Sakın unutmavallahi canım bende öyle..ilk günler kendimi fazla aç bıraktım muhtemelen 2-3 kilo gitmiştir diye düşünüyorum..Ama az önce ofisteki gıcık arkadaşım en fazla 1,5 kilo gitmiştir dedi biraz moralimi bozdubiliyorum aslında haftada 1-2 kg verilmesi sağlıklı diyorlarda bari ilk hafta biraz fazla vermiş olsam:)şimdi yarın sabah mı tartılıyoruz inşallah işe gelirken unutmam uyku başımdayken
vermişsindir canım :):) ben hergün yaratıldığım için :) hiç merakım yok :)Kızlar ben çok merak ediyorum yarın kaç kilo olucağım verdim mi vermedim mi verdim ise ne kadar verdim
Aynen katılıyorum :) metabolizmanın sürekli çalışması lazım :) öden gitti bu hafta :) haftaya yağlar gidecek :)Sakın unutma
Ać kalarak çok kilo verilmiyor canım bir hafta için 1 kilo ideal onun fazlası fazla ama biz yeni diyete başladığımız için ödemi de atıyoruz o yüzden fazla veriyomuşuz gibi görülüyor
Neden canım? Hava falan mı bunaltıcı ?kızlarrrr çok bunaltıcı birgün ve inanılmaz ruhum daralıyooo
Allahım kızlar süper bişey olmuş site. İki gün önce yaptığım alıntılar bile çıktı ortaya. Valla en çok bu özelliğine bayıldım.Ebrucum güle güle kullanın canım rabbim kaza bela vermesin
Menün çok ama çok güzel olmuş canım. Sanırım diyetisyenin verdiği menüyü uyguluyorsun. Eğer bu şekilde kaçamaksız gidersen ayda en az 5 kilo rahat verirsin. Spor yapsan daha iyi olurdu ama spor için kendini çok zorlama. Bol bol ev işi yapmaya çalış o yeterli olur. İmkanın olunca da yürü sadece.Bu günkü menumu yazayım
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates salataliķ
3 zeytin
Ara 12.00
2 hurma
Ögle 14.00
4 yemek kaşığı kabak yemeği
1 haşlanmış tavuk budu
1 kase yoğurt
1 kase yeşil salata
1 dilim yoģurt
ara 16.30
1 ince dilim ekmek
ara 17.30
şekersiz türk kahvesi
Akşam 19.30
4 yk kabak yemeği
1 haşlanmış but
3 kaşık yoģurt
1 dilkm dkmek
1 kase yeşil salata
2 litre su
Bugün yürüyüş yapamadım maslesef
Aynı durum bende de var. Özellikle sabahları hiç iştahım olmuyor ama yememiz lazım. Ben hiç olmazsa bir tane haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum. Yarın sabahta yanına bir bardak süt eklerim büyük ihtimal. Birde metabolizmanın iyi çalışabilmesi için mutlaka kahvaltı yapmamız lazım.izlar yaklasik 1 saat olacak uyanmisim.ac degilim sanki cnm bisey yemk istemiyor.
Salatalik yiyorum su an.
Biz sana çok söylemiştik ama demek ki tecrübe ederek öğrenmen gerekiyormuş. Hepinize söylüyorum bu vesileyle hayatınızın devamında yapamayacağınız sporlar yapmayın. Çünkü spor yapmayı bıraktığınız zaman verdiğiniz kiloları tekrar geri alırsınız. Hem sağlıklı beslenip hem de yeteri kadar hareket etmemiz gerekli.45 dakikalik sporum tamamlanmistir kizlarr..
Ebru'cum sporumu gecen yılki abartmiyorum.30-45-60 dakika arasi degisiyor.genelde 45-60 dk oluyor ama.
Kilom azaldikla cogaltmayi ve agirlastirmayi dusunuyorum.
Gecen yil kiloma ragmen cok asiri yapmistim.ee kilom azaldigi zaman,duraksadigi ne yapacaktim gunde 10 saat spor yapip, bebek gibimi beslenecektim ideal kiloma gelmek icin.:)
Hic bu sekilde dusunememistim o zamanlar.:)
Sabah yürümen çok iyi bence. Ama kahvaltını yapıp öyle yürüsen senin için daha iyi olur. Çünkü yürüyüşler yemeklerden bir saat sonra yapılmalı diye biliyorum. Söylediğin sözde çok güzel. Duymuştum daha önce. Uygulamak daha süper olur.Namazdan sonra yatmamaya çalışıyorum canım :) yürüyüşe gidiyorum :" çok güzel oluyor :) sokakta kimse yoooook :) ilk hangi bakkal açılıyor :) ilk otobüs kaçta falan :) çok köpek sadece onlarda bir şey yapmıyor neyse ki :) ama bugün uyudum döndüğümde :) bende şimdi kahvaltımı bitirdim :) krallar gibi yedim :) öğleyin prenses gibi yiyeceğim :) akşamda fakir gibi :):) neyte duydum bu lafı çok güzel geldi :)
Sporunu artırmana gerek yok canım. Yaptığın spor gayet normal. Bu gidişle ve bu azimle fazlalıklarından biran önce kurtulacağına eminim.Benimde aklıma takılıyor bu soru :):) ben de arttırmalı mıyım sporu ? Arttırın diyorsanız neler yapabilirim başka :)
Canım sen sadece yürüyüş mü yapıyorsun ?
Gayet güzel bir düşünce. Aynen katılıyorum o diyetisyene.Kızlar spor konusunda ben diyetisyene gittiğim dönemden bana söylediklerini söyliyeyim
84 kilo ile basladım diyetisyene bana dedi ki senin ideal kilon 62-63 dedi biz 68 kiloya yakar sadece haftada beş gün ortalama 40 dakika yürüyeceğiz dedi ne zaman ki 68 kiloya geldin o zaman bir spor salonuna başlıyacaksın demişti orada da bsnim verdiğim programa göre spor yapıcaksın demişti amma velakin ben 68 kiloya olduktan sonra bir daha gitmedim bu kilo benim için iyi diye
Ve kadın şunu da demişti ideal kulonuza geldikten sonra bile 1 yıl devam etmeliyiz korumak için demişti
Yukarıda da söylediğim gibi yaptığın spor yeterli canım. Böyle devam et. İdeal kilona ulaştıktan sonra sıkılaşmak için sporun çeşidini değiştirirsin.Evet mantıklı :):) canım ben 68im zaten 60 olmak istiyorum.. Ben sporu arttırmalı mıyım sence
Ben ne olursa olsun bitkisel dahi olsun hiç bir takviyeyi önermiyorum. Özellikle kimyasallardan daha da uzak durmak gerekiyor. Şimdiye kadar hiç kullanmadım. Kullanmayı da hiç düşünmedim. Sende kullanmazsan eğer daha iyi olacağına inanıyorum. Önemli olan sağlıklı ve düzenli beslenmek. Gerektiği kadar spor yapmak. Gerisi kendiliğinden geliyor. O nedenle sana diyetiysen önerdim. Çünkü menülerin hep çok az oluyor.kızlar spor yaparken l carnitin kullanıyordum ben spor hocam önermişti ve diyetisyenime sorduğumda zararı olmadığını
söylemişti.hem enerji veriyor hem yağların yakımını kolaylaştırıyor o dönem gerçekten çok güzel kilo vermiştim..ama sizler kullandınız mı hiç solgarınkini kullanmıştım ben..tekrar kullansam mı acaba diyorum spordan önce
Allah kolaylık versin canım. Umarım hep böyle devam etmezler. Ama sende kalbini bozma. Hoş görmeye çalış. Kendini bilen zaten böyle bir şey yapmaz. Sen sevabını düşün.Kızlar misafirlerin hala gitmedi 12kadın ve çocukları geldi... Okuma yapıyoruz işte biz toplam yarım saat sürüyor 3saattir bendeler hala da gitmeye niyetleri yok çok sinir oluyorum... Ikram da yapılmıyo bu okumada sadece çay... Normali çayını içen kalkar... Bunlar maşallah ne zaman gelseler pişman ediyorlar oooof ya... Evinde hatim inmese çağırmam sadece sevabı için çağırıyorum ama böylede olma ki daha yemek yemedim açım çok açıktım çocuklara da ben bakıyorum kimse bakmıyor çocuğuna oooof oooof
Teşekkürler kaptan :):)
Kahvaltı yaparak çıkmam için kahvaltıyı 5te yapmam gerek... Ben kimse yokken yürümeyi seviyorum güneş doğmadan :):)
Bilmiyorum canım çok keyifsizdim bugün.havadan heralde..Neden canım? Hava falan mı bunaltıcı ?
Bilmiyorum canım çok keyifsizdim bugün.havadan heralde..
Hava bugün çok sıcaktı. Arabanın derecesi 34,5 gösteriyordu Konya da. Gölgede o kadar çok hissedilmiyor ama şuan evin bütün pencereleri açık ve en ufak bir kıpırtı bile yok. İnsanın içinden hiç bişey yapmak gelmiyor bu sıcakta.[/QUOTE
Aynen öyle canım bide çalışınca iyice bunalıyo insan..
Kızlar menüm
Sabah 9,30 kepekli tost ligth kaşarlı ve yeşillik,1 yumurta haşlanmış,çay
Öğlen semizotu yemeği bir tabak,bol salata yeşil,cola zero,iki kaşık bulgur az yağlı
Akşam mercimek salatası,tavuk ızgara,bir kase çorba yayla
45 dk spor,
3 lt su 2 sade soda.. Suyu çok mu abarttım bugün Acaba?
Evet :):)Dedim yaa güzel ama ben sana doğru bildiklerimi yazdım. Uygulayıp uygulamamak senin elinde.
olabilir tatlım :) hava buradafa kötü daha da sıcak gelecekmiş 42derece olabilir diyorlarBilmiyorum canım çok keyifsizdim bugün.havadan heralde..
Menüm :)
Sabah 06.07 arası spor
08.00
Kahvaltı
Kuru kayısı kuru erik
Ceviz zeytin
Ballı tereyağını 1dilim ekmek
Peynir barım küp
Yarım domates salatalık
Yumurta
Aralarda
Ceviz kuru üzüm
Elma
Akşam
18.30
Bol acılı yoğurtlu kabak salatası
Misafirliğe gittim sonra
1 Mısır yedim (kalorisi düşükte bende kotamı doldurmamıştım)
Leblebi
Ve kuru üzümde yedim...
Su normal bence :) bulgur mercimek ve yayla çorbasının içinde buğday vs.. Var mı bilmiyorum ) hepsi aynı gün olmamalıydı.. Bakliyat diyette çok iyi değil diye biliyorum.. Tükete bilirsin elbette ama aynı gün olmasaydı keşke :)Kızlar menüm
Sabah 9,30 kepekli tost ligth kaşarlı ve yeşillik,1 yumurta haşlanmış,çay
Öğlen semizotu yemeği bir tabak,bol salata yeşil,cola zero,iki kaşık bulgur az yağlı
Akşam mercimek salatası,tavuk ızgara,bir kase çorba yayla
45 dk spor,
3 lt su 2 sade soda.. Suyu çok mu abarttım bugün Acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?