Gunaydin kizlar.. Hepimiz icin kacamaksiz bir pazar olur insallah..
Günaydın canım.... Ben de güne şu kesintisiyle başladım gerildim pazar pazar ya
Günaydın kızlar. Ben de bugün için güzel bir öğün ve spor planladım. Hayırlısı inşallah :))
Evet cnm.icinden bir ozlem daha cikmis sanki masaalah.:)
biz de yapabilir miyiz ki :)
Yapabiliriz cnm.yeterki pes etmeyelim.:)
Sende tartilma cumaya kadar cnm.
Ama cok dikkat et sonuc surpriz olsun.
Kizlar cok heyecanli hissediyorum kendimi.Cuma'dan beri tartilmadım.
Ebruu tartinin pilini cikartip giyim dolabinin uzerine attim.
Cuma gunu sürpriz olacak benim icin.insallah gorecegim rakamda sürpriz olur.:)
Iyi dersler Burcu.
Dikkat et cnm bugun beslenmene.
Kızlar aksam icin makarna yapicam sanırım...
Makarna yap ama sen makarna yeme Özlem. Cuma günü seni 1 kilo vermiş olarak görmek istiyorum. Yoğurt ye hiç bir şey yoksa evde ama makarna yeme.
kızlar ders çalıştım birazdan yemek yapıcam cok fenayım
Bise yemesem mi acaba?
Yogurdum yok cnm aksam mayalıyacam.:-/
Neden çok fenasın canım.
Geçmişe bakamadım kızlar ama sanırım uzun bir geçmiş yok. Ben birazdan hazırlanıp akşam bir arkadaşın kınasına gideceğim. Bu arada sizlere söylemeyi unuttum. Dün alışveriş yaptım kendime. Bomba gibi bir etek ve streç kot aldım. Harika oldu. Hatta basenleri topladı incecik görünüyorum. Etek 38 beden ve bol geliyor biraz. 36 almaya cesaret edemedim.İnşallah 58 olunca bütün kıyafetleri 36 ya indireceğim. Pantolonda 28 beden. Ama çok ince göründüm. Kına için onu giyeceğim. Fotoğraf eklerim akşam gelince. Gitmeden menümü yazayım. İki gündür öğünlerin saatini ayarlayamıyorum ve iki öğün oluyor maalesef. Aslında sağlıklı olanı üç öğün ama yapamadım. İnşallah hafta içi daha düzenli olacak.
Kahvaltı (10:30)
1 kk beyaz peynir
3 tane yeşil zeytin
Domates salatalık
İkindi (16:30)
4 yemek kaşığı börülce yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
Domates, marul ve maydanoz
2 litre su, spor yerine de akşama bol bol döktüreceğim kınada
kendimi iyi hissetmiyorum canım ya karışık gibiyim ne yapsam karar veremiyorum neye zaman ayırsam bnm için önemli olan ne kafa trilyon
harikasın ebvrucum ahh bnmde boyum uzun olsa bende taş gibi görünebilrdim ya
Zaman zaman hissederiz canım böyle. Dönemseldir. Birazda havalar malum. Sıkıntı veriyor olabilir. Bence şuan keyif aldığın şeylere odaklan. Kafanı boşaltmaya çalış.
Kızlar bugün benden başka kimse gelmeyecek galiba takıma.Nerelere kayboldunuz yahu. Hiç kimse yok ortalıkta.
Saat 13:20 olmuş henüz bildirim yapmayan ve daha önceden haber vermeyen üç kişi var.
Bu nedenle listeyi henüz paylaşmıyorum. Saat 14:00 gibi başka bir birime geçeceğim. En geç saat 18:00 de listeyi paylaşmış olmamız lazım. Hatta geçen hafta ceza verdiğim iki kişi yapacaktı bu hafta listeyi. Ama kimseden ses soluk çıkmadı. Hele bir tanesi hala bildirim bile yapmadı.
Büyük ihtimal saat 18:00 den önce yeniden gelirim ama ola ki gelemedim. Biriniz listeyi paylaşım alanında paylaşın lütfen. Haberiniz olsun telaşlanmayın diye yazıyorum. Şimdilik kaçıyorum görüşürüz sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?