70.1/1.9/%2.64)

13.TAKIM ORTALAMASI: %

çayı şekesiz içiyorum. ama nescafeyi genelde çok sevmem zaten sırf iştahımı kessin diye içiyorum. tavsiyeni deniyeceğim sütle ve şekersiz içeceğim.

sen bu iradeyle kısa sürede geçersin herkezi :)
Gecen hafta 72

Bu hafta 70.100

Yüzde 2.638

tebrikler özlemcim.

highchemist (62.3///%)
limonlubrokoli (60.2/59.4/0.8/%1.33)
mavera87 (70.6///%)

Tebrikler Emoş'cum sende çok güzel bir sonuç almışsın. Tuba ve Şerife ortalıklarda yoklar. Tuba mutlaka bildirim yaparım demişti.:44: İnşallah Şerife de gelir geç kalmadan. Bu hafta sarı karttan kurtulabilmemiz için mutlaka ilk üçe girmemiz lazım. :26:

Kaptan senin oran 4"emi bölünecek?
Aslinda tartinin fotografini çekmiştim telefondan yazdim diye eklenmiyor.
Demek kabızlıgım olmasa daha guzel bir rakam çıkardı tartıda.

Birde sabah bir ara 69.8 çıktı belki arka arkaya defalarca tartıldım diye tartı kafayı yedi.
Eger öyleyse önümüzdeki günlerde görürüz.
Az olsun saglam olsunn.
Kızlar bir sure cevap yazamayabilirim.geçmişi müsait olduğumda okurum.
Ay telefondan yazmak iskence gibi :-D
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
Hoşçakalın..

güzel olmuş Burcumm, afiyet olsun..

şimdi önce sorum kaptişeeee kaptiş cmartesi günüm varrr yaptığım kısırdan yemeli miyim ne kadar yemeliyim

sonra ki sorum hepinizeeee ramazanda napıyoruzzzzzzz

cnm ben oruç tutamıyorum, şekerim 60ın altına düşüyor, fenalaştım 2-3 kez.. o yüzden ben aynen diyetime devam...

cnm pide ve büsküvi dışında iyi, onlar da görmezden gelinir, çok değil.. ama devam edince bir süre sonra kilo vermeni etkiliyor minik kaçamaklar...

saol cnm,

suyu artır Zeliş'çim..

ama ama ben gelmiştim :)))neyse yarın yumurta takibi için doktora gidecem lütfen dua edin büyümeye başlamış olsun

inşallah cnm, haberlerini pekliyoruz...

geçen hafta:63.8

bu hafta:63

fark: 0.8

yüzde:1.25

kabızım yaaaa yine çıkaramadım

tebriklerrrrr

tebrikler izne ayrıldığın kiloya çok yaklaşmışsın

evet cnm, 500 kaldı

dondurma yasak hele akşam, duble yasak 1 simit galiba 6 dilim ekmek demek, oradan hesapla

:44::44::44:

Bende bildirimimi yapayım.

Geçen hafta : 73.7

Bu hafta : 70.9

Fark : 2.8

Yüzde : % 3.80

süpersin kaptiiişş, bireyselde birinci olabilirsin heee.. ben bi kere olmuştum , çok güzeldiiiii

Kızlar niye kimse yok Şerife ve Tuba bildirim yapacaklar mı? Tuba yaparım demişti ama umarım geç kalmaz. Bugün cuma olmasına rağmen kimsede bi heyecan görmüyorum.

heyecanlıyız kaptiiişş yaa aşkolsun, ama çalışıyoruz yaa, ofiste her zaman giremiyoruz ondan

Gecen hafta 72

Bu hafta 70.100

Yüzde 2.638

süper cnm, tebrikler...

Kızlar uyuyakalmışım hemen kılo bıldırımı yapıyorum
Bu hfta
59.4
Gecen hafta
60.2
Fark
800gr
Yuzde
1.33

tebrikler cnm

4 e bölünecek derken? Benim yüzde bölünmeyecek canım. Geçen hafta geldim. Bu hafta girdim listeye. O nedenle yüzdem bu şekilde. Bende sevmiyorum telefondan bağlanmayı. Ama mecbur kalınca işe yarıyor. 69,8 meselesi de arka arkaya çok tartılmandan kaynaklanıyordur.

Kızlar gec olmadan kahvaltımı yapıp geleyım
Afiyet olsun canım.

Kızlar bu arada ben dün regl oldum. Onun şişkinliği de var. Aslında ben daha iyi bir rakam bekliyordum. Ama inşallah haftaya yine güzel bir sonuç gelecek. Şişkinlik gidince

dünkü menüm: (ben her şeyi şekersiz içerim kızlar, ek bilgi )

Sabah07:50)
menemen+2dilim kepek ekmeği+çay

Öğlen13:00)
ızgara et + salata + 1 dilim kepek ekmeği

akşam19:30)
1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt

2,7 Lt su
yeşil çay ve spor yok (öğlen yemeği sonrası 40dk yürüdüm ama hafif tempo)

Günaydın kızlar bu gün ilk bildirimm olacak 99.6

ve dün annem doktoruyla konuştu acil taşınma kararı aldık 2 hafta içinde konyaya taşınıyoruz

Son düzenleme:
Süpersin kaptiiişş, bireyselde birinci olabilirsin heee.. ben bi kere olmuştum , çok güzeldiiiii

heyecanlıyız kaptiiişş yaa aşkolsun, ama çalışıyoruz yaa, ofiste her zaman giremiyoruz ondan

İnşallah canım. Belli olmuyor bazen yüzdeler coşuyor Her defasında üstüne alınıyorsun. İyi oluyor aslında aklın hep burda oluyordur.

Gayet güzel bir menü olmuş afiyet olsun.

highchemist (62.3///%)
limonlubrokoli (60.2/59.4/0.8/%1.33)
mavera87 (70.6/69.9/0.7/%0.99)

Kızlar Şerife'den haberi olan var mı? Bi o kaldı.:44:

Günaydın kızlar bu gün ilk bildirimm olacak 99.6

ve dün annem doktoruyla konuştu acil taşınma kararı aldık 2 hafta içinde konyaya taşınıyoruz
Hadi bakalım hayırlısı. Annenin doktoru kim Zeliş? Tıp fakültesine mi gidiyor muayeneye? Ev işini ne yaptınız, bulabildiniz mi? Hangi semte taşınıyorsunuz? Amma soru sordum bende

Tuğba'nın kilo bildirimini yapıyorum.Geçen hafta 70,6 bu hafta 69,9
Teşekkürler. Tuba ya selamlar

Kızlar bu günden itibaren evi topluyoruz çok ani oldu bu karar

ebru abla hiç bi bilgim yok konyadaki akrabalar ev bulacak semt falan belli değil annemin doktoru ankarada aslında ama devlet hastanesinde çalışmasına rağmen gizlice para almadan muayene bile etmiyor doktoru değiştircek sor tabi ebru abla sonuçta aynı şehirde olucaz

Hakkınızda hayırlısı olsun Zeliş'cim. Görüşürüz inşallah Konya ya geldiğinde. İnşallah annende biran önce sağlığına kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…