Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne güzel kimse ekside değil herkez vermiş mutlaka.

hayırlı olsun yeni yaşamınız. annen de sağlığına kavuşur inşallah kısa zamanda. bazı doktorlar para konusunda çok insafsız oluyor malesef. allah merhametli insanlarla karşılaştırsın

ne güzel kimse ekside değil herkez vermiş mutlaka.
Evet canım gerçekten bu hafta listemiz çok güzel görünüyor. İnşallah hep böyle devam eder.

tapuya gittim geldim. yolun çoğunu tramvayla gittim ama o kadar sıcak ki yine de yoruldum.
Aynen yaaaa burda da çok sıcak bir hava var.

Bu arada senden benden başka kimsecikler yok. Akşama hazır olun hatunlar kötü fırça geliyor benden. En son bildirim saatimiz 11:30 ama Şerife'de hala ses yok. Bu hafta bildirim yapmayacak mıydı? Geçen hafta karşısında bişey yazmıyordu. Yanlış olmasın diye sonuç listelerine bir daha bakıyorum. Emoş'cum senin haberin vardır belki? Telefon numarası yok mu kimsede?

bugun mesj sayılarını kime atıyoruz?
kızlar genelde akşam saatleri geliyorlar gün içinde kimse olmuyor grupta.

bugun mesj sayılarını kime atıyoruz?
kızlar genelde akşam saatleri geliyorlar gün içinde kimse olmuyor grupta.

05 - 06 Temmuz mid_night_sun
08 - 09 Temmuz burcugncy
10 - 11 Temmuz Ozlem

Liste bu canım not alırsan eğer daha iyi olur

aleykumselam kaptancım, bildirimi anneme yaptırdım telefonla anlatmak zor oldu , www.kadinlarkulubu.com a gir ordan foruma ordan diyete vs....:))) ugrastık ama yapmıslar:)

annemlere geldim simdi , fırsat bulunca gecmişi okucam, cocugu uyutayım, öpüyorumm

merhaba kızlar sonuçlarımız çok iyi görünüyor

zeytin salatası nasıl oluyor?
yeşil zeytinin çekirdeklerini ayıklıyorsun,içine maydadoz,nane,taze soğan yada kuru soğan,domates,pul biber yada biber salçası,sumak kafana göre ne seviyorsan farketmez yani.birde nar ekşisi yada limon,zeytin yağı.

Aslında birden oldu hiç planımda yoktu büskivi yemek.6,5tan sonrada dışarı çıktım.9dan sonra bişey yemek istemedim.

keşke sabah baktığımda hemen yapsaydım bildirimi.fırsatım olmadı tekrar bilgisayar başına oturmaya
wcye çıkarım diye bekledim ama boşuna bekledim
takıntılarımdan kurtulmam lazım.sabah belki 10 defa tartılmışımdır

Günaydın kızlar bu gün ilk bildirimm olacak 99.6

ve dün annem doktoruyla konuştu acil taşınma kararı aldık 2 hafta içinde konyaya taşınıyoruz
geçmiş olsun cnm

ben çıkıyorum arkadaşlar. mesaim bitti. yarın görüşmek üzere..
Görüşürüz Burcu'cum iyi akşamlar şimdiden.

Kızlar saat nerdeyse 5 oldu. Şerife'nin geleceği yok sanırım. Geçmişe baktım geçen haftada zaten + bildirimde bulunmuş. Bu nedenden dolayı onu bu hafta izinli olarak yazıyorum. Çünkü haftaya ne olacağı hakkında bir fikrim yok. Yine bildirim yapmazsa eğer listemizi kötü etkilemiş olacak. Zaten tedavi süresinde de diyet yapabileceğini sanmıyorum. Hamile kalırsa zaten bırakacak diyeti. Farklı bir düşüncesi olan varsa eğer yazsın. Yoksa birazdan listemizi paylaşacağım.

Hoşgeldin burcuu:))

Kaptan sonuçlar ne zaman açıklanır?Ben çıkmadan açıklanır mı acaba? 6'dan sonra yürüyüşe çıkacamda sabırsızlandım sanki

***13. TAKIM 316. ETAP ***

burcugncy (63.8/63/0.8/%1.25)
highchemist (62.3/62.3/0/%0) Bildirim yapmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
LAydLiNe (73.7/70.9/2.8/%3.80) Mezun olan üye geri döndü. Hedef kilo : 60
limonlubrokoli (60.2/59.4/0.8/%1.33)
mavera87 (70.6/69.9/0.7/%0.99)
0zlem (72/70.1/1.9/%2.64)

13.TAKIM ORTALAMASI: % 1.67

Kızlar listemizi bu şekilde yayınlıyorum. Şuan ki duruma göre büyük ihtimal bu hafta birinciyiz.

çok sağol canım ben bu sabah 6 da kaktım yine her yolu denedim olmadı ama kahvaltıdan sonra yaptım haftaya yatırım yapmış oldum

canım su şişsesi devamlı elimde veya gözümün önüne koyuyorum öle oluo kabızlık düzenim bozulunca oluo şükür hemoroid filan yok

canım dondurma hariç ben begendim

haftaya kesin 62 kaptiş kabız olmasam bu hafta müthişti ama kısmet haftaya artık annemde kıkırdak zedelenmesi var kaptan dizinde MR a girdi işte sonuca göre ameliyat yada bitkisel tedavi başlıcaklar bakalım. tamam kısır az da olsa yicem ramazanda ben dün canan karatay dinledim ekmek yerine 1 çay bardağı ceviz yiyin dio bende öle yapmayı düşünüyorum ki zaten perşembe cuma okuldan dolayı tutamam geri kalan günlerdede tutcam zaten ben iftarda dolu dolu yemek yiyemem yani

Bende bildirimimi yapayım.

Geçen hafta : 73.7

Bu hafta : 70.9

Fark : 2.8

Yüzde : % 3.80

tebrikler kaptişşş

Gecen hafta 72

Bu hafta 70.100

Yüzde 2.638

waowwwwwwwww

Kızlar uyuyakalmışım hemen kılo bıldırımı yapıyorum
Bu hfta
59.4
Gecen hafta
60.2
Fark
800gr
Yuzde
1.33

bravo emoşş mezun oldun mu?

sağlığın el veriosa tutmak en güzeli kuzum zorlamaya gerek yok

waowww afiyet olsunnnn

Hoşgeldin burcuu:))

Kaptan sonuçlar ne zaman açıklanır?Ben çıkmadan açıklanır mı acaba? 6'dan sonra yürüyüşe çıkacamda sabırsızlandım sanki
Takımların en son bildirim saati 18:30 Özlem'cim. Ama büyük ihtimal bu hafta biz birinciyiz. Çünkü ortalamamız çok iyi. Sonuçların açıklanması da yarını bulabilir. Çünkü listeyi son hazırlama saati cumartesi 12:00

ayyy hadi inş. kaptişim ağzından bal damlıyor yaaaaaaaaaaaaaa

kaptişşşş son bildirim saati 18:00 değil mi? püsküüt genelde 18:00 de bildirim kapanmış yazıoda ondan dedim

hangi takım hazırlıcaksa genelde 20:00 da filan hazırlanmış oluooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…