Bendede ızgara tavuk,salata,humus,ayran var.. Çorba ve pilav yapmadım.;-)kızlar iftara ne var????
Bendede ızgara tavuk,salata,humus,ayran var.. Çorba ve pilav yapmadım.;-)
Ay hakkatten cerenin dedigi gibi ne cok kaynatmissiniz bi kac saatte, okuyorum nezamandir:))
Ceren im sonucu ben de cok merak ediyorum ayran detoksumun:)
Ama yani artik bu isin donusu yok, seneler sonra 7 li rakamlardan kurtulup 69 u gordum, birdaha 70 lerde olmak istemiyorum, bundan sonra bu kilo a-za-la-cak okadar!!
Kilo almak yok , olmamali:)
Beş, beş buçuk saat aralıksız çizim yaptım. (arada bir iki dakika buraya bir şeyler yazmak hariç) çok sıkıldım ve çok yoruldum. Eve gitsem artık keşke. Kimse yok mu buralarda?
kolay gelsin, ben burdayım ama çıkıyorum şimdi, akşam girmeye çalışcam cnm..
öptüüümmm
sahur(02:30)
tereyağlı yumurta
domates
yeşillik
5 zeytin
1 kk peynir
şekersiz çay
1 dilim zeytinyağlı çavdar ekmeği
iftar(20:30)
1 sb kadar mercimek çorba
ızgara tavuk gögsü
ızgara domates soğan biber
1 bardak ayran
yarım dilim zeytinyağlı çavdar
1 hurma
2.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor yaparsam yazarım ama pek mümkün değil gibi
Selam kızlar misafirlikteyim. Ne var ne yok diye bi bakayım dedim ama kimsecikler yok
Burdayım canım yetişebildin :) Bende menümü yazacağım ama telefondan zor yazılıyor
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim çavdar tost ekmeği arasına kaşarlı sandviç (evde beyaz peynir kalmamış kızlar)
1 fincan neskafe(150ml sütlü)
öğlen(12:00)
ızgara tavuk+salata+1 dilim kepek ekmeği
ara(18:00)
5 badem
ara(18:00)
5 badem
ara(19:40)
5 badem
akşam(20:50)
fırında 1 kabak,1 soğan, 4 dolmalık biber (baharat ve çok az z.yağlı)
2 kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 752536
az sonra 1 kupa yeşil çay içicem,
spor yok
su 2Lt ama 2,5 yapıcam
afiyet olsun canımmmmmmmmmmm
saol tatlım..
ya bi şey diicem, ortak alana baktım da,takım listesinde benim adım hiç yook , birçok kişinin yanında izinli yazıyor.. biz de izinli yazmayacak mıydık? sonradan yine eklenince sorun olmaz di mii:18:
canım seni son bildirim yaptığın cuma yazık işte her hafta yazmıoruz ki
hee, onların ilk haftası demek ki, pikiiiii
kızlar benden bu kadar yarın tutmıcam oruç annem dayanamazsın dedi o nedenle tutmıcam yarın okul var. bide bu hafta kilo veremicem herhalde ya kabızım 2 gün oldu. sabah kayısı filan çıkmaya çalışcam iyi gecelerrrrrrr
kızlar benden bu kadar yarın tutmıcam oruç annem dayanamazsın dedi o nedenle tutmıcam yarın okul var. bide bu hafta kilo veremicem herhalde ya kabızım 2 gün oldu. sabah kayısı filan çıkmaya çalışcam iyi gecelerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?