Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Seneye mezuniyet insallah Ebrucum..

Sıcakta hiç çekilmiyor gercekten, marmara uni'deyim Deniz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar. Dün regli oldum. Karın ağrısı mahvetti. Çoktandır böyle olmuyordu. Dünkü menümü de paylaşayım.

Sahur 03.00
3 kaşık saç kavurma
3 kaşıl soğan salatası
1 tane sigara böreği

İftar 20.40
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
2 kaşık yoğurt
3 kaşık soğan salatası
2 sigara böreği
2 fıstık sarma

Dün çok abarttım farkındayım. Regli öncesi saldırdım resmen. Bugün yürüyüş ve menüm ile telafi edeceğim.

Gunaydın kızlar

Bugun pilates yapıcam insallah..

Kızlar
45 dk pilates
10 dk baska egzersizler (kalca bel)
80 ip atlama

Uuu çok etkilendim. Günaydın. Sen yaparsan ben de yaparım. Zaten dünkü menümü görsen anlarsın. Double plates yapsam yeridir.

Hadi ozaman ben yaptım sıra sende:) nasılsa reglsin, benim yerime de bol bol su iç:))

Ben ebrunun karın videosundan yaptım pilatesi, baya zorluyor

Hadi ozaman ben yaptım sıra sende:) nasılsa reglsin, benim yerime de bol bol su iç:))

Ben ebrunun karın videosundan yaptım pilatesi, baya zorluyor

Bol su içiyorum. Daha da devam edicem. İş çıkışı eve yürüyerek gidicem. Yaklaşık 1 saat sürüyor. Akşam yemekten 1 saat sonra da ebrunun dvd si ile plates yapıcam planım budur.

Bol su içiyorum. Daha da devam edicem. İş çıkışı eve yürüyerek gidicem. Yaklaşık 1 saat sürüyor. Akşam yemekten 1 saat sonra da ebrunun dvd si ile plates yapıcam planım budur.

Ssüper!:)

Kızlar bugun oruclular iftardan önce tartılıyor unutmayın:) çok heyecanlıı

Selamlar,gelemedim doğru düzgün ,evi su bastı , temizlik vs çok yoruldum :/ sular kesilince musluğu açık bırakmışız gelirse görürüz diye sonrada unuttuk, sahurdan sonra sular gelmiş, ve mutfak lavabosu biraz sorunluydu Bi kaç gündür su gitmeyip direk eve giriyo, saat 7 de fark ettik, 3 saat içinde oldu, 4 te yatmıştık , felaketti yaa, regl olcam bugün yada yarın acayip şişim ve karnımda hafif hafif ağrı var. Menülerim saçma sapan 2 gündür ,

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Canım çok geçmiş olsun. Aksilik olmuş. Dinlenmeye çalış.

Geçmiş olsun eminecim ya kötü bir durum gercekten. Bizim de şu yerine kum geliyor şu an musluklardan tüm cesmeler kumdan tıkanmış durumda son derece sinirliyim ve gerginim

Kızlar
45 dk pilates
10 dk baska egzersizler (kalca bel)
80 ip atlama

Ne güzel spor yapiyosunuz ya ramazan girdiğinden beri spor yapamıyorum. Çok yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi

Az az herşeyden yemissin canim. Gözüme çok görünmedi.

Kızlar selam
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Domates

Akşam
1 kase tarhana çorbasi
Bol salata
2 dilim ekmek

Baya bi az yemissin canim.

İftarlar bizi batırıyor ya

Güzel ve sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun.

Dünkü Menum

Sabah yok. Ragldim midem bulaniyordu.

12:30 fırında tavuk
Cacık

20:50 1 porsiyon çiğköfte
1 kase mercimek çorba
Salata ayran

23:00 2 çatal sütlü nuriye. Gani gani su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…