Diyetisyene gidecektin en son gitmedin mi? Diyetisyenin bana verdiği bir liste vardı istersen sana onu yazayım. Bende işe yaramıştı. Bir ayda 4 kilo vermiştim. 80 li kilolardaydım o zaman senin gibi.Ebruuu bana 4 gunluk liste yazsann cnm.
1 kilonun uzerinde vermem lazim.cok sıkıldım.
Hadi bakalım inşallah. Çünkü spor gerçekten çok önemli.nasıl gidiyoo :))
Baya sıkı görünüyor canım :))
Spor var idi düzenli ama iki haftadır koşturmam vardı adapte olamadım kaptan bugün itibariyle başlıyorum inş :)
Diyetisyene gidecektin en son gitmedin mi? Diyetisyenin bana verdiği bir liste vardı istersen sana onu yazayım. Bende işe yaramıştı. Bir ayda 4 kilo vermiştim. 80 li kilolardaydım o zaman senin gibi.
Hadi bakalım inşallah. Çünkü spor gerçekten çok önemli.
Özlem doğru anlamış. Her üyenin mesajlarını ayrı ayrı saymanız lazımdı. Bu ilk sayım öyle kalsın ama bundan sonra kileri tek tek sayın lütfen. İşkence demekle haklısın canım. Çünkü bu cezaların bir işe yaraması lazım.
Ayrıca bu iki cezanın kalıcı hale gelmesini düşünüyorum. Kilo alanlar takım listesini yapacak. Sabit olanlar ise mesaj sayacak. Yani her hafta bu iki ceza verilecek. Eminim kimse artık ceza almak istemeyecektir. Yani ben yeniden yarışsam kesinlikle bu cezaları almak istemezdim. Ayrıca haftalık hedefi tutturamayanlara da ceza var.
Teşekkürler canım yaaaa. Keşke onun yerine ben hasta olsam. Çok üzülüyorum çocuklar hasta olunca.Bu saat oldu hala birşeyler yediremiyorum. Mama bile içmiyor. Yutkunmamak için tükürüğünü bile yutmuyor. Bugün bildiğiniz şırıngayla sıktım ağzına mamasını. İnşallah düzelir biran önce yoksa ben daha kötü hasta olacağım ona üzülmekten.
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım benim.Aynen dediğin gibi bende cezalıyım. Ve artık benden kaçışınız yok çünkü netbook uma nihayet şarj aleti alabildim. İnşallah tüm gün buradayım artık
Menün gayet güzel Gönül' cüm. Ama galeta ve etimek bence sağlıksız. Ayrıca akşamları mümkün olduğunca az karbonhidrat almak lazım. Yani kahvaltıda yersen ekmek hakkını daha iyi olur. Ekmek olarakta tam buğday ve çavdar öneriyorum. Su gayet güzel. Ama önümüz yaz 2,5 lt içmeye gayret et. Spor ise mükemmel olmuş tebrikler
Gelelim benim cezamı uygulamaya. İki gündür menülerim eskiye göre daha iyi ama bugün akşam berbat ettim. Sizlere kötü örnek olmak istemiyorum ama demiştim yaa ne olursa olsun yazacağım menümü diye. Siz sakın beni örnek almayın.
Dünkü menüm
Kahvaltı 11:00
1 tane haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
Yarım kk beyaz peynir
Bolca domates salatalık
Öğle 15:00
1 kase tarhana çorbası
Akşam 20:30
Menemen
Tam buğday ekmeği (İkisinin miktarı da normalden fazlaydı.)
Arada birazcık balık ve çubuk kraker yedim. Suyu saymadım ama çok az içtim. Spor ise yapmadım.
Bugünün menüsü
Kahvaltı (11:00)
5-6 yuvarlak dilim sucuk
1 dilim tam buğday ekmeği
Birazcık peynir
2 tane yeşil zeytin
Bol miktarda domates salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
Öğle Yok
Ara (16:00) yarım muz
Akşam (20:00)
7 tane küçük köfte
Domates
Patates kızartması ve 1 bardak kola
Suyu yine saymadım ama yine çok az. Spor yapmadım ama temizlik spor yerine geçerse bol temizlik yaptım.
Gelelim kendi kendimin menü yorumuna iki günün menüsü de oldukça kötü. Sabahları iyi başlayıp akşamları abartıyorum. Nedeni ise öğle yemeklerini geçiştirmem. Doğal olarak akşama kadar kan şekerim düşüyor ve akşam açlıktan gözüm hiç bir şeyi görmüyor. Ayrıca akşam öğünlerim çok geç oluyor. Bundan sonra en geç 18:00 de bitireceğim yemek işini. Nihayet cezamı yerine getirdim. İnşallah yarın ki menüm çok daha güzel olacak.
Gece sabaha kadar oturup sohbet edip ezanla yatıncaaa;
14:00 kahvaltı-ögle
Sebzeli peynirli tb tost..ama pek küçük sayılmazdı..
Şekersiz çay
19:30
Yesil fasulye kavurma
1,5 kase cacık
1 lokma ekmek
2 lt ye yakın su
Bide şimdi çay içiyoruz yanında birazcık kabak çekirdegi
Burcu kabızlıga bi çare bulursan banada söyleAy bi daha kizir filan yemicem.kizlar ya oldurdu beni karnim davul gibi bugun iyiydi merak etmeyin protein menusu oldu yine ins. Cumaya kadar biraz skıcam ve hedefime ulascam ama kabuzim.cozmemlazim.onu simdi kaciyorum eve geldim felaket yorgunum kizlar. Bu arada gencayin kalasi senin popon mu kuculdu dedi bana bu gazla platese devam
Gece sabaha kadar oturup sohbet edip ezanla yatıncaaa;
14:00 kahvaltı-ögle
Sebzeli peynirli tb tost..ama pek küçük sayılmazdı..
Şekersiz çay
19:30
Yesil fasulye kavurma
1,5 kase cacık
1 lokma ekmek
2 lt ye yakın su
Bide şimdi çay içiyoruz yanında birazcık kabak çekirdegi
Menüm
Sabah 09.30
5 biberli 2 yumurtalı kavurma
1kk peynir
Öğle 15.00
2 Haşlanmış yumurta
1 etimek
Ara: 16.00
2 tane kuru incir
Akşam 19.15
1 but ve 2 soğanlı kavurma kendi yağında
2 galate
Yürüyüş Açık havada 2 saat
Suyu 2 lt yapıcam
Burcu kabızlıga bi çare bulursan banada söyle((
Ay bi daha kisir filan yemicem.kizlar ya oldurdu beni karnim davul gibi bugun iyiydi merak etmeyin protein menusu oldu yine ins. Cumaya kadar biraz skıcam ve hedefime ulascam ama kabuzim.cozmemlazim.onu simdi kaciyorum eve geldim felaket yorgunum kizlar. Bu arada gencayin halasi senin popon mu kuculdu dedi bana bu gazla platese devam
Ilık şu ve kayısı aç karına baya ise yarıyor ama denediniz mi hiç.
Aksam saati için kabak çekirdeği pek de yararlı birşey değil canım cerezler çok yağlı oluyor maalesef
Sabah yaptım ac karna ama aynen devam ediyo..bide şimdi yatmadan önce bitki çayı eşliğinde iki küçük kayısı kurusu yedim...bakalım artık :)Ilık şu ve kayısı aç karına baya ise yarıyor ama denediniz mi hiç.
bana hiç etki etmiyor canım o ya kabızlık sebebi bi yiyecek olunca
Sabah yaptım ac karna ama aynen devam ediyo..bide şimdi yatmadan önce bitki çayı eşliğinde iki küçük kayısı kurusu yedim...bakalım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?