Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün biraz fazla mi karbonhidrat calismissin sanki. sabah ekmek öğlen yulaf sonra simit sonra kısır çiğköfte. Tarhana da zaten özünde hamurla yapılıyor.

Menun guzel görünüyor canım. Balin kalitesi önemli ama. Çok dikkat etmek lazım.

09:00 1 haşlanmış yumurta
1 kk tulum peyniri
Domates salatalik
Bol maydonoz

13:00 1 kase yoğurt
3 yk bulgur pilavı

17:00 1 fincan sekersiz türk kahvesi

18:00 1 parça ( avuç içim kadar ) haşlanmış tavuk
1 büyük kase salata

2.5 lt şu. 1 saat bisiklet 1 saat yuruyus.

Tamam kaptan bekliyorum muhakkak. Hehe kaptanla taniscam kızlar. keşke mümkün olsada tüm takım bir araya gelebilsek

Ekleyenleri kabul ettim canim.yeni fotoda yukledim.yorumlariniz cok güzel arkadaslar cok tesekkur ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçekten de maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin. Önce ve sonra bu kadar mi bariz belli olur. Yüzün de çok güzel özlem Allah nazarlardan saklasin. Darısı başımıza

Canım karpuz, 1.5 dilim ekmek, bide bulgur pilavı dikkatimi çekti ama emin olamadım. Aslında biraz da spor olsa daha iyi olacakmış, dengelerdin biraz...

Gönülcum bulgur yenilebilir. Karatay teyze karbonhidrati parçalanmış ve parcalanmamis diye ayırıyor. Bulgur nohut fasulye yarma... Bunlar hep bütün. Ama buğdayı parçalayıp un yapınca zararlı oluyor. Undan yapılan şeyler bu yüzden zararli. Dediğine göre fasulyeyi nohutu un yaparsan onlarda zararlı oluyormuş yani taneli karbonhidrat tuketilcek. Yani doğal olan. İşlemden geçmeyen.

Menün harika gerçekten. Detoks konusunda söylediklerin için de teşekkürler, vazgectim. Protein takilicam bu hafta mümkün olduğunca. :)

Gerçekten de maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin. Önce ve sonra bu kadar mi bariz belli olur. Yüzün de çok güzel özlem Allah nazarlardan saklasin. Darısı başımıza

Cok teşekkür ederim canım. Cok zor degil gercekten istemk cok onemli.ben burdaku butun arkadaslarin bunu yapabilwcegine inaniyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten maden suyu iciyorum hep ama aliskanlik olmus sanirim soda yaziyorum.:)
Biz evde bile kizimla spor yapiyorduk..
Pilates,jillian,danss...
Oda eslik ediyor bana.
Bu arada iyisindir insallah migrenin ne durumda?
Nazmiye'cim yine bomba gibisin.masaallah cnm.:)
Tamam kaptan bekliyorum muhakkak. Hehe kaptanla taniscam kızlar. keşke mümkün olsada tüm takım bir araya gelebilsek
13.takim partisi yapalim mi?
Haydi kizlarr halaya..
Hepimiz mezun olucazz..:)
Menün harika gerçekten. Detoks konusunda söylediklerin için de teşekkürler, vazgectim. Protein takilicam bu hafta mümkün olduğunca. :)

Benimde midem bulandi cnm.
2.kaseyi bitiremedim bile.

Son düzenleme:

ebrucum yoğunluktan gelemiyordum ama artık okul bitti sayılır bundan sonra inşallah buradayım
6 ayımın dolmasına var daha bende o arada aldıklarımı veririm kaldığım yerden devam edicam inşallah
bu günkü menümü yazayım

sabah:09:00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
yarım domates
2 zeytin

ara:türk kahvesi

öğlen00
b,ber yağsız p,ş,rd,m salata ve yoğurt
1 dilim ekmek

ara:yarım muz

akşam:1 tabak kuru fasulye
1 bardak ayran.

Gunaydin kizlar.. Hepimiz icin kacamaksiz bir pazar olur insallah..

251 calori yaktimda geldim kizlar.
Güne spor,müzik ve su ile baslamak cok güzel..
Hepinize tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:

Ağrı geçti canım şükür hemen o gece. Karanlık oda ise yarıyor. Ama gerçekten çok zor bi durum 5-6 aydır tutmamisti hiç ağrı o gün acısını çıkardı sanki ya :'(

günaydın kızalr kendimi çok berbat hissediyorum bugün dershane var kahvaltı yapıp gidicem öpüyorum hepinizi

Kizlar cok heyecanli hissediyorum kendimi.Cuma'dan beri tartilmadım.

Ebruu tartinin pilini cikartip giyim dolabinin uzerine attim.

Cuma gunu sürpriz olacak benim icin.insallah gorecegim rakamda sürpriz olur.:)

günaydın kızalr kendimi çok berbat hissediyorum bugün dershane var kahvaltı yapıp gidicem öpüyorum hepinizi

Iyi dersler Burcu.
Dikkat et cnm bugun beslenmene.

Son düzenleme:

Günaydın kızlar. Ben de bugün için güzel bir öğün ve spor planladım. Hayırlısı inşallah :))

Günaydın kızlar. Ben de bugün için güzel bir öğün ve spor planladım. Hayırlısı inşallah :))

Rakibim bu hafta guzel kilolar verip hem kendimizi hemde takım arkadaslarimizi şaşırtalım.Buna cok ihtiyacımız var bence.

Spor şimdilik tamam,kahvalti tamam,bulaşık tamam,şimdi temizlik zamanı..

Son düzenleme:
Rakibim bu hafta guzel kilolar verip hem kendimizi hemde takım arkadaslarimizi şaşırtalım.Buna cok ihtiyacımız var bence.

Spor şimdilik tamam,kahvalti tamam,bulaşık tamam,şimdi temizlik zamanı..

:)) Canım diğer özlemin fotolarını gördün mü, nasıl çıtır bir hatun olmuş. Burada görmesem inanmazdım..Demekki olabiliyormuşşş..Özleme madalya vermek lazımm...

Evet cnm.icinden bir ozlem daha cikmis sanki masaalah.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…