Gecen hafta 68,5
Bu hafta 68
Fark 500 gr
Bu hafta tiroid ilacımı hiç almadım, onun için az gitti bence, aslında haftanın basında 67 leri gormustum.. Neyse buna da sukur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dünkü Menum
Sabah yok. Ragldim midem bulaniyordu.
12:30 fırında tavuk
Cacık
20:50 1 porsiyon çiğköfte
1 kase mercimek çorba
Salata ayran
23:00 2 çatal sütlü nuriye. Gani gani su
Ne güzel spor yapiyosunuz ya ramazan girdiğinden beri spor yapamıyorum. Çok yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi
Canım çok geçmiş olsun. Aksilik olmuş. Dinlenmeye çalış.
Geçmiş olsun eminecim ya kötü bir durum gercekten. Bizim de şu yerine kum geliyor şu an musluklardan tüm cesmeler kumdan tıkanmış durumda son derece sinirliyim ve gerginim
Utanarak kg bildirimi yapıyorum, regl olcm bugün yarın onun vermiş olduğu bişey büyük ihtimalle, sabitim maalesef, çok ama çok üzgünüm, bütün umudumu yitirdim, lg gitmiyo, yapamıyorum galiba
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Günaydın
Geçen hafta 80.200
Bu hafta 79.500
Fark -700
Regli haftam olmasına rağmen iyi bence. Haftaya dikkat edersem 78 leri bile görebilirim 😉
Günaydın
Geçen hafta 80.200
Bu hafta 79.500
Fark -700
Regli haftam olmasına rağmen iyi bence. Haftaya dikkat edersem 78 leri bile görebilirim 😉
Slm kızlar
Düşündüm taşındım bu hafta bende listeye girmeye karar verdimmmmmmmmmm
Hemen bildirimimi yapayım.
Geçen hafta : 65.4 kg
Bu hafta : 64.6 kg
Fark : 0.8 kg
Geçen hafta: 66.4
Bu hafta: 66.2
Fark: 200 gr.
kızlar bu ne hal ya kimseler yok böyle mi motive edicez birbirimizi
Daha varmış canım yaaa. Allah kolaylık versinSeneye mezuniyet insallah Ebrucum..
Sıcakta hiç çekilmiyor gercekten, marmara uni'deyim Deniz..
Sigara böreği ve fıstık çok çok kötü.Günaydın kızlar. Dün regli oldum. Karın ağrısı mahvetti. Çoktandır böyle olmuyordu. Dünkü menümü de paylaşayım.
Sahur 03.00
3 kaşık saç kavurma
3 kaşıl soğan salatası
1 tane sigara böreği
İftar 20.40
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
2 kaşık yoğurt
3 kaşık soğan salatası
2 sigara böreği
2 fıstık sarma
Dün çok abarttım farkındayım. Regli öncesi saldırdım resmen. Bugün yürüyüş ve menüm ile telafi edeceğim.
MaşallahKızlar
45 dk pilates
10 dk baska egzersizler (kalca bel)
80 ip atlama
Eğer planlarına uyduysan yediklerini eritmişsindir.Bol su içiyorum. Daha da devam edicem. İş çıkışı eve yürüyerek gidicem. Yaklaşık 1 saat sürüyor. Akşam yemekten 1 saat sonra da ebrunun dvd si ile plates yapıcam planım budur.
Geçmiş olsun canım yaaa. Çok kötü bir durum. Umarım şimdi iyisindir.Selamlar,gelemedim doğru düzgün ,evi su bastı , temizlik vs çok yoruldum :/ sular kesilince musluğu açık bırakmışız gelirse görürüz diye sonrada unuttuk, sahurdan sonra sular gelmiş, ve mutfak lavabosu biraz sorunluydu Bi kaç gündür su gitmeyip direk eve giriyo, saat 7 de fark ettik, 3 saat içinde oldu, 4 te yatmıştık , felaketti yaa, regl olcam bugün yada yarın acayip şişim ve karnımda hafif hafif ağrı var. Menülerim saçma sapan 2 gündür ,
Ahhh Nazmiye ahhhh. Sen götür waffelları ye ondan sonra heyecanım yok de. Şimdi sana nasıl kızsam ki bilemedimBen de hiç heyecan yok çünkü şu an artidadiym. Üstelik regl oldum çok sisim offff offff
Afiyet olsun ama çiğköfte kötü olmuş tartı için.Dünkü Menum
Sabah yok. Ragldim midem bulaniyordu.
12:30 fırında tavuk
Cacık
20:50 1 porsiyon çiğköfte
1 kase mercimek çorba
Salata ayran
23:00 2 çatal sütlü nuriye. Gani gani su
Geçen hafta sen 79 ları görmemiş miydin Gönül? :44:Tebrik ederim senin gidişatına göre çok iyi vermişsin.Ayrıca dikkat edersem diye bir olay yok. Mutlaka dikkat et ve 78 leri gör.
Tebrik ederim Tuba.Gecen hafta 68,5
Bu hafta 68
Fark 500 gr
Bu hafta tiroid ilacımı hiç almadım, onun için az gitti bence, aslında haftanın basında 67 leri gormustum.. Neyse buna da sukur
Keşke birazcık çabalasaydın. Mutlaka verirdin az da olsa. Ama haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden. Regl haftasını iyi geçirirsen sonrasında çok güzel kilo verirsin. Unutma bunu.Utanarak kg bildirimi yapıyorum, regl olcm bugün yarın onun vermiş olduğu bişey büyük ihtimalle, sabitim maalesef, çok ama çok üzgünüm, bütün umudumu yitirdim, lg gitmiyo, yapamıyorum galiba
Az da olsa vermişsin. Tebrikler.Geçen hafta: 66.4
Bu hafta: 66.2
Fark: 200 gr.
Kaç kilosun Beste? Bu hafta kesin olarak başlayalım yarışmaya olur mu? Yüzdelerimize göre olsun.Kızlar ben de çok üzgünüm ama bu hafta hiç veremedim bir gün bile kaçırsam hemen yansıyor of böyle olmamalıydı ama yaa😞
Sonuç çok kötü canım yaaaageçen hafta 75.1 bu hafta 76.2 ebru beni izne ayırırmısın
Teşekkürler canım.tebrik ederim kızlar çok iyi kilo vermişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?