Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlaaarrr
dunki menüm

10.30
1.5 dilim tb
1 ffincan yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
1 avuç içi kadar peynir
4 zzeytin
DDomates salatalık

14.00
1 dilim tb
1 kase taze fasulye

BBurdan sonrası kötü :/ Dışardaydık

19.00
1 dürüm çiğköfte
Cornett dondurma

1.30 saat yürüyüş
1.5 lt su

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir
domates salatalık bol yeşillik
1 haş. yumurta
5 zeytin

ara 1 kuru incir

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek

akşam
1 kase ezogelin çorbası
5yk etli bulgur pilavı
salata

2 litre su 4 km yürüyüş

Gunaydin kizlarrr...

Kizlar ah ahh kabizlik!! benim durumum cok vahim cookk!!

canım evde düzenliyse öğünlerim olmuyorum ben bide gencyların oraya gidince suyu azaltıyorum aklıma gelmiyo o nedenle kabız oluyorum sanırım beyz ekmek yiyincede oluorum

günaydın kızlr kahvaltı yapıyorum bugün diyte ve spora devm edicem

Günaydın kızlarr ya cumadan beri hiç giremiyorum çok üzgünümm annemin arkadaşının sünneti vardı köyde kaldık dün gece döndük bu yüzden internete girme fırsatım olmadı hiç... Düğün yemeği yedim öğünlerim çok düzensizdi bugünden itibaren tekrardan yeni bir sf açıyorum kendime...

1 haziran msj sayilari

0zlem: 10
Kelebekcim: 17
Edahafiz: 8
Argleton: 9
Jessie: 7

Digerleri 0

Son düzenleme:

inş. bestecim hadi bakalım bu hafta çok iyi kilo vermen lazım

1 haziran msj sayilari

0zlem: 10
Kelebekcim: 17
Edahafiz: 8
Argleton: 9
Jessie: 7

Digerleri 0

ben 3 mesaj cnm

Evet cnm biliyorum seni yazsammi diye soracaktim bende
Listede olmayanlarada baktim.

Son düzenleme:
inş. bestecim hadi bakalım bu hafta çok iyi kilo vermen lazım

ben 3 mesaj cnm

Aynen öyle cnm kısa bir zaman içinde birçok yeni başlangıçlar yapmam lazım ve bunun için kilo vermem çok önemli cok büyük motivasyonlarım var yanii 😀 sen nasılsın canım neler yapıyosunn

Aynen öyle cnm kısa bir zaman içinde birçok yeni başlangıçlar yapmam lazım ve bunun için kilo vermem çok önemli cok büyük motivasyonlarım var yanii 😀 sen nasılsın canım neler yapıyosunn

canım şimdi yaz geliyo tatile gitceksin mayo yerine neden bikini olmasın.... çok büyük motivasyon ne olabilir mesela.. ben sporumu yaptım cnm şimdi derse oturcam birazdan

canım şimdi yaz geliyo tatile gitceksin mayo yerine neden bikini olmasın.... çok büyük motivasyon ne olabilir mesela.. ben sporumu yaptım cnm şimdi derse oturcam birazdan

süpersin canım benim spor çok önemli bende öğle yemeğimden sonra başlıcam bugün şeytanın bacağını kırıcam artıkk :) senin dediğinde var amaaa bende daha neler var bi görsen yeni okuluma başlıcam okul kapandıktan sonra ilk izlenim önemlidir kilolu olarak değilde bir ingilizce öğretmeni olarak fit güzel, zarif ve şık olarak gitmek istiyorum aynı zamanda benimle görüşmek istiyen biri varr çocuk cagırıyor ben oyalıyorum bu halde gitmek istemiyorum yaaa Burcu işte böyle

bebgim o zaman o çocuga bi tarih ver ve o tarihe kadar en azından 59.9 görmüş ol olmaz mı

bebgim o zaman o çocuga bi tarih ver ve o tarihe kadar en azından 59.9 görmüş ol olmaz mı

ya zaten birkaç hafta sonra demiştim ve o haftayı geçeli çok oldu tekrardan bir tarih ona diyemem, o da benden haber bekliyor bir şey yazmıyor neysekii bu yüzden benim acilen verip çocuğa geliyorum bu akşam demem lazım yaaa

Selam 13. takımın çıtır Hatunları

Bu sabah tartı beni çok ama çok mutlu etti. Cuma günü 65.5 iken bugün tartıda yine 64.1 i gördüm. Çok dikkat edememe rağmen aldığımın hepsinin gitmesi beni çok mutlu etti. Sanırım büyük bir kısmı ödemdi. Ama yine de insanın moralini bozmaya yetiyor.

İş yerine netbook u mu getirdim ama malum pazartesi çok yoğun. Ancak gelebildim. Geçmişe de bakamadım. En kısa zamanda bakacağım inşallah.

canım o zaman git görüş ikinci görüşmede ve devam edersen o görüşmelerde onu şaşırt sana daha çok hayran olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…