- 9 Şubat 2013
- 462
- 20
- 48
Canim valla kayisi filan yiyince ogunlerim duzenli.olunca hic sknti yokBurcu kabızlıga bi çare bulursan banada söyle((
Canim valla kayisi filan yiyince ogunlerim duzenli.olunca hic sknti yok
Gunaydin kizlarrr...
Kizlar ah ahh kabizlik!! benim durumum cok vahim cookk!!
Günaydın kızlarr ya cumadan beri hiç giremiyorum çok üzgünümm annemin arkadaşının sünneti vardı köyde kaldık dün gece döndük bu yüzden internete girme fırsatım olmadı hiç... Düğün yemeği yedim öğünlerim çok düzensizdi bugünden itibaren tekrardan yeni bir sf açıyorum kendime...
1 haziran msj sayilari
0zlem: 10
Kelebekcim: 17
Edahafiz: 8
Argleton: 9
Jessie: 7
Digerleri 0
inş. bestecim hadi bakalım bu hafta çok iyi kilo vermen lazım
ben 3 mesaj cnm
Aynen öyle cnm kısa bir zaman içinde birçok yeni başlangıçlar yapmam lazım ve bunun için kilo vermem çok önemli cok büyük motivasyonlarım var yanii 😀 sen nasılsın canım neler yapıyosunn
canım şimdi yaz geliyo tatile gitceksin mayo yerine neden bikini olmasın.... çok büyük motivasyon ne olabilir mesela.. ben sporumu yaptım cnm şimdi derse oturcam birazdan
süpersin canım benim spor çok önemli bende öğle yemeğimden sonra başlıcam bugün şeytanın bacağını kırıcam artıkk :) senin dediğinde var amaaa bende daha neler var bi görsenyeni okuluma başlıcam okul kapandıktan sonra ilk izlenim önemlidir kilolu olarak değilde bir ingilizce öğretmeni olarak fit güzel, zarif ve şık olarak gitmek istiyorum aynı zamanda benimle görüşmek istiyen biri varr çocuk cagırıyor ben oyalıyorum bu halde gitmek istemiyorum yaaa Burcu işte böyle
Gunaydin kizlarrr...
Kizlar ah ahh kabizlik!! benim durumum cok vahim cookk!!
bebgim o zaman o çocuga bi tarih ver ve o tarihe kadar en azından 59.9 görmüş ol olmaz mı
ya zaten birkaç hafta sonra demiştim ve o haftayı geçeli çok oldu tekrardan bir tarih ona diyemem, o da benden haber bekliyor bir şey yazmıyor neysekii bu yüzden benim acilen verip çocuğa geliyorum bu akşam demem lazım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?