Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben 24yaşındayım 1.68 boyunda 75kilodayım aslında güzel kilo vermiştim ama 2kere hamile kaldım düşürdüm kilo al ver biraz bünyem bozuldu sanırım umarım sizlerle beraber bende kilo verebilirim
Hoşgeldin canım. Bizlere ve diyetine odaklanırsan emin ol verirsin canım.
Mesaj sayılarımı yazdığım mesajımdır bu:

7temmuz: 10 tane
8temmuz: 0
9 temmuz: 5 tane

Kaptancığım yazdım.
Canım sen de hoşgeldin buarada seni tanımıyorum. :)
Diyet yaparak canım tabisidee
kızlar bende tekrardan geldim ya aranıza kime ne msj gönderiyoruz :44: bildirimler için
Canım ben de izinliyim seninle de tanışmadım sanırım

kızlar amma kaynatmışsınız 3-4 saatte heee, oku oku bitmedi.. aferim walla

çocuklu olmak zor zanaat görcez inşallah bizde yakında

geş venüsümm, nereeyse 20 kilo verdin, kalanı da bir çırpıda verirsin sen

canım patatesler karbonhidratlı ama olur o kadar artık..

Gunaydiin kizlar
Ayran detoksumun ikinci gunu, gidip yogurt almam lazim
Once bi kahvalti yapayim
sonuç bekliyorum hee

Kafana bukadar takma cerenim yaa
denerim

kaptiş, ben 1 temmuzdaki mesaj sayımı emoşa yzmıştım, yanlış mı yaptım yaa :26::26:
1 temmuz 19 mesaj.
2 temmuz yok malesef

ayyy kızlar gittim gaz aldım alışveriş yaptım geldim off ama çok sıcak yaaaaa
ne gazı kız? sıcak evet yaa, neyse ki geçti, ewdesin şimdi

cnm sen daha iyi bilirsin kendini, kaptişin dediği gibi sonradan tutmak daha zor olabilir.. yine de sağlığına dikkat et

tabii önce sağlıkkkkk

kızlarrr orucluyken spor yapabiliyor musunuz çok yoruyor mu??:26:

saol cnm ..

iftardan sonra 1 şeftali 1 mürdüm eriği yiyim diorum kaptiş sen ne dersinn :44: ayyyy hamileyken oruç mu iyi ki bişi olmamış kaptişşş yaaaa bu kadar saat susuz kalmak çok tehlikeli bide iki canlıykennnn

ay hamileyken olmaz zaten yaa, iyi ki bi şey olmamış kaptişş.

Ben geldimmm :)) beni konuyla ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz
selam cnm,
ben ceren, 30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim , bilgisayar mühendisiyim, bir gsm şirketinde yaklaşık 8 yıldır çalışıyorum...
13 takımda 18 marttan beri birlikteyim ve 9 kilo verdim... takımımı çok seviyorum..
aramıza hoşgeldin...

evet konunun özeti burda

ay çok komiksiniz kızlar yaa... diyet yapıyoruz, birbirimizin kafasına vuruyoruz demek haa

Ben 24yaşındayım 1.68 boyunda 75kilodayım aslında güzel kilo vermiştim ama 2kere hamile kaldım düşürdüm kilo al ver biraz bünyem bozuldu sanırım umarım sizlerle beraber bende kilo verebilirim
eminim vereceksin, biz süper bir takımız

km lerce yürüdüm geldim. düne göre biraz daha esiyor allahtan. akşam eve gidince yemek yapmaya halim kalmıyor

doğalgaz aldımm kızzz.. bilmiyorum ki canım şimdi bütü kızlarda tutcakmış bişi yiyip içemem diye düşünüyorum

Ewet canım tek başına olmuo veremiosun frenleyemiosun kendini umarım bu şekilde verebilirim
Verirsin inşallah canım. Dediğin gibi tek başınayken olmuyor pek.

Birde gercek ismim var tabi kaptan::)))

Ay hakkatten cerenin dedigi gibi ne cok kaynatmissiniz bi kac saatte, okuyorum nezamandir:))

Ceren im sonucu ben de cok merak ediyorum ayran detoksumun:)
Ama yani artik bu isin donusu yok, seneler sonra 7 li rakamlardan kurtulup 69 u gordum, birdaha 70 lerde olmak istemiyorum, bundan sonra bu kilo a-za-la-cak okadar!!
Kilo almak yok , olmamali:)

Sabriyecim bende kenddimi tanitayim, alintilayanadim ama..

Tuba ben ( takma adim:) )
26 yasindayim iki kizim var , istanbuldayim, ikinci dogumdan sonra verenedigim kilolar icin burdyim
75 idim, simdi 69 kiloyum:)

Son düzenleme:

Ne cizimi yapiyorsun canim?
Bende dilsciye geldim bekliyorum simdi

Çok ciddi bir sorun yoktur inş canım neyin var?

Ares diye bir program var canım baskı devre için çizim yapıyordum. Şimdiye dek çok kullanmamıştım programı, çalıştığım yerde de kullanmam gerekiyor. Ondan çizdiğim zaman çok vaktimi alıyor. Ama bugün epey aşama kaydettim.

Son düzenleme:

kızz arada bi yazıyordun bana alıntıyla unuttun mu???

bende kendimi tanıtayım tekrardan 31 yaşındayım adım şerife, takma falan değil gerçi böyle takma isim mi olurr
dershanede kimya öğretmenliği yapıyorum boyum 1.70 cok kilolu değildim ama kendimi ayna karşısında mutlu hissetmiyordum kilom 67diydi bir zamanlar şuan memlekete gittim geldim ama 62-63 arasındayım şuan tekrardan sizlere katıldım 1 hafta önce ayrılmıştım
evliyim bebişim yok ve bu nedenle doğum sonrası kilo derdim yok :26: ama inş öyle bi derdim de olursa kabulummm

yarışmaya geliboludan katılıyorum
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum

Kolay gelsin canimcim, ben disciye muayene icin geldim , dis tasi var da temizletmek istiyordum
kızlar iftara ne var????

Ben reglim oruclu degilim yani , kocam da disarda olucak iftarda:) yani bise yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…