Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gecen hafta 68,5
Bu hafta 68
Fark 500 gr

Bu hafta tiroid ilacımı hiç almadım, onun için az gitti bence, aslında haftanın basında 67 leri gormustum.. Neyse buna da sukur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım tebrik ederim 500 gram tamazanda gayet güzel. Benim de troid ilacım bitti. Haftaya salı dıktora gidicem bakalım. İnşallah nodüller gitmiştir :)

Menüm

Sabah 07.15
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
4 kayısı
3 ceviz

Öğlen 12.00
500 gram meyveli yoğurt

Akşam 18.30
Haşlanmış yarım mısır
Küçük salkım üzüm
3 kaşık yoğurt
1 mürdüm eriği
4 kayısı
3 ceviz

Spor 1 saat yürüyüş
2.5 lt su
2 kupa limonlu yeşil çay

Ne güzel spor yapiyosunuz ya ramazan girdiğinden beri spor yapamıyorum. Çok yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi

Ben de yürüyüş yaptım. Plates yapıcam halim yok. Oruç tutarken ben de spor yapamıyorum canım. Ama diğer günlere göre daha az yiyorum.

Geçmiş olsun eminecim ya kötü bir durum gercekten. Bizim de şu yerine kum geliyor şu an musluklardan tüm cesmeler kumdan tıkanmış durumda son derece sinirliyim ve gerginim

teşekkür ederim tatlım. Aynen bizde de sabah kum geliyodum çamur akıyo bildiğin. Acayip kötü :/

Utanarak kg bildirimi yapıyorum, regl olcm bugün yarın onun vermiş olduğu bişey büyük ihtimalle, sabitim maalesef, çok ama çok üzgünüm, bütün umudumu yitirdim, lg gitmiyo, yapamıyorum galiba
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Hayır umudunu yitirme. Her gün yeni bir fırsat. Bu duraklamalar hepimizde oluyor. Ben 86 ile başladım. Şimdi 79 u görüotum şükür. Nisandan beri yavaş gidiyor. Ama gidiyor ☺️☺️

Kızlar ben de çok üzgünüm ama bu hafta hiç veremedim bir gün bile kaçırsam hemen yansıyor of böyle olmamalıydı ama yaa😞

Slm kızlar

Düşündüm taşındım bu hafta bende listeye girmeye karar verdimmmmmmmmmm

Hemen bildirimimi yapayım.

Geçen hafta : 65.4 kg

Bu hafta : 64.6 kg

Fark : 0.8 kg

Günaydın

Geçen hafta 80.200
Bu hafta 79.500
Fark -700

Regli haftam olmasına rağmen iyi bence. Haftaya dikkat edersem 78 leri bile görebilirim 😉

Günaydın

Geçen hafta 80.200
Bu hafta 79.500
Fark -700

Regli haftam olmasına rağmen iyi bence. Haftaya dikkat edersem 78 leri bile görebilirim 😉

Geçen hafta sen 79 ları görmemiş miydin Gönül? :44:Tebrik ederim senin gidişatına göre çok iyi vermişsin. Ayrıca dikkat edersem diye bir olay yok. Mutlaka dikkat et ve 78 leri gör.

Günaydın

Geçen hafta 80.200
Bu hafta 79.500
Fark -700

Slm kızlar

Düşündüm taşındım bu hafta bende listeye girmeye karar verdimmmmmmmmmm

Hemen bildirimimi yapayım.

Geçen hafta : 65.4 kg

Bu hafta : 64.6 kg

Fark : 0.8 kg

Geçen hafta: 66.4
Bu hafta: 66.2
Fark: 200 gr.

tebrik ederim kızlar çok iyi kilo vermişsiniz

kızlar bu ne hal ya kimseler yok böyle mi motive edicez birbirimizi
Artık zincirleri kırmanın vakti geldi. Yoksa motivasyon felan kalmayacak takım dağılacak. Şu uygulamadığımız kuralları artık uygulamanın zamanı geldi. 8. takım çok kötü durumda kapanmak üzere. İnşallah toparlarlar biran önce. Bizimde o duruma düşmemizi istemiyorum.

Seneye mezuniyet insallah Ebrucum..

Sıcakta hiç çekilmiyor gercekten, marmara uni'deyim Deniz..

Daha varmış canım yaaa. Allah kolaylık versin

Sigara böreği ve fıstık çok çok kötü. Bunları yediğimiz zaman verdiğimi kilolar geri geliyor sonra üzülüyoruz kilo veremiyoruz diye. Yemesek eğer çabuk çabuk kurtulacağız kilolardan

Kızlar
45 dk pilates
10 dk baska egzersizler (kalca bel)
80 ip atlama

Maşallah Oruç oruç nasıl spor yapabildin, zor olmadı mı?

Bol su içiyorum. Daha da devam edicem. İş çıkışı eve yürüyerek gidicem. Yaklaşık 1 saat sürüyor. Akşam yemekten 1 saat sonra da ebrunun dvd si ile plates yapıcam planım budur.
Eğer planlarına uyduysan yediklerini eritmişsindir.

Geçmiş olsun canım yaaa. Çok kötü bir durum. Umarım şimdi iyisindir.

Ben de hiç heyecan yok çünkü şu an artidadiym. Üstelik regl oldum çok sisim offff offff
Ahhh Nazmiye ahhhh. Sen götür waffelları ye ondan sonra heyecanım yok de. Şimdi sana nasıl kızsam ki bilemedim Ayrıca tartıya yakın zaman çiğköfte yeme direkt şişiriyor. Üzerine birde regl olmuşsun. Çok kötü çok

Afiyet olsun ama çiğköfte kötü olmuş tartı için.

Bayramda kesin İzmir' deyiz inşallah Nazmiye. Görüşelim mutlaka

Son düzenleme:
Geçen hafta sen 79 ları görmemiş miydin Gönül? :44:Tebrik ederim senin gidişatına göre çok iyi vermişsin. Ayrıca dikkat edersem diye bir olay yok. Mutlaka dikkat et ve 78 leri gör.

Günaydın ebrucum. Tartı günü 80.200 diye hatırlıyorun. Sonra hafta içi tartıldıgımda 79 ları görmeye başlamıştım. Hatta dün yemekten önce tartıldıgımda 78.900 gramdım :) ama bu sabah 79.500 geldim. Doğru diyosun dikkat edersem diye bişey yok. Edicem mutlaka.

Tebrik ederim Tuba. Senden 100 gr bile gitse mutlu oluyorum nedense. Anladın sen onu

Keşke birazcık çabalasaydın. Mutlaka verirdin az da olsa. Ama haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden. Regl haftasını iyi geçirirsen sonrasında çok güzel kilo verirsin. Unutma bunu.

Geçen hafta: 66.4
Bu hafta: 66.2
Fark: 200 gr.
Az da olsa vermişsin. Tebrikler.

Kızlar ben de çok üzgünüm ama bu hafta hiç veremedim bir gün bile kaçırsam hemen yansıyor of böyle olmamalıydı ama yaa😞
Kaç kilosun Beste? Bu hafta kesin olarak başlayalım yarışmaya olur mu? Yüzdelerimize göre olsun. Belki işe yarar.

geçen hafta 75.1 bu hafta 76.2 ebru beni izne ayırırmısın
Sonuç çok kötü canım yaaaa 1.1 kilo çok ama çok fazla. İzne ayrılırsan durumun düzelecek mi? Ben sanmıyorum. İstersen takımda kal senin için daha iyi olur. Haftaya mutlaka vermeye çalışırsın. İzne ayrılırsan kendini bırakma ihtimalin var. İyi düşün bu konuda kararını ona göre ver.

tebrik ederim kızlar çok iyi kilo vermişsiniz
Teşekkürler canım. Haftaya hepimiz için daha iyi olacak umarım. Ben extra bişey yapmıyorum. Sadece oruçtan dolayı gitti ama bu hafta çok dikkat edeceğim yediklerime. Çünkü bayram için 63 hedefi koymuştum. Umarım ulaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…