Ben geldimmm :)) beni konuyla ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz
olur bence. ben de maya ayırmayı unuttuğumda hazır yoğurtla mayalıyorum.Bence de canım. Yaklaşık 44 beden giyerken şuan sana 38-40 oluyordur. Ben gözümde canlandırıyorum aradaki farkı çok ama çok fazla. Şuan kilolarımız birbirine çok yakın. Gerçi senin boyunu unuttum ama sanırım çok kısa değildin. Biliyorsun ben diyete ilk başladığımda 85,5 kiloydum. Ve düşünsene şuan iki çocuk annesiyim ve seninle aynı kilolara sahibiz. Burdan gaza gel artık nasıl gelebiliyorsanGençliğinin en güzel yıllarını kilolu geçirme. Diyete başlamakla en büyük adımı atmışsın zaten. Bitirmekle de hayatını kurtar. Mutlu et kendini
Ne güzel Burcu'cum. Eskiden benim taze süt bulma imkanım yoktu. Belki araştırsam bulurdum ama çok üstelemedim. Evde yapılan yoğurdun ekşiliğini pek sevmiyorum. Sanırım o yüzden de çok önemsemedim. Ama şimdi bebiş olunca bide evin altında süt satılınca kolay olacak herşey. Deneyeceğim bakalım nasıl olacak.
Hazır yoğurtla mayalamam gerekecek. Sence olur mu?
kesinlikle. 2 senelik borcum var benim. hamileyken ve geçen sene de emziriyorum diye tutamadımOhh ne güzel. Allah kabul etsin şimdiden.
Bence tut Burcu'cum. Ramazandan sonra oruç tutmak daha zor oluyor. Benim için öyle en azından. Bir sürü borcum var en kısa zamanda onları tutmam lazım. Bence dayanabilirsin.
valla ben mecburiyetten yürüyorum. sabah 8de ssk ya gittim ordan büroya geldim sırf sıcaklarda gitmek ozrunda kalmayayım diye ama öğleden sonraya kaldı iş. şuan nasıl yürüyeceğimi düşünüyorum kara karatabii önce sağlıkkkkk
kızlarrr orucluyken spor yapabiliyor musunuz çok yoruyor mu??:26:
benim karpuz dışında meyve ile aram yok onu da siz yasakladınızİyi yapmışsın canım. Bende bu aralar meyve yemiyorum. Aslında yemek lazım ama bakalım aç aç markete gidersem eğer evin yolunu bulamıyorum. Ne görürsem canım çekiyor. En güzeli iftardan sonra gitmek
Dün ben tutamadım. Bugünde iyi gidiyor bakalım. Sanırım bu sene çok zorlanmayacağım. Geçen sene ramazanın başında hamileymişim.15 gün hamile hamile oruç tutmuşum haberim yok. Ama çok zorlanmıştım demek ki hamileliktenmiş
hoşgeldin. kaptan sana bilgi verecektir ayrıntıları ile.Ben geldimmm :)) beni konuyla ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz
makarna mıı
İşte diyet yapıyoz, kaçamak yapınca birbirimizin kafasına vuruyoz, kilo veriyoz, çıtır oluyoz falan filan
olur bence. ben de maya ayırmayı unuttuğumda hazır yoğurtla mayalıyorum.
kesinlikle. 2 senelik borcum var benim. hamileyken ve geçen sene de emziriyorum diye tutamadım
valla ben mecburiyetten yürüyorum. sabah 8de ssk ya gittim ordan büroya geldim sırf sıcaklarda gitmek ozrunda kalmayayım diye ama öğleden sonraya kaldı iş. şuan nasıl yürüyeceğimi düşünüyorum kara kara
benim karpuz dışında meyve ile aram yok onu da siz yasakladınız
çok şükür bişey olmamış yıne bebeğine . .çok tehlıkelı gerçekten. üstelik geçen sene de çok sıcaktı ramazan ayı
hoşgeldin. kaptan sana bilgi verecektir ayrıntıları ile.
ben burcu 27 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var. doğum sonrası kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum. ben de 2 hafta önce gruba katıldım yeni sayılırım.
makarna mııben çok severim makarnayı hiç de yağlamam yoğurtlar yerim. bence faydalı bişey makarna ya niye yasak ki
Aynen canım geçen senede böyleydi sıcaklık. Bilmeyince allah koruyor meleklerimiziolur bence. ben de maya ayırmayı unuttuğumda hazır yoğurtla mayalıyorum.
kesinlikle. 2 senelik borcum var benim. hamileyken ve geçen sene de emziriyorum diye tutamadım
valla ben mecburiyetten yürüyorum. sabah 8de ssk ya gittim ordan büroya geldim sırf sıcaklarda gitmek ozrunda kalmayayım diye ama öğleden sonraya kaldı iş. şuan nasıl yürüyeceğimi düşünüyorum kara kara
benim karpuz dışında meyve ile aram yok onu da siz yasakladınız
çok şükür bişey olmamış yıne bebeğine . .çok tehlıkelı gerçekten. üstelik geçen sene de çok sıcaktı ramazan ayı
hoşgeldin. kaptan sana bilgi verecektir ayrıntıları ile.
ben burcu 27 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var. doğum sonrası kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum. ben de 2 hafta önce gruba katıldım yeni sayılırım.
makarna mııben çok severim makarnayı hiç de yağlamam yoğurtlar yerim. bence faydalı bişey makarna ya niye yasak ki
çünkü karbonhidrat canım parçalanınca direk şeker oluo
Aynen canım geçen senede böyleydi sıcaklık. Bilmeyince allah koruyor meleklerimiziMakarnayı Burcu açıklamış. Geçen ben şehriye çorbası içtiğimde kendime kızmıştım hatırlarsan. Sırf bu yüzden. Şehriyede bir nevi makarna
Evet güzel duracağıda hiç aklıma gelmemişti kıyafetlerin oda şaşırttı beni.
Sırf yakışmıyor diye bişey almak istemiyordum kendime.Çünkü olmayınca daha çok moralim bozuluyordu
Fit bir vücuda sahip olmak için daha çookk yolum var..
Birde akşam yemeğinden hemen önce tartıldım 68.6 mı 68.8 mi çıktı hatırlamıyorum
Sağol kaptan.ama bitiremedim yarısını yiyebildim akşam.normalde çok yerim diye takardım şimdide az yedim diye takıyorum
Ama daha sonra normal beslenmeye döndüğümüzde daha az kilo gider hatta + bile olur dediğin gibi...
KAvun yiyemedim zaten artık 3te yerim onuda
1 salatalık yedim ve 400ml su içtim az önce..
canım menün çok az olmuş ya
sağol kaptişşş
o kadarda nazar boncuğu olsun kaptişşş
Ben su içmeyi çok seviyorum canım. Su sağlık bence. Ama bazen kasıyor sırf tamamlayım diye içiyorum. Ama şu sıcaklarda daha çok içmek lazım. Asıl sen içmeden nasıl durabiliyorsun? Yanında sürekli 0.5 lt lik pet şişe taşı. Öyle daha kolay içiliyor. Ben bardakla içemiyorum illaki pet şişe olacak.
Çok acıktıysan ara öğün gibi yeseydin hafif bişeyler. Bende de oluyor ooo kızı uyutayım derken ben uyuyorum.
Ayyy Özlem'cim o nazar boncukları az az ama birleşince gram ediyor gramBiran önce eski günlerime dönmem lazım. Bundan sonra cısss yok benim menülerimde diyeceğim ama yarın oruç olacağım. İnşallah kaçamaksız atlatırım iftarı:18:
sahurda fazla yiyince midem kötü oluyor. Bugün doğru dürüst su bile içemedim sahurda.hadi bakalım, görcezz :)
bravo Burcu, çok güzel
anladım cnm, harika
Burcu'nun ünlüdür Roll'ları
ay evet yaa, ben öyle planlıyımdır ki, aa unuttum olmuşum diyemem
afiyet olsun Özlemcim...
sana da hayırlı ramazanlar Zelişş, öyledir taşınmak.. ama güzledir de...
cnm sahur olmamış yaa, yememişsin ki.. daha sağlıklı beslen
selam Nur, iyiyiz cnm sen nasılsın?biz de seni özledik, gel bekliyoruz...
hadi heyecanla sonucu bekliyoruuuumm
oruç olunca ister istemez menüler etkileniyor ama börek olmamış cnm
limonun hiç bir zararı yok hatta kendisi asit olmasına rağmen, vücuttaki asiti atmaya yarar, faydalıdıryemeye devam
bi patates olmamış kaptişş, onu da biliyorsun zaten..
sıcaklardan heralde , ben de ha başladım ha başlıam ama bir başlayamadım şu spora yeniden...
ohh, şimdi bugün uyursun kaptişş, minnoşlar bırakırsa tabi
günaydın kızlar bilgisayar hala gelmedi kafayı yemek üzereyim.
dünkü menüm
sahur 2.45
1haşlanmış yumurta
domates peynir
2 dilim ekmek
1büyük bardak tarçınli süt
iftar 20.38
3 tane islim kofte. patlicanlari kızartmadan yaptım firinda
firinda baharatlı patates
1kase yoğurt.
1parça pide. aslında pide yemesem de olurdu doymuştüm ama ilk gün diye tadına baktım artık eve aldırmam
su 3 litreye geçti.
yürüyüş toplamda 12km
Tamamdır kaptan birazdan sayıp yazıyorum.Kızlar takım olarak paylaşım sayımız oldukça düşük. 1 ve 2 temmuz mesajları Emoş'a atılmıştı. Oda gelemediği için mesaj sayılarını iletemedi. Onun haricinde minik bir bebeği olan anne için birçoğunuzdan daha fazla paylaşım yaptığımı düşünüyorum ve hepinizden aynı performansı bekliyorum. Bu hafta mesaj sayılarını daha düzenli istiyorum. Lütfen herkes vaktinde göndersin mesaj sayılarını. Ayşenur'cum sende 7 Temmuzdan itibaren mesajlarını sayıp yollaman gerekiyor. Nasıl sayılacağını anlatmıştık. Özel mesaj gönderme hakkın olmadığı için buraya yazarsan eğer ben notumu alırım. Unutmayın ne kadar çok mesaj ve paylaşım o kadar çok motivasyon.
Ben geldimmm :)) beni konuyla ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz
Ben 24yaşındayım 1.68 boyunda 75kilodayım aslında güzel kilo vermiştim ama 2kere hamile kaldım düşürdüm kilo al ver biraz bünyem bozuldu sanırım umarım sizlerle beraber bende kilo verebilirim
anladım zaten ekmekten alıyoruz karbonhidratı yeteri kadarbulgur pilavı peki
canım ismin nedir aramıza hoşgeldin emin ol çok rahat kilo vereceksin bizimlee
İSMİM SABRİYE HOŞBULDUK CANIM UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLUR ZATEN YAPILIYIM KEMİKLERİM AĞIR BASIO YANİ :))) O YÜZDEN NE KADAR VERİRSEM VERİYİM ÇITI PITI BİŞEY OLAMIYORUM AMA EN AZINDAN FAZLALIKLAR GİTSE
canım ismin nedir aramıza hoşgeldin emin ol çok rahat kilo vereceksin bizimlee
canım bulguruda ben pek sevmem ama cumadan sonra haftada bi kere filan yiyebilirsin çünkü çok şişkinlik yapıo
memnun oldum canım olsun en azıdan hafif olursunnncanım ismin nedir aramıza hoşgeldin emin ol çok rahat kilo vereceksin bizimlee
İSMİM SABRİYE HOŞBULDUK CANIM UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLUR ZATEN YAPILIYIM KEMİKLERİM AĞIR BASIO YANİ :))) O YÜZDEN NE KADAR VERİRSEM VERİYİM ÇITI PITI BİŞEY OLAMIYORUM AMA EN AZINDAN FAZLALIKLAR GİTSE
Burcu sen bulgurla ilgili olumsuz mesaj yazmışsın, şişkinlik demiş olman bile bulgur yazısını görünce midemin guruldamasına engel olmadı. Salça soğan olmadan sade pişmiş üstüne de maydonoz kıyılmış bulgur pilavını her öğün yiyebilirim.
canım bulgur hakkında olumsuz yazmadım bende sebzesiz olanı fila yemem mesela yemekhanelerde çıkan o kuru olanlar filan yai bi tek annemin yaptığını yiyorum diyebilirim. ama gerçekten şişkinlik yapıo
kızçeler benim metabolizma yavaş çalışıo bunun üstüne bide bütün gün oturarak çalışıorum sabah 7de evden çıkıyorum akşam 8de evde oluyorum açıkcası yürüyüş falan da yapmaya vaktim olmuo evde mekik falan çekiodum bayabi faydasınıda görmüştüm ama hamile kalmayı düşündüğüm için onlarıda yapamıyorum artık evde ben nasıl zayıflıcam yaffff((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?