Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar.. Hepimiz icin kacamaksiz bir pazar olur insallah..

Günaydın canım.... Ben de güne şu kesintisiyle başladım gerildim pazar pazar ya

Günaydın kızlar. Ben de bugün için güzel bir öğün ve spor planladım. Hayırlısı inşallah :))

Günaydın kizlaaar bende kahvaltimi ettim. Annem krep yapmış, sadece 1 taneyle atlattım. Öğlen de nesfit yemeyi dusunuyorum haftalardır yemiyorum. Akşam da fırında balık yapicam hangi balığı alsam?

ediyorum tatlım yarım saat yürüyüş yaptım şimdi duşa giricem sonra yemek yicem ders çalışcam

Kızlar aksam icin makarna yapicam sanırım...

Selam hanımlaarrr
Ya özlemin fotograflarını uygulamadan goremiyor muyız? Ben de gormek istiyorum, cok merak ettim
Kızlar simdi misafirliğe gidiyoruz, yarın insallah elma diyetini denicem, bu hafta iyi kilo vermeliyimki ben de listeye gireyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay özleeemmm gördüm resimlerinii siteden girip,, aradaki fark sadece 12 kilo değil, 12 yaş! Bu ne değişim maşallah sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar aksam icin makarna yapicam sanırım...

Makarna yap ama sen makarna yeme Özlem. Cuma günü seni 1 kilo vermiş olarak görmek istiyorum. Yoğurt ye hiç bir şey yoksa evde ama makarna yeme.

Makarna yap ama sen makarna yeme Özlem. Cuma günü seni 1 kilo vermiş olarak görmek istiyorum. Yoğurt ye hiç bir şey yoksa evde ama makarna yeme.

Bise yemesem mi acaba?
Yogurdum yok cnm aksam mayalıyacam.:-/

Bise yemesem mi acaba?
Yogurdum yok cnm aksam mayalıyacam.:-/

Evde yapabileceğin pratik olarak sağlıklı bişey yok mu? Makarnanın yanında birçok şey masum kalır. Salata yiyebilirsin. Tavuk haşlayabilirsin. Peynir zeytin haşlanmış yumurta yiyebilirsin.

Geçmişe bakamadım kızlar ama sanırım uzun bir geçmiş yok. Ben birazdan hazırlanıp akşam bir arkadaşın kınasına gideceğim. Bu arada sizlere söylemeyi unuttum. Dün alışveriş yaptım kendime. Bomba gibi bir etek ve streç kot aldım. Harika oldu. Hatta basenleri topladı incecik görünüyorum. Etek 38 beden ve bol geliyor biraz. 36 almaya cesaret edemedim. İnşallah 58 olunca bütün kıyafetleri 36 ya indireceğim. Pantolonda 28 beden. Ama çok ince göründüm. Kına için onu giyeceğim. Fotoğraf eklerim akşam gelince. Gitmeden menümü yazayım. İki gündür öğünlerin saatini ayarlayamıyorum ve iki öğün oluyor maalesef. Aslında sağlıklı olanı üç öğün ama yapamadım. İnşallah hafta içi daha düzenli olacak.

Kahvaltı (10:30)

1 kk beyaz peynir
3 tane yeşil zeytin
Domates salatalık

İkindi (16:30)

4 yemek kaşığı börülce yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
Domates, marul ve maydanoz

2 litre su, spor yerine de akşama bol bol döktüreceğim kınada

Neden çok fenasın canım.

kendimi iyi hissetmiyorum canım ya karışık gibiyim ne yapsam karar veremiyorum neye zaman ayırsam bnm için önemli olan ne kafa trilyon

harikasın ebvrucum ahh bnmde boyum uzun olsa bende taş gibi görünebilrdim ya

kendimi iyi hissetmiyorum canım ya karışık gibiyim ne yapsam karar veremiyorum neye zaman ayırsam bnm için önemli olan ne kafa trilyon

harikasın ebvrucum ahh bnmde boyum uzun olsa bende taş gibi görünebilrdim ya

Zaman zaman hissederiz canım böyle. Dönemseldir. Birazda havalar malum. Sıkıntı veriyor olabilir. Bence şuan keyif aldığın şeylere odaklan. Kafanı boşaltmaya çalış.

Zaman zaman hissederiz canım böyle. Dönemseldir. Birazda havalar malum. Sıkıntı veriyor olabilir. Bence şuan keyif aldığın şeylere odaklan. Kafanı boşaltmaya çalış.

keyifalacagım tek şey pasta yapıp yemek olur tatlım ama pek mümkün değil gibi

Selamm kızlarrrr :):):):)

İnternet paketim bittiği için kaç gündür gelemedim , bildirim filan yapamadım , sizi de özledim
Ama artık internet paketim var çok şükür tekrar geldim :) şimdi geçmişi okuycm. Neler yapmışsınız filan merak ettim ,

canım bildirim yapmayanlardan bitanesi de benim :/ internet paketim bitmişti.
Cuma sabah 62.8 dim,100 gr gitti sadece,
Çok özür dilerim geç bildiriyorum maalesef,
Ama bidaha olmayacak inşallah :)

Bugunku menum

10:00 gibi
2 dilim ekmek
Yarım yumurta(haslanmıs)
Bir kac lokma peynir
2,5 yk kozlenmis biber salatasi
Domates,salatalik
Cay

Ara 14:00 gibi
2 kuru incir ve siyah kuru uzum
Sade turk kahvesi

18:00
4 bucuk yk peynirli makarna
Bir kac tane minik tursu

2,5 L su

Spor 07:10
40 dk kosu bandinda tempolu yuruyus 251 calori

Dans ve temizlik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…