Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sakın unutma
Ać kalarak çok kilo verilmiyor canım bir hafta için 1 kilo ideal onun fazlası fazla ama biz yeni diyete başladığımız için ödemi de atıyoruz o yüzden fazla veriyomuşuz gibi görülüyor

Aynen katılıyorum :) metabolizmanın sürekli çalışması lazım :) öden gitti bu hafta :) haftaya yağlar gidecek :)

Ben geldim kızlar Geciktim bugün. İşti evdi derken ayaklarımın altı zonkluyor.

MENÜM

Sabah (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta

Öğle (12:00)
1 servis kaşığı yeşil fasulye
4 yemek kaşığı fırında makarna
2 tane küçük incir (yemiş dediklerinden)

Akşam (17:30)
1 kase sütlü nesfit
Azıcık beyaz leblebi

2 lt su, 1 tane sade soda, 1 tanede az sütlü şekersiz nescafe, 1 bardak şekersiz çay

Bugün hiç kaçamaksız ikinci günüm. Eski halime döndüğüm için çok mutluyum çünkü bir ara artık diyet yapamaz duruma gelmiştim. İnşallah artık geri gelen bütün fazlalıklarım gidecek. Menü de problem olan sadece makarna var. Yememem gerekiyordu ama yeşil fasulye çok azdı. İmkanı yok onunla doymamın. Mecburen yemiş oldum.

Ebrucum güle güle kullanın canım rabbim kaza bela vermesin
Allahım kızlar süper bişey olmuş site. İki gün önce yaptığım alıntılar bile çıktı ortaya. Valla en çok bu özelliğine bayıldım.

Çok teşekkürler Zeynep' cim. Bu arada arabayı dün aldık Allaha şükür. Çok hoşuma gitti. Yani çok beğendim. Darısı inşallah olmayanlara. Olanlara da allah daha iyisini nasip etsin inşallah.

Menün çok ama çok güzel olmuş canım. Sanırım diyetisyenin verdiği menüyü uyguluyorsun. Eğer bu şekilde kaçamaksız gidersen ayda en az 5 kilo rahat verirsin. Spor yapsan daha iyi olurdu ama spor için kendini çok zorlama. Bol bol ev işi yapmaya çalış o yeterli olur. İmkanın olunca da yürü sadece.

izlar yaklasik 1 saat olacak uyanmisim.ac degilim sanki cnm bisey yemk istemiyor.
Salatalik yiyorum su an.
Aynı durum bende de var. Özellikle sabahları hiç iştahım olmuyor ama yememiz lazım. Ben hiç olmazsa bir tane haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum. Yarın sabahta yanına bir bardak süt eklerim büyük ihtimal. Birde metabolizmanın iyi çalışabilmesi için mutlaka kahvaltı yapmamız lazım.

Biz sana çok söylemiştik ama demek ki tecrübe ederek öğrenmen gerekiyormuş. Hepinize söylüyorum bu vesileyle hayatınızın devamında yapamayacağınız sporlar yapmayın. Çünkü spor yapmayı bıraktığınız zaman verdiğiniz kiloları tekrar geri alırsınız. Hem sağlıklı beslenip hem de yeteri kadar hareket etmemiz gerekli.

Sabah yürümen çok iyi bence. Ama kahvaltını yapıp öyle yürüsen senin için daha iyi olur. Çünkü yürüyüşler yemeklerden bir saat sonra yapılmalı diye biliyorum. Söylediğin sözde çok güzel. Duymuştum daha önce. Uygulamak daha süper olur.

Benimde aklıma takılıyor bu soru :):) ben de arttırmalı mıyım sporu ? Arttırın diyorsanız neler yapabilirim başka :)
Canım sen sadece yürüyüş mü yapıyorsun ?
Sporunu artırmana gerek yok canım. Yaptığın spor gayet normal. Bu gidişle ve bu azimle fazlalıklarından biran önce kurtulacağına eminim.

Gayet güzel bir düşünce. Aynen katılıyorum o diyetisyene.

Evet mantıklı :):) canım ben 68im zaten 60 olmak istiyorum.. Ben sporu arttırmalı mıyım sence
Yukarıda da söylediğim gibi yaptığın spor yeterli canım. Böyle devam et. İdeal kilona ulaştıktan sonra sıkılaşmak için sporun çeşidini değiştirirsin.

Ben ne olursa olsun bitkisel dahi olsun hiç bir takviyeyi önermiyorum. Özellikle kimyasallardan daha da uzak durmak gerekiyor. Şimdiye kadar hiç kullanmadım. Kullanmayı da hiç düşünmedim. Sende kullanmazsan eğer daha iyi olacağına inanıyorum. Önemli olan sağlıklı ve düzenli beslenmek. Gerektiği kadar spor yapmak. Gerisi kendiliğinden geliyor. O nedenle sana diyetiysen önerdim. Çünkü menülerin hep çok az oluyor.

Allah kolaylık versin canım. Umarım hep böyle devam etmezler. Ama sende kalbini bozma. Hoş görmeye çalış. Kendini bilen zaten böyle bir şey yapmaz. Sen sevabını düşün.

Teşekkürler kaptan :):)
Kahvaltı yaparak çıkmam için kahvaltıyı 5te yapmam gerek... Ben kimse yokken yürümeyi seviyorum güneş doğmadan :):)

Teşekkürler kaptan :):)
Kahvaltı yaparak çıkmam için kahvaltıyı 5te yapmam gerek... Ben kimse yokken yürümeyi seviyorum güneş doğmadan :):)

Dedim yaa güzel ama ben sana doğru bildiklerimi yazdım. Uygulayıp uygulamamak senin elinde.

Bilmiyorum canım çok keyifsizdim bugün.havadan heralde..

Hava bugün çok sıcaktı. Arabanın derecesi 34,5 gösteriyordu Konya da. Gölgede o kadar çok hissedilmiyor ama şuan evin bütün pencereleri açık ve en ufak bir kıpırtı bile yok. İnsanın içinden hiç bişey yapmak gelmiyor bu sıcakta.

Kızlar menüm

Sabah 9,30 kepekli tost ligth kaşarlı ve yeşillik,1 yumurta haşlanmış,çay

Öğlen semizotu yemeği bir tabak,bol salata yeşil,cola zero,iki kaşık bulgur az yağlı

Akşam mercimek salatası,tavuk ızgara,bir kase çorba yayla

45 dk spor,
3 lt su 2 sade soda.. Suyu çok mu abarttım bugün Acaba?

Sy

Bugün menün zero haricinde çok çok güzel olmuş. Suyun ve sporunda öyle. Su fazla değil gayet güzel. Yarın cuma keşke cuma öncesi bulgur yemeseydin. Zararlı değil ama şişkinlik yaptığı için tartıda fazla çıkabiliyorsun.

Menüm :)
Sabah 06.07 arası spor
08.00
Kahvaltı
Kuru kayısı kuru erik
Ceviz zeytin
Ballı tereyağını 1dilim ekmek
Peynir barım küp
Yarım domates salatalık
Yumurta
Aralarda
Ceviz kuru üzüm
Elma
Akşam
18.30
Bol acılı yoğurtlu kabak salatası

Misafirliğe gittim sonra
1 Mısır yedim (kalorisi düşükte bende kotamı doldurmamıştım)
Leblebi
Ve kuru üzümde yedim...

Bugün ki menün olmamış canım. Öncelikle üç ara öğünden birisini eksik yapmışsın. Kalorisi düşük olsa bile akşam yediğin mısır ve diğerleri çok olmuş. Birde aralarda ki ceviz ve kuru üzümlerin miktarları önemli. Umarım abartmamışsındır. Birde söylemeden geçmeyeyim menülerinde reçel ve bal görüyorum. Eğer onları tüketmeyi bırakırsan çok daha kolay kilo verebileceğine inanıyorum. Su miktarını yazmamışsın? Kalori hesabı yaptığını biliyorum ama ben pek beğenmiyorum bu kalori olayını. Sürekli tekrarlayıp duruyorum belki sıkılacaksınız ama önemli olan düzenli dengeli ve sağlıklı beslenmeyi öğrenebilmek.

Su normal bence :) bulgur mercimek ve yayla çorbasının içinde buğday vs.. Var mı bilmiyorum ) hepsi aynı gün olmamalıydı.. Bakliyat diyette çok iyi değil diye biliyorum.. Tükete bilirsin elbette ama aynı gün olmasaydı keşke :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…