Selam 13. takımın çıtır Hatunları
Bu sabah tartı beni çok ama çok mutlu etti. Cuma günü 65.5 iken bugün tartıda yine 64.1 i gördüm. Çok dikkat edememe rağmen aldığımın hepsinin gitmesi beni çok mutlu etti. Sanırım büyük bir kısmı ödemdi. Ama yine de insanın moralini bozmaya yetiyor.
İş yerine netbook u mu getirdim ama malum pazartesi çok yoğun. Ancak gelebildim. Geçmişe de bakamadım. En kısa zamanda bakacağım inşallah.
olabilir cnm aslında ama ben illaki biraz daha verip gitmek istiyorum en azından 59 olayım.......canım o zaman git görüş ikinci görüşmede ve devam edersen o görüşmelerde onu şaşırt sana daha çok hayran olsun
Selam 13. takımın çıtır Hatunları
Bu sabah tartı beni çok ama çok mutlu etti. Cuma günü 65.5 iken bugün tartıda yine 64.1 i gördüm. Çok dikkat edememe rağmen aldığımın hepsinin gitmesi beni çok mutlu etti. Sanırım büyük bir kısmı ödemdi. Ama yine de insanın moralini bozmaya yetiyor.
İş yerine netbook u mu getirdim ama malum pazartesi çok yoğun. Ancak gelebildim. Geçmişe de bakamadım. En kısa zamanda bakacağım inşallah.
olabilir cnm aslında ama ben illaki biraz daha verip gitmek istiyorum en azından 59 olayım.......
selam kuzum oo süper haber eksiyi görmek her zaman mutlu ediyor....
Kızlar nasilsiniz? Geçmişi hic okuyamadim ne olup bitiyor hic haberim yok umarim herkes cok iyidir ve hedeflerine ulaşmıştır:)) ben 60 kilodayin artık) yani hedefime ulastim.cok yogunum geri donemiyorum bi suru yeni olumlu gelsme var hayatimda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burcum beni yanlış yazmışlar listeye amaEvet sabah kalmadı ama bugün izinliyim kendime uyuma ödülü verdim :) arkadaslar takıma deneme süreci için alındım galiba :) kendimi tanıtayım 1.64 boyum kilom 82..hazirana düğünüm var :) mart 2 de başladım diyet spor olaylarına başladığımda 89 dum..bakmayın 25 günde 7 kilo gittiğine asıl mesele bundan sonras :-S
Burcum beni yanlış yazmışlar listeye ama80.7 diye yazılmışım oysa ki 82 yle başlamıştım az degil yani 1.300 gr
Cahillik iştecanım listeye girişin 80.7 bebegim takıma girişin değil
Cahillik iştesagol canım..ay öyle bakınca ne kadar az vermişim...
haklısın canımmmm o halde ne kadar hızlı verirsem o kadar karbence çok da uzatma canım
Kızlar nasilsiniz? Geçmişi hic okuyamadim ne olup bitiyor hic haberim yok umarim herkes cok iyidir ve hedeflerine ulaşmıştır:)) ben 60 kilodayin artık) yani hedefime ulastim.cok yogunum geri donemiyorum bi suru yeni olumlu gelsme var hayatimda
canım listeye girişin 80.7 bebegim takıma girişin değil
canım şimdi yaz geliyo tatile gitceksin mayo yerine neden bikini olmasın.... çok büyük motivasyon ne olabilir mesela.. ben sporumu yaptım cnm şimdi derse oturcam birazdan
canım çok mutlu oldum kilona ulaşmana olumlu gelişmeler ne bakyım
haklısın canımmmm o halde ne kadar hızlı verirsem o kadar kar
canım benim iyiyiz de ben pek kilo veremedim malesef kendi adıma kötü gidiyorum... senin için çok sevindim ama kilo vermenin ve güzel gelişmelerin darısı başıma diyorum rakibem seni de özledim bu arada
Ozlem'cigim supersinn.
Ben yine yerimde sayiyor gibiyim.
Yinede ugramaya calis cnm.
Senin gibi ornekleri gormek hepimizi motive ediyor.:)
sonunda çalışmaya başladım evde oturmaktan çok sıkılmıştım.özel gelişmelerde var :)) bu konuda kötü bir dönem geçirmiştim ama Allaha şükür şu sıralar her şey yolunda gidiyor.
inşallah canım hepimiz için her şeyin en iyisi olsun :)) bende özledim sizi napıyosunuz merak ediyorum ama bir türlü girip yazamamıştım 2 haftadır.
sonunda çalışmaya başladım evde oturmaktan çok sıkılmıştım.özel gelişmelerde var :)) bu konuda kötü bir dönem geçirmiştim ama Allaha şükür şu sıralar her şey yolunda gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?