bugün biraz fazla mi karbonhidrat calismissin sanki.Bugünkü menümm
Sabah 9:00
1 br su
1 dilim kızarmış tb
1 kk peynir domates salatalık çayy
Öğlen 12:30
1 kase yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi
Ara 16:00
1 avuç kiraz 2 erik
2 lokma simit
Akşam 19:00
1 kase tarhana çorbası
3 çiğköfte
3 kaşık kısır
Bol su içiyorum
Spor yok ama çarşıda kaç saat yürüdüm bilmiyorum
Birazdan türk kahvesi
Bugunku menum biraz karısık oldu, tam hatırlamıyor olabilirim ama yazayım
Sabah 10:00
Domates salatalık
Beyaz peynir zeytin
Yarım simit
Bal
1 yumurta
Oğlen spordan sonra 1 bardak süt
Biraz sonra 1 kase yogurt
2-3 kasık yogurtlu semizotu salatası
Aksam 19:00
2 servis kaşığı bulgur pilavı
Azıcık hindi eti
Carliston biber
Semizotu salatası
Su 2-2,5 lt
Sporumu yazmıştım, 2 saat yogun spor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnan bende çok mutlu olurum. Gelmeye yakın bu konuyu yeniden konuşur ayarlarız bişeyler
Biliyorum canım merak etme ama ismini unutmuşum. Eski kayınvalide küflü çökelek diyordu ona yanlış hatırlamıyorsam. Kahvaltıda zeytinyağ ile süper gidiyordu. Afiyet olsun.
Hoş geldin Zeynep' cimNerelerdesin yine kayboldun?
Öğle menüyü bozmuş canım. Allahtan ekmeklerini yememişsin yoksa durum çok vahim olacaktı. Biliyorsun ki haftaya kilon ikiye bölünecek. Daha çok uğraşman lazım.
Menünde kötü olan tek şey patatesli yumurta. Patatesten diyet boyunca uzak durman lazım canım. Ekmek hakkını da akşam değil de kahvaltıda ya da öğle yemeğinde kullansan daha iyi olurdu.
Menünde abartı bir şey durmuyor ama sağlıksız bir menü olmuş. Ne kadar yediğinden çok ne kadar sağlıklı beslendiğin önemli.
Karatay' dan bahsetmişsin mesajının birinde. Ama senin menün Karatay' a pek uymamış gibi geldi bana. Öncelikle elindeki listede kalori ne olursa olsun kaşar peynirden uzak durman gerekiyor. Sadece karbonhidrat olarak düşünme kaşarı. Kaşarın yağ oranı çok yüksek. Öğünlerinin arası çok dengesiz. Akşam yemeğindeki makarna ise asla yememen gereken bir yiyecek. Su az olmuş ama sporun çok güzel. Umarım yürüyüşün tempoludur.
Canan Karatay çok değer verdiğim bir hoca. Dukan' dan çok Karatay taraftarıyım. Eğer tam olarak Karatay yapacaksan eğer çok dikkatli olman lazım diye düşünüyorum.
Ekleyenleri kabul ettim canim.yeni fotoda yukledim.yorumlariniz cok güzel arkadaslar cok tesekkur ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım karpuz, 1.5 dilim ekmek, bide bulgur pilavı dikkatimi çekti ama emin olamadım. Aslında biraz da spor olsa daha iyi olacakmış, dengelerdin biraz...
Menün harika gerçekten.09:00 1 haşlanmış yumurta
1 kk tulum peyniri
Domates salatalik
Bol maydonoz
13:00 1 kase yoğurt
3 yk bulgur pilavı
17:00 1 fincan sekersiz türk kahvesi
18:00 1 parça ( avuç içim kadar ) haşlanmış tavuk
1 büyük kase salata
2.5 lt şu. 1 saat bisiklet 1 saat yuruyus.
Gerçekten de maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin. Önce ve sonra bu kadar mi bariz belli olur. Yüzün de çok güzel özlemAllah nazarlardan saklasin. Darısı başımıza
Zaten maden suyu iciyorum hep ama aliskanlik olmus sanirim soda yaziyorum.:)Yürüyüşün çok güzel canim. Hayranım zaten bebek arabasıyla yurumene. Azimli annebenim bi arkadaşım var ne desem kızını bahane eder seni örnek anlatayım ona ben. aksamki ekmek dışında da Menun çok güzel olmuş canım. Soda çok faydali. Daha doğrusu maden suyu çok faydali. Alırken maden suyu olmasına dikkat et canım.
Nazmiye'cim yine bomba gibisin.masaallah cnm.:)09:00 1 haşlanmış yumurta
1 kk tulum peyniri
Domates salatalik
Bol maydonoz
13:00 1 kase yoğurt
3 yk bulgur pilavı
17:00 1 fincan sekersiz türk kahvesi
18:00 1 parça ( avuç içim kadar ) haşlanmış tavuk
1 büyük kase salata
2.5 lt şu. 1 saat bisiklet 1 saat yuruyus.
13.takim partisi yapalim mi?Tamam kaptan bekliyorum muhakkak. Hehe kaptanla taniscam kızlar.keşke mümkün olsada tüm takım bir araya gelebilsek
Menün harika gerçekten.Detoks konusunda söylediklerin için de teşekkürler, vazgectim. Protein takilicam bu hafta mümkün olduğunca. :)
İnan bende çok mutlu olurum. Gelmeye yakın bu konuyu yeniden konuşur ayarlarız bişeyler
Biliyorum canım merak etme ama ismini unutmuşum. Eski kayınvalide küflü çökelek diyordu ona yanlış hatırlamıyorsam. Kahvaltıda zeytinyağ ile süper gidiyordu. Afiyet olsun.
Hoş geldin Zeynep' cimNerelerdesin yine kayboldun?
Öğle menüyü bozmuş canım. Allahtan ekmeklerini yememişsin yoksa durum çok vahim olacaktı. Biliyorsun ki haftaya kilon ikiye bölünecek. Daha çok uğraşman lazım.
Menünde kötü olan tek şey patatesli yumurta. Patatesten diyet boyunca uzak durman lazım canım. Ekmek hakkını da akşam değil de kahvaltıda ya da öğle yemeğinde kullansan daha iyi olurdu.
Menünde abartı bir şey durmuyor ama sağlıksız bir menü olmuş. Ne kadar yediğinden çok ne kadar sağlıklı beslendiğin önemli.
Karatay' dan bahsetmişsin mesajının birinde. Ama senin menün Karatay' a pek uymamış gibi geldi bana. Öncelikle elindeki listede kalori ne olursa olsun kaşar peynirden uzak durman gerekiyor. Sadece karbonhidrat olarak düşünme kaşarı. Kaşarın yağ oranı çok yüksek. Öğünlerinin arası çok dengesiz. Akşam yemeğindeki makarna ise asla yememen gereken bir yiyecek. Su az olmuş ama sporun çok güzel. Umarım yürüyüşün tempoludur.
Canan Karatay çok değer verdiğim bir hoca. Dukan' dan çok Karatay taraftarıyım. Eğer tam olarak Karatay yapacaksan eğer çok dikkatli olman lazım diye düşünüyorum.
Zaten maden suyu iciyorum hep ama aliskanlik olmus sanirim soda yaziyorum.:)
Biz evde bile kizimla spor yapiyorduk..
Pilates,jillian,danss...
Oda eslik ediyor bana.
Bu arada iyisindir insallah migrenin ne durumda?
Nazmiye'cim yine bomba gibisin.masaallah cnm.:)
13.takim partisi yapalim mi?
Haydi kizlarr halaya..
Hepimiz mezun olucazz..:)
Benimde midem bulandi cnm.
2.kaseyi bitiremedim bile.
günaydın kızalr kendimi çok berbat hissediyorum bugün dershane var kahvaltı yapıp gidicem öpüyorum hepinizi
Kizlar cok heyecanli hissediyorum kendimi.Cuma'dan beri tartilmadım.
Ebruu tartinin pilini cikartip giyim dolabinin uzerine attim.
Cuma gunu sürpriz olacak benim icin.insallah gorecegim rakamda sürpriz olur.:)
Iyi dersler Burcu.
Dikkat et cnm bugun beslenmene.
Günaydın kızlar. Ben de bugün için güzel bir öğün ve spor planladım. Hayırlısı inşallah :))
Rakibim bu hafta guzel kilolar verip hem kendimizi hemde takım arkadaslarimizi şaşırtalım.Buna cok ihtiyacımız var bence.
Spor şimdilik tamam,kahvalti tamam,bulaşık tamam,şimdi temizlik zamanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?