selam kızlar, bu saate kadar işteydim , size cvp yazıp çıkıyorum :)
sonra evde biraz işim var, akşama yine girmeye çalışırım...
tamam o zaman yrn sabah ilk iş yaz bize
kolay gelsin, ben burdayım ama çıkıyorum şimdi, akşam girmeye çalışcam cnm..
öptüüümmm
Biraz geç cevap veriyorum kusura bakma canım. Teşekkür ederim. :)
sahur(02:30)
tereyağlı yumurta
domates
yeşillik
5 zeytin
1 kk peynir
şekersiz çay
1 dilim zeytinyağlı çavdar ekmeği
iftar(20:30)
1 sb kadar mercimek çorba
ızgara tavuk gögsü
ızgara domates soğan biber
1 bardak ayran
yarım dilim zeytinyağlı çavdar
1 hurma
2.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor yaparsam yazarım ama pek mümkün değil gibi
Afiyet olsun canım.
Biraz geç kaldım kaptan ^^Selam kızlar misafirlikteyim. Ne var ne yok diye bi bakayım dedim ama kimsecikler yok
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim çavdar tost ekmeği arasına kaşarlı sandviç (evde beyaz peynir kalmamış kızlar)
1 fincan neskafe(150ml sütlü)
öğlen(12:00)
ızgara tavuk+salata+1 dilim kepek ekmeği
ara(18:00)
5 badem
5 badem
ara(19:40)
5 badem
akşam(20:50)
fırında 1 kabak,1 soğan, 4 dolmalık biber (baharat ve çok az z.yağlı)
2 kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 752536
az sonra 1 kupa yeşil çay içicem,
spor yok
su 2Lt ama 2,5 yapıcam
Afiyet olsun canım.
kızlar benden bu kadar yarın tutmıcam oruç annem dayanamazsın dedi o nedenle tutmıcam yarın okul var. bide bu hafta kilo veremicem herhalde ya kabızım 2 gün oldu. sabah kayısı filan çıkmaya çalışcam iyi gecelerrrrrrr
İnşallah geçer canım. Kayısıyı nasıl tüketiyorsun bilmiyorum ama istersen olmadı gece suya koyup sabah öyle yiyip suyunu içmeyi dene canım. Tadı pek hoş değil ama epey etkili diye duydum.
kızlar ya iftar sonrası ve öncesi kilo çoook fark ediyo bana mı öyle geliyo yani ben mi çook yiyorum yoksa şişiyor muyumm:26::26:
Selam kizlar bugunku menum dunkunun ayynisi
Ama bu sefer ayran karisuimimi son iki seferini icemedim cunku disarilardayd, onun yerine annemlerde normal ayran ictim, oyle yani..
Aramıza hoş geldin Sabriye'cim. Ben Ebru takım kaptanıyım. 31 yaşındayım. Çalışıyorum. Biri 7 yaşında diğeri 3 aylık iki tane kızım var. Konya'da yaşıyorum. Bu arada hedef kilonu da yazar mısın not almam lazım.Ben 24yaşındayım 1.68 boyunda 75kilodayım aslında güzel kilo vermiştim ama 2kere hamile kaldım düşürdüm kilo al ver biraz bünyem bozuldu sanırım umarım sizlerle beraber bende kilo verebilirim
Not aldım canım. Bundan sonra günlük yazarsan daha iyi olur. 100 mesajdan sonra da özel olarak mesaj atmaya başlarsın.Mesaj sayılarımı yazdığım mesajımdır bu:
7temmuz: 10 tane
8temmuz: 0
9 temmuz: 5 tane
Kaptancığım yazdım.
Bulgur pilavı yemende bir sakınca yok canım, abartmamak şartıyla. Yalnızca şişkinlik yaptığı için perşembeleri yeme yeter. Çünkü cumaya tartıda kötü bir sonuç görürsün. Denedim gerçekten çok şişiriyor nerdeyse 1 kilo fark ettiriyor.anladım zaten ekmekten alıyoruz karbonhidratı yeteri kadarbulgur pilavı peki
Mesaj listesini vermişler canım not alırsan sevinirim. Ayrıca bu hafta seni izinli yazmak durumunda kalmıştım. Haftaya da listeye giremiyorsun bu nedenle. Liste için seni daha aktif bir şekilde görmek istiyorum. Mesajlara alıntı yapmıyorsun gelip hemen ceee deyip kaçıyorsun. Lütfen birazcık daha aktif ol.kızlar bende tekrardan geldim ya aranıza kime ne msj gönderiyoruz :44: bildirimler için
Allah kolaylık versin canım. Zor bir işin var.km lerce yürüdüm geldim. düne göre biraz daha esiyor allahtan. akşam eve gidince yemek yapmaya halim kalmıyor
Memnun oldum canım. Bende yukarıda tanıttım kendimi. Ben yokken gelmişsin. İnşallah en kısa zamanda allah bebek hasretinden kurtarır seni.bende kendimi tanıtayım tekrardan 31 yaşındayım adım şerife, takma falan değil gerçi böyle takma isim mi olurr
dershanede kimya öğretmenliği yapıyorum boyum 1.70 cok kilolu değildim ama kendimi ayna karşısında mutlu hissetmiyordum kilom 67diydi bir zamanlar şuan memlekete gittim geldim ama 62-63 arasındayım şuan tekrardan sizlere katıldım 1 hafta önce ayrılmıştım
evliyim bebişim yok ve bu nedenle doğum sonrası kilo derdim yok :26: ama inş öyle bi derdim de olursa kabulummm
yarışmaya geliboludan katılıyorum
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum
Gayet güzel bir iftar menüsü.iftaraaaa mercimek çorba
salata tavuk ızgara
az bişi dü yediğim fasulyeden bide ayran olur herhalde
Aynen işte böyle canım, Takımı hep bu şekilde aktif görmek istiyorum. Azıcık uzak kalanın geçmişi düşünüp korkmasını istiyorumKızlar öğleden sonra iyi kaynatmışsınız.. Eşim evdeydi bugün alışverişe gittik öğleden sonra..
Sayfalarda çok birikmiş.:-D
Humus diyette nasıl olur acaba? Senin bi fikrin var mı canım?Bendede ızgara tavuk,salata,humus,ayran var.. Çorba ve pilav yapmadım.;-)
Harika bir menü olmuş. Tebrik ediyorum.sahur(02:30)
tereyağlı yumurta
domates
yeşillik
5 zeytin
1 kk peynir
şekersiz çay
1 dilim zeytinyağlı çavdar ekmeği
iftar(20:30)
1 sb kadar mercimek çorba
ızgara tavuk gögsü
ızgara domates soğan biber
1 bardak ayran
yarım dilim zeytinyağlı çavdar
1 hurma
2.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor yaparsam yazarım ama pek mümkün değil gibi
Not aldım canım.hazır pc den bakabiliyorken bakayım mesaj sayılarıma dedim
birazdan gidicem
1 temmuz 12
2 temmuz 3
5 temmuz 2
6 temmuz 1
7 temmuz 11
8 temmuz 13
9 temmuz 14
arkadaslar telefondan bakamıyorum boyle yazdım bakabiliyorken kusurauma bakmayın artık
Badem ağacı çıkacak midende. Bademler çok olmuş. Akşam yemeğin çok geç kalmış, su da az olmuş.bugünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim çavdar tost ekmeği arasına kaşarlı sandviç (evde beyaz peynir kalmamış kızlar)
1 fincan neskafe(150ml sütlü)
öğlen(12:00)
ızgara tavuk+salata+1 dilim kepek ekmeği
5 badem
5 badem
ara(19:40)
5 badem
akşam(20:50)
fırında 1 kabak,1 soğan, 4 dolmalık biber (baharat ve çok az z.yağlı)
2 kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 752536
az sonra 1 kupa yeşil çay içicem,
spor yok
su 2Lt ama 2,5 yapıcam
Hangi ortak alana baktın ki?saol tatlım..
ya bi şey diicem, ortak alana baktım da,takım listesinde benim adım hiç yook , birçok kişinin yanında izinli yazıyor.. biz de izinli yazmayacak mıydık? sonradan yine eklenince sorun olmaz di mii:18:
Düşünce gücünü unutuyorsun her defasında Burcu. Kilo veremeyeceğim diye düşünürsen eğer veremezsin. Geçen hafta ben 70,9 u göreceğim dedim ve gördüm.kızlar benden bu kadar yarın tutmıcam oruç annem dayanamazsın dedi o nedenle tutmıcam yarın okul var. bide bu hafta kilo veremicem herhalde ya kabızım 2 gün oldu. sabah kayısı filan çıkmaya çalışcam iyi gecelerrrrrrr
Ceren'cim zaten izne ayrıldığın kilondan fazla çıkarsan eğer bir hafta daha bekletmek zorunda kalacağım seni. İzinden sonra artı kiloda olan üyeler o hafta listeye giremiyor. En az eksi 100 gitmiş olması lazım. Ben yokken sanırım bu kuralı uygulamamışlar. Son zamanlarda da biliyorsun ki sarı kart olayı var takımlarda. Yüzdemizin 0.30 un üstünde olması lazım.dayanamicaksan tutma cnm...
yrn kayısı iyi gelir inşallah da inersin.. ben de hastalansam da bari izne ayrıldığım kiloma insem, fazla çıkmasam, sizi kötü etkilemesem ..
iyi geceler tatlııımmm...
Antep fıstığı haricinde güzel bir menü. Ama su hiç mi hiç olmamış. Çok az içiyorsun. Lütfen suyunu çoğalt. Yoksa çok zor kilo verirsin. O tartıdaki artışında mutlaka bir sebebi vardır. Yanlış zamanda tartılmış olabilirsin. Yarına daha iyi çıkar umarım kilon.Şeytan dürttü gittim tartıldım bugün ve kilomda artış var. Nasıl oldu bu anlamıyorum. Neyse menümü yazayım ben.
Sahur:
1 kase müsli+süt
3 hurma
iftar:
Bir kase çorba (tavuk, süt ve bademli)
4 kaşık bamya yemeği
1 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
bolca roka
İftardan yarım saat sonra:
1 bardak erik suyu (annem yapmış yaklaşık 3 litrede toplam 5 kaşık şeker varmış)
9 tane antep fıstığı
Su toplamda yarım litre içebildim. Spor yok.
Ayyy allahım yaaa sizin hiç mi işiniz gücünüz yok dakika başı tartılıyorsunuz? Vallahi tartı yasağı getireceğim takıma. Sürekli tartılmak moralinizi bozar. Sadece cumadan cumaya tartılın. Kaldırın tartıları uzak bir yere.kızlar ya iftar sonrası ve öncesi kilo çoook fark ediyo bana mı öyle geliyo yani ben mi çook yiyorum yoksa şişiyor muyumm:26::26:
Demek ki çok yiyorlar
İyi geceler canım. Bende yatsam mı yatmasam mı karar veremedim? Acaba uyanabilir miyim sahura :44:Sonuç ne olacak çok merak ediyorum ^_^
Ben yatıyorum iyi geceler :)
Öncelikle aramıza hoş geldin canım. Hemen kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünürsen eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekiyor.Merhabalar,
Ben Mine.37 yaşındayım. 2,5 yaşında bir oğlum var. 1.60 boyunda 80.8 kiloyum.Hedefim 60 olmak.Beni de gurubunuza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler
Maşallah Mine'cim çok istekli gördüm seni. Öğlen ki zero ve akşamın olmamış. Öncelikle sana şunu söyleyeyim az yiyerek zayıflayamazsın. Düzenli ve dengeli beslenerek zayıflayacaksın burda. Biz diyet demiyoruz artık bu yeme düzenine. Sağlıklı beslendiğin zaman kilolar kendiliğinden gidiyor.Bugün yediklerimi yazayım.
Sabah
2 yumurtadan yapılmış soğanlı yumurta
Şekersiz çay
Öğle
Yarım tavuk
Yoğurtlu patlıcanlı kırmızı biber salatası
1 bardak zero
Akşam
1 kupa yarım yağlı sütten yapılmış nescafe
1,5 litre su + 30 dk.spor
Ben varım canım bende çıkıyorum. Sahurumu yaptım allaha şükür. Uyumam lazım artık. Sana da iyi gecelerÎyi geceler kızlar bugün kimse yok sanırım?;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?