Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben oyle anladim cnm.
Nasil,nerden saydin?

Son düzenleme:
Canım pc yı açtım. Dünün tarihi olan ilk penceren başlayarak tüm yazışmaları saydım. Ama ebru bana mesaj atın demiş. Yanı burada paylaşmamıza gerek yok. Ben şimdi ebruya mesaj atcam.

Bir daha ceza almamamiz lazim Gonull!!!!

Gecmis olsun Ebru'cum..
Oyy yazik ona..

Geçmiş olsun prensese

gecmiş olsun kaptan :)
Bu hafta sende cezalıysın daha sık görücez seni dimi

arkadaşlar kaynım geldi ankaradan 3 aile beraberdik e düşünün artık nasıl bi yemek fasılları olduğunu gece 3 yattık anca öğlen kalktık
bugün de hoşgörün beni dikkat etmeye çalışıyorum ama çok zor
3 kişi eşleşmiştik kimdi o güzel arkadaşlarım bu hafta için planladığınız bişeyler var mı

nazikecim ya niye bi düzen tutturamıyoruz biz..yada kendimizi mi kandırıyoruz şu yogunluk bi gecsin şu gecsin bu gecsin düzen kurucam falan..asıl düzeni kurunca bunlar hep bahane mi olacak acaba...yorgunum üzgünüm enerjim moralim düşük....

Hizliyim ama bugun sabah ogle aksam
Peynir ekmekle gectii.
Neden ki kuzum yaa..ekmek dediğin normal beyaz ekmek mi ki

Menüm

Sabah 09.30
5 biberli 2 yumurtalı kavurma
1kk peynir

Öğle 15.00
2 Haşlanmış yumurta
1 etimek

Ara: 16.00
2 tane kuru incir

Akşam 19.15
1 but ve 2 soğanlı kavurma kendi yağında
2 galate

Yürüyüş Açık havada 2 saat
Suyu 2 lt yapıcam

Afiyet olsun Gonul'cum menude sporda cok guzel.

Son düzenleme:

Ben oyle anladim cnm.
Nasil,nerden saydin?

Özlem doğru anlamış. Her üyenin mesajlarını ayrı ayrı saymanız lazımdı. Bu ilk sayım öyle kalsın ama bundan sonra kileri tek tek sayın lütfen. İşkence demekle haklısın canım. Çünkü bu cezaların bir işe yaraması lazım.

Ayrıca bu iki cezanın kalıcı hale gelmesini düşünüyorum. Kilo alanlar takım listesini yapacak. Sabit olanlar ise mesaj sayacak. Yani her hafta bu iki ceza verilecek. Eminim kimse artık ceza almak istemeyecektir. Yani ben yeniden yarışsam kesinlikle bu cezaları almak istemezdim. Ayrıca haftalık hedefi tutturamayanlara da ceza var.

kızlar üst kat komşudaydım şeyy az kaçamak yaptım :26::26:
Listedesin artık dimi daha çok dikkat etmen lazım. Hem kendin için hem de takımdakiler kötü örnek olmamak için
Kahvaltı gayet güzel. Öğle rezalet. Akşam ise güzel toparlamışsın. 1 kase kısırdan sonra devam etmemeliydin. Diğerleri fazlalık olmuş. Cumaya kadar hiç biri kalmaz umarım. Su ve spor gayet güzel

Bisküvi haricinde güzel bir menü olmuş ama keşke öğle doyurucu ve sağlıklı birşeyler yeseydin. Ayrıca su aç olmuş. Biraz daha çoğaltman lazım. Anlaşılan spor yok?

Kizlar sanirim yine piknik var yarin dikkat etcem soz
Menünü özellikle kontrol edeceğim Burcu. Benden kurtuluşun yok

Menün gayet güzel ama keşke nugget olmasaydı. Bundan sonra diyet süresince yemezsen eğer senin için daha iyi olur. Çünkü hazır gıdalardan ve böyle az da olsa yağda kızaranlardan özellikle akşam yemeğinde uzak durmak lazım. Öğleyi geçiştirmen ise hiç iyi olmamış. Üç ana öğünü sağlam yapmak lazım. Yani hem sağlıklı olacak hem doyurucu. Sadece akşamı hafif tutabiliriz. Diğerleri iyi olmalı. Su çok az içmişsin. En az 2 litre olmalı. Sporun çok güzel. Birde menüde öğünlerin yanına saatlerini yazarsan yorumlarım daha iyi olur.

Menün akşama kadar süper gitmiş. Akşam çok sağlıksız olmuş. Masa da başka yemek yok muydu? Mesela salata, ayran ya da et türü. Pilav yerine onlardan yiyebilirdin. Yürüyüşün çok güzel. Ama su çok az olmuş.

Gecmis olsun Ebru'cum..
Oyy yazik ona..
Teşekkürler canım yaaaa. Keşke onun yerine ben hasta olsam. Çok üzülüyorum çocuklar hasta olunca. Bu saat oldu hala birşeyler yediremiyorum. Mama bile içmiyor. Yutkunmamak için tükürüğünü bile yutmuyor. Bugün bildiğiniz şırıngayla sıktım ağzına mamasını. İnşallah düzelir biran önce yoksa ben daha kötü hasta olacağım ona üzülmekten.

Geçmiş olsun prensese
Teşekkürler canım

gecmiş olsun kaptan :)
Bu hafta sende cezalıysın daha sık görücez seni dimi
Teşekkürler canım benim. Aynen dediğin gibi bende cezalıyım. Ve artık benden kaçışınız yok çünkü netbook uma nihayet şarj aleti alabildim. İnşallah tüm gün buradayım artık

Menün gayet güzel Gönül' cüm. Ama galeta ve etimek bence sağlıksız. Ayrıca akşamları mümkün olduğunca az karbonhidrat almak lazım. Yani kahvaltıda yersen ekmek hakkını daha iyi olur. Ekmek olarakta tam buğday ve çavdar öneriyorum. Su gayet güzel. Ama önümüz yaz 2,5 lt içmeye gayret et. Spor ise mükemmel olmuş tebrikler

Ebruuu bana 4 gunluk liste yazsann cnm.
1 kilonun uzerinde vermem lazim.cok sıkıldım.

Slm Minik kuşum..
nasıl gidiyoo :))

Baya sıkı görünüyor canım :))

Spor var idi düzenli ama iki haftadır koşturmam vardı adapte olamadım kaptan bugün itibariyle başlıyorum inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…